תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 21:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 223 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 15/9
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
מה עם ביסקוט וסדאם? אני בספק אם שייע היה שותף במבצע ההצלה המרגש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 21:09 
pogi כתב:

אתה יודע ? יש לי תכונה מטומטמת כזאת , אני פשוט שונא התנהלות של שכונה , אני ממש אלרגי לזה
אני מקנא בטרוף באנשים כמוך שמשכנעים את עצמם כל יום ויום שהמצב מעולה ויש סתם קרציות מאוסות כמוני שמתלוננים כל הזמן
אני רוצה להאמין שבמקרה שנה שעברה קיבלנו בראש 3 דרבים ברצף
-במקרה עפנו מהגביע נגד הפועל ראשון
-במקרה עפנו העונה מאירופה על ההתחלה
-במקרה הוצאנו 1 מ-6 בליגה
-במקרה אנחנו נראים כמו הצרות שלנו
- שליאור לוי הובא לאחר שבדקו ומצאו שהוא כישרון עולה וחלילה לא ייצא כמו הרוש, דנין או רן יצחק
-שהקרואטי הזה הוא בעצם תגלית העונה ולא יהיה אורמוש/ורוצ'ינה/קוטניו הבא

הלוואי שהייתי כמוך חושב שבעצם אנחנו מתנהלים כמו מועדון לתפארת, ומה שצריך זה בסך הכל זמן להתחבר והקהל בכלל והפורום בפרט הם הבעיה המרכזית.
הבעיה שעמוק בפנים משהו בי אומר שכל עוד נמשיך להתנהל כמו שכונה אז התוצאות יהיו בהתאם לשכונה גם אם פה ושם יהיה איזה פוקס בדרך .
לצערי הרב אני לא רואה כל הבדל עד כה בין מסע הרכש ההזוי של שנה שעברה לזה של השנה
שנה שעברה אני הייתי בין הבודדים שכבר בהתחלה ראה מה עומד להיות, היתר הצטרפו כצפוי רק אחרי שאדל הוציא את הכדור הרביעי מהרשת בדרבי
הלוואי והעונה התוצאות יהיו שונות , אני כהרגלי פסימי

הדגשתי לך כדי שיהיה לך כל יותר להביו את הטיעון שלי :
אני בניגוד אלייך חושב שיש גם אפור, הרבה מהדברים המודגשים שאתה טוען שאני חושב ככה הם בכלל לא נכונים, אבל אתה מציג בצורה מושלמת את מה שרשמתי למעלה , לך יש תפיסה ואתה מתאים את המציאות אליה, בעצם המציאות כשלעצמה ממש לא חשובה, יש שחור ולבן (מניהדפרסיה) אין אמצע רק אתה חשבת בתחילת העונה שהולך להיות חרא, מה פתאום שמישהו אחר יחשוב ככה ??? הרי רק המציאות כפי שאתה תופס אותה היא האמתית ואין לערער עליה .

אז תן לי לחדש לך יש המון אפור בתחום הכדורגל בפרט ואצל אנשים בכלל, אם תנסה להפריד בין דברים ולא להפוך הכל לאותה עיסה, רק אולי לא תשמע כמו קופמן ושות'
יש דברים לא טובים ויש דברים טובים אני בטח לא חושב שהכל טוב אפילו תתפלא שאני חושב שנעשו יותר דברים רעים מטובים בבניית הסגל אבל עדיין כששמים את זה בקונטקסט המלא (המציאות אותה אתה ושכמותך מסרבים לקבל) אפשר לחזור לפרופורציות הנכונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 21:11 
אין לי מושג מי בחר אותם...
כמו שלמעשה אין לי מושג מי בחר איזשהו שחקן של הפועל חוץ מקשטן בתקופות מסוימות
וגם שם באופן פלא הוא הקפיד לעבוד עם סוכן אחד...
יש מין ניסיון כזה ליפות את העבר ומברברים על שכונה והצלחה
הפועל הצליחה יפה מאוד גם בתקופות שהניהול היה הרבה פחות טוב מעכשיו
אבל שהכדור נכנס לרשת המנהלים הופכים למעולים ושהוא פוגע בקורה המנהלים גרועים
ומי שקובע מי מנהל טוב זה קופמן שאת עצמו לא מסוגל לנהל ולצידו פרימו
ולצד זה כל הגאונים בפורום הזה שתמיד יודעים הכל מהכל
אבל כמו שכתב פה מוות אתמול יותר מעשור ואף אחד לא הפך למיליונר שיקנה את הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 21:12 
מהפכה כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 21:15 
כשהוא בחר את הזרים בכו פה שהוא מביא רק זרים שהוא מכיר,ויש עוד זרים בעולם.כשמביאים זר שאמרו פה שהוא לא הביא אותו(לא שאני מאמין שהוא היה מסכים)אז גם מתלוננים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 21:19 
גם טוטו תמוז, אגב...
אבל זה לא העניין.
אין ספק שהיינו רוצים לראות התנהלות הרבה יותר מקצועית במועדון, אבל אלו דברים שלא קורים בין לילה, בטח לא כשהמבנה הניהולי נראה כמו שהוא נראה היום.
יש רצוי ויש מצוי. יש מורכבויות שלא תמיד אפשר לנבא. גם מכבי חיפה עם כל הניהול המסודר שם עשו שטויות במיליוני דולרים על זרים יקרים וחלשים או על ישראלים בינוניים מאוד.
אם נסתכל על הסיטואציה עם טיפה מתן קרדיט לאנשים שמבינים טיפונת בתחום, אני מניח שהיו כמה מהלכים לפני שסגרו איתו ובגדול זה לגיטימי. אם הוא עובר מבחן סוף של רזומה +המלצות +התרשמות, ייתכן שתוכלת ה"רווח" יותר גדולה מכל ההתרשמויות האלה.
וזה שאדון קצב אוהב להציג את עצמו כאיש שמנהל את העניינים, זה בסדר אבל לא הייתי מתרגש מזה יותר מדי. הוא לא המציא את זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 21:47 
אנשים באמת מדברים פה על שכונה כאילו לא היתה פה שכונה כל השנים, אלא רק בשנתיים-שלוש האחרונות הכל התחיל.
אז לא, כל ההצלחות של הפועל היו עם ניהול שכונה (בזמן שבמכבי היה בוס אחד - לוני, שניידר ואפילו מיץ' עד שקיבל שכל והפך שם הכל). אין ספק שמשהו רע עובר על המועדון שלנו בשנתיים האחרונות. יש שיגידו "שכונה", יש שיגידו קארמה (עשור אדום נגמר - עשור צהוב מתחיל). תכלס, הכל מסתכם בסופו של דבר בתוצאות על הדשא. אני מאוד מקווה שהפועל תתחיל לשחק כדורגל מתישהו בקרוב ותתחיל לצבור נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
הקרואטים לא טובים בלשלוח פקסים בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 22:28 
עד המ!!ת הפועל כתב:
אנשים באמת מדברים פה על שכונה כאילו לא היתה פה שכונה כל השנים, אלא רק בשנתיים-שלוש האחרונות הכל התחיל.
אז לא, כל ההצלחות של הפועל היו עם ניהול שכונה (בזמן שבמכבי היה בוס אחד - לוני, שניידר ואפילו מיץ' עד שקיבל שכל והפך שם הכל). אין ספק שמשהו רע עובר על המועדון שלנו בשנתיים האחרונות. יש שיגידו "שכונה", יש שיגידו קארמה (עשור אדום נגמר - עשור צהוב מתחיל). תכלס, הכל מסתכם בסופו של דבר בתוצאות על הדשא. אני מאוד מקווה שהפועל תתחיל לשחק כדורגל מתישהו בקרוב ותתחיל לצבור נקודות.

אז זהו שכמו שאני רואה את זה זו ממש לא אותה "שכונה"
העונה שעברה הייתה כישלון שדמה לעונות השחורות של שנות ה90, השפלות בדרבי, הדחה מהגביע מול קבוצה מהליגה הלאומית ויכולת ששווה ירידת ליגה.
תחילת העונה הנוכחית עד עכשיו נראית כמו המשך ישיר לעונה הקודמת
בניגוד לרובכם, אני סבור שלכל "תוצאה על הדשא" יש סיבה ודברים לא קורים סתם מעצמם או מ"קארמה".
לדעתי מה שהיה עונה שעברה קרה בגלל סיבה מסוימת- ניהול שערורייתי מהול בחוסר מקצועיות ברמות שאני לא זוכר בארץ בשנים האחרונות (ודוגמאות לא חסרות)
כנראה שמתוך הטראומה הזו של שנה שעברה אנשים מבקשים בכוח לצאת מהסרט הרע וגורמים לעצמם לחשוב כאילו מה שקורה עד עכשיו העונה הוא טבעי לגמרי
שהיכולת הגרועה היא סך הכל תוצאה של חוסר חיבור ובעוד רגע הכל מסתדר , הלוואי שזה מה שיהיה.
אבל, כמו שציינתי, לצערי הרב אני לא בדעה הזו. לדעתי גם את התוצאות ובעיקר היכולת במשחקים המעטים עד כה אני רואה כתוצאה ישירה של אותה התנהלות משנה קודמת.
דוגמא טרייה - עוד לא הצלחנו להבין אם עמוס שעליו שילמנו מאות אלפי שקלים לאיזי וגרזיצ'יץ שגרם לנו להחתים אותו לשנתיים הם פלופים או לא, וכבר החתמנו מאותה ק"ש ל4 שנים את ליאור לוי שעל הרזומה שלו דיברו פה כבר מספיק.
אז תבואו ותגידו שאולי הוא יהיה "גנבת העונה", ואני אגיד שאולי זה יתברר כנכון. אבל - "ככה לא בונים חומה" . לא זו השיטה ועל כל פוקס כזה יש 10 נפילות, כנ"ל לגבי הקרואטי החדש שהלוואי שיצליח, אבל גם אם כן, זו לא הדרך.
אז כרגע אננחנו שופכים עוד ועוד כסף על "הימורים" ובמידה ויגיע חלילה כישלון נוסף , היו"ר שלנו יישב לו ביציע וימרר בבכי שהפועל על סף קריסה כלכלית ושכל מבטיחי הכספים "נטשו" אותו.
אני מצטער אבל לי זה נראה לא טוב, ובאמת שהלוואי ואתבדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 15/9
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מהפכה כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 15/9
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2013, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

העונה שעברה הייתה כישלון שדמה לעונות השחורות של שנות ה90, השפלות בדרבי, הדחה מהגביע מול קבוצה מהליגה הלאומית ויכולת ששווה ירידת ליגה.
בניגוד לרובכם, אני סבור שלכל "תוצאה על הדשא" יש סיבה ודברים לא קורים סתם מעצמם או מ"קארמה".
לדעתי מה שהיה עונה שעברה קרה בגלל סיבה מסוימת- ניהול שערורייתי מהול בחוסר מקצועיות ברמות שאני לא זוכר בארץ בשנים האחרונות (ודוגמאות לא חסרות)
כנראה שמתוך הטראומה הזו של שנה שעברה אנשים מבקשים בכוח לצאת מהסרט הרע וגורמים לעצמם לחשוב כאילו מה שקורה עד עכשיו העונה הוא טבעי לגמרי
שהיכולת הגרועה היא סך הכל תוצאה של חוסר חיבור ובעוד רגע הכל מסתדר , הלוואי שזה מה שיהיה.
אבל, כמו שציינתי, לצערי הרב אני לא בדעה הזו. לדעתי גם את התוצאות ובעיקר היכולת במשחקים המעטים עד כה אני רואה כתוצאה ישירה של אותה התנהלות משנה קודמת.
דוגמא טרייה - עוד לא הצלחנו להבין אם עמוס שעליו שילמנו מאות אלפי שקלים לאיזי וגרזיצ'יץ שגרם לנו להחתים אותו לשנתיים הם פלופים או לא, וכבר החתמנו מאותה ק"ש ל4 שנים את ליאור לוי שעל הרזומה שלו דיברו פה כבר מספיק.
אז תבואו ותגידו שאולי הוא יהיה "גנבת העונה", ואני אגיד שאולי זה יתברר כנכון. אבל - "ככה לא בונים חומה" . לא זו השיטה ועל כל פוקס כזה יש 10 נפילות, כנ"ל לגבי הקרואטי החדש שהלוואי שיצליח, אבל גם אם כן, זו לא הדרך.
אז כרגע אננחנו שופכים עוד ועוד כסף על "הימורים" ובמידה ויגיע חלילה כישלון נוסף , היו"ר שלנו יישב לו ביציע וימרר בבכי שהפועל על סף קריסה כלכלית ושכל מבטיחי הכספים "נטשו" אותו.

בהפועל תל אביב של השנה יש דרך ומטרה ברורה ואי אפשר להתכווח על זה.
לגבי טיב הדרך והאם המטרה ראלית אפשר להתווכח.
חיים רמון הוא אומנם לו איזה אשף ניהול ובעל הון כמו שרצקי ושחר אבל אין לי ספק שהוא עושה את המיטב בנסיבות הקיימות,תרשה לי להביע ספק אם הוא באמת בכה שהפועל מתפרקת בפומבי ויש לו סיבה מצויינת לכעוס על ה"חברים" שהבטיחו לתמוך ונעלמו,ייאמר לזכותו שהוא לפחות לא משאיר את הספינה לטבוע.
לגבי בחירת השחקנים של רב"ש לדעתי היא מצויינת בזה עוד יתברר בהמשך אבל גם אם היא כשלון זאת אחריות המאמן לטוב ולרע ואנחנו צריכים לקבל את זה שהוא הסמכות ולהשתדל להיות סבלניים ולא לשחוט שחקן עוד לפני שכף רגלו דרשה במתחם חודרוב.
הניהול של הקבוצה השנה וזה כולל בראש ובראשונה התנהלות תקשרותית השתפר פלאים!
יש לנו מאמן וקבוצה איכותית כשגם במחלקות הנוער מתחילים לראות ניצני שיפור תודות לפעילות הועד המנהל של העמותה והרצון של רן לעסוק גם בתחום הזה.
אני מאמין בקבוצה הזאת,במאמן וגם בהנהלה על כל חבריה ואני לא איזה אופטימיסט גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2013, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

כמה שטויות.
כאילו שההתנהלות של רמון היא מה שמנע מדמארי להכניס את הגול נגד סכנין, כאילו ההתנהלות של חג'ג' היא מה שגרם לשכטר ודגני להחמיץ מול באר שבע, כאילו שמה שמנע מאיתנו לנצל את הייתרון המוחלט שלנו בכל במחצית הראשונה נגד פנדורי בחוץ קשור לאיך שהמועדון מתנהל.
זה בולשיט, מה ההבדל בין זה לבין איך שהמועדון נוהל בתקופת גוטמן? אני אפילו רואה שיפור.
יש גם דוגמאות הפוכות, מכבי שיחקה כמו חרא מזוקק בתחילת העונה שעברה וחייה על ההברקות של עטר, יותר מזה אם גל ניר לא מוכר נגד רמת השרון, אני לא בטוח שהם לוקחים אליפות, כבר אז צצו קולות של פלופ, ואז כל הקרויפים בעולם לא היו עוזרים להם.
הרי מה זה התנהלות נכונה? האם זה להביא זרים איכותיים ומושקעים? הרי זה מה שמכבי עשתה בעונת נמני ונפלה... קידום צעירים? גם בזה הם נפלו (ואל תגידו לי שזה תרם להם לאחר מכן, יצאו מזה אלי 2 שחקנים סבירים -דאבור ומיכה, ושניהם היום בקצה הספסל של מכבי). אז אולי בכלל מה שהפול עשו בדאבל, זה ניהול נכון! אה, אבל הם לא עשו כלום, פשוט היה לנו המון מזל ומאמן טוב.

כדורגל זה לא מדע מדויק, אפשר להצליח עם זר זול (כמונו עם דה סילבה או מכבי עם קונאטה) או ליפול עם זר יקר (מדוניאנין, אפילו קוטיניו שנה שעברה הי דיי יקר). ברור שיש איזשהו קו מנחה ויש לך יותר סיכוי להצליח עם זר יקר, אבל זה הרבה הרבה יותר מקריות ממה שאנשים חושבים, הרי גילי ורמוט הגיע אלינו אחרי חצי עונה מוצלחת בהולנד, זהבי הגיע אליהם אחרי שהוא לא שיחק חצי שנה, למה האחד הצליח והשני לא?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2013, 01:18 
שער 5 הוא קרנבל אני לא מסכים איתך אני חושב שבדאבל היתה התנהלות
ואי אפשר לקחת מטביב את זה שהוא יודע לנהל כדורגל וגם לגבי קצרה היה חלק גדול בניהול
מאז הריב עם מוני שבא אחרי הדאבל הדברים השתנו
לדעתי לרמון וטביב יש יתרונות וחסרונות אחד מול השני זה שלא שעם טביב היה רק שחור(אני מדבר על מההתחלה עד לריב)
בפועל שניהם לא מספיק טובים בשבילנו אצל רמון כנראה לא נראה הישגים גדולים בגלל שהוא לא יודע לנהל קבוצת כדורגל
ואצל טביב אתה הרגשת שגנבו לך את הקבוצה והרסו לך אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 223 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: