אין לי מושג על מה אתם מדברים, קאונסיל היה בסדר גמור לדעתי. לא רק שהוא נראה כמו דמונטז, הוא גם מאוד מזכיר אותו במשחק שלו. ברור שיש לו לאן להשתפר, ואני בטוח שעם הזמן אנחנו נראה אותו עם יותר ביטחון ועם יכולת יותר גבוהה, אבל לדעתי יש כאן פוטנציאל לא רע בכלל. יש לו אחלה חדירה לסל והוא גם יודע להוביל כדור. לא אבדה תקוותינו.
דווקא אוונס נראה לא ממש מחובר.
בראון נראה כמו פגיעה בול. מוביל כדור מעולה, יד מצוינת מכל הטווחים, חדירה נהדרת לסל, אסיסטים חכמים.. כל מה שאנחנו רוצים משחקן מרכזי. רק שימשיך וישתפר ו*חס וחלילה שום בצל מלח מים טוק טוק טוק יריקה על חתול שחור תלתן עם ארבעה עלים קקי של ציפור על הראש* לא ייפצע לנו.
מאוד התלהבתי מלימונד שהראה את האיכויות שלו. אין לי ספק שהוא מושלם לקבוצה ההנגתית שלנו, הוא שחקן הגנה נהדר ויחד עם מתן הם מאוד יקשו על הקבוצות שנגדנו.
אהבתי לראות גם את רום, גוט ואריאלי, שאמנם לא בלטו במיוחד, אבל בדקות שקיבלו לא פחדו לקחת על עצמם אחריות, לזרוק כשצריך, להוביל כשצריך.. היה כיף לראות אותם.
הדאגה העיקרית שלי היא שולדברנד, שאמנם קלע 12 נק', אבל נראה אדיש כהרגלו.. היתה לפעמים תחושה שהוא לא ממש מבין איפה הוא נמצא, סוג של טריפ כזה. אולי הוא אכל את הפיטם של האתרוג, אנאערף..
ודרך אגב, איזה כיף לראות את מתן. תענוג לצפות בכדורסל כשהאל הזה מתרוצץ על הפרקט. מלחמה, הגנה מדהימה, הכל מהכל.
אגב, אל תתנו לתזוזות בהפרשים להדאיג אתכם.. בכל פעם שההפרש היה גדול, ארז עשה רוטציה ונתן להרכב ישראלי לרוץ. זה היה משחק אימון לכל דבר, כמו שמשחק אימון צריך להיות.
בעיקר נזכרתי היום כמה כיף זה הפועל סל, וכמה אין שום דבר אחר שמשתווה להתרגשות בזמן משחק, גם כשזה משחק אימון נגד נס ציונה. הפועל סל