תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עוד אשכול על אורן זריף
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 23:22 
שאלה טובה. אני מניח שיש לו ייעוץ משפטי טוב. מעבר לכך הוא כבר הרבה שנים בתחום כך שהוא יודע בדיוק מה עובר חוקית ומה לא. עדין, יש נגדו תביעות לא מעטות וחלקן התקבלו. גם אם לא ישירות באופן אישי, אז נגד החברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 00:29 
אדום נחמד כתב:
לקוחה שרצתה ללמוד כוחות על טבעיים מתלוננת על רמאות.
אדיר.

חוץ מזה, הבחור גאון. הוא גאון וכולנו מטומטמים. אני מעריץ אותו.

חחחחחחחחחח :LOL2: :LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
אתה לא מסוגל להעריך גאונות של אדם גם אם השתמש בה לטובת כוחות האופל? למה?

ואתה אולי לא, אבל אני כן עושה לו הנחות בדיוק מהסיבה שציינתי קודם. הוא לא כופה את עצמו, אין לו פרסומות בערוץ 2, והוא לא פונה לאנשים מסכנים בבתי חולים (עד כמה שאני יודע). יותר מזה, בכל מקום יורדים עליו שהוא שרלטן. אז אם אחרי כל זה באים אליו אנשים, כמה כבר אפשר לבוא אליו בטענות?

להיות אדם חסר בושה ונטול עכבות מוסריות זו לא גאונות. זריף לא גאון. הוא טוב בלנצל מצוקה של אנשים וטיפשות, אבל זה לא בגלל איזו חריפות יתר.

ואתה טועה לגבי נושא הפרסומות. הוא לא מפרסם בערוץ 2 אבל הוא מפרסם בעיתונות ובמקומונים פרסומות שכוללות הרבה מידע שקרי לגבי הטיפולים שלו.

גם אם אני מסכים איתך שהוא חסר בושה נטול עכבות (כמו שאמרתי, תמיד יש הסיכוי שהוא שכנע את עצמו שהוא מסוגל לעזור), הוא עדיין הצליח עשרות מונים יותר משאר השרלטנים שמתיימרים לעשות מה שהוא עושה. אז כן, הוא גאון. הוא כריזמטי בטירוף, והוא כנראה גם יודע מה הוא עושה.

לא אמרתי שהוא לא מפרסם בכלל. רק לא במדיה המקובלת. לא ראיתי פרסומות שלו גם בידיעות או מעריב.
אז הוא משלם שקל וחצי בשביל מודעה בגל גפן או מקומות אחר. עדיין, כמות החשיפה השלילית שהוא מקבל בכל המדיה המקובלת הוא עצום ביחס לאיזו מודעה שברור שהיא שקרית בעיתון של ראש העין.

ושוב, אתה טוען שהוא מנצל טיפשות של אנשים. אני אומר שאנשים טיפשים מרשים לעצמם להיות מנוצלים. יש גבול עד כמה אפשר להאשים אותו בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: