תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 22:44 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
אדם שהורג את הילדים שלו הוא מפלצת, כל אחד כזה שמת לפני שהוא מצליח זה מוות משמח מאין כמוהו.

ואם אתה חושב שבקלות אדם מגיע למצב שהוא הורג את הילדים שלו, אני מקווה שלא יהיו לך ילדים, או שמישהו מהקרובים אליך יידע את מי שצריך עליך.

לא. זה לא מה שהוא אמר.
הוא כן אמר שהוא מבין איך אדם יגיע למצב של יאוש מוחלט.

ויפה שאתה מעדיף להרוג אנשים מאשר לרפא אותם. בהחלט אנושי מצידך.

יאוש מוחלט לא מצדיק רצח חבריקו ואם אתה מבין למה אנשים רוצחים את הילדים שלהם אז וואללה עדיף שלא תגיד את זה לאף אחד.
ולא ממש ראיתי איפה 19 רוצה להרוג אנשים, תחכים אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדם שהורג את הילדים שלו הוא מפלצת, כל אחד כזה שמת לפני שהוא מצליח זה מוות משמח מאין כמוהו.

ואם אתה חושב שבקלות אדם מגיע למצב שהוא הורג את הילדים שלו, אני מקווה שלא יהיו לך ילדים, או שמישהו מהקרובים אליך יידע את מי שצריך עליך.

זה בסדר, גם אני חושב שמדובר במפלצת. כל מה שאני מנסה לומר זה שצריך לעשות שינוי שיעזור לאנשים לא להגיע למצב הזה שהם חושבים להתאבד. וכמו שכבר אמרתי, לא מעט מתאבדים, רק בודדים הורגים את הילדים לפני זה. אני באמת חושב שאפשר למנוע את רוב המקרים. ואני לא יודע מה עובר בראש של בן אדם בדכאון שכועס על כל העולם והוא מחליט להתאבד. אבל מכיוון שמדובר בסוף מבחינתו אז אני בהחלט מאמין שלא צריך הרבה כדי שהוא יהפוך למפלצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ואני חייב לציין שהרעיון של לתת ילדים חצי מהזמן, לידיים של מישהו שיהרוג אותם אם לא ייתנו לו, הוא מבריק.

זה לא מה שכתבתי אבל זכותך להבין מה שאתה רוצה. דעתי היא כמובן שבן אדם אלים לא צריך לקבל שום משמורת על הילדים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לחשוב שמערכות הרווחה והמשפט רק מחפשות לדפוק את האבא ולגרום לו לייאוש וחוסר אונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

לא. זה לא מה שהוא אמר.

יאוש מוחלט לא מצדיק רצח חבריקו ואם אתה מבין למה אנשים רוצחים את הילדים שלהם אז וואללה עדיף שלא תגיד את זה לאף אחד.

לא אמרתי שזה מצדיק. אולי תראה לי איפה עשיתי את זה ותחכים אותי.

19 אמר שהוא שמח שמפלצת כזה מת לפני שהוא מספיק להרוג את ילדיו. החכמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אפשר לחשוב שמערכות הרווחה והמשפט רק מחפשות לדפוק את האבא ולגרום לו לייאוש וחוסר אונים.

אבל זה בדיוק מה שישנוני אומר.
שיש אי שוויון במערכת הרווחה בכל הנוגע לאישה, כאילו זה אינטרס של הילדים לגדול עם האמא ולא עם האבא במצב הרגיל.
ואם גבר רוצה, הוא צריך להלחם. לא ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 23:08 
אדום נחמד כתב:
zink כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

לא. זה לא מה שהוא אמר.

לא אמרתי שזה מצדיק. אולי תראה לי איפה עשיתי את זה ותחכים אותי.

19 אמר שהוא שמח שמפלצת כזה מת לפני שהוא מספיק להרוג את ילדיו. החכמת?

יש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: זה יותר מידי (אב התאבד ולקח איתו את ילדיו)
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
סיימת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
נמחק

נערך לאחרונה על ידי ישנוני בתאריך 20 ספטמבר 2013, 23:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

יש בהחלט שיפור בנושא בשנים האחרונות.
והסרט שדיברתי עליו הוא זכות אבות של ישרי הלפרן. ביוטיוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 23:29 
הורה מוסר את החיים שלו בשביל שהילד שלו יחיה. גם אם לא איתו, החיים של הילד מעל הכל.
מי שהראש המעוות שלו חושב שהילד זה פלייסטיישן ואם אני לא אהנה ממנו, אף אחד לא ייהנה ממנו, כדאי מאד שהראש הזה יתפצפץ לו לבד באיזו כניסה בעמוד חשמל במהירות גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
זינק, לצערי אתה טועה.
לא נראה לי שאפשר לפרש את זה אחרת מהצורה שאדום נחמד עשה :

19 כתב:

אז שיתאבדו בלי הילדים, ויפטרו את העולם מהנוכחות המסריחה שלהם בלבד.
בן אדם שצריך שהילדים שלו יחיו איתו חצי מהזמן בשביל לא לרצוח אותם, זה בזבוז חמצן וייטב לכולם אם הוא ייעלם מהעולם באיזו תאונת דרכים.

לא יודע מה גורם לבן אדם לקחת את החיים של הילדים שלו אבל אני כן יודע שמצבי ייאוש גורמים לאנשים להסתכל על המציאות בצורה שונה ומעוותת לחלוטין. בטח כשמדובר בגירושין לא פשוטים, בטח שהאבא לא רואה את הילדים שלו כל יום ואפילו כל שבוע. מבחינתו זו הדרך להפריד אותם מאשתו לשעבר ולהבטיח שהם יהיו רק איתו.
אין בזה היגיון כי האנשים האלו לא חושבים בהיגיון. אני די בטוח שזה לא יקרה לי או לאדום נחמד, או לך או ל 19 (כשיהיו לשניכם ילדים) אבל החיים לפעמים זורקים אותך למקומות מאוד בעיתיים ויש אנשים נורמטיביים שמתחרפנים במצבים האלה.
בזבוז חמצן ? לא נראה לי. אפשר לטפל באנשים האלה במקום לגרום להרבה ילדים להיות יתומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 23:47 
אני אשמח לירוק על הקבר של המסכן ש"זו הדרך שלו להפריד את הילדים מהאישה".
כל אחד כזה שמת לפני שהוא פוגע בילדים זו סיבה לחגיגה.

המדינה לא צריכה להרוג אף אחד, בלי יוצאים מן הכלל. אני אישית מרוצה כשאדם כזה נעלם.

ייאוש עמוק? אוי אוי אוי.
תקע לעצמך כדור בראש ותן לילדים שלך להמשיך לחיות'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
או תטפל בעצמך ותמנע מהילדים שלך להיות יתומים.
שוב, אתה שופט ע"י היגיון מוכר לך מצבים שהם חסרי היגיון לא מוכרים לך.
לא כולם מגיבים בצורה דומה למצב בו הם מאבדים את הדבר הכי חשוב להם בעולם, בשביל זה יש גורמים שמוסמכים לטפל במצבים כאלה ולעזור לאנשים לצאת מזה. קל מאוד לשלוח אנשים לתקוע בעצמם כדור או להיכנס בעמודי חשמל, החיים הם לא שחור או לבן וכל סיטואציה עם המורכבות, הבעייתיות והפתרון שלה. מה שאלי גור עשה זה המעשה השפל ביותר שאני יכול לדמיין, אבל באותה מידה אפשר לנסות ולהבין מה גרם לו להגיע למצב הזה ומה היה יכול למנוע את האסון הזה. כדור בראש או עמוד חשמל זה לא הפתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 00:14 
איזה לטפל? האנשים האלה רוצים טיפול? הם פונים לעזרה?

אפשר בהחלט לנסות להבין, עם עדיפות לאחרי שהנבלה הזה מת כבר. בדיעבד.

נ.ב
בהחלט אפשר לדעת איך להתמודד עם המצב. 99.9999% מאלה שמתגרשים לא הורגים את הילדים שלהם. מי שהדרך שלו להתמודד עם המצב היא להרוג שני ילדים, חבל שלא מת קודם, לבד, בסבל. ורק נקבר בבושה, בלי אף אחד שיספיד אותו, כמו המצורע המגעיל שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

נ.ב
בהחלט אפשר לדעת איך להתמודד עם המצב. 99.9999% מאלה שמתגרשים לא הורגים את הילדים שלהם. מי שהדרך שלו להתמודד עם המצב היא להרוג שני ילדים, חבל שלא מת קודם, לבד, בסבל. ורק נקבר בבושה, בלי אף אחד שיספיד אותו, כמו המצורע המגעיל שהוא.

זה בדיוק העניין. במקרה הזה, בעקבות חשש שעלה אצל המטפלת המשפחתית התקיימה פגישה יחד עם העובדת הסוציאלית של בת חפר והיא הציעה שהאבא ילך להיבדק אצל פסיכיאטר אבל הוא סירב. אם היו מתעקשים איתו ומתנים למשל את הפגישה עם הילדים בבדיקה הזו יכול להיות שכל זה היה נמנע.
אתה שוב חוזר להערכות סטטיסטיות ולהגיון. אתה יודע כמה פעמים טיפול נכון הציל מקרים כאלה ? גם אני לא.
אני רק יודע שבאנשים לא נורמלים מטפלים, לא הורגים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 03:24 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
ישנוני - ההבחנה שלך מאוד מעניינת - לא ברור מאיפה הבאת אותה ועל מה היא מבוססת ("הורה שהילדים שלו חיים איתו חצי מהזמן לא ירצח אותם"),
חבל מאוד שאתה לא מתייחס גם לצד של האשה. גם היא, אתה יודע, לא מלקקת דבש ואפשר לחשוב כמה אפשר לעשות עם ה-1200 שקלים
שמקבלים מזונות לכל ילד. כל העומס נופל עליה, היא נאלצת לרדת ברמת החיים שלה וזה רק על קצה המזלג.

נסה כפול (במקרה של ילד אחד) או פי שש במקרה של שלושה ילדים.
המינימום היום זה 2,500 ש"ח לחודש לכל ילד. 7,500 לשלושה ילדים. בחודש. כל חודש.

ונסה את כל זה כשמונעים ממך לראות את הילדים שלך. לא שבוע, לא שבועות, לעיתים חודשים בגלל איזה צו הרחקה מטופש בעקבות תלונת שווא שהעו"ד של גרושתך יעץ לה להוציא כמנוף לחץ במאבק משפטי על משמורת.

לגבי האישה - אין ספק שהיא יורדת ברמת החיים שלה, אבל לפחות היא נותרת עם הילדים. לגבי הבעל - הוא הרבה פעמים מופשט מכל רמת חיים כלשהי (נסה להתקיים בכבוד כשאתה משלם כל חודש 7,500 ש"ח מזונות בגיל 35, וזה לפני משכנתא או שכר דירה עבור עצמך), וגם ניטלים ממנו הילדים שהוא חיתל עד לפני כמה שבועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 03:54 
kobster כתב:
19 כתב:

נ.ב

זה בדיוק העניין. במקרה הזה, בעקבות חשש שעלה אצל המטפלת המשפחתית התקיימה פגישה יחד עם העובדת הסוציאלית של בת חפר והיא הציעה שהאבא ילך להיבדק אצל פסיכיאטר אבל הוא סירב. אם היו מתעקשים איתו ומתנים למשל את הפגישה עם הילדים בבדיקה הזו יכול להיות שכל זה היה נמנע.
אתה שוב חוזר להערכות סטטיסטיות ולהגיון. אתה יודע כמה פעמים טיפול נכון הציל מקרים כאלה ? גם אני לא.
אני רק יודע שבאנשים לא נורמלים מטפלים, לא הורגים אותם.

לא אמרתי שצריך להרוג אף אחד
למדינה אסור להרוג אף אחד בלי יוצאים מן הכלל.
אני אישית אשמח אם הם ימותו איכשהו. אני גם אשמח אם אשמע שבני סלע מת, ואני לא חושב שצריך להוציא אותו להורג. לא יעניין אותי למה הוא עשה מה שעשה, סתם אחייך כשאדע שהוא לא פה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
לא יאומן לאיזה מרחקים אנשים מוכנים ללכת, ומה הם מוכנים לקבל ואפילו להצדיק, רק בגלל שהם חשים קצת הזדהות עם אחת הדמויות בסיפור.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לא יאומן לאיזה מרחקים אנשים מוכנים ללכת, ומה הם מוכנים לקבל ואפילו להצדיק, רק בגלל שהם חשים קצת הזדהות עם אחת הדמויות בסיפור.

"להצדיק" היה מוגזם מצידך. אנשים מנסים להבין ונותנים הסברים, וברור שההסברים הם מעולם הרגש. כל אחד מבין אחרת. לא ראיתי שמישהו פה אפילו "קיבל" את המעשה.
בראייה שלי (יעני הסבר חסר רגשות) אנחנו כולנו חלק מתרבות מודרנית שלא ממש מתאימה למקור החייתי והאלים שלנו. קרבנות של ילדים היו מקובלות בהרבה תרבויות, וגם ביהדות בעקידת יצחק השתמשו בו כדוגמה למחויבות מוחלטת לאל.
אני יכול להבטיח לך שכל האבות לילדים שעליהם אתה מעז לאמר "קיבלו" ו"הצדיקו" הזדעזעו הרבה יותר ממך, כי הם יודעים מה זה לאהוב את הילד שלהם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 09:30 
אנחנו נותנים הסברים כי אנחנו לא מסוגלים להכיל דברים שלא מתלבשים על המודלים הכלליים.
אני חושב שהמושא לטירוף הוא תלוי תרבות וחברה אבל זה פחות משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

לקבל ? להצדיק ? תראה לי תגובה אחת כזו.
גם לי יש ילד וילדה, שהיא בגיל של הילדה שנרצחה, ואין לי מושג איך אבא מסוגל לפגוע בילדים שלו. אני מעדיף לאבד יד מאשר שתיפגע להם הציפורן.
דווקא בגלל זה אני מנסה להבין מה גרם למעשה הנתעב הזה שכבר אמרתי שאין שפל ממנו. זה מצב לא נורמלי שנגרם ע"י בן אדם שאיבד את שפיות דעתו ואת היכולת להבחין בין רע לטוב. באנשים כאלה צריכים לטפל, ובמקרה הזה הכתובת אפילו היתה על הקיר. אם היו מתעקשים שייפגש עם הפסיכיאטר אולי זה היה נמנע. אם רשויות הרווחה היו מתוקצבות כמו שצריך והיה להם את כוח האדם בשביל לטפל בכל המקרים האלו אולי היה אפשר לטפל בעוד מקרים פוטנציאלים כאלה.
הנקודה היא שאי אפשר לשפוט בכלים נורמטיביים התנהגות לא נורמטיבית, בטח ובטח לאחל לילדים להפוך ליתומים רק בגלל שהמדינה לא מסוגלת לטפל במצב שאבא שלהם התדרדר אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
teknoboy כתב:

"להצדיק" היה מוגזם מצידך. אנשים מנסים להבין ונותנים הסברים, וברור שההסברים הם מעולם הרגש. כל אחד מבין אחרת. לא ראיתי שמישהו פה אפילו "קיבל" את המעשה.
בראייה שלי (יעני הסבר חסר רגשות) אנחנו כולנו חלק מתרבות מודרנית שלא ממש מתאימה למקור החייתי והאלים שלנו. קרבנות של ילדים היו מקובלות בהרבה תרבויות, וגם ביהדות בעקידת יצחק השתמשו בו כדוגמה למחויבות מוחלטת לאל.
אני יכול להבטיח לך שכל האבות לילדים שעליהם אתה מעז לאמר "קיבלו" ו"הצדיקו" הזדעזעו הרבה יותר ממך, כי הם יודעים מה זה לאהוב את הילד שלהם.

:ROSE:

בכלל, שמתי לב לשני סוגי תגובות באשכול הזה - של כאלה שהם אבות, ושל כאלה ש(עדיין) אינם. הקו המפריד בין שני הצדדים המתדיינים עובר בדיוק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
ואולי הקו המפריד עובר בין אלו שלא מאמינים בתיאוריות קונספירציה על הלובי הפמינסטי-רדיקלי ששם לעצמו למטרה שילדים יגודלו רק על ידי אמם ומצליח להשפיע על בתי המשפט ומערכות הרווחה, לבין אלו שכן?

יש פה כמה אנשים שבין השורות שלהם מסתתרות דעות שלא נעים להם להביע אותן עכשיו בגלל המקרה הנורא הזה - הם אולי חוששים שהם ייתפסו כמי שמבינים את האב הרוצח ודומיו - אבל לא קשה לאתר אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ואולי הקו המפריד עובר בין אלו שלא מאמינים בתיאוריות קונספירציה על הלובי הפמינסטי-רדיקלי ששם לעצמו למטרה שילדים יגודלו רק על ידי אמם ומצליח להשפיע על בתי המשפט ומערכות הרווחה, לבין אלו שכן?

יש פה כמה אנשים שבין השורות שלהם מסתתרות דעות שלא נעים להם להביע אותן עכשיו בגלל המקרה הנורא הזה - הם אולי חוששים שהם ייתפסו כמי שמבינים את האב הרוצח ודומיו - אבל לא קשה לאתר אותן.

אולי.
ואולי אתה סתם מדבר שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
תסלחו לי, אבל כשאנשים פה כותבים ש"אם ההחלטות של בתי המשפט היו אחרות, או אם המזונות היו אחרים, או אם הסדרי המשמורת היו אחרים - אז כל זה לא היה קורה", זה בדיוק הסרת האחריות מההורה הרוצח והעברתה למקום אחר (בתי המשפט, הפמיניסטיות, החברה השמרנית או וואטאבר).
שזה בדיוק כמו להסיר מעל אותו הורה את האשמה והאחריות למעשיו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
תסלחו לי, אבל כשאנשים פה כותבים ש"אם ההחלטות של בתי המשפט היו אחרות, או אם המזונות היו אחרים, או אם הסדרי המשמורת היו אחרים - אז כל זה לא היה קורה", זה בדיוק הסרת האחריות מההורה הרוצח והעברתה למקום אחר (בתי המשפט, הפמיניסטיות, החברה השמרנית או וואטאבר).

אתה סתם מנסה לחפור בכח.
נאמרו פה שני דברים
1. המציאות הנוכחים עלולה להביא גברים לייאוש, וזה נושא אחד שלדעת ישנוני מצדיק שינוי.
2. לאחר שאדם כבר נמצא במצב של יאוש, שמביא אותו עד כדי איבוד שפיות, מיותר להעביר עליו ביקורת, וזה הדבר היחיד שאמרתי אני (וקובסטר הצטרף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
dr.avi כתב:
ישנוני - ההבחנה שלך מאוד מעניינת - לא ברור מאיפה הבאת אותה ועל מה היא מבוססת ("הורה שהילדים שלו חיים איתו חצי מהזמן לא ירצח אותם"),
חבל מאוד שאתה לא מתייחס גם לצד של האשה. גם היא, אתה יודע, לא מלקקת דבש ואפשר לחשוב כמה אפשר לעשות עם ה-1200 שקלים
שמקבלים מזונות לכל ילד. כל העומס נופל עליה, היא נאלצת לרדת ברמת החיים שלה וזה רק על קצה המזלג.

נסה כפול (במקרה של ילד אחד) או פי שש במקרה של שלושה ילדים.
המינימום היום זה 2,500 ש"ח לחודש לכל ילד. 7,500 לשלושה ילדים. בחודש. כל חודש.

ונסה את כל זה כשמונעים ממך לראות את הילדים שלך. לא שבוע, לא שבועות, לעיתים חודשים בגלל איזה צו הרחקה מטופש בעקבות תלונת שווא שהעו"ד של גרושתך יעץ לה להוציא כמנוף לחץ במאבק משפטי על משמורת.

לגבי האישה - אין ספק שהיא יורדת ברמת החיים שלה, אבל לפחות היא נותרת עם הילדים. לגבי הבעל - הוא הרבה פעמים מופשט מכל רמת חיים כלשהי (נסה להתקיים בכבוד כשאתה משלם כל חודש 7,500 ש"ח מזונות בגיל 35, וזה לפני משכנתא או שכר דירה עבור עצמך), וגם ניטלים ממנו הילדים שהוא חיתל עד לפני כמה שבועות.

אוקיי, לא הייתי מעודכן. אכן זה לא 1200 אבל גם לא 2500. בשנת 2012 סכום המינימום עמד על 1350 שקלים.
לגבי הרוצח השפל - הוא הביא את זה על עצמו. היתה לו ברירה לא להתאכזר לאשתו.
אני מסכים שיש נשים מנוולות שמתנקמות בבעליהן (עם או בלי עצת עו"ד) וזה אכן לא בסדר בכלל.

בכל מקרה, מצבה של האשה קשה כלכלית משום שלרוב היא מרוויחה הרבה פחות מהבעל,
שלא לדבר על נשים שהן עקרות בית/עובדות במשרה חלקית.
לא חסרות נשים שלא מתגרשות מבעליהן בגלל הסיבה הזו בדיוק כשהן סובלות סבל רב בנישואיהן האומללים
ואני אפילו לא מדבר על אלימות פיזית אלא על אלימות נפשית או כלכלית שהן חמורות לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

אתה סתם מנסה לחפור בכח.
נאמרו פה שני דברים
1. המציאות הנוכחים עלולה להביא גברים לייאוש, וזה נושא אחד שלדעת ישנוני מצדיק שינוי.
2. לאחר שאדם כבר נמצא במצב של יאוש, שמביא אותו עד כדי איבוד שפיות, מיותר להעביר עליו ביקורת, וזה הדבר היחיד שאמרתי אני (וקובסטר הצטרף).

שוב אתה משתמש במושג "איבוד שפיות"...
רצח זה מעשה לא נורמטיבי.
אם יחסמו לי את החניה אני מכסימום אקלל קצת.
אדם אחר יוציא סכין וירצח.
האם תנסה למצוא צידוקים למעשי אותו אדם ?

אם להורה הרוצח הכלב הזה היה כ"כ רע בחיים, היה יכול להתאבד ולעזוב את שני ילדיו בשקט.
היה גם יכול לפנות לטיפול פסיכיאטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:

אוקיי, לא הייתי מעודכן. אכן זה לא 1200 אבל גם לא 2500. בשנת 2012 סכום המינימום עמד על 1350 שקלים.
לגבי הרוצח השפל - הוא הביא את זה על עצמו. היתה לו ברירה לא להתאכזר לאשתו.
אני מסכים שיש נשים מנוולות שמתנקמות בבעליהן (עם או בלי עצת עו"ד) וזה אכן לא בסדר בכלל.
בכל מקרה, מצבה של האשה קשה כלכלית משום שלרוב היא מרוויחה הרבה פחות מהבעל,
שלא לדבר על נשים שהן עקרות בית/עובדות במשרה חלקית.
לא חסרות נשים שלא מתגרשות מבעליהן בגלל הסיבה הזו בדיוק כשהן סובלות סבל רב בנישואיהן האומללים
ואני אפילו לא מדבר על אלימות פיזית אלא על אלימות נפשית או כלכלית שהן חמורות לא פחות.

ד"ר יקר,
לא תמצא בפי מילת סנגוריה אחת לגבי הרוצח השפל.
שינאה ורצון הנקם הם אחד מהמאפיינים שמבאים להרס . הרס חחי מישפחה, הרס בעסקים ואפילו אלימות בכדורגל.

בחלק לא מועט של מקרים לנשים יש חלק משמעותי במצב.
אני מכיר כמה כאלה שנימצאים בתהליכים שבהחלט הצד השני- הנשי מנצל את החוק, את בית המשפט להרחקת ילדים ובעיקר להשנאת האב על ילדיו. וזה קל מאוד כמו שקל בפורום לשכנע נערים לשנוא את המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: