תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 19:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 259 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום ושעה למשחק מול רעננה
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:10 
villa crespo כתב:
הלוואי וכל המשחקים של הפועל משבת הקרובה ועד ששמעון מזרחי ימות יהיו בשעה 15:00, כולל באוגוסט.
גם הפועל, גם שעות שיזוף וגם כל הערב פנוי וגם הכי הרבה חולצות אדומות בוהקות (להבדיל מכל שעה אחרת). מה רע?
שיעשו גם הצגה מוקדמת עם הנוער ובכלל יהיה סבבה.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
כל מילה של האדס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

idan כתב:
villa crespo כתב:
הלוואי וכל המשחקים של הפועל משבת הקרובה ועד ששמעון מזרחי ימות יהיו בשעה 15:00, כולל באוגוסט.
גם הפועל, גם שעות שיזוף וגם כל הערב פנוי וגם הכי הרבה חולצות אדומות בוהקות (להבדיל מכל שעה אחרת). מה רע?

שמע זה רעיון ענק. יש משחק בית לנוער בשבת לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:16 
הוא לא בכיין, הוא תינוק בכיין.
בנוסף, אני מאמין שרוב האוהדים יעדיפו שהמשחק יהיה בשעה 3 גם בלי קשר למשחק כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
שעה פח,ואלו שמסכנים כמוני,תושבי שער 7+8 לא נראה תמשחק בכלל עם השמש המזויינת בשעה 15:00

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
"שעות שיזוף"? חצי מהאוהדים הם אשכנזים בעלי רמת מלנין בעור נמוכה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:21 
villa crespo כתב:
joshsoos כתב:
אבו-דגל כתב:
joshsoos כתב:
מה רע? אולי שחם מדי? אולי שבלתי אפשרי להסתכל על המשחק משערים 7 ו8? כדי שמאה איש יסעו לכדורסל לא צריכים להזיז יותר מ10000, אבל כבר שנים שכמות כזו קובעת בשביל כולם אז מה זה משנה. עם כל הכבוד, אנשים צריכים להחליט החלטות בחיים, ואם קורה שמתנגש בין כדורסל לכדורגל, זו החלטה שכזו. בושה.

1.ה"100" איש האלה יותר חשובים ממך לפי התגובה הדוחה הזאת.
2.השמש שוקעת לא לפני 7 בערב ככה שבכל מקרה לא יהיה לאף אחד שמש בעיניים.
3.תביא משקפי שמש.

4. אתה בכיין.

מה דוחה בה, שהיא לא מתאימה לכבודו? משהו לא נכון בה עובדתית? אין שום בעיה בנסיון לאפשר לאוהדים ללכת למשחקים של הקבוצות שלהם אם זה מסתדר, אבל לא במחיר של פגיעה באוהדים אחרים, ועוד כשהם רוב מוחלט. אולי שיעבירו את הכדורסל לשלוש וחצי, זה אולם אחרי הכל, אין שמש ויש מיזוג.
אני מבין שאתה קצת מבולבל עם השעות, אז הנה, עכשיו חמישה לארבע, תוציא את הראש החוצה ותסתכל אם יש שמש או אין.

אתה טמבל קצת יותר משאני בכיין. שלא לדבר על כל הטענות על חוסר סולידריות, כשזה בדיוק מה שקורה כאן, רק מהכיוון ההפוך.

יכול להיות שאתה צודק, אבל מי אמר שרב האנשים ביציע מעדיפים לשחק ב- 19:00 ולא ב- 15:00?
אני באמת חושב שרוב האנשים מעדיפים לשחק ב- 15:00 ולא ב- 19:00.

קודם כל זה לא משנה אם מעדיפים או לא, העניין הוא שאף אחד לא שאל את ה10000 איש האלה, קומץ קטן החליט בשבילם, כרגיל במחוזותינו. כל נסיון להתחשב באוהדים הוא נחמד טוב וראוי, אבל לא רק שאין דברים כאלה בשום מקום מסודר כי יש לוחות זמנים וחיים איתם ואם צריך מפסידים דברים, גם ככה ההתעללות באוהדי הכדורגל היא על בסיס יומי שבועי וחודשי, אז על חשבונם זה בכלל מגוחך.
אני מאמין שמשאל קצר בשער 7 ו8 שהם אלה שסובלים הכי הרבה מהשעה יגלה ההיפך. אני חושב שרוב מוחלט של מי שמביא ילדים ליציע יגיד ככה. הרי זה לא שהמצאתי איזה טיעונים מהתחת, שמש מבשלת, קושי לראות את המשחק וחוסר יכולת להכניס מים ליציע הם עובדות. מתקשה למצוא טיעונים של אנשים נגד 6 עד 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:23 
idan כתב:
idan כתב:
villa crespo כתב:

עבר לי בראש האמת, ואז עבר לי בראש שעלול להיות מצב שיתלוננו על מצב הדשא אחרי משחק, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:25 
להשתכר בצהריים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:33 
איתי כתב:
idan כתב:
idan כתב:
villa crespo כתב:

עבר לי בראש האמת, ואז עבר לי בראש שעלול להיות מצב שיתלוננו על מצב הדשא אחרי משחק, לא?

אין בעיה עם מצב הדשא בהצגה כפולה, אבל תהיה בעיה עם הצגה משולשת (כי בני יהודה משחקים אחרינו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
באיזה שעה בני יהודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:36 
יכול להיות שאתה צודק.

ככלל - אם יש הזדמנות לארגן משחק נוער לפני משחק של הבוגרת זה מבורך - גם מפיג את השעמום, גם יחשל את הצעירים וגם יחשוף אותם בפני הקהל. תמיכה ביתית תמיד יכול לסייע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:54 
רק לידיעתכם
הייתה תקופה בעבר (כנראה הרחוק ;) )שהיו משחקי נוער לפני הבוגרים

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:00 
שבת ב3 לב לב לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:06 
Oleg Neduda כתב:
איתי כתב:
idan כתב:
idan כתב:
villa crespo כתב:

אין בעיה עם מצב הדשא בהצגה כפולה, אבל תהיה בעיה עם הצגה משולשת (כי בני יהודה משחקים אחרינו)

אני דווקא חשבתי על הפרוצדורה של הכרטיסים למשחק.
הרי משחקי נוער אמורים להיות בחינם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:06 
רוי האדום כתב:
להשתכר בצהריים :HEART2:

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
שבת ב3 לב לב לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
villa crespo כתב:
joshsoos כתב:
אבו-דגל כתב:
joshsoos כתב:
מה רע? אולי שחם מדי? אולי שבלתי אפשרי להסתכל על המשחק משערים 7 ו8? כדי שמאה איש יסעו לכדורסל לא צריכים להזיז יותר מ10000, אבל כבר שנים שכמות כזו קובעת בשביל כולם אז מה זה משנה. עם כל הכבוד, אנשים צריכים להחליט החלטות בחיים, ואם קורה שמתנגש בין כדורסל לכדורגל, זו החלטה שכזו. בושה.

1.ה"100" איש האלה יותר חשובים ממך לפי התגובה הדוחה הזאת.
2.השמש שוקעת לא לפני 7 בערב ככה שבכל מקרה לא יהיה לאף אחד שמש בעיניים.
3.תביא משקפי שמש.

4. אתה בכיין.

מה דוחה בה, שהיא לא מתאימה לכבודו? משהו לא נכון בה עובדתית? אין שום בעיה בנסיון לאפשר לאוהדים ללכת למשחקים של הקבוצות שלהם אם זה מסתדר, אבל לא במחיר של פגיעה באוהדים אחרים, ועוד כשהם רוב מוחלט. אולי שיעבירו את הכדורסל לשלוש וחצי, זה אולם אחרי הכל, אין שמש ויש מיזוג.
אני מבין שאתה קצת מבולבל עם השעות, אז הנה, עכשיו חמישה לארבע, תוציא את הראש החוצה ותסתכל אם יש שמש או אין.

אתה טמבל קצת יותר משאני בכיין. שלא לדבר על כל הטענות על חוסר סולידריות, כשזה בדיוק מה שקורה כאן, רק מהכיוון ההפוך.

יכול להיות שאתה צודק, אבל מי אמר שרב האנשים ביציע מעדיפים לשחק ב- 19:00 ולא ב- 15:00?
אני באמת חושב שרוב האנשים מעדיפים לשחק ב- 15:00 ולא ב- 19:00.

קודם כל זה לא משנה אם מעדיפים או לא, העניין הוא שאף אחד לא שאל את ה10000 איש האלה, קומץ קטן החליט בשבילם, כרגיל במחוזותינו. כל נסיון להתחשב באוהדים הוא נחמד טוב וראוי, אבל לא רק שאין דברים כאלה בשום מקום מסודר כי יש לוחות זמנים וחיים איתם ואם צריך מפסידים דברים, גם ככה ההתעללות באוהדי הכדורגל היא על בסיס יומי שבועי וחודשי, אז על חשבונם זה בכלל מגוחך.
אני מאמין שמשאל קצר בשער 7 ו8 שהם אלה שסובלים הכי הרבה מהשעה יגלה ההיפך. אני חושב שרוב מוחלט של מי שמביא ילדים ליציע יגיד ככה. הרי זה לא שהמצאתי איזה טיעונים מהתחת, שמש מבשלת, קושי לראות את המשחק וחוסר יכולת להכניס מים ליציע הם עובדות. מתקשה למצוא טיעונים של אנשים נגד 6 עד 7.

אני תושב שער 7 ואני מבסוט ממש שהמשחק בשעה 3 הלוואי וכל המשחקים היו ב3 בשבת שכל הילדים והמשפחות והחיילים יגיעו.

ושער 7 ו8 הם עדיין מיעוט.

וממתי בכלל שואלים אותנו מתי לשחק?

אין כאן שאלה של מתי לשחק בד"כ לא המועדון קובע רק ההתאחדות, אנחנו יכולים לבקש רק להתחשב בדיוק כמו שהתחשבו באוהדי הקבוצה שגם הולכים לעודד את מועדון הכדורסל, אלה שהם מיעוט!

ואם הפורום הוא סקר מייצג משהו אז הרוב מעדיף ב3 בצהריים והמזג האוויר כרגע ממש נעים בכל שעות היום, חוץ מזה שהתחזית יכולה להשתנות עד שבת ואולי יהיה גשם לך תדע? אבל העיקר הכי חשוב לקבוע שנסבול בשער 7 עם השמש בעיניים, אני לא חושב שבין 3-5 השמש כבר נמצאת במערב בכלל.

הויכוח הזה כל כך מיותר שבוע אחרי זה הסאגה הזאת חוזרת על עצמה ואין באמת אשמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יום ושעה למשחק מול רעננה
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:11 
האדס כתב:
JustZiv כתב:
האדס כתב:
joshsoos כתב:

נכון, לכן גם אתה מוזמן להחליט מעכשיו, לשבת בשמש עם כובע ומשקפי שמש, לראות משחק של הפועל בכיף, או לשבת בבית עם צ'ארלי וזיו.
ככה זה בחיים, צריך לקבל החלטות.

שמע אין לי כח להיכנס לדיון איתך אבל אני כמעט בטוח שהייתי ביותר משחקים ממך ב10 שנים האחרונות

אני גם בטוח שהיית ביותר, אבל לא על זה הוויכוח.
הפעמים שלא הלכתי למשחקים של הפועל היו בגלל סיבות טובות לעניות דעתי, ולא האשמתי אף אחד בהם. כמו הגימלאי רשם, אתה צריך לקבל החלטות בחיים שלך.
חוץ מזה, שפרט לטיעון של "150 איש שמחליטים בשביל כולם" עומדים מול זה טיעונים נגדיים שבכלל לא עוסקים בכדורסל, כמו ש3 וחצי בתחילת אוקטובר זו לא שעה כזו רעה.

אז מה אתה בכלל רושם שטויות שאני יושב בבית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 ו8 זה אומנם מיעוט אבל רק להכניס לפרופורציות שמדובר במיעוט עם מעל 5,000 אוהדים כשזה מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:18 
שעה מעולה :hapoel:

רק שיהיו חכמים ושבלומפילד יהיה מפוצץ באוהדים!

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
זה עוד טיפה מוקדם, אבל לפי התחזית הזו לקראת סוף השבוע תחול ירידה בטמפרטורות לכיוון ה-24 מעלות, שזה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:28 
לא יכולים להתחשב בבן אדם שקם בשבת ב4 וחצי בצהריים?
סתם,חבל שלא ב5 אבל טוב נו העיקר שיבואו הרבה אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
זה או שקצת תסבלו בשמש (ואני לא מזלזל או משהו מבין שזה יכול להיות לא נעים לחלק מהאנשים)
או שקבוצת הכדורסל תגיע למשחק גביע קריטי בתחילת שנה (המשחק הראשון) בלי אוהדים.
אפשר לחשוב לא רק על התחת של עצמך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:55 
שכחת שבמשך 50 שנה לפני עידן השידורים החיים אלה היו השעות של המשחקים בשבת2-5. משחק שהיה משוחק בשעה מאוחרת יותר היה הפתעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
זה לא שבאנגליה מכורתו הארורה לא משחקים את רוב המשחקים בכל מחזור בשבת וראשון בין 14:00 ל18:00.
אתמול ב18:30, לפי שעון אנגליה 16:30, רוב המשחקים שם כבר היו בדקות האחרונות שלהם.

כשרוצים להיות אנטי אז פתאום גם הדברים שסוגדים להם כל החיים נדחקים הצידה כשהם סותרים את האג'נדה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 17:08 
כל מי שכותב "שלוש" ולא "שלוש וחצי" הוא לא חבר, לא בנאדם, לא סולידרי, ובעיקר מהווה סכנה לציבור האנשים שהבטיחו למשפחה שלהם שהם יוכלו להיות בארוחת הצהריים המשפחתית ופתאום קיבלו התקף לב בגלל שגנבתם להם חצי שעה.

שש"ל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
כאחד שגר יותר משעה נסיעה מבלומפילד ויש סיכוי שאשאר נעול מחוץ לבית כי 15:30 זו שעה שמחסלת כמעט כל פעילות עם הילדים בשבת אני חושב שצריך לעשות את כל מה שאפשר כדי שהכדורגל והכדורסל לא יתנגשו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
למה אי אפשר לעשות שמשחק הכדורסל יהיה מוקדם והכדורגל יהיה בערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 17:32 
ItaiH6 כתב:
זה לא שבאנגליה מכורתו הארורה לא משחקים את רוב המשחקים בכל מחזור בשבת וראשון בין 14:00 ל18:00.
אתמול ב18:30, לפי שעון אנגליה 16:30, רוב המשחקים שם כבר היו בדקות האחרונות שלהם.

כשרוצים להיות אנטי אז פתאום גם הדברים שסוגדים להם כל החיים נדחקים הצידה כשהם סותרים את האג'נדה.

כשרוצים לכתוב שטויות, שום דבר לא עומד בפני אנשים. לא רק שבאנגליה אין מזג אויר כזה, באנגליה האצטדיונים מקורים ואפילו ישמור השד, מוכרים מים במזנונים ( והדרך היחידה לפגוש שמש מסנוורת היא בד"כ לשבת בשורות הראשונות כמו שקרה לי לפני כמה שבועות וזה, כמו גשם, סיכון שלוקחים בחשבון כשקונים לשם כרטיס). אז אולי זה לא שאני אנטי, אלא שאני זה שחושב על טובת הכלל טובת האוהד ולא על התחת של עצמי כי אני רוצה להספיק למשחק אחר. לא שזה חדש, זה כבר קרה אין ספור פעמים במהלך השנים, אבל מי שיוצא נגד העמדה הפופולרית בפורום ונגד חבורות של אוהדים הוא אנטי או בכיין או לא סולידרי. אז לא, ההיפך הוא הנכון, ורוב האוהדים כאן הם הדבר האחרון שהוא ההגדרה של סולידריות.

בכלל, אם השעה הזו כל כך פופולרית ואהודה ע"י אוהדי כדורגל, למה הקבוצות והטלויזיה לא מבקשות לעשות בה משחקים? קצת מוזר, לא? או שאולי זו לא שעה כל כך מוצלחת לרוב האנשים, במגרש או בבית, אפילו בלי קשר לתנאים באצטדיונים. וזה שוב, מעבר לנקודה שמזיזים ליותר מ10000 איש את שעת המשחק לשעה שאין בה משחקים בד"כ, כדי ש100 או 200 יצליחו להגיע למשחק אחר, אפילו אם זה של קבוצת הכדורסל של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 259 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: