Satlanel כתב:
kobster כתב:
לירון צודק בכל מילה.
לעמוס כמעט ואין סיכוי באמת להצליח בתנאים הנוכחים, כשכל פעולה לא מוצלחת שלו זוכה לביקורות מוגזמות וכל פעולה מוצלחת של בוריס זוכה לשבחים מוגזמים. הצלה אחת (נגיד, לדעתי זו יותר החמצה של החלוץ של חיפה) שזוכה לדיון מפורט משלה וספקולציות האם עמוס היה לוקח את הכדור הזה. לא הגזמתם בכלל.
רצף הטעויות של עמוס מתחילת העונה לא ממש תרם לביטחון שלו ושל הקהל בו, שגם ככה היה חם עליו מלכתחילה, וזה עוד מבלי להתייחס לצהלות השמחה אחרי הפציעה של עמוס שהובילה לכך שבוריס יפתח מול הפועל חיפה.
מקווה שרב"ש יקח את ההחלטה המקצועית הטובה ביותר, אין ספק שלקראת המשחק בטדי תהיה לו חתיכת התלבטות.
אני חושב שהרוב רוצה שוער שיעשה מינימום טעויות,ישרה בטחון על ההגנה ויעשה הצלות פה ושם. לא מאמין שלרוב אכפת מה שמו של אותו שוער כל עוד הוא יציג יכולת ראויה. כרגע, השוער שקיבל הזדמנות עד עכשיו לא היה טוב והגיע הזמן לתת הזדמנות לשוער המחליף. להציג את זה כאילו שהקהל אשם ביכולת של השוער זה די מגוחך כשמתחשבים בזה שהספורט הזה מטיבו מעמיד את השחקנים לביקורת מול עשרות אלפי איש בכל משחק ומי שלא יכול לעמוד בזה פשוט לא מתאים. בנוסף, קיימת הקלישאה הידועה והנכונה ששוער זה העמדה הקשה מכולם כי כל טעות עולה הרבה יותר ביוקר וגוררת ביקורת גדולה בהרבה.
אין לי טענות כלפי מה שרשמת. עדיין, אם נהיה מספיק הוגנים עם עצמנו היחס כלפי בוריס הוא מוטה מטבעו ומאדיר כל מה שניתן להאדיר, גם אם זה קצת מוגזם, ומצד שני שופטים כל פיפס של דני עמוס לחומרה.
זו לא השוואה של אחד לאחד אבל תאר לך מה היה קורה אם סאשה היה זה שמחמיץ את ההחמצה של ורמוט בשבת.
או גרזניץ', או ליאור לוי.
שחקנים של הפועל הם שחקנים של הפועל, ללא קשר למי הביא אותם וכמה זמן הם במועדון. לשמוח ששחקן נפצע רק בגלל שנראה למישהו שהוא תופס מקום שלא בצדק לבן-יקיר-לי בוריס זה מעוות בכל קנה מידה.