תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א - לאן? (חדשות 22/9/13 לשעבר)
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 12:35 
שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:
בתור חבר עמותה אני לא רוצה לנהל, אני רוצה להיות כלב השמירה שהעסק מתנהל בצורה טובה, אם יש שיקולים לא עניינים בהעסקת בעלי תפקידים או דברים אחרים שמצביעים על ניהול לא תקין אזי אחריות העמותה ובשביל זה היא קמה בראש ובראשונה לדרוש הסברים ולפעול על מנת שהמועדון יתנהל בצורה מקצועית על מנת למקסם את היכולות שלו.
מבחינתי ומבחינת העמותה כך אני מקווה זה לא משנה אם לבעלים קוראים מיץ,טביב או רמון, יש לה תפקיד ואחריות ומי שמערער על כך אינו מבין את הרעיון מאחורי הקמת העמותה.

ומי יהיה כלב השמירה של האוהדים?

ככל שתגדיל את המעגל כך תוכל ליצור פלורליזם בצורה טובה ביותר כך שהשאלה שלך לא רלוונטית , כמעט כמו לשאול מה יותר טוב דמוקרטיה או דיקטטורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 12:46 
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:
בתור חבר עמותה אני לא רוצה לנהל, אני רוצה להיות כלב השמירה שהעסק מתנהל בצורה טובה, אם יש שיקולים לא עניינים בהעסקת בעלי תפקידים או דברים אחרים שמצביעים על ניהול לא תקין אזי אחריות העמותה ובשביל זה היא קמה בראש ובראשונה לדרוש הסברים ולפעול על מנת שהמועדון יתנהל בצורה מקצועית על מנת למקסם את היכולות שלו.
מבחינתי ומבחינת העמותה כך אני מקווה זה לא משנה אם לבעלים קוראים מיץ,טביב או רמון, יש לה תפקיד ואחריות ומי שמערער על כך אינו מבין את הרעיון מאחורי הקמת העמותה.

ככל שתגדיל את המעגל כך תוכל ליצור פלורליזם בצורה טובה ביותר כך שהשאלה שלך לא רלוונטית , כמעט כמו לשאול מה יותר טוב דמוקרטיה או דיקטטורה

א. במקרה של קבוצת כדורגל, זו בהחלט שאלה רלוונטית, אני בכלל לא בטוח שריבוי דעות יביא לניהול טוב יותר (בעצם אני די בטוח שלא , אבל זו דעתי) .
ב. אתם בעצמכם שואלים פה שאלות וטענות לגבי התנהלות של אוהדים שנמצאים ועובדים בתוך המועדון, מי יפקח עליהם? החברים שלהם ליציע ? מי קבע שנבחר עמותה הוא איש חף מכל אינטרסים? שהוא מוסמך לקבל החלטות ניהוליות על תקציב של עשרות מיליונים ללא שום ניסיון או רקע ניהולי (אני לא מדבר על מישהו ספציפי, אלא באופן עקרוני).

בוודאי שאלו שאלות רלוונטיות, זה שנוח לך לנפנף אותם ולדבר על אותו "רעיון!!!111!!!" מסתורי, לא ישנה את העובדות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 12:58 
שחר, בדיוק בשביל זה אנשים מציגים את עצמם כשהם מתמודדים על תפקיד בועד המנהל של העמותה, ואת הניסיון שצברו לאורך שנים.
בבחירות האחרונות, בזכות ריבוי המועמדים, התמודדו רבים בעלי ניסיון ניהולי-ספורטיבי ואחר. יש לנו כקהילה את היכולת לבחור אותם לפי התאמתם לתפקיד. אם את הועד המנהל היה מאייש איש אחד, אולי היה ניתן להתייחס לזה כסקר פופולריות. במצב הנוכחי, הבחירות מבוססות בעיקר על יכולותיהם של המועמדים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 25 ספטמבר 2013, 13:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 13:02 
שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:

א. במקרה של קבוצת כדורגל, זו בהחלט שאלה רלוונטית, אני בכלל לא בטוח שריבוי דעות יביא לניהול טוב יותר (בעצם אני די בטוח שלא , אבל זו דעתי) .
ב. אתם בעצמכם שואלים פה שאלות וטענות לגבי התנהלות של אוהדים שנמצאים ועובדים בתוך המועדון, מי יפקח עליהם? החברים שלהם ליציע ? מי קבע שנבחר עמותה הוא איש חף מכל אינטרסים? שהוא מוסמך לקבל החלטות ניהוליות על תקציב של עשרות מיליונים ללא שום ניסיון או רקע ניהולי (אני לא מדבר על מישהו ספציפי, אלא באופן עקרוני).

