red in blood כתב:
אנדרסיטו כתב:
red in blood כתב:
אנדרסיטו כתב:
מפתיע מישהו שערבי יכול להתהפך בשנייה מחבר לרוצח? אותי לא.. רק מהכמות של ההודעות עד עכשיו רואים כמה שמאלנים משקרים לעצמם. אם זה היה הפוך היה פה כבר עשרה עמודים. עצוב מאד
השאלה זה האם זה גם לא הפתיע אותך כשיהודי התהפך בשניה מאבא לרוצח.
זה אותו מקרה? האבא הזה חולה בנפשו, הוא רצח את שני ילדיו והתאבד רק בשביל להתנקם באשתו. ממש לא נראה לי שהערבי הזה תכנן להתאבד. הוא עשה את זה פשוט מרוע טהור ושנאה עיוורת. אתם ממשיכים להתנהג כאילו זה עוד בן אדם שהתהפך פתאום אבל זה ממש לא כך. מגיל קטן הם מונעים לשנוא, זה שהם יכולים לחייך אליך כל יום בעבודה זה לא אומר כלום זה רק אומר שאתם נאיבים ויפי נפש. הכל בשביל להגיד אני לא גזען. תמצאו לי בבקשה מקרה אחד כזה הפוך, אחד.
מדהים שכבר הצלחת לדבר עם שני הרוצחים, במיוחד כשאחד מהם מת, ולקבוע מתוקף היותך מומחה בתחום שאחד עשה את זה כי הוא חולה בנפשו והשני כי הוא מונע לשנאה מגיל קטן.
לא צריך להיות מומחה בשביל לדעת שהוא רצח את החייל משנאה (אני מוכן להתפשר איתך על ה'גיל קטן', אולי הוא הבין שהוא צריך לשנוא אותם רק מגיל גדול אבל לא נראלי שזה משנה).
בדיוק כמו שאם מונית של ערבי הייתה נרגמת באבנים ביצהר אז הייתי מניח שזה בגלל שנאה ולא בגלל שהם חוגגים את חג הסוכות.
לגבי האבא, יש לך ספק על בנאדם שרוצח את שני ילדיו הקטנים שאין לו בעיה נפשית ? (וזה לא משנה אם אותה בעיה הייתה יכולה להיות קבילה או לא קבילה בבית המשפט. מבחינתי אדם שעושה מעשה כזה, אין בו טיפה של מוסר וזו כמובן בעיה נפשית)