שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:
בתור חבר עמותה אני לא רוצה לנהל, אני רוצה להיות כלב השמירה שהעסק מתנהל בצורה טובה, אם יש שיקולים לא עניינים בהעסקת בעלי תפקידים או דברים אחרים שמצביעים על ניהול לא תקין אזי אחריות העמותה ובשביל זה היא קמה בראש ובראשונה לדרוש הסברים ולפעול על מנת שהמועדון יתנהל בצורה מקצועית על מנת למקסם את היכולות שלו.
מבחינתי ומבחינת העמותה כך אני מקווה זה לא משנה אם לבעלים קוראים מיץ,טביב או רמון, יש לה תפקיד ואחריות ומי שמערער על כך אינו מבין את הרעיון מאחורי הקמת העמותה.
ומי יהיה כלב השמירה של האוהדים?
ככל שתגדיל את המעגל כך תוכל ליצור פלורליזם בצורה טובה ביותר כך שהשאלה שלך לא רלוונטית , כמעט כמו לשאול מה יותר טוב דמוקרטיה או דיקטטורה
א. במקרה של קבוצת כדורגל, זו בהחלט שאלה רלוונטית, אני בכלל לא בטוח שריבוי דעות יביא לניהול טוב יותר (בעצם אני די בטוח שלא , אבל זו דעתי) .
ב. אתם בעצמכם שואלים פה שאלות וטענות לגבי התנהלות של אוהדים שנמצאים ועובדים בתוך המועדון, מי יפקח עליהם? החברים שלהם ליציע ? מי קבע שנבחר עמותה הוא איש חף מכל אינטרסים? שהוא מוסמך לקבל החלטות ניהוליות על תקציב של עשרות מיליונים ללא שום ניסיון או רקע ניהולי (אני לא מדבר על מישהו ספציפי, אלא באופן עקרוני).
בוודאי שאלו שאלות רלוונטיות, זה שנוח לך לנפנף אותם ולדבר על אותו "רעיון!!!111!!!" מסתורי, לא ישנה את העובדות האלה.
שחותרים תחת כל ההנחות היסוד הבסיסיות אין רלוונטיות לשאלות האלו, אני לא מנפנף אף אחד אבל זה די דמגוגי לשאול מי ישמור על אלו ששומרים אם מראש אתה לא מאמין בהם.
אז מה זה משנה בכלל איזה תשובה תקבל אם מראש אתה כבר החלטת שכל המנגון כושל ?
הדרך האחרת ב 90% תביא לעוד טביב.
ובכלל אתה מערבב פה דברים מה הקשר בין הניהול לעמותה ? העמותה צריכה לבחור את נציגיה על מנת שיכולו לפקח על תקינות הניהול, אותם אנשים אמורים להיבחר על פי כישוריהם, ככל שיהיו יותר חברי עמותה כך הסיכוי להטות את תוצאות הבחירה יקטנו, זה עניין של תהליך ש לצערי קורה בצורה איטית מידי מהמצופה.
במנגנון של בעלות פרטית אף אחד בכלל לא שואל אותך מה אתה חושב ואתה יכול לזרוק את השאלות שלך לפח, מה האלטרנטיבה שאתה מציע ?
מכל מה שרשמתי שלא יובן לא נכון כאילו אני מרוצה מהמצב הנוכחי, בהחלט לא מקובל עליי חלק מהדברים שקורים בגזרה הניהולית במועדון ובהחלט לא מובן לי למה יש פתאום כלכך הרבה אנשים מהעבר שוב במועדון ולכן כחבר עמותה אני תובע לקבל תשובות לשאלות האלו, האם אקבל אותן ? את זה נדע בעתיד.
ואם המצב לא תקין אני מקווה שחברי העמותה ישנו אותו קודם כל בתוך העמותה ואחר כך ככל שאפשר במועדון