תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 255 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 17/9
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 11:52 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
לא דיברתי רק על אלרואי כהן, אלא על שורה ארוכה של שחקנים.
מעגל הגועל מתחיל עם חשבון הבנק המנופח של שחקני כדורגל שעסוקים בהלשקיע את הזמן שלהם במדורי ריכלות דרינקים והימורים, את היחס ששחקני כדורגל מקבלים זה משהו בלתי נתפס לעומת ספורטאים אמיתיים. אז כן אני לא סובל שחקני כדורגל, ובטח שלא מחלק להם לבבות ופרחים ואין לי בעיה להודות שאין לי שום עניין בהתנהלות של ההנהלה כלפי שחקני כדורגל, כל עוד לא מפרים חוזים ומשלמים להם בזמן, ולטעמי זה לא המצב עם הרוש.
וכן ככה מערכות מתנהלות בכל מועדון כדורגל בעולם.

איזה שטויות. מי קבע ש"ככה מתנהלות מערכות בכל העולם"? על סמך מה בדיוק אתה אומר את זה?

כמו כל מקום, מוסד, מפעל או קבוצה, יש מקומות בהם הניהול הוא כזה שמתייחס בכבוד לעובדים ורואה בהם בני אדם, ויש ארגון שרואה בעובדים שלו עוד בורג במכונה ומתייחס אליהם בצורה כזו.

אני מעדיף את הארגונים מהסוג הראשון, בטח ובטח כשמדובר בקבוצת כדורגל, בה יש התאמה והשפעה ישירה בין המוראל של העובדים והשחקנים לבין הביצועים (זה נכון לכל מקום עבודה, אבל בספורט קבוצתי זה הרבה, הרבה יותר משמעותי).

ואתה חושב שאני מעדיף ארגונים מהסוג שמתעלל בעובדים ומתייחס אליו כמו בורג במערכת? אני מבטיח לך שלא. בוא לא ניכנס להשוואת של מועדון כדורגל לכל עסק רגיל, כבר היינו בדיונים האלה והם מאוד מעשירים אבל לא מקדמים את הדיון בדרך כלל.
אני אומר בכנות ששחקנים צריכים לקבל את כל התנאים לפי החוזה שלהם, לשלם להם בזמן וכן עד כמה שאפשר לקבל יחס טוב ולהתנהל באווירה טובה. לשחרר שחקנים כי הם לא מתאימים מקצועית, גם אם זה בשבוע האחרון של חלון ההעברות לא מרעיש אותי כל כך בתור אוהד אוהד קודם כל של קבוצה ואחר כך אם בכלל של השחקנים. והוספתי לכך גם את הצד של השחקנים שמקבלים תנאים מטורפים ביחס לכלום השקעה ומחויבות של 90 אחוז מהם.
וההתנהלות שדיברתי עליה היא במסגרת מועדון כדורגל בו משוחררים שחקנים או שהם מקבלים יחס מקצועי שלילי מהמאמן וכו'. אם זה חדש לך ששחקני כדורגל בכל העולם מקבלים הודעה שהמועדון לא מעוניין בהם ושהם מוזמנים לחפש קבוצה אחרת, אז אני מניח שכנראה אני מחדש לך משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 11:57 
איתי כתב:
אדום נחמד כתב:
איתי כתב:
וגם לעזאזל, מה רע בלהתנהג כמו בנאדם? כמה שחקנים גמרו חרא בהפועל? אני לא שומע אנשים מלכלכים על הנהלת מכבי חיפה, ותהיה בטוח שזה מדבר ללב של שחקנים, מעבר להתנהלות התקינה והנקייה ומתביעות ושאר ירקות.

יש דברים במקום עבודה שהם מעבר ללשלם בזמן וכיבוד תנאי החוזה.

1. עוד דרוש הוכחה איך הפועל לא התנהגו כמו בני אדם להרוש.
2. אז עכשיו אתה מצטרף לקליקה שמהללת את הדון? תשאל את עמאשה מה הוא חושב על שחר, או את גולסה. זה שכביסה מלוכלכת נשארת בחיפה זה פונקציה של התקשורת ולא של המציאות.

אני לא מצטרף לשום קליקה ומעולם לא שיבחתי והיללתי אותו. מה שעשו עם עמאשה זה הודיעו לו בקיץ - סחבק, אתה לא בתכניות אבל יש לך חוזה ונכבד אותו.

לגבי הרוש,
הוא לפני שבועיים פתח בהרכב, ושבוע לפני סגירת חלון ההעברות מודיעים לו לחפש קבוצה. זה התנהלות תקינה מבחינה חוזית, אבל לדעתי פחות מוצלחת מבחינת יחסי אנוש.

ואלה, איזו דרך מכובדת של מכבי חיפה עם עמאשה, אות ומופת של יחסי אנוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
12:58: חם מהתנור. לטענת בכירים בהפועל תל אביב, הקבוצה החליטה בשלב זה לרדת מהחתמת ויאם עמאשה, כך מדווח איציק יצחקי. האדומים משוכנעים שעד סוף היום ישלימו את העברתם של בסארט עבדורחימי וליאור לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:02 
חייבים שהליגה תחזור אני חש שאנחנו טוחנים מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
שימו לב ל"בשלב זה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
12:57: ובמקביל, אשדוד הציעה ליעקב שחר מיליון שקל עבור כרטיסו של עמאשה, אבל נשיא מכבי חיפה דורש חצי מיליון יורו. הצדדים מנהלים כעת שיחה נוספת בנסיון לסגור את העסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
אשדוד מדברים איתו בשקלים והוא עונה להם ביורו'ס. איזו התנשאות מצידו... :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
ספורט פי כמה

13:00 -- הפועל תל אביב במירוץ נגד השעון לסגור את כל הפרטים הקטנים מול קבוצתו של בסראט עבדוראחימי, NK זאגרב, על מנת להספיק להעביר את חוזהו בבקרה. השחקן כבר סיכם את כל פרטי החוזה מול האדומים, שיעבירו במקביל את חוזהו של ליאור לוי בבקרה. בתוך כך, הפועל ירדה סופית מוויאם עמאשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:51 
וואן

הפועל תל אביב מתחילה להרגיש את שעון החול אוזל כאשר הפרטים בעסקת בסארט עבדורחימי שנחת אמש בארץ, עוד לא נסגרו מול קבוצת NK זאגרב כאשר פערים כספיים עדיין עומדים בין שתי הקבוצות.

למרות שעדיין לא נחתם החוזה הרשמי, עבר הקרואטי היום (שלישי) את הבדיקות הרפואיות בהצלחה כאשר גם הפרטים בין השחקן עצמו לבין המועדון כבר סגורים. הפועל וסוכנו של השחקן, אדם קידן, יצטרכו לסגור את הפרטים מול זאגרב עד השעה 19:00 אך את השחרור הבינלאומי של השחקן יוכלו האדומים להעביר עד השעה 00:00. אם ייסגרו הפערים, יצטרף השחקן עוד היום לאימונים.

בעקבות חוסר הוודאות לגבי הליגה בה תשחק הפועל כפר סבא בעונה הקרובה, יישאר עומר פדידה בהפועל ת"א ולא יושאל לקבוצת האם שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:54 
שקוף שבסוף הוא לא יספיק לעבור בבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
גם צריך לסגור את הפרטים מול הקבוצה, וגם צריך זמן להעביר אותו בבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
גם צריך לסגור את הפרטים מול הקבוצה, וגם צריך זמן להעביר אותו בבקרה.

אני מניח שאם הפרטים מולו אכן סגורים, להעביר אותו בבקרה לא תהיה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
סיכום למצטרפים שאין להם כוח לעקוב אחרי 3 עמודים ( ב19:00 מסתיים חלון העברות):

דור חי חמו הושאל להפועל הרצליה.
ראשון לציון מנסה להשאיל את עדן שרם אליה
ליאור לוי חתם
בסארט סיכם את הפרטים, אך יש פערים בין הקבוצה שלו להפועל.
הפועל ירדה מעמאשה (לא ברור האם זה סופי)
עומר פדידה לא יושאל לכפר סבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
אדום נחמד כתב:
איתי כתב:
וגם לעזאזל, מה רע בלהתנהג כמו בנאדם? כמה שחקנים גמרו חרא בהפועל? אני לא שומע אנשים מלכלכים על הנהלת מכבי חיפה, ותהיה בטוח שזה מדבר ללב של שחקנים, מעבר להתנהלות התקינה והנקייה ומתביעות ושאר ירקות.

2. אז עכשיו אתה מצטרף לקליקה שמהללת את הדון? תשאל את עמאשה מה הוא חושב על שחר, או את גולסה. זה שכביסה מלוכלכת נשארת בחיפה זה פונקציה של התקשורת ולא של המציאות.

אני לא מצטרף לשום קליקה ומעולם לא שיבחתי והיללתי אותו. מה שעשו עם עמאשה זה הודיעו לו בקיץ - סחבק, אתה לא בתכניות אבל יש לך חוזה ונכבד אותו.

לגבי הרוש,
הוא לפני שבועיים פתח בהרכב, ושבוע לפני סגירת חלון ההעברות מודיעים לו לחפש קבוצה. זה התנהלות תקינה מבחינה חוזית, אבל לדעתי פחות מוצלחת מבחינת יחסי אנוש.

אמרת שאתה לא שומע אנשים מלכלכים על הנהלת חיפה. הסברתי לך למה זה, אבל אתה כנראה חושב שדון שחר הוא חסיד אומות עולם, שמעולם לא פגע ביבחוש.
מה שעושים לעמאשה זה בדיוק מה שעשינו לאלרואי, שזה לייבש אותו למוות כדי שיתפשר בתנאי העזיבה שלו. או, כמו שצ'ימפ אמר, אות ומופת ביחסי אנוש.

כן, הרוש פתח בהרכב עד לפני שבועיים. לדעת רב"ש, ולמרות הזדמנויות שהרוש קיבל, אין פה פוטנציאל (אגב, בתיאום מוחלט עם הפורום הקדוש לענייני הפועל) וחובה להחליף אותו. עכשיו, מה אתה מציע לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 13:10 
לדעתי תכף תיצא כתבה חג'ג' סגר את הפער עם הקרואטים עבדורחימי יצטרף להפועל
נראה לי שהעניין זה שהוא רוצה לקבל עוד קצת קרדיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
לדעתי תכף תיצא כתבה חג'ג' סגר את הפער עם הקרואטים עבדורחימי יצטרף להפועל
נראה לי שהעניין זה שהוא רוצה לקבל עוד קצת קרדיט

אני מניח שאם יש משא ומתן הוא על סעיף רכישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 13:29 
אדום נחמד כתב:
איתי כתב:
אדום נחמד כתב:
איתי כתב:

לגבי הרוש,

אמרת שאתה לא שומע אנשים מלכלכים על הנהלת חיפה. הסברתי לך למה זה, אבל אתה כנראה חושב שדון שחר הוא חסיד אומות עולם, שמעולם לא פגע ביבחוש.
מה שעושים לעמאשה זה בדיוק מה שעשינו לאלרואי, שזה לייבש אותו למוות כדי שיתפשר בתנאי העזיבה שלו. או, כמו שצ'ימפ אמר, אות ומופת ביחסי אנוש.

כן, הרוש פתח בהרכב עד לפני שבועיים. לדעת רב"ש, ולמרות הזדמנויות שהרוש קיבל, אין פה פוטנציאל (אגב, בתיאום מוחלט עם הפורום הקדוש לענייני הפועל) וחובה להחליף אותו. עכשיו, מה אתה מציע לעשות?

כל מה שאתה אומר נכון, רק דבר אחד לא צריך לעשות - להגיד לשחקן שבועיים לפני תחילת העונה שהוא "חופשי לחפש לעצמו קבוצה". עזוב רגע יחסי אנוש. הרי מחר ליאור לוי יכול להיות מורחק, פצוע או סתם לא לשחק טוב, והרוש יידרש להחליף אותו. לא כדאי להשאיר לו טיפה מוטיבציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כל מה שאתה אומר נכון, רק דבר אחד לא צריך לעשות - להגיד לשחקן שבועיים לפני תחילת העונה שהוא "חופשי לחפש לעצמו קבוצה". עזוב רגע יחסי אנוש. הרי מחר ליאור לוי יכול להיות מורחק, פצוע או סתם לא לשחק טוב, והרוש יידרש להחליף אותו. לא כדאי להשאיר לו טיפה מוטיבציה?

זו כבר סוגיה מקצועית, ואני לא חושב שאני חולק עליך בנושא.
אגב, אם כבר זה עלה, אני לא חושב שהרוש גרוע כמו שעושים ממנו, ושהרבה מהבעיה שלו היא עבודה של מאמן.
אבל במה אתה מתכוון ללהשאיר לו מוטיבציה? כאילו במידה ולא ימצא קבוצה? אתה חושב שיש דרך נעימה יותר להגיד לשחקן שבועיים לסגירת החלון שימצא קבוצה אחרת? זה לא שיש לנו עודף כסף, וחייבים ללחוץ עליו לעבור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם לחוצים, יעבור לא יעבור...
רופניק אמר הוא לא שווה את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
לא זוכר אם ראיתי את זה באיזשהו מקום אבל שירי אלג'ם, שסיקרה אותנו אצל אופירע, עברה לסקר אותנו תחת רקאנטי.
ביי טליוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 13:59 
הגלמוד מלוד כתב:
וואן

הפועל תל אביב מתחילה להרגיש את שעון החול אוזל כאשר הפרטים בעסקת בסארט עבדורחימי שנחת אמש בארץ, עוד לא נסגרו מול קבוצת NK זאגרב כאשר פערים כספיים עדיין עומדים בין שתי הקבוצות.

למרות שעדיין לא נחתם החוזה הרשמי, עבר הקרואטי היום (שלישי) את הבדיקות הרפואיות בהצלחה כאשר גם הפרטים בין השחקן עצמו לבין המועדון כבר סגורים. הפועל וסוכנו של השחקן, אדם קידן , יצטרכו לסגור את הפרטים מול זאגרב עד השעה 19:00 אך את השחרור הבינלאומי של השחקן יוכלו האדומים להעביר עד השעה 00:00. אם ייסגרו הפערים, יצטרף השחקן עוד היום לאימונים.

בעקבות חוסר הוודאות לגבי הליגה בה תשחק הפועל כפר סבא בעונה הקרובה, יישאר עומר פדידה בהפועל ת"א ולא יושאל לקבוצת האם שלו.

@לב ארי
בוא לפה
;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא זוכר אם ראיתי את זה באיזשהו מקום אבל שירי אלג'ם, שסיקרה אותנו אצל אופירע, עברה לסקר אותנו תחת רקאנטי.
ביי טליוש.
מרגיש נורא מוזר שאנשים בעבודת שכר מינימום כל כך מוכרים בציבור ויש להם השפעה על עסקים של מיליונים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

דברי אלוהים חיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ביי טליוש.

שמתי לב לזה לפני שבוע שראיתי שער/יציע השבת (לא זוכר איך קוראים לזה) בספורט 5 ושירי אלג'ם נשלחה לראיין שם את אבי לוזון ואז יצאו הפנינים הבאות:
שירי אלג'ם: "אבי אתה הצהרת ש..."
אבי לוזון: "אני לא הצהרתי אף פעם, טרומפלדור הצהיר" *נחירת צחוק של לוזונים*
ממשיך ללכת ועוזב את הראיון הקצרצר.

רכש מרשים לספורט 5, מכה קשה לאופירע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 14:07 
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:

אגב, אם כבר זה עלה, אני לא חושב שהרוש גרוע כמו שעושים ממנו, ושהרבה מהבעיה שלו היא עבודה של מאמן.
אבל במה אתה מתכוון ללהשאיר לו מוטיבציה? כאילו במידה ולא ימצא קבוצה? אתה חושב שיש דרך נעימה יותר להגיד לשחקן שבועיים לסגירת החלון שימצא קבוצה אחרת? זה לא שיש לנו עודף כסף, וחייבים ללחוץ עליו לעבור..

שבועיים לפני סוף חלון העברות אתה לא יכול להתהפך על שחקן. תאכל את מה שבישלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 14:09 
RedFox כתב:

:ROSE:

אגב, אני לא זוכר אם זה היית אתה שהמליץ כאן על דיילון קלאסן. ראיתי שהוא חתם בפוזנן ובינתיים שיחק שני משחקים ונתן גול אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

לא יודע אם שווה להחזיק מהדעה שלו. 2-3 אחרים טוענים שהוא דווקא טוב.
בכל מקרה אם הוא לא חותם זה בושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

לא יודע אם שווה להחזיק מהדעה שלו. 2-3 אחרים טוענים שהוא דווקא טוב.
בכל מקרה אם הוא לא חותם זה בושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:

שבועיים לפני סוף חלון העברות אתה לא יכול להתהפך על שחקן. תאכל את מה שבישלת.

אני לא מבין איך זה קשור.
אני מסכים איתך שהיה עדיף לכולם אם רן היה אומר להרוש בקיץ שאין טעם.
אבל שורה תחתונה הגענו לפטמבר והרוש לא מתרומם.
רצוי שהקבוצה תעשה מה שטוב לשחקנים שלה. הרבה יותר חשוב שתעשה מה שטוב לה.

שחקנים לא חושבים פעמיים כשהם רואים הזדמנות. הגיע הזמן להפסיק לרחם עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 14:20 
בסביבת חג'ג' אומרים שהכל סגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 255 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: