ItaiH6 כתב:
זה לא שבאנגליה מכורתו הארורה לא משחקים את רוב המשחקים בכל מחזור בשבת וראשון בין 14:00 ל18:00.
אתמול ב18:30, לפי שעון אנגליה 16:30, רוב המשחקים שם כבר היו בדקות האחרונות שלהם.
כשרוצים להיות אנטי אז פתאום גם הדברים שסוגדים להם כל החיים נדחקים הצידה כשהם סותרים את האג'נדה.
כשרוצים לכתוב שטויות, שום דבר לא עומד בפני אנשים. לא רק שבאנגליה אין מזג אויר כזה, באנגליה האצטדיונים מקורים ואפילו ישמור השד, מוכרים מים במזנונים ( והדרך היחידה לפגוש שמש מסנוורת היא בד"כ לשבת בשורות הראשונות כמו שקרה לי לפני כמה שבועות וזה, כמו גשם, סיכון שלוקחים בחשבון כשקונים לשם כרטיס). אז אולי זה לא שאני אנטי, אלא שאני זה שחושב על טובת הכלל טובת האוהד ולא על התחת של עצמי כי אני רוצה להספיק למשחק אחר. לא שזה חדש, זה כבר קרה אין ספור פעמים במהלך השנים, אבל מי שיוצא נגד העמדה הפופולרית בפורום ונגד חבורות של אוהדים הוא אנטי או בכיין או לא סולידרי. אז לא, ההיפך הוא הנכון, ורוב האוהדים כאן הם הדבר האחרון שהוא ההגדרה של סולידריות.
בכלל, אם השעה הזו כל כך פופולרית ואהודה ע"י אוהדי כדורגל, למה הקבוצות והטלויזיה לא מבקשות לעשות בה משחקים? קצת מוזר, לא? או שאולי זו לא שעה כל כך מוצלחת לרוב האנשים, במגרש או בבית, אפילו בלי קשר לתנאים באצטדיונים. וזה שוב, מעבר לנקודה שמזיזים ליותר מ10000 איש את שעת המשחק לשעה שאין בה משחקים בד"כ, כדי ש100 או 200 יצליחו להגיע למשחק אחר, אפילו אם זה של קבוצת הכדורסל של המועדון.