ציטיאט, יש כאן טעם לפגם.
באתר העמותה בתיאור על חברי הוועד המנהל מתואר שאמיר פורת משמש כחבר בדירקטוריון הקבוצה:
ציטוט:
אמיר פורת, בן 36, בעלים ומנכ"ל "קונדיטוריית ביסקוטי", חבר הוועד המנהל מיום הקמת העמותה ומשמש כחבר בדירקטוריון הקבוצה.
בעמוד "מי אנחנו" באתר רשום שנחתם חוזה בין העמותה לרמון שקובע כי העמותה רשאית למנות שלושה נציגים לדירקטוריון הקבוצה:
ציטוט:
ב-15 לנובמבר 2012 חתמו נציגי הוועד המנהל הזמני של עמותת האדומים על החוזה הסופי בין העמותה לבין חיים רמון. בחוזה סוכם כי העמותה תקבל 20% ממניות המועדון באופן מיידי תמורת 2.4 מיליון ש"ח, וכן תוכל למנות שלושה נציגים לדירקטוריון המועדון.
סעיף 16.11 בתקנון העמותה (כפי שהוא מופיע באתר) קובע שתפקיד הוועד המנהל הוא לבחור את נציגי העמותה בדירקטוריון הקבוצה:
ציטוט:
16.11 למנות את חברי הדירקטוריון מטעם העמותה בהנהלת הקבוצה וכן נציגים נוספים מטעם העמותה בקבוצה. מינוי חברי הדירקטוריון מטעם העמותה בהנהלת הקבוצה יבוצע בישיבת הוועד הראשונה שלאחר בחירת ועד חדש על ידי האסיפה הכללית כאמור בסעיף 87.7. לעיל.
ועכשיו אתה אומר שלא קיים דירקטוריון קבוצה.
זה אומר שיש כאן 2 אופציות:
1) הטעיית הציבור, וזה תפקיד וועדת הביקורת להתערב ולעדכן את חברי העמותה. (ולפי הכרתי את הנפשות הפועלות, כנראה שזה לא המצב, אבל אני חייב להעלות את זה כאופציה)
2) רמון שינה את דעתו באמצע והאתר סתם לא התעדכן (לא חמור במיוחד, אבל ראוי שיעודכן), אבל זה גם מונע מהעמותה לקיים את התקנון שלה ואולי גם מפר את החוזה איתה (אם זה הפרסום באתר על החוזה שנחתם מול רמון היה מדוייק). וגם כאן יש מקום להתערב ולעדכן את כלל חברי העמותה.
וכן, אני מסכים לגמרי שאי אפשר לפרט לגמרי הכל כאן בפורום, אבל אני דורש 2 הבטחות:
1) שהנושא בטיפול, ווועדת הביקורת תיידע לחלוטין את כלל חברי העמותה בהזדמנות הראשונה שתהיה לה (באסיפת החברים הקרובה או לפני כן במייל, אם אתם חושבים שהדבר ראוי).
2) דרישה שאתר העמותה יעודכן בציידי ככה שלא יתנן מצג שווא כאילו נציגי העמותה יושבים בישיבת הדירקטוריון.