מושקוביץ כתב:
לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה כותב גלוריפיקציה של מכבי. אני לא נכנס לאשכולות שלא מעניינים אותי ואם כבר נכנסתי אני בטח לא מעורר ומלבה את הדיון.
ולעניין, אני לא מאמין גדול בגישת "תחשוב חיובי - יהיה חיובי".
אני לא מאמין בלחזור על טעויות. אני לא מאמין בפנטזיות.
אני לא מאמין בלאנוס את השיטה על השחקנים, אני לא מאמין בלהציב שחקן לא בעמדה שלו ולקוות שאולי הוא יהיה טוב בה כי הוא חייב להיות טוב במשהו כי אחרת סתם הבאנו אותו או לא שיחררנו אותו וזה לא נראה טוב. אני לא מאמין בלהביא קולקציה של שחקנים בינוניים בעמדות לא רלוונטיות. אני לא מאמין בהרבה דברים אחרים שקורים בהפועל בהקשר הזה.
יחד עם זאת, אני לא מאמין בלהתנצח עם אנשים על דברים שהם מאמינים בהם, גם אם הם פנטזיונרים וחיים באשליות לשיטתי.
אני כן מאמין בלכתוב מה שאני רואה בצורה עניינית, גם אם אני מתבל את הדברים מדי פעם בתיאורים שאינם ענייניים כמו "שמן" או "עגל" או "פח" או "נגר".
תתפלא, אבל אני מסכים עם כל מה שרשמת.
אני שוב אחזור שההודעה הקודמת שלי לא היתה מכוונת אליך (ורשמתי את זה שוב בהודעה האחרונה), אני לא ממש מתרגש ממילים כאלו ומשתמש בהם בעצמי, הומור וציניות הם חלק מהדברים שמשאירים אותנו שפויים בעולם הזה, בטח כשזה מגיע לחבורת העגלות באדום. יש אנשים שלא אומרים את זה בציניות ובטוחים שכל מה שיוצא להם מהמקלדת הוא האמת המוחלטת, בהרבה מאוד מקרים זה ביקורת לא עניינית ומונעת אג'נדה כנגד כל מה שקורה במועדון.
זה לא סוד ששורצים כאן כמה משתמשים שהם רחוקים להיות אוהדי הפועל ורוכבים על הגל הזה כדי להתסיס ולייצר עוד גועל. במקום להיות יותר חכמים מהם, אנחנו נסחפים לאווירת הדיכאון והכל רע אצלנו וכמה טוב אצל ההם. שימותו, הם לא צריכים לעניין אותנו בכלל.
אתה גם מוזמן להיכנס לאשכולות שציינתי ולראות בעצמך מה הולך שם, רק רצוי שתכין שקית הקאה...