בוודאי שאלו שאלות רלוונטיות, זה שנוח לך לנפנף אותם ולדבר על אותו "רעיון!!!111!!!" מסתורי, לא ישנה את העובדות האלה.

שחותרים תחת כל ההנחות היסוד הבסיסיות אין רלוונטיות לשאלות האלו, אני לא מנפנף אף אחד אבל זה די דמגוגי לשאול מי ישמור על אלו ששומרים אם מראש אתה לא מאמין בהם.
אז מה זה משנה בכלל איזה תשובה תקבל אם מראש אתה כבר החלטת שכל המנגון כושל ?
הדרך האחרת ב 90% תביא לעוד טביב.
ובכלל אתה מערבב פה דברים מה הקשר בין הניהול לעמותה ? העמותה צריכה לבחור את נציגיה על מנת שיכולו לפקח על תקינות הניהול, אותם אנשים אמורים להיבחר על פי כישוריהם, ככל שיהיו יותר חברי עמותה כך הסיכוי להטות את תוצאות הבחירה יקטנו, זה עניין של תהליך ש לצערי קורה בצורה איטית מידי מהמצופה.
במנגנון של בעלות פרטית אף אחד בכלל לא שואל אותך מה אתה חושב ואתה יכול לזרוק את השאלות שלך לפח, מה האלטרנטיבה שאתה מציע ?

מכל מה שרשמתי שלא יובן לא נכון כאילו אני מרוצה מהמצב הנוכחי, בהחלט לא מקובל עליי חלק מהדברים שקורים בגזרה הניהולית במועדון ובהחלט לא מובן לי למה יש פתאום כלכך הרבה אנשים מהעבר שוב במועדון ולכן כחבר עמותה אני תובע לקבל תשובות לשאלות האלו, האם אקבל אותן ? את זה נדע בעתיד.
ואם המצב לא תקין אני מקווה שחברי העמותה ישנו אותו קודם כל בתוך העמותה ואחר כך ככל שאפשר במועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה מתחילה ונגמרת בכך שאנשים מנהלים כסף שהוא לא שלהם.
אדם שמנהל את הכסף שלו יתנהל בצורה אחרת, ככה זה עובד בכל עסק.
זה מתבטא בין היתר בהבאת כל מיני בן יוספים תמורת כסף שאין שאפילו לא בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
כן ברור. הרי כשהיינו בבעלות פרטית נטו לא הביאו סתם שחקנים מיותרים שהתבררו כזריקת כסף לים. כולם נבחרו בפינצטה. בחיאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 17:14 
האדום הצורר כתב:
רק ביחד כתב:
יש כאן שתיי נושאים חשובים שצריך להבין .
1.אוהדים לא צריכים לנהל את המועדון שלהם אלה ללחוץ ולתמוך שהמועדון יצליח . ניהול טוב=הצלחה .
2.בהפועל ת-א האוהדים (העמותה שמייצגת את ההאוהדים) הם בעלי 20% מהמעדון.
איך פותרים את הבעיה הזו?
פשוט העמותה משכירה את שירותם של אנשי מיקצוע שיעשו בשבילם את עבודת הניהול בתוך המועדון (כמובן עים ביקורת) ,וממשיכה לעזור למועדון ולאוהדים מיחוץ להנהלה.

למה אוהדים לא צריכים לנהל את המועדון שלהם? למה 5 אנשים שנבחרו על ידי אלפים, שהייתה להם יכולת לבדוק מה כל אחד מאותם אנשים יכול לתרום למועדון, אינם יותר מקצועיים ומתאימים ממישהו שכל ייחודו הוא כמויות הכסף ששפך על הקבוצה ואף אחד מאיתנו לא יודע מאין הוא בא ולאן הוא הולך?
מה שאתה אומר זה שמישהו עם חיבור רגשי למשהו ראוי פחות לנהל את אותו משהו מאשר מישהו שהקישור היחידי שלו אליו הוא כספי. איך אתה רואה בזה היגיון?
קבוצת ספורט אינה "עסק", מהבחינה הקפיטליסטית של המושג - מטרתה היא לא להרוויח כסף, אלא להפך; יש לה שתי מטרות ראשיות בעיניי - יכולת התחרות ספורטיבית ושמירה על הזהות והערכים שעומדים מאחוריה.
עכשיו, ברור לי שהרצון בריקון עמותת האוהדים מתוכן נובע מהרצון במציאת "רוכש" לקבוצה (והאמת היא שאתה בכלל לא מעוניין ברוכש, אתה מעוניין בטיפש שללא שום דרישות נוספות ירצה לשים עשרות מליוני שקלים בקבוצה כל שנה, ולהפסיד עליה הון תועפות, בחשיבה העסקית הגרועה ביותר האפשרית). אולי הגיע הזמן שאתה והשאר תעשו חושבים לגבי הצבת החיפוש אחרי רוכש כמטרה החשובה ביותר של המועדון, והדברים עליהם אתם מוותרים כשאתם חושבים כך.

כן אדם עם חיבור ריגשי לא מנהל טוב. זו עובדה .
היופי בעמותה זה שהיא יכולה למצוא מנהלים (לא שייך את מי הם אוהדים) מיקצועיים (אפילו מחו"ל) ,אדם אחד שקונה קבוצה יקבע הכל וירצה לנהל אבל בעמותה שבה יש אלפי חברים, צריך להביא מישהו שינהל וזו ההזדמנות להביא מישהו מיקצועי ועים כל הכבוד לנבחרים אפשר להביא אנשים הרבה יותר מיומנים ושהנבחרים "רק" יבקרו את עבודתם.
בקשר לרוכש אני לא רק שבעד אלה הצעתי את עצמי למצוא קונה עשיר ממרכז ודרום אמריקא, הבעיה היא שכיום אין מצגת רצינית ואין שום דבר מיקצועי שאפשר להביא למשקיע . לבוא סתם כך למישהו ולהגיד בוא תיקנה את אחת הקבוצות הטובות בישראל לא עוזר, כאיש רציני הוא ישר יבקש נטונים רציניים ,עבר ותוכניות לעתיד וכמו שניראים הדברים שום דבר מיזה לא קיים.
ד"א מישהו הציע מצגת מליפני כמה שנים זה רק מראה כמה הניהול בקבוצה ירוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 17:25 
לא יודע אם זה בדיוק אותו דבר, אבל הייתה לי ציפייה שניר ענבר יתחבר אלינו לעמותה, ויהיה אחד הנציגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל ת"א - לאן? (חדשות 22/9/13 לשעבר)
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
ניר ענבר זה קלישאה כמעט כמו המודל הגרמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ת
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

מדברים על להביא אנשי מקצוע שינהלו את המועדון.
יכול להיות שהוא לא המוכשר ביותר, אבל תואר מפיפ"א בניהול מועדון כדורגל בהחלט נשמע לי כמו משהו שמסמיך אותו להיות איש מקצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
ערן כתב:

יכול להיות שהוא לא המוכשר ביותר, אבל תואר מפיפ"א בניהול מועדון כדורגל בהחלט נשמע לי כמו משהו שמסמיך אותו להיות איש מקצוע.

איש מקצוע טוב יכול להצליח בניהול אם נותנים לו סמכויות ניהול שיאפשרו לו לנהל.
אני בכלל לא בטוח שמי שממנהל את המנהלים (יעני בעלים) מעוניין שיהיו מנהלים מקצועיים בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
אולי כן ואולי לא, אבל זה לא קשור למה שנאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
ערן כתב:

ניר ענבר הוא בחור מאוד חביב, אבל קורס של עשרה חודשים מטעם פיפ"א לא הופך אותו לטוב במה שהוא עושה. הגורם הכי חשוב לדעתי בכל הקשור לניהול קבוצת כדורגל הוא נסיון אירופי במקומות בהם ישנה תרבות ספורט ורמה מקצועית גבוהה. לא יודע מה העלויות של ניר ענבר, אבל אני בטוח שאפשר להביא לפה אנשי כדורגל מנוסים יותר בסדר גודל דומה של עלויות, אם יש רצון כמובן.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:

קשור ועוד איך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 15:36 
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:

קשור ועוד איך.

אל תעשה סלט. זה שהמערכת בעייתית לא קשורה לכישורי הניהול של הבן אדם. איזה רזומה ניהולי יש לניר ענבר שעשו ממנו איזה מושיע? על שום מה ולמה? בגלל קורס בפיפא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:

קשור ועוד איך.

אל תעשה סלט. זה שהמערכת בעייתית לא קשורה לכישורי הניהול של הבן אדם. איזה רזומה ניהולי יש לניר ענבר שעשו ממנו איזה מושיע? על שום מה ולמה? בגלל קורס בפיפא?

לא המלצתי להביא את ניר עינבר.
לא קבעתי שיש לו כישורי ניהול או אין לו.

כן כתבתי שגם אם יש לו כישורי ניהול נפלאים אין לו סיכוי להצליח במערכת בה לא נותנים לו סמכויות שיאפשרו לו להביא לידי ביטוי את כישורי הניהול שיש לו , במידה ויש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 15:43 
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:

קשור ועוד איך.

מי עשה אותו למושיע? מה הקשר? למה אי אפשר לנהל פה כבר דיון ענייני?

הקורס בפיפא הוא היחיד בעולם שמתמקצע בניהול מועדון כדורגל. זאת התעודה הכי רלוונטית שאפשר להביא היום. זה אמנם משהו חדש, אבל נחשב לאיכותי ומאוד קשה לעבור אותו. זה בלי קשר לניר ענבר האיש.
הייתי שמח אם הוא היה נשאר במערכת. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 15:48 
קורס בפיפא? וואו.
גם בוגר הרווארד במנהל עסקים לא יכול להתהדר בתעודה שלו לפני שהוא עשה דבר או שניים. לנהל מערכת, לא כל שכן מערכת מורכבת כמו הפועל, זה הרבה מעבר להבנת המטריה המקצועית.
להבין *מה* צריך לעשות זה אחלה ואני לא מזלזל בזה, אבל תפקיד המנהל (כמו גם מאמן, אגב) זה בעיקר לייצר השפעה ולהוביל את המערכת למקום שאליו הוא רוצה. וזה לא שייך לקורס בפיפא

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 26 ספטמבר 2013, 15:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 15:52 
הבן אדם עשה את הקורס לפני שנים כבר
מה הוא עשה מאז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 16:25 
אני חושב שהוא היה זה שהביא לכך שבלומפילד הוכשר לצ'מפיונס. חוץ מזה אני לא רואה מה הערך המוסף שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
ניר ענבר כניר ענבר הוא לא האישיו.
מועדון הפועל ת"א, אם הוא מתיימר להיות מועדון מקצועני, צריך להעסיק אנשים בעלי ניסיון וכישורים רלבנטים.
אם הם גם אוהדים, אחלה added-value. זה לא אמור להיות כתחליף לשום דבר.
כמו שנתי רשם, אם לא נצא משבלונת הצלם שהפך להיות דובר, הדובר שהפך להיות יו"ר, האפסנאי שהפך להיות מנהל קבוצה ועל הדרך ריפד את כל החברים שלו בתפקידים כאלו ואחרים - לא נגיע לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מועדון הפועל ת"א, אם הוא מתיימר להיות מועדון מקצועני, צריך להעסיק אנשים בעלי ניסיון וכישורים רלבנטים.
כמו שנתי רשם, אם לא נצא משבלונת הצלם שהפך להיות דובר, הדובר שהפך להיות יו"ר, האפסנאי שהפך להיות מנהל קבוצה ועל הדרך ריפד את כל החברים שלו בתפקידים כאלו ואחרים - לא נגיע לכלום.

זה נורא עצוב,אבל בגלל התיאורים האחרונים שלך כבר צחקתי בקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
kobster כתב:

זה נורא עצוב,אבל בגלל התיאורים האחרונים שלך כבר צחקתי בקול.

אם זו לא היתה המציאות בהפועל גם אני הייתי צוחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
פה כבר חשדתי......

קובסטר ממתי הפועל ת"א התיימר להיות מועדון מקצועני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
פה כבר חשדתי......

קובסטר ממתי הפועל ת"א התיימר להיות מועדון מקצועני?

:ROSE:

ברוך הבא למטרת האשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:

קשור ועוד איך.

מי עשה אותו למושיע? מה הקשר? למה אי אפשר לנהל פה כבר דיון ענייני?

הקורס בפיפא הוא היחיד בעולם שמתמקצע בניהול מועדון כדורגל. זאת התעודה הכי רלוונטית שאפשר להביא היום. זה אמנם משהו חדש, אבל נחשב לאיכותי ומאוד קשה לעבור אותו. זה בלי קשר לניר ענבר האיש.
הייתי שמח אם הוא היה נשאר במערכת. זה הכל.

כמו שכתבתי, בסך הכל קורס תעודה Post-Graduate של עשרה חודשים, לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה. רוב, אם לא כל, הבעלי תפקידים בקבוצות כדורגל הגדולות ביבשת לא עברו את הקורס הזה. בדיוק כמו שלעבור קורס פרסום לא הופך אותך לקופירייטר, או לעבור קורס בנוכלות לא הופך אותך לאלי טביב. נסיון (ורקורד), זה כל מה שצריך.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
UP
שלא תחשבו ששכחנו.
זה מה שהמועדון חושב על קהל הלקוחות שלו :

Eros Ramazzotti כתב:
אז הפייסבוק של הפועל מכריז שהחל מהיום ניתן למצוא באתר האינטרנט של החנות את חולצת המשחק הרשמית לעונת 2013/14. נהדר.

זה מה שיש שם:
תמונה

http://www.hapoelshop.co.il/Product.aspx?productid=186

עזבו את זה שהחולצה מלוכלכת, מקומטת, צילום גרוע וכיו"ב.
זו לא החולצה בכלל. זה לא הספונסר אפילו.

ברגע שנותנים לאנשים לא מקצועיים לעשות עבודה מקצועית, ככה אנחנו נראים. לפחות תיקנו את החנות למדידת החולצות (או שמא הרגזנו את האנשים הנכונים) אחרי שנים שהאתר לא היה מעודכן.
מועדון כמו הפועל ת"א לא יכול להרשות לעצמו שהפלטפורמה למכירת מוצרים רשמיים, כאלה שמכניסים כסף למועדון, תנוהל ותתופעל בצורה חובבנית. זה אולי נראה שולי אבל מזה מתחילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 15:58 
זו עוד באסטה בשוק שהוא מועדון הכדורגל הפועל תל אביב.
הבעיה היא שכמו שרואים כאן או בפייסבוק ושומעים בשיחות פרטיות פה ושם, הבטן של אנשים מלאה אבל מה שמשותף לכולם הוא שכולם זורקים רמזים ושברי טענות וביקורת אבל מבהירים שלא רוצים לדבר מעבר לזה, 'נרמז' להם שלא כדאי, או במקרים אחרים כמו זה שהועלה כאן גם יותר מרמז. מועדון רקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הבעיה היא שכמו שרואים כאן או בפייסבוק ושומעים בשיחות פרטיות פה ושם, הבטן של אנשים מלאה אבל מה שמשותף לכולם הוא שכולם זורקים רמזים ושברי טענות וביקורת אבל מבהירים שלא רוצים לדבר מעבר לזה, 'נרמז' להם שלא כדאי, או במקרים אחרים כמו זה שהועלה כאן גם יותר מרמז. מועדון רקוב.

ובבאסטה כמו בבאסטה, עובדים עם כסף שחור.
שקיפות ? עזוב אותך. העיקר שיהיו אנשים שיקבלו כסף מהמועדון אבל לא בטוח שזה יתועד בצורה מסודרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 16:19 
kobster כתב:
joshsoos כתב:

ובבאסטה כמו בבאסטה, עובדים עם כסף שחור.
שקיפות ? עזוב אותך. העיקר שיהיו אנשים שיקבלו כסף מהמועדון אבל לא בטוח שזה יתועד בצורה מסודרת.

הדבר היחיד ששקוף הוא שזה מה שהיה צפוי עם שובם של רמון ותאומים לחיינו, ויחד איתם לובין ומורדי ומכאן והלאה השכונה שאנחנו מתוודעים אליה. אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: