תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חייל צהל נחטף ונרצח בקלקיליה
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:
מפתיע מישהו שערבי יכול להתהפך בשנייה מחבר לרוצח? אותי לא.. רק מהכמות של ההודעות עד עכשיו רואים כמה שמאלנים משקרים לעצמם. אם זה היה הפוך היה פה כבר עשרה עמודים. עצוב מאד

פעם דעות יודונאציות כאלה פה היו מובילות ישר להרחקה מהפורום. היום אין על מה לדבר, רק על הודעות איזשהו אזכור לשואה חס וחלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:
מפתיע מישהו שערבי יכול להתהפך בשנייה מחבר לרוצח? אותי לא.. רק מהכמות של ההודעות עד עכשיו רואים כמה שמאלנים משקרים לעצמם. אם זה היה הפוך היה פה כבר עשרה עמודים. עצוב מאד

באמת עצוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:
red in blood כתב:
אנדרסיטו כתב:

השאלה זה האם זה גם לא הפתיע אותך כשיהודי התהפך בשניה מאבא לרוצח.

זה אותו מקרה? האבא הזה חולה בנפשו, הוא רצח את שני ילדיו והתאבד רק בשביל להתנקם באשתו. ממש לא נראה לי שהערבי הזה תכנן להתאבד. הוא עשה את זה פשוט מרוע טהור ושנאה עיוורת. אתם ממשיכים להתנהג כאילו זה עוד בן אדם שהתהפך פתאום אבל זה ממש לא כך. מגיל קטן הם מונעים לשנוא, זה שהם יכולים לחייך אליך כל יום בעבודה זה לא אומר כלום זה רק אומר שאתם נאיבים ויפי נפש. הכל בשביל להגיד אני לא גזען. תמצאו לי בבקשה מקרה אחד כזה הפוך, אחד.

מדהים שכבר הצלחת לדבר עם שני הרוצחים, במיוחד כשאחד מהם מת, ולקבוע מתוקף היותך מומחה בתחום שאחד עשה את זה כי הוא חולה בנפשו והשני כי הוא מונע לשנאה מגיל קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 18:39 
אני לא חושב, שליהודי ישראלי(שלא סתם יש את הסטיגמה של תחמן) יש זכות להביע דעה על אמונה בלאום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 19:05 
red in blood כתב:
אנדרסיטו כתב:
red in blood כתב:
אנדרסיטו כתב:

זה אותו מקרה? האבא הזה חולה בנפשו, הוא רצח את שני ילדיו והתאבד רק בשביל להתנקם באשתו. ממש לא נראה לי שהערבי הזה תכנן להתאבד. הוא עשה את זה פשוט מרוע טהור ושנאה עיוורת. אתם ממשיכים להתנהג כאילו זה עוד בן אדם שהתהפך פתאום אבל זה ממש לא כך. מגיל קטן הם מונעים לשנוא, זה שהם יכולים לחייך אליך כל יום בעבודה זה לא אומר כלום זה רק אומר שאתם נאיבים ויפי נפש. הכל בשביל להגיד אני לא גזען. תמצאו לי בבקשה מקרה אחד כזה הפוך, אחד.

מדהים שכבר הצלחת לדבר עם שני הרוצחים, במיוחד כשאחד מהם מת, ולקבוע מתוקף היותך מומחה בתחום שאחד עשה את זה כי הוא חולה בנפשו והשני כי הוא מונע לשנאה מגיל קטן.

לא צריך להיות מומחה בשביל לדעת שהוא רצח את החייל משנאה (אני מוכן להתפשר איתך על ה'גיל קטן', אולי הוא הבין שהוא צריך לשנוא אותם רק מגיל גדול אבל לא נראלי שזה משנה).
בדיוק כמו שאם מונית של ערבי הייתה נרגמת באבנים ביצהר אז הייתי מניח שזה בגלל שנאה ולא בגלל שהם חוגגים את חג הסוכות.

לגבי האבא, יש לך ספק על בנאדם שרוצח את שני ילדיו הקטנים שאין לו בעיה נפשית ? (וזה לא משנה אם אותה בעיה הייתה יכולה להיות קבילה או לא קבילה בבית המשפט. מבחינתי אדם שעושה מעשה כזה, אין בו טיפה של מוסר וזו כמובן בעיה נפשית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חייל צהל נחטף ונרצח בקלקיליה
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 21:16 
MANDALA כתב:
red in blood כתב:
אנדרסיטו כתב:
red in blood כתב:
אנדרסיטו כתב:

לא צריך להיות מומחה בשביל לדעת שהוא רצח את החייל משנאה (אני מוכן להתפשר איתך על ה'גיל קטן', אולי הוא הבין שהוא צריך לשנוא אותם רק מגיל גדול אבל לא נראלי שזה משנה).
בדיוק כמו שאם מונית של ערבי הייתה נרגמת באבנים ביצהר אז הייתי מניח שזה בגלל שנאה ולא בגלל שהם חוגגים את חג הסוכות.

לגבי האבא, יש לך ספק על בנאדם שרוצח את שני ילדיו הקטנים שאין לו בעיה נפשית ? (וזה לא משנה אם אותה בעיה הייתה יכולה להיות קבילה או לא קבילה בבית המשפט. מבחינתי אדם שעושה מעשה כזה, אין בו טיפה של מוסר וזו כמובן בעיה נפשית)

עזוב, אני כנראה לא יגיב פה יותר. ממש אין לי כח להתחכמויות המפגרות פה של האנשים. כל היפי נפש פה משכנעים את עצמם שזה בן אדם אחד בדור ולא ברור למה הוא עשה את זה. תן להם לחיות עם עצמם. מה שמשמח אותי לפחות זה שהשמאל בארץ הוא מיעוט קטנטן וחסר חשיבות ורובו פה בפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
אין לי ספר שהאבא חולה נפש, בדיוק כמו שאין לי ספק שגם זה שרצח את החייל חולה נפש.
אבל אני גם לא מוסמך לקבוע על אף אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
חייל נהרג מירי צלפים בחברון
משהו רע עובר על עמישראל בימים האחרונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
חייל נהרג מירי צלפים בחברון
משהו רע עובר על עמישראל בימים האחרונים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4432382,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
אביו של רוצח החייל על בנו: "הייתי יורה לבני בראש"
http://news.walla.co.il/?w=/9/2679988
ציטוט:
עבדאללה עאמר גינה בתוקף את רציחת תומר חזן וקרא להעניש את בנו. "אם הוא עשה פשע, שישלם. הוא הרג אדם ללא סיבה". לדבריו, אם היה יודע על כך, "הייתי מונע זאת בכוח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 23:33 
red in blood כתב:
אין לי ספר שהאבא חולה נפש, בדיוק כמו שאין לי ספק שגם זה שרצח את החייל חולה נפש.
אבל אני גם לא מוסמך לקבוע על אף אחד מהם.

מצטער שאין לי זמן להסביר את עצמי (יכול להיות שאני גם לא יכול), אבל מי שרצח את החייל(ים) לאו דווקא חולה נפש. זה משהו אחר לגמרי.

ד"א, אני דווקא כן מאמין לאבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
אביו של רוצח החייל על בנו: "הייתי יורה לבני בראש"
http://news.walla.co.il/?w=/9/2679988
ציטוט:
עבדאללה עאמר גינה בתוקף את רציחת תומר חזן וקרא להעניש את בנו. "אם הוא עשה פשע, שישלם. הוא הרג אדם ללא סיבה". לדבריו, אם היה יודע על כך, "הייתי מונע זאת בכוח"

:ROSE:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 01:54 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
כצפוי כשמתחילות שיחות שלום יהיה מי שיבעיר את האיזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: