תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 18:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 09:21 
מרירות של המתפרה בקיבוץ של פעם בפגישה עם צוות הקומונה והמכבסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 20/9-21/9
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
קובסטר, אולי עדיף שתשחררו מאנשים שלא חושבים כמוכם.
בברכת "הכל בסדר, הכל היה בסדר, הכל יהיה בסדר".

מצאת לך למי לרשום את זה.
אין לי בעיה עם אנשים שחושבים אחרת ממני ואני מוכן לדיון ענייני עם כל אחד על כל נושא.
הבעיה היא בגישה של חלק לא קטן מהאנשים פה (אתה לא בחלק הזה, לצורך העניין) שתכליתה היא העברת ביקורת בכל תנאי ובכל מצב בתוספת של סגידה בלתי מובנת למה שקורה מעבר לכביש.
אשכול על המחלה בליגת האלופות, אשכול על המחלה בליגה האירופית, אשכול על זהבי, אשכול על גולדהאר, אשכול על קרויף - רוב התגובות באשכולות האלו היו גלוריפיקציה מביכה ופתטית, כמו גם עצם ההתעסקות האובססיבית בהם.
לא אוהב לדרג אהדה ואהבה להפועל, לא מתכוון לקבוע מי אוהד ומי לא. גם זו התעסקות מטומטמת ומיותרת. אני כן אשמח אם יותר נתמקד בעצמנו, רצוי בגישה טיפה יותר חיובית, ונקווה שבאמת יהיה בסדר. אולי בטעות זה עוד יקרה בסוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 09:59 
לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה כותב גלוריפיקציה של מכבי. אני לא נכנס לאשכולות שלא מעניינים אותי ואם כבר נכנסתי אני בטח לא מעורר ומלבה את הדיון.
ולעניין, אני לא מאמין גדול בגישת "תחשוב חיובי - יהיה חיובי".
אני לא מאמין בלחזור על טעויות. אני לא מאמין בפנטזיות.
אני לא מאמין בלאנוס את השיטה על השחקנים, אני לא מאמין בלהציב שחקן לא בעמדה שלו ולקוות שאולי הוא יהיה טוב בה כי הוא חייב להיות טוב במשהו כי אחרת סתם הבאנו אותו או לא שיחררנו אותו וזה לא נראה טוב. אני לא מאמין בלהביא קולקציה של שחקנים בינוניים בעמדות לא רלוונטיות. אני לא מאמין בהרבה דברים אחרים שקורים בהפועל בהקשר הזה.
יחד עם זאת, אני לא מאמין בלהתנצח עם אנשים על דברים שהם מאמינים בהם, גם אם הם פנטזיונרים וחיים באשליות לשיטתי.
אני כן מאמין בלכתוב מה שאני רואה בצורה עניינית, גם אם אני מתבל את הדברים מדי פעם בתיאורים שאינם ענייניים כמו "שמן" או "עגל" או "פח" או "נגר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה כותב גלוריפיקציה של מכבי. אני לא נכנס לאשכולות שלא מעניינים אותי ואם כבר נכנסתי אני בטח לא מעורר ומלבה את הדיון.
ולעניין, אני לא מאמין גדול בגישת "תחשוב חיובי - יהיה חיובי".
אני לא מאמין בלחזור על טעויות. אני לא מאמין בפנטזיות.
אני לא מאמין בלאנוס את השיטה על השחקנים, אני לא מאמין בלהציב שחקן לא בעמדה שלו ולקוות שאולי הוא יהיה טוב בה כי הוא חייב להיות טוב במשהו כי אחרת סתם הבאנו אותו או לא שיחררנו אותו וזה לא נראה טוב. אני לא מאמין בלהביא קולקציה של שחקנים בינוניים בעמדות לא רלוונטיות. אני לא מאמין בהרבה דברים אחרים שקורים בהפועל בהקשר הזה.
יחד עם זאת, אני לא מאמין בלהתנצח עם אנשים על דברים שהם מאמינים בהם, גם אם הם פנטזיונרים וחיים באשליות לשיטתי.
אני כן מאמין בלכתוב מה שאני רואה בצורה עניינית, גם אם אני מתבל את הדברים מדי פעם בתיאורים שאינם ענייניים כמו "שמן" או "עגל" או "פח" או "נגר".

תתפלא, אבל אני מסכים עם כל מה שרשמת.
אני שוב אחזור שההודעה הקודמת שלי לא היתה מכוונת אליך (ורשמתי את זה שוב בהודעה האחרונה), אני לא ממש מתרגש ממילים כאלו ומשתמש בהם בעצמי, הומור וציניות הם חלק מהדברים שמשאירים אותנו שפויים בעולם הזה, בטח כשזה מגיע לחבורת העגלות באדום. יש אנשים שלא אומרים את זה בציניות ובטוחים שכל מה שיוצא להם מהמקלדת הוא האמת המוחלטת, בהרבה מאוד מקרים זה ביקורת לא עניינית ומונעת אג'נדה כנגד כל מה שקורה במועדון.
זה לא סוד ששורצים כאן כמה משתמשים שהם רחוקים להיות אוהדי הפועל ורוכבים על הגל הזה כדי להתסיס ולייצר עוד גועל. במקום להיות יותר חכמים מהם, אנחנו נסחפים לאווירת הדיכאון והכל רע אצלנו וכמה טוב אצל ההם. שימותו, הם לא צריכים לעניין אותנו בכלל.
אתה גם מוזמן להיכנס לאשכולות שציינתי ולראות בעצמך מה הולך שם, רק רצוי שתכין שקית הקאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 10:42 
איפה בדיוק נמצאים האשכולות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
מסתבר שלחנן "מר צ'יפ" ממן יש זמן לכתוב בלוג מרוב שהוא (לא) משחק בבלגיה.
שנה הבאה איחוד מרגש עם אלרואי כהן במכבי פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
הבלוג שלו מסגיר מנטליות של ילד פרח ועצלן.
דווקא בתחילת שנה שעברה ציפיתי ממנו להרבה אבל עם אופי כזה אי אפשר להגיע רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 12:10 
אני מאמין בסגל כמו של חיפה ומכבי פלוס דאמרי ושכטר, אם מישהו יכול לארגן כזה הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
[quote="kobster"]שחר, סימרוטיץ' אולי קצת מגזים (זה יותר מכעס על אשתו פאביו) אבל הוא צודק באופן כללי והוא לא היחיד שהעיר על זה. השתרשה כאן תרבות של להתלונן על כל דבר ולחפש מה לא בסדר אצלנו ומה כ"כ מושלם אצל המחלה, חיפה ואפילו הבבונים. כל זר שלנו הוא פח, כל זר שלהם תותח. כל ההתנהלות שלנו שכונה, כל ההתנהלות שלהם מקצוענית. היו פה כמה שרשמו שאם עבדורחימי יחתום הוא יהיה פלופ ואם הוא לא יחתום אז הוא יהיה בפרמיירליג עוד שנתיים. עקיצה שיש בה הרבה אמת.
אתה יודע משיחות פרטיות שלנו כמה ביקורת יש לי על ההתנהלות של המועדון שלנו, לאו דווקא בפן המקצועי, אבל כשמגיעה מילה טובה אפשר גם לפרגן. לאנשים פה זה עולה בדם וגם כשמחתימים שחקן צעיר עם פוטנציאל שנתן מספרים טובים בשנה שעברה, אותם אנשים היו הראשונים לחגוג על זה שיש לו פציעה קטנה ברגל. ביג פאקינג דיל.
איך שלא תסובב את זה, הגישה הזו מגיעה גם ליציע או מהיציע לפה ומציפה כאן כל חלקה טובה. מתערב איתך שאם חלילה ננצח מחר ובטעות אפילו נשחק טוב, יהיו תגובות של מי זו מכבי פ"ת והם קבוצה חלשה וזה לא מייצג, ואם לעומת זאת לא ננצח יחגגו פה על הדם ואוהדי מכבי חלאות כמו המשתמש why שמשום מה עדיין כותב פה ידעו טוב מאוד ללבות את האש ולהתסיס את חסרי המוח שרק מחפשים לגיטימציה להעביר ביקורת על הקבוצה שלהם.
קצת פרופורציות לא הזיקו לאף אחד. לא הכל חרא ולא הכל טוב. ההבדל הוא בגישה שהופכת פחות ופחות עניינית אלא ביקורתית לשם הביקורת בלבד. שלא לדבר על המשתמשים חסרי החיים בעלי גישת "מי שלא מסכים איתי הוא טיפש ואפס שלא מבין כלום" ושופטים אופי של אנשים שיכולים להיות אבא שלהם לפי דרך הכתיבה שלהם בפורום.
שחררו.[/

שנינו יודעים שכמה " נשמות טובות " שנימצאות בהנהלה מסוכנים לקבוצה יותר מאשר סימרוציץ , שחר או why או שאר "הקוטרים". אז הם מקטרים , מקנאים ולעיתים רבות גם מגזימים. אבל הנזק שהם עושים הוא אלפי מונים קטן יותר. ד"א ככל שידוע לי שחר וסימרוציץ עדיין לא הרביצו למי שלא חושב כמותם. מכסימום כתבו שהוא מטומטם או אידיוט או חולה רוח כמוני שניזקק לכדורים.
מעניין שנגדם או מה שהיה פעם קרוי על ידך "מועדון החברים" , לא אתה ולא אף אחד כאן אינו מעיר על כך ולא מנסה להתמודד אם הלה פמליה שצמחה אצלינו.
ואתה יודע טוב טוב למה אני מתכוון. לדעתי להלין על הסימרוציטצים והשחרים לא רציני, למרות שגם אני לפעמים לא מסכים איתם.

ניתן לפרש את תגובתי כמתקפה עליך. ממש לא. הא מיועדת לכל המבקרים למיניהם שיודעים על מה אני מדבר ושותקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 12:38 
אותי רק מעניין מה יקרה לתאוריות על השחקנים הגרועים, אסטרטגיית הרכש השגויה והשיטה הדפוקה, בעוד חודשיים כשנחשק טוב (אמן אמן אמן)

* יובל - בזמנו זה מה שהתכוונתי. אין לי שום בעיה עם הביקורת כשלעצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 12:59 
kobster כתב:
שחר, סימרוטיץ' אולי קצת מגזים (זה יותר מכעס על אשתו פאביו) אבל הוא צודק באופן כללי והוא לא היחיד שהעיר על זה. השתרשה כאן תרבות של להתלונן על כל דבר ולחפש מה לא בסדר אצלנו ומה כ"כ מושלם אצל המחלה, חיפה ואפילו הבבונים. כל זר שלנו הוא פח, כל זר שלהם תותח. כל ההתנהלות שלנו שכונה, כל ההתנהלות שלהם מקצוענית. היו פה כמה שרשמו שאם עבדורחימי יחתום הוא יהיה פלופ ואם הוא לא יחתום אז הוא יהיה בפרמיירליג עוד שנתיים. עקיצה שיש בה הרבה אמת.
אתה יודע משיחות פרטיות שלנו כמה ביקורת יש לי על ההתנהלות של המועדון שלנו, לאו דווקא בפן המקצועי, אבל כשמגיעה מילה טובה אפשר גם לפרגן. לאנשים פה זה עולה בדם וגם כשמחתימים שחקן צעיר עם פוטנציאל שנתן מספרים טובים בשנה שעברה, אותם אנשים היו הראשונים לחגוג על זה שיש לו פציעה קטנה ברגל. ביג פאקינג דיל.
איך שלא תסובב את זה, הגישה הזו מגיעה גם ליציע או מהיציע לפה ומציפה כאן כל חלקה טובה. מתערב איתך שאם חלילה ננצח מחר ובטעות אפילו נשחק טוב, יהיו תגובות של מי זו מכבי פ"ת והם קבוצה חלשה וזה לא מייצג, ואם לעומת זאת לא ננצח יחגגו פה על הדם ואוהדי מכבי חלאות כמו המשתמש why שמשום מה עדיין כותב פה ידעו טוב מאוד ללבות את האש ולהתסיס את חסרי המוח שרק מחפשים לגיטימציה להעביר ביקורת על הקבוצה שלהם.
קצת פרופורציות לא הזיקו לאף אחד. לא הכל חרא ולא הכל טוב. ההבדל הוא בגישה שהופכת פחות ופחות עניינית אלא ביקורתית לשם הביקורת בלבד. שלא לדבר על המשתמשים חסרי החיים בעלי גישת "מי שלא מסכים איתי הוא טיפש ואפס שלא מבין כלום" ושופטים אופי של אנשים שיכולים להיות אבא שלהם לפי דרך הכתיבה שלהם בפורום.
שחררו.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, הבנתי טוב מאוד ואני כמובן מסכים איתך בנושא הזה (ראה גם תגובתי בעקבות התגובה שלך באשכול על הרוכש).
אני מייחל ליום שבו הבעיות שלנו יתחילו ויגמרו במה שקורה על הדשא או בפורום.
אנחנו עוד רחוקים מהיום הזה אבל מתחילים לצמצם פערים. כשיגיע הרגע הנכון נעשה את מה שהיינו צריכים לעשות ממזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אופטימי, הבנתי טוב מאוד ואני כמובן מסכים איתך בנושא הזה (ראה גם תגובתי בעקבות התגובה שלך באשכול על הרוכש).
אני מייחל ליום שבו הבעיות שלנו יתחילו ויגמרו במה שקורה על הדשא או בפורום.
אנחנו עוד רחוקים מהיום הזה אבל מתחילים לצמצם פערים . כשיגיע הרגע הנכון נעשה את מה שהיינו צריכים לעשות ממזמן.

לא יודע מהיכן אתה שואב את האופטימיות ידידי.
לא ניראה לי שאנו מצמצמים פערים (אולי לא הבנתי את הכוונה שלך בביטוי)
רמת האלימות רק עולה כלפי מי שלא מיישר קו.

אפנה תשומת ליבך לחלק האחרון של המשפט הבא :
"מי שמקלל היום את היריבים עלול לקלל מחר את השחקנים והמאמן , ולעלות במעלה היציע ולהרביץ לאוהדים...זיכרו הוזהרתם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 15:44 
פורום שאופטימי כותב בו זה פורום של מזדיינים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
ואיך זה מסתדר עם החתימה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 16:03 
Amit כתב:
ואיך זה מסתדר עם החתימה שלך?

אתה חדש פה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה זה לא אופטימי, הבעיה היא שהרבה ממה שהוא אומר במקרה זה הוא נכון.
זה מתבטא בכך שאנשים לא רוצים להגיד מה שהם חושבים, כי נסיון העבר וההווה מראים שהם יכולים להיות מטרות, גם אחרי שיבוא רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
הבעיה זה לא אופטימי, הבעיה היא שהרבה ממה שהוא אומר במקרה זה הוא נכון.
זה מתבטא בכך שאנשים לא רוצים להגיד מה שהם חושבים, כי נסיון העבר וההווה מראים שהם יכולים להיות מטרות, גם אחרי שיבוא רוכש.

אם אוהד המחלה היה רק מאיים על אוהד הפועל השיכור היה הראשון שהיה קופץ עליו. ד"א לא רק על אוהד המחלה שמאיים אלא גם על סתם אוהד מכבי.
אבל כשאוהד של הפועל מפוצץ במכות אוהד אחר , במקרה במקרה גם מאוד מוכר , בגלל דעותיו.....זה אופטימי המזדיין אשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
ממש לא

אתה ״תפוח״ האגדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
נו אף אחד לא רוצה לחתום אצלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
Amit כתב:
ממש לא

אתה ״תפוח״ האגדי?

YES

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: