תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 216 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום שלישי 24/9
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 16:39 
תגידו עליו מה שאתה רוצים,
אבל נכון לכרגע רועי גורדנה הוא השחקן הכי מסוכן
שמשחק בהרכב שלנו (עם כל הכבוד לגילי ולשכטר ולדמארי).
הכי רעב לכדור, הכי מחפש את שער היריבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 17:24 
איזה חוצפנים האוהדי כפר סבא האלה.
מה אתם צד בכלל?
מגעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
segev כתב:
מה אתם צד בכלל?
מגעיל

בטח שהם צד
כבר הודיעו לקבוצה שלהם שהם עולים ליגה
כפר סבא בעניין הזה כמו אום אל פאחם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 17:31 
segev כתב:
מה אתם צד בכלל?
מגעיל

איזה קשקוש. משתינים להם על הקבוצה בקשת ואתה מצפה מהם לשבת בצד? אתה היית יושב בצד?
הבקרה התקציבית מבישה. כשנוח לה היא נצמדת לכללים שהיא עצמה ניסחה. כשלא נוח לה היא מפרה אותם בלי בושה.
גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 17:35 
tadmored כתב:
גורדאנה השתנה ועוד איך השתנה,
יש לו כושר גופני טוב יותר משנה שעברה,
הוא משקיע פי כמה,רק להמחשה-במשחק הזה הוא איבד כדור ורץ כמו מטורף וחטף את הכדור בחזרה,
הוא לוקח מנהיגות
הוא יוצר מצבים
מנטלית הוא נראה שחקן אחר ,שחקן טוב יותר
עדיין יש מקום לשיפור בהחלטת שלו ובמסירה האחרונה.
מקווה שגם זה ישתנה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 17:46 
בהחלט נראה שגורדנה הרבה יותר רוצה ומרוכז מבעבר, מה גם שהכושר שלו נראה הרבה יותר סביר.
הבעיה היא שקבלת ההחלטות שלו לא השתפרה בכלום והוא עדיין בעיקר מחרב אותנו.
להגיד שהוא ניצח לנו את המשחק האחרון זה לעצום עיניים. גורדנה לא בדיוק הוכיח לנו שאנחנו יכולים לסמוך עליו בתור כובש או מבשל. הוא לא גילי/איתי/עומר שאני יכול לחיות עם משחק רע שלהם בתנאי שהם נותנים תפוקה.
אם וכאשר הקרואטי יכנס לעניינים זה צריך להיות על חשבונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
ביום שבת הקרוב (19:15) יוצאים למשחק חוץ מול הפועל חיפה- והשחקנים חייבים אתכם קופצים, שואגים ושרים!

מכירת הכרטיסים למשחק החלה ב'לאן' (באתר ובקופות) וגם במתחם 'חודורוב' במועדים הבאים: מחר (ד') בין 10:00-13:00 ; יום ה' בין 19:00-21:00 ; יום ו' בין 9:00-12:00. הכרטיסים הם ליציעים 11-12. מחיר: 88 ש"ח מבוגר; 44 ש"ח נוער/חייל (בקופות האצטדיון 80/40 ש"ח).

הסעות מאורגנות למשחק יצאו מטעם ארגון 'אולטראס הפועל'. פרטים כאן: http://bit.ly/19wB464

במשחק הבית האחרון יצאו לראשונה הסעות מדרום וצפון הארץ לבלומפילד. במשחק הבית הבא יתווספו עוד קווים שיגיעו ליישובים נוספים- המשיכו לעקוב באתר העמותה.

יאללה הפועל !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 18:53 
הבעיה המרכזית שלי במשחק של גורדנה זה ההחלטות שהוא מקבל וכמות הבלתי נתפסת של נגיעות בכדור לפני פעולה פשוטה, מול קבוצה כמו פ"ת זה עוד נראה סביר אבל מול קבוצה יותר טובה זה רק יזמין לנו מתפרצות, שילמד משני אלו שהיו לידיו בקישור איך עוצרים כדור ומוסרים מיד ולא קודם חושבים מה אני עושה עם הכדור 50 נגיעות ואז מסירה, בטח ובטח באזורים שהוא עושה זאת, אולי זה נראה מידי פעם יפה אבל רוב הזמן זה לא יעיל ופוגע במשחק של הקבוצה .
לא בפעם הראשונה שאני טוען שהבעיה של גורדנה היא בראש ולא בפרמטרים שתדמור נגע בהם, ומכאן נובע התסכול הגדול שיש משחקן כמהו,כלכך הרבה כישרון אבל דברים בסיסים כמו איפה עושים X ואיפה עושים Y , לשחרר את הכדור בנגיעה, להבין מה טוב למשחק הקבוצתי, לאן לרוץ איפה לעמוד ולרוץ בלי כדור, כל הפעולות האלו הוא לא שיפר מספיק.
אם יש תקווה זה העניין שאלו דברים שתמיד אפשר לתקן ועם נתונים כמו שלו הוא יכול להתפתח לשחקן מצויין אפילו מוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
עבדורחימי לא השלים אימון מלא, בספק להפ' חיפה
http://www.one.co.il/Article/223149.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 20:16 
נהדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 20:23 
אוף טופיק,איזה עוד שחקן ישב על הספסל נגד פ"ת ?
קליימן,מלכה,חיימוביץ',טועמה,אבוטבול,זגורי,יצחק/ספורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 20:24 
רן יצחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 20:39 
בלי לזלזל בהפועל חיפה , לדעתי זאת הזדמנות מושלמת לרב"ש לפתוח עם קליימן ובאמת לעשות את התחרות על אפודת השוער
גם אם קליימן לא יוכיח את עצמו זה ידרבן את עמוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 20:57 
מה גורם לך לחשוב שהבעיה של עמוס זה דירבון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום שלישי 24/9
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
בלי לזלזל בהפועל חיפה , לדעתי זאת הזדמנות מושלמת לרב"ש לפתוח עם קליימן ובאמת לעשות את התחרות על אפודת השוער

לא נראה לי סביר בכלל.
אם רב"ש יחליט לעשות ניסיון כלשהו עם בוריס. זה כנראה יהיה בגביע.
אז יש סיכוי שהוא יעלה אתו ואז נראה על מה כולם פה בנו הרים של תיאוריות ואולי באמת קסיאס יושב אצלנו על הספסל ומחכה להזדמנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 21:14 
לגבי גורדנה כולם מתעלמים מהעובדה אחת ומאוד פשוטה, שהנוכחות של גילי שיחררה ממנו הרבה מאוד לחץ ונתנה לו הרבה יותר חופש פעולה ובעיקר בגלל זה הוא היה מאוד מסוכן במשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
הפציעה של בסי עבדוראחימי זה נקע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 21:30 
zapta כתב:

שום תחרות ושום דירבון
זה לא קייטנה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 21:33 
redead כתב:
zapta כתב:

שום תחרות ושום דירבון
זה לא קייטנה כאן

לא צריך תחרות צריך שוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
zapta כתב:

לא נראה לי סביר בכלל.
אז יש סיכוי שהוא יעלה אתו ואז נראה על מה כולם פה בנו הרים של תיאוריות ואולי באמת קסיאס יושב אצלנו על הספסל ומחכה להזדמנות

עד הגביע בוריס כבר לא יהיה בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
סמור כתב:
סומך כתב:
zapta כתב:

לא נראה לי סביר בכלל.

עד הגביע בוריס כבר לא יהיה בהפועל

אני בטוח ב90%, שהחוזה של בוריס אומר שאם הוא לא משחק 70% עד ינואר הוא משתחרר בסוף העונה.

מה גם שמעטות בקבוצות שמחפשות שוער בינואר.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
הבעיה המרכזית שלי במשחק של גורדנה זה ההחלטות שהוא מקבל וכמות הבלתי נתפסת של נגיעות בכדור לפני פעולה פשוטה, מול קבוצה כמו פ"ת זה עוד נראה סביר אבל מול קבוצה יותר טובה זה רק יזמין לנו מתפרצות, שילמד משני אלו שהיו לידיו בקישור איך עוצרים כדור ומוסרים מיד ולא קודם חושבים מה אני עושה עם הכדור 50 נגיעות ואז מסירה, בטח ובטח באזורים שהוא עושה זאת, אולי זה נראה מידי פעם יפה אבל רוב הזמן זה לא יעיל ופוגע במשחק של הקבוצה .
לא בפעם הראשונה שאני טוען שהבעיה של גורדנה היא בראש ולא בפרמטרים שתדמור נגע בהם, ומכאן נובע התסכול הגדול שיש משחקן כמהו,כלכך הרבה כישרון אבל דברים בסיסים כמו איפה עושים X ואיפה עושים Y , לשחרר את הכדור בנגיעה, להבין מה טוב למשחק הקבוצתי, לאן לרוץ איפה לעמוד ולרוץ בלי כדור, כל הפעולות האלו הוא לא שיפר מספיק.
אם יש תקווה זה העניין שאלו דברים שתמיד אפשר לתקן ועם נתונים כמו שלו הוא יכול להתפתח לשחקן מצויין אפילו מוביל.

אי אפשר לקחת נקודה על ציר ולדבר עליה, לוקחים כמה נקודות לאורך זמן ובוחנים את המגמה. בשנה שעברה כולם פה דיברו על הכושר הגופני הירוד של גורדנה, כנראה שהוא עבד בקיץ והבן אדם שורף את המגרש בלי סוף (וראו את זה לא רק מול פ"ת). מבחינת איבודי הכדור, צר לי לומר לך שאתה קצת תקוע על העונה שעברה, הוא לא מאבד המון כדורים, מי שמאבד אותם בד"כ זה בריאן (שדווקא לדעתי נתן משחק מצויין). האיבוד כדור היחיד של גורדנה שאני זוכר מול פ"ת הסתיים בספרינט שלו והוצאה של הכדור מהרגל של היריב החוצה. ולגבי קבלת ההחלטות, עדיין לוקה בחסר, אבל שיפור עצום משנה שעברה.

אז תסתכל על המגמה והשיפור העצום שעשה, תוסיף לזה את הדברים שכן יש לו (לאיזה קשר אחורי בליגה יש כזאת טכניקה?), את העובדה שהוא בן 23 בקושי ואת הרצון האדיר שלו להצליח ואתה מקבל דמות של שחקן-שחקן. וכמו שאמרו לפני - את אותם דברים אמרו על נאתכו וזהבי, את ההערכה שלהם הם קיבלו אחרי שעזבו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 00:03 
לא ראיתי הביאו פה:
ציטוט:
בסארט עבדורחימי, הרכש החדש של הפועל ת"א שהגיע רק בשבוע שעבר לארץ, לא התאמן גם הערב בגלל פציעה בכף רגלו. הקשר\חלוץ עבר בדיקת CT, שבה לא נמצא שבר או קרע, וכמו כן הוא עבר בדיקת MRI בה לא היו ממצאים מיוחדים פרט לרגישות בכף הרגל. במועדון האדום טוענים שהוא אמור להתחיל להתאמן באופן מלא בימים הקרובים.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 55&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 00:10 
סה"כ אפשר להגיד שהבדיקות העלו תוצאות חיוביות, למרות שחבל שזה לא יוצא כהודעה רשמית מהמועדון.
נקווה שתוך שבועיים הוא כבר יוכל להשתלב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 00:14 
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:

אי אפשר לקחת נקודה על ציר ולדבר עליה, לוקחים כמה נקודות לאורך זמן ובוחנים את המגמה. בשנה שעברה כולם פה דיברו על הכושר הגופני הירוד של גורדנה, כנראה שהוא עבד בקיץ והבן אדם שורף את המגרש בלי סוף (וראו את זה לא רק מול פ"ת). מבחינת איבודי הכדור, צר לי לומר לך שאתה קצת תקוע על העונה שעברה, הוא לא מאבד המון כדורים, מי שמאבד אותם בד"כ זה בריאן (שדווקא לדעתי נתן משחק מצויין). האיבוד כדור היחיד של גורדנה שאני זוכר מול פ"ת הסתיים בספרינט שלו והוצאה של הכדור מהרגל של היריב החוצה. ולגבי קבלת ההחלטות, עדיין לוקה בחסר, אבל שיפור עצום משנה שעברה.

אז תסתכל על המגמה והשיפור העצום שעשה, תוסיף לזה את הדברים שכן יש לו (לאיזה קשר אחורי בליגה יש כזאת טכניקה?), את העובדה שהוא בן 23 בקושי ואת הרצון האדיר שלו להצליח ואתה מקבל דמות של שחקן-שחקן. וכמו שאמרו לפני - את אותם דברים אמרו על נאתכו וזהבי, את ההערכה שלהם הם קיבלו אחרי שעזבו.

הביקורת שלי כלפיו תמיד התמקדו במה שרשמתי, אני כן חושב שהוא עשה שיפור בנושאים אחרים אך מבחינתי הם פחות חשובים.
אני חושב שמה שהפוך שחקנים לגדולים אלו הדברים הקטנים וההתאמה שלהם לקבוצה בה הם משחקים, למזג את היכולות האישיות בתוך המשחק הקבוצתי ולא על חשבון (ניימאר כדוגמה)
גורדנה בהמון מקרים פשוט מקבל החלטות לא נכונות בעיקר כשהוא בלי הכדור ואלו ליקוים מרכזיים.
במקום לשחק בנגיעה הוא מתקדם עם הכדור עד השחקן שהוא מוסר לו, למה ?
הוא עושה המון פקקים באמצע והמון פעולות שתוקעות את שתף המשחק, חלק מזה אשם גם רב"ש שהציב אותו באגף שכנראה עדיין קשה לו להבין את התפקיד שם ולכן כל הזמן נכנס לאמצע, אומנם עשה כמה פעולות טובות ואיים על השער אך נגד קבוצות יותר טובות מפ"ת או סתם יצור פקק באמצע ישתק את האגף ויזמין מתפרצות אם ימשיך כך.
אני לא מסונוור מזה שהוא מחזיק מעמד יותר מ 60 דקות או בועט לשער כמה פעמיים ורץ אחרי שחקן להגנה , אלו דברים אלמנטריים שמצופים מכל שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 03:23 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:

גורדנה שחקן שאם הוא לומד לבעוט יש לו 10 שערים בעונה ואם הוא לומד למסור יש לו 15 בישולים, אין שחקן בליגה שיודע להשתחרר לבעיטה או למסירה כמוהו. אולי ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 06:47 
NARKOTIKA כתב:
סה"כ אפשר להגיד שהבדיקות העלו תוצאות חיוביות, למרות שחבל שזה לא יוצא כהודעה רשמית מהמועדון.

עצם הפרסום על בדיקות מקיפות עכשיו ולא ישר אחרי החתימה מלמד שהם בוצעו רק אחרי שגילו שהוא הגיע פצוע ללא ידיעתם, סוג של חלמאות לייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 09:11 
הצלם כתב:
NARKOTIKA כתב:

עצם הפרסום על בדיקות מקיפות עכשיו ולא ישר אחרי החתימה מלמד שהם בוצעו רק אחרי שגילו שהוא הגיע פצוע ללא ידיעתם, סוג של חלמאות לייט.

מה, המועדון לא ידע על פציעה קלה והחתים אותו למרות הפציעה שידעו עליה?
הרי זה מה שאמרו פה רוב המשתמשים שיצאו להגנת ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 18:08 
אני לא באמת יודע אם תחרות על האפודה תוציא מבוריס או מעמוס יותר אבל כשחקנים נלחמים על מקומם בהרכב ניתן לראות שברוב המקרים הם מצליחים להוציא מעצמם יותר

אני חושב שעמוס הוא שוער בינוני שספג עד כה כמות גדולה מידי שלי גולים שטותיים
בנוסף לכך ניתן לראות שיש לו בעיה קשה עם כדורי גובה

בוריס לדעתי לא קיבל את הצ'אנס שמגיע לו, הוא שוער איכותי שיש לו עוד לאן להתקדם
שווה לתת לבוריס את הקרדיט ואולי להרוויח שוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2013, 04:18 
סמל אישי של המשתמש
הצלם כתב:
NARKOTIKA כתב:

זה רק אומר שהבדיקות הללו בוצעו לאחר שהוא חתם, שזה הגיוני בהתחשב בזה שמדובר על mri ו-c.t., שאלו לא הבדיקות שעושים לפני שמחתימים שחקן.
את החלק של "ללא ידיעתם" אתה מניח, על בסיס כלום בעצם.

בהחלט יכול להיות שהוא הודיע שהוא פצוע, הצוות הרפואי בדק אותו והודיע שזו לא פציעה משמעותית ושהיא תעבור תוך מספר ימים, ועל בסיס זה החתימו אותו. לאחר מספר ימים שזה לא עבר, החליטו לבצע בדיקות נוספות.
יותר מזה, יכול להיות שזה משהו שידעו מראש שיקח יותר זמן, והחליטו שהוא שוה את זה. "עצם הפרסום על בדיקות מקיפות" זה הרי לא פרסום של המועדון. המועדון לא צריך לפרסם דברים כאלו. זה ידיעה כלשהי שכתב קיבל, נכונה או לא, ואתה התחלת לבנות תיאוריית קונספירציה סביבה.
אני לא חסיד גדול של ההנהלה, אבל לא צריך לחפש איפה שאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 216 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: