תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 16:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום שני 30/9
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 09:06 
תמונה

זה לא כי הוא שוער טוב יותר, זה כי יש לו לובי.
בוריס טוב בהתקפה, דני טוב בהגנה (פעם שנייה רצוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 09:06 
nati כתב:
Tom Sawyer כתב:
שוב פעם חזרו דיבוריי האליפות!?
אולי מספיק להשלות את האוהדים, אף אחד כבר לא בונה על אליפות. תנו לנו ניצחון בדרבי, כדורגל שמח וקבוצה ובריאה.

מתי הפסיקו לדבר על אליפות?

שהבינו שהשנה אי אפשר יהיה כנראה לקחת אותה ועוד יותר שכנראה הבינו שחד פעמית, זו לא צריכה להיות המטרה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
שער הניצחון של נוסא אתמול נגד ויאריאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 09:39 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
Tom Sawyer כתב:
שוב פעם חזרו דיבוריי האליפות!?
אולי מספיק להשלות את האוהדים, אף אחד כבר לא בונה על אליפות. תנו לנו ניצחון בדרבי, כדורגל שמח וקבוצה ובריאה.

מתי הפסיקו לדבר על אליפות?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לירון צודק בכל מילה.
לעמוס כמעט ואין סיכוי באמת להצליח בתנאים הנוכחים, כשכל פעולה לא מוצלחת שלו זוכה לביקורות מוגזמות וכל פעולה מוצלחת של בוריס זוכה לשבחים מוגזמים. הצלה אחת (נגיד, לדעתי זו יותר החמצה של החלוץ של חיפה) שזוכה לדיון מפורט משלה וספקולציות האם עמוס היה לוקח את הכדור הזה. לא הגזמתם בכלל.
רצף הטעויות של עמוס מתחילת העונה לא ממש תרם לביטחון שלו ושל הקהל בו, שגם ככה היה חם עליו מלכתחילה, וזה עוד מבלי להתייחס לצהלות השמחה אחרי הפציעה של עמוס שהובילה לכך שבוריס יפתח מול הפועל חיפה.

מקווה שרב"ש יקח את ההחלטה המקצועית הטובה ביותר, אין ספק שלקראת המשחק בטדי תהיה לו חתיכת התלבטות.

אני חושב שהרוב רוצה שוער שיעשה מינימום טעויות,ישרה בטחון על ההגנה ויעשה הצלות פה ושם. לא מאמין שלרוב אכפת מה שמו של אותו שוער כל עוד הוא יציג יכולת ראויה. כרגע, השוער שקיבל הזדמנות עד עכשיו לא היה טוב והגיע הזמן לתת הזדמנות לשוער המחליף. להציג את זה כאילו שהקהל אשם ביכולת של השוער זה די מגוחך כשמתחשבים בזה שהספורט הזה מטיבו מעמיד את השחקנים לביקורת מול עשרות אלפי איש בכל משחק ומי שלא יכול לעמוד בזה פשוט לא מתאים. בנוסף, קיימת הקלישאה הידועה והנכונה ששוער זה העמדה הקשה מכולם כי כל טעות עולה הרבה יותר ביוקר וגוררת ביקורת גדולה בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
אסור בשום אופן לשחרר את עמוס. הדרך היחידה שבה בוריס יכול להיות שוער ראשון בקבוצה גדולה זה אם הוא נלחם על המקום שלו מול שוער אחר. אף מאמן פה לא יבנה על בוריס לעונה שלמה. זה שיש לו איכויות זה ברור, אבל מדובר בשוער צעיר ואני לא רואה מאמן שמוכן לקחת את הסיכון הזה, כולל רב"ש.
אני חושב שגם בשביל עצמו, בוריס צריך לדעת שלא בונים אך ורק עליו ושהוא יכול לטעות מבלי שיצלבו אותו.

אני חושב שהכניסה של בוריס לתמונת ההרכב תוכל לגרום לכך שנרוויח גם אותו וגם את דני. שהטוב והיציב מבין שניהם בכל רגע נתון ישחק. מין עונת מעבר שכזאת לשניהם. בעונה הבאה נצטרך להחליט מי ירוץ עם ההרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
מכבי ת"א, מכבי חיפה וב"ש במירוץ אחרי בניון
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4434677,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
אסור בשום אופן לשחרר את עמוס. הדרך היחידה שבה בוריס יכול להיות שוער ראשון בקבוצה גדולה זה אם הוא נלחם על המקום שלו מול שוער אחר. אף מאמן פה לא יבנה על בוריס לעונה שלמה. זה שיש לו איכויות זה ברור, אבל מדובר בשוער צעיר ואני לא רואה מאמן שמוכן לקחת את הסיכון הזה, כולל רב"ש.
אני חושב שגם בשביל עצמו, בוריס צריך לדעת שלא בונים אך ורק עליו ושהוא יכול לטעות מבלי שיצלבו אותו.

אני חושב שהכניסה של בוריס לתמונת ההרכב תוכל לגרום לכך שנרוויח גם אותו וגם את דני. שהטוב והיציב מבין שניהם בכל רגע נתון ישחק. מין עונת מעבר שכזאת לשניהם. בעונה הבאה נצטרך להחליט מי ירוץ עם ההרכב.

שוער זה לא קשר או מגן. אתה לא עושה רוטציה ביניהם כל כמה משחקים. זה לא עובד ככה. אם יש לך שוער - אתה רץ איתו עד הסוף, כל עוד הוא יכול לשחק ולא פצוע/מורחק. רן רוצה את עמוס וזה לגיטימי. כשעמוס בחוץ בגלל פציעה אז יש את בוריס. אבל מי שחושב שבטדי יחזור עמוס ל-2-3 משחקים ואז בוריס יעלה לכמה משחקים וחוזר חלילה - טועה.
אני מהמר שבטדי עמוס יחזור לשער לכמה משחקים לפחות, אם לקראת סוף הסיבוב הראשון רן יתרשם שעמוס לא מספק את הסחורה ואילו קליימן נראה טוב באימונים והיה טוב נגד הפ' חיפה ורעננה, אולי נראה אותו לקראת הסיבוב השני בהרכב. לא לפני. (כמובן שיכול להיות שהוא ייתן הצגה נגד רעננה, רן יתן לו לשחק נגד בית'ר והוא ימשיך ביכולת הטובה ומי יזכור אח"כ את עמוס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:25 
nirog כתב:

שמישהו יעדכן את השחקן הטיפש הזה שהוא כבר פרש מכדורגל
הליגות בכל העולם כבר התחילו מזמן מזמן והוא כל יומיים דוחה הצעה מקבוצה אחרת ולא שוכח להזכיר שיש לו הרבה הצעות לשקול עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
שילכו לעזאזל כל מחשבי האחוזים למיניהם.
ואגב אדוני הבכיר הסיכוי שיגאל יבקש לעזוב שקול לסיכוי שתומר בן יוסף ייפצה את הפועל בגין אי ידיעת המקצוע.

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שבניון ילך למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:42 
redead כתב:
nirog כתב:

שמישהו יעדכן את השחקן הטיפש הזה שהוא כבר פרש מכדורגל
הליגות בכל העולם כבר התחילו מזמן מזמן והוא כל יומיים דוחה הצעה מקבוצה אחרת ולא שוכח להזכיר שיש לו הרבה הצעות לשקול עוד.

שחקן בן 33 וחצי שלא מתאמן באופן סדיר כבר קרוב לחצי שנה, לא משחק באופן סדיר כבר יותר משנתיים ונפצע כל חודשיים. הוא גמור ולא במקרה הוא לא מוצא קבוצה באירופה. במכבי בטח שאין לו מקום ולא חושב שאת חיפה הוא ישדרג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
Satlanel כתב:
kobster כתב:
לירון צודק בכל מילה.
לעמוס כמעט ואין סיכוי באמת להצליח בתנאים הנוכחים, כשכל פעולה לא מוצלחת שלו זוכה לביקורות מוגזמות וכל פעולה מוצלחת של בוריס זוכה לשבחים מוגזמים. הצלה אחת (נגיד, לדעתי זו יותר החמצה של החלוץ של חיפה) שזוכה לדיון מפורט משלה וספקולציות האם עמוס היה לוקח את הכדור הזה. לא הגזמתם בכלל.
רצף הטעויות של עמוס מתחילת העונה לא ממש תרם לביטחון שלו ושל הקהל בו, שגם ככה היה חם עליו מלכתחילה, וזה עוד מבלי להתייחס לצהלות השמחה אחרי הפציעה של עמוס שהובילה לכך שבוריס יפתח מול הפועל חיפה.

מקווה שרב"ש יקח את ההחלטה המקצועית הטובה ביותר, אין ספק שלקראת המשחק בטדי תהיה לו חתיכת התלבטות.

אני חושב שהרוב רוצה שוער שיעשה מינימום טעויות,ישרה בטחון על ההגנה ויעשה הצלות פה ושם. לא מאמין שלרוב אכפת מה שמו של אותו שוער כל עוד הוא יציג יכולת ראויה. כרגע, השוער שקיבל הזדמנות עד עכשיו לא היה טוב והגיע הזמן לתת הזדמנות לשוער המחליף. להציג את זה כאילו שהקהל אשם ביכולת של השוער זה די מגוחך כשמתחשבים בזה שהספורט הזה מטיבו מעמיד את השחקנים לביקורת מול עשרות אלפי איש בכל משחק ומי שלא יכול לעמוד בזה פשוט לא מתאים. בנוסף, קיימת הקלישאה הידועה והנכונה ששוער זה העמדה הקשה מכולם כי כל טעות עולה הרבה יותר ביוקר וגוררת ביקורת גדולה בהרבה.

אין לי טענות כלפי מה שרשמת. עדיין, אם נהיה מספיק הוגנים עם עצמנו היחס כלפי בוריס הוא מוטה מטבעו ומאדיר כל מה שניתן להאדיר, גם אם זה קצת מוגזם, ומצד שני שופטים כל פיפס של דני עמוס לחומרה.
זו לא השוואה של אחד לאחד אבל תאר לך מה היה קורה אם סאשה היה זה שמחמיץ את ההחמצה של ורמוט בשבת.
או גרזניץ', או ליאור לוי.
שחקנים של הפועל הם שחקנים של הפועל, ללא קשר למי הביא אותם וכמה זמן הם במועדון. לשמוח ששחקן נפצע רק בגלל שנראה למישהו שהוא תופס מקום שלא בצדק לבן-יקיר-לי בוריס זה מעוות בכל קנה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Satlanel כתב:
kobster כתב:
לירון צודק בכל מילה.

אין לי טענות כלפי מה שרשמת. עדיין, אם נהיה מספיק הוגנים עם עצמנו היחס כלפי בוריס הוא מוטה מטבעו ומאדיר כל מה שניתן להאדיר, גם אם זה קצת מוגזם, ומצד שני שופטים כל פיפס של דני עמוס לחומרה.
זו לא השוואה של אחד לאחד אבל תאר לך מה היה קורה אם סאשה היה זה שמחמיץ את ההחמצה של ורמוט בשבת.
שחקנים של הפועל הם שחקנים של הפועל, ללא קשר למי הביא אותם וכמה זמן הם במועדון. לשמוח ששחקן נפצע רק בגלל שנראה למישהו שהוא תופס מקום שלא בצדק לבן-יקיר-לי בוריס זה מעוות בכל קנה מידה.

אני מציע לכולם לנשום עמוק ולהפנים את העובדה שככל הנראה השוער שלנו בשנים הקרובות יהיה דני עמוס.
כדאי מאוד שכולנו נתחיל לתת לו את הבטחון שמגיע לו, נעודד אותו ולא נשמח בפורום כשהוא פצוע ככה שבוריס הולך לשחק.
גם אם אני טועה ובוריס יתעלה על כל הנסיבות ויישאר השוער הראשון שלנו, אין שום סיבה לתת לעמוס יחס סוג ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:01 
Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:
Satlanel כתב:
kobster כתב:
לירון צודק בכל מילה.

אני מציע לכולם לנשום עמוק ולהפנים את העובדה שככל הנראה השוער שלנו בשנים הקרובות יהיה דני עמוס.
כדאי מאוד שכולנו נתחיל לתת לו את הבטחון שמגיע לו, נעודד אותו ולא נשמח בפורום כשהוא פצוע ככה שבוריס הולך לשחק.
גם אם אני טועה ובוריס יתעלה על כל הנסיבות ויישאר השוער הראשון שלנו, אין שום סיבה לתת לעמוס יחס סוג ב'.

לא חושב שהבעיה של עמוס הייתה חוסר ביטחון עד עכשיו. אולי עודף ביטחון ובעיקר חוסר ריכוז.
לפעמים נדמה שהמשחק שלו שחצני ויהיר, כשהוא מחלק הוראות כל כדור 5 כאילו הוא בפאנל בשער השבת. למשל לגול שקיבל מול פ"ת אין שום קשר לחוסר ביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איך הסקת שהגורם לגולים השטותיים שספג הוא חוסר בטחון. זו לא הייתה הכוונה שלי.
אני בהחלט מסכים שהוא קיבל שערים באשמתו הישירה, לגבי הסיבה אין לי מושג.

הסיבה שהשערים האלה מוזרים לי היא שאני יודע שהוא שוער טוב. עקבתי אחריו בשנתיים האחרונות והוא היה יציב מאוד ובלא מעט מקרים היה שווה נקודות לק"ש.
אני עדיין דבק בעמדה שלפחות כיום ובטווח הקצר הוא שוער טוב יותר מבוריס קליימן, ולדעתי יישאר כזה גם בעוד 3-4 שנים.
כל מה שאני אומר זה שהוא קודם כל שחקן הפועל, וככזה אנחנו חייבים לתת לו את כל הבטחון שבעולם. על אחת כמה וכמה כשרב"ש מאמין בו כשוער הראשון שלנו, עמדה שמצריכה הרבה מאוד בטחון וזה לא קל כשיש לך קוף כמו בוריס קליימן והיציע על הגב. התחרות צריכה להיות הוגנת (מבחינתנו כקהל. מבחינת רב"ש שיעשה מה שהוא חושב) וכרגע היא בפירוש לא כזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:29 
אני לא מבין את הקטע עם בניון, לא נסגר חלון העברות?

ובנוגע לקליימן, הוא שוער מצוין שצריך רק ניסיון ודקות משחק

ומי שבכלל מזכיר את המילה אליפות הוא לא מחובר למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:29 
Eros Ramazzotti כתב:
לא יודע איך הסקת שהגורם לגולים השטותיים שספג הוא חוסר בטחון. זו לא הייתה הכוונה שלי.
אני בהחלט מסכים שהוא קיבל שערים באשמתו הישירה, לגבי הסיבה אין לי מושג.

הסיבה שהשערים האלה מוזרים לי היא שאני יודע שהוא שוער טוב. עקבתי אחריו בשנתיים האחרונות והוא היה יציב מאוד ובלא מעט מקרים היה שווה נקודות לק"ש.
אני עדיין דבק בעמדה שלפחות כיום ובטווח הקצר הוא שוער טוב יותר מבוריס קליימן, ולדעתי יישאר כזה גם בעוד 3-4 שנים.
כל מה שאני אומר זה שהוא קודם כל שחקן הפועל, וככזה אנחנו חייבים לתת לו את כל הבטחון שבעולם. על אחת כמה וכמה כשרב"ש מאמין בו כשוער הראשון שלנו, עמדה שמצריכה הרבה מאוד בטחון וזה לא קל כשיש לך קוף כמו בוריס קליימן והיציע על הגב. התחרות צריכה להיות הוגנת (מבחינתנו כקהל. מבחינת רב"ש שיעשה מה שהוא חושב) וכרגע היא בפירוש לא כזו

מן הסתם הסקתי את זה כי כתבת שחייבים לתת לו ביטחון, כאילו עד עכשיו זה משהו שהיה חסר לו. מה חשבת שאבין ממשפט כזה?
דני עמוס קיבל ביטחון וזאת ממש לא הייתה הבעיה שלו. זה שהשם של בוריס עולה ע"י התקשורת לא צריך להוריד לו את הביטחון (וגם לא נראה שהוריד לו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:30 
דני עמוס לא קיבל יחס סוג ב' מאף אחד
אף אחד לא שמח כאן וצהל כששמעו שהוא נפצע, בטח לא ברמה כזאת שזה אמור להפריע לאיש מקצוע
למה שנשלים עם היותו השוער הראשון של הפועל כשיש שוער לא פחות טוב ממנו בסגל? אם אתם מוכנים להשלים עם העדפת שחקן שהוא לא עדיף מקצועית וגם בתקופה רעה על פני שוער צעיר ומבטיח אז בואו תהפכו את הפועל ת"א לקייטנה ותכריזו שהקבוצה הזו היא לא הישגית, אלא מועדון לשחקן נטול הבטחון.

די לרחם עליו. אם כבר הוא קיבל יחס מועדף מהמאמן, על אף שברוב המשחקים שבהם שיחק ספג שער באשמתו הישירה.

איתי - לוביסט של בוריס קליימן.

ועוד דבר - רבאק , אתה שחקן כדורגל, לא מוכר בפיצוציה. לא עומד בלחץ? תודה ושלום, וזה תקף לכל שחקן בסגל. הפועל ת"א זה מועדון מלחיץ, אנשים משלמים אלפי שקלים בשנה כדי לצפות בך ולראות שאתה עומד בציפיות שלהם. ציפיות זה לא אליפות, אבל זה גם לא לחטוף שער כמו בפתיחת משחק החוץ בפאנדורי, למשל. אם היה מדובר בטעות חד פעמית אז מילא - גם גילי החטיא מול שער ריק השבוע, אבל נכון לכתיבת שורות אלו מדובר בטעויות שחוזרות על עצמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:

אז כשקליימן משחק הוא צריך את עמוס על הראש שלו, אבל כשעמוס עושה טעות של שער כמעט כל משחק זה בגלל קליימן והלובי שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
כשדני עמוס וקליימן עולים ראשונים לחימום, 45 דקות לפני המשחק,
בבלומפילד יש בערך 2,500 איש.
כל צעקה או שיר אקראי נשמעים היטב. אם אני קורא את המפה, כנראה שגם הוא.

מה אמור להבין שוער שעולה יחד עם השוער השני, ו80% מעודדים את השוער השני? איך זה בדיוק מתחבר לקונספציית הבטחון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אני שוב אומר, הביקורת שלי היא על התחרות הלא הוגנת מבחינתנו כאוהדים בין שני השוערים.
אני לא אומר ולו לרגע שדני עמוס מציג יכולת טובה מתחילת העונה,
ויותר מזה - דני עמוס שוער נבחרת, שוער מנוסה שאמור להתגבר על בעיות מסוג זה ולרכוש את האמון מהקהל. ועדיין, עלינו מוטלת החובה לזרז תהליכים ולעזור לו. בטח ובטח כשמובן לכולנו שהוא השוער הראשון שרב"ש הולך איתו כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:38 
מודה ומתוודה שלא הייתי במשחק האחרון במהלך שירי השחקנים, אז אשמח אם תענה לי - האם לא שרו לדני עמוס? אתה מצפה כעת שישירו פחות חזק לבוריס?

שוער נבחרת ישראל, אשר זכה באליפות לפני שנתיים, עכשיו מרגיש חסר בטחון לנוכח כמות השרים לו במהלך החימום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

מה אמור להבין שוער שעולה יחד עם השוער השני, ו80% מעודדים את השוער השני? איך זה בדיוק מתחבר לקונספציית הבטחון?

עמוס לא קיבל שום דבר מלבד תמיכה ועידוד. הרבה יותר ממה שהוא קיבל בקריית שמונה או בכל קבוצה אחרת אליה הוא היה הולך. להציג אחרת את המציאות זו גניבת דעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:45 
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

עמוס לא קיבל שום דבר מלבד תמיכה ועידוד. הרבה יותר ממה שהוא קיבל בקריית שמונה או בכל קבוצה אחרת אליה הוא היה הולך. להציג אחרת את המציאות זו גניבת דעת.

יותר מזה. החוסר ביטחון שמנסים לצייר פה גם ממש לא מתבטא במשחק שלו. להיפך. לפחות בעיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
האמת שאני לא ממש מצליח להבין על מה חילוקי הדיעות.
בלי קשר לבוריס, יש מישהו שחושב שדני עמוס מציג כרגע רמת שוערות ראויה כדי לעמוד בשער של הפועל ת"א?

אז כן, ישנה התפיסה שלא מחליפים שוער אחרי משחק או שניים חלשים. אבל הוא היה עד כה חלש בכל המשחקים, ולא מראה שום סימני שיפור.
כל זה, כשעל הספסל יש שוער שיכול למלא את התפקיד במקומו. אז לאחר שככל הנראה הקטע הזה של לתת לו ביטחון או גב, דרך ההרכב כשל,
אולי כדאי לנסות לתת לו לחזור לעצמו דרך הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:50 
kruvi1 כתב:
האמת שאני לא ממש מצליח להבין על מה חילוקי הדיעות.
בלי קשר לבוריס, יש מישהו שחושב שדני עמוס מציג כרגע רמת שוערות ראויה כדי לעמוד בשער של הפועל ת"א?

אז כן, ישנה התפיסה שלא מחליפים שוער אחרי משחק או שניים חלשים. אבל הוא היה עד כה חלש בכל המשחקים, ולא מראה שום סימני שיפור.
כל זה, כשעל הספסל יש שוער שיכול למלא את התפקיד במקומו. אז לאחר שככל הנראה הקטע הזה של לתת לו ביטחון או גב, דרך ההרכב כשל,
אולי כדאי לנסות לתת לו לחזור לעצמו דרך הספסל.

יכלנו גם בזמנו לזרוק את אניימה לספסל שהוא הגיע וחטף שערים מצחיקים
יותר מזה היה אפשר גם עכשיו לזרוק את דמארי , שכטר ושאר שחקני הרכש ישר לספסל כי הם הגיעו ולא מציגים יכולת של סטארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:52 
אם הייתה לך אלטרנטיבה ראויה על הספסל - זה בדיוק מה שהיה צריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:56 
בניון למכבי!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
ההשוואה לאניימה לא נכונה לדעתי. אפשר להתווכח אם הגולים שחטף שטותיים ברמתם כמו הגולים שעמוס חטף אבל נניח לזה. כי אניימה בוודאי שלא הציג יציבות של יכולת חלשה גם אם חטף גול שטותי מפעם לפעם. מעבר לזה שעל הספסל לא חיכה לך שוער לגיטימי.

השוואה לשחקני שדה, גם לא נכונה, כי, סליחה על הקלישאה, טעות שוער אי אפשר לתקן. בלי שום קשר שאף אחד מהם לא הציג רצף של 5-6 משחקים חלשים.

אני באופן אישי, לא קראתי לספסל את עמוס אחרי המשחק הראשון גם לא אחרי המשחק השלישי. אבל אני חושב שלא קשה לראות שהבחור לא מראה שום סימני שיפור, ולא נראה לי שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לחכות עם זה. בטח לא כאשר למחליף שלו בנקודת הזמן הנוכחית יש יותר סיכוי להציג יכולת טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: