pogi כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אנשים באמת מדברים פה על שכונה כאילו לא היתה פה שכונה כל השנים, אלא רק בשנתיים-שלוש האחרונות הכל התחיל.
אז לא, כל ההצלחות של הפועל היו עם ניהול שכונה (בזמן שבמכבי היה בוס אחד - לוני, שניידר ואפילו מיץ' עד שקיבל שכל והפך שם הכל). אין ספק שמשהו רע עובר על המועדון שלנו בשנתיים האחרונות. יש שיגידו "שכונה", יש שיגידו קארמה (עשור אדום נגמר - עשור צהוב מתחיל). תכלס, הכל מסתכם בסופו של דבר בתוצאות על הדשא. אני מאוד מקווה שהפועל תתחיל לשחק כדורגל מתישהו בקרוב ותתחיל לצבור נקודות.
אז זהו שכמו שאני רואה את זה זו ממש לא אותה "שכונה"
העונה שעברה הייתה כישלון שדמה לעונות השחורות של שנות ה90, השפלות בדרבי, הדחה מהגביע מול קבוצה מהליגה הלאומית ויכולת ששווה ירידת ליגה.
תחילת העונה הנוכחית עד עכשיו נראית כמו המשך ישיר לעונה הקודמת
בניגוד לרובכם, אני סבור שלכל "תוצאה על הדשא" יש סיבה ודברים לא קורים סתם מעצמם או מ"קארמה".
לדעתי מה שהיה עונה שעברה קרה בגלל סיבה מסוימת- ניהול שערורייתי מהול בחוסר מקצועיות ברמות שאני לא זוכר בארץ בשנים האחרונות (ודוגמאות לא חסרות)
כנראה שמתוך הטראומה הזו של שנה שעברה אנשים מבקשים בכוח לצאת מהסרט הרע וגורמים לעצמם לחשוב כאילו מה שקורה עד עכשיו העונה הוא טבעי לגמרי
שהיכולת הגרועה היא סך הכל תוצאה של חוסר חיבור ובעוד רגע הכל מסתדר , הלוואי שזה מה שיהיה.
אבל, כמו שציינתי, לצערי הרב אני לא בדעה הזו. לדעתי גם את התוצאות ובעיקר היכולת במשחקים המעטים עד כה אני רואה כתוצאה ישירה של אותה התנהלות משנה קודמת.
דוגמא טרייה - עוד לא הצלחנו להבין אם עמוס שעליו שילמנו מאות אלפי שקלים לאיזי וגרזיצ'יץ שגרם לנו להחתים אותו לשנתיים הם פלופים או לא, וכבר החתמנו מאותה ק"ש ל4 שנים את ליאור לוי שעל הרזומה שלו דיברו פה כבר מספיק.
אז תבואו ותגידו שאולי הוא יהיה "גנבת העונה", ואני אגיד שאולי זה יתברר כנכון. אבל - "ככה לא בונים חומה" . לא זו השיטה ועל כל פוקס כזה יש 10 נפילות, כנ"ל לגבי הקרואטי החדש שהלוואי שיצליח, אבל גם אם כן, זו לא הדרך.
אז כרגע אננחנו שופכים עוד ועוד כסף על "הימורים" ובמידה ויגיע חלילה כישלון נוסף , היו"ר שלנו יישב לו ביציע וימרר בבכי שהפועל על סף קריסה כלכלית ושכל מבטיחי הכספים "נטשו" אותו.
אני מצטער אבל לי זה נראה לא טוב, ובאמת שהלוואי ואתבדה
כמה שטויות.
כאילו שההתנהלות של רמון היא מה שמנע מדמארי להכניס את הגול נגד סכנין, כאילו ההתנהלות של חג'ג' היא מה שגרם לשכטר ודגני להחמיץ מול באר שבע, כאילו שמה שמנע מאיתנו לנצל את הייתרון המוחלט שלנו בכל במחצית הראשונה נגד פנדורי בחוץ קשור לאיך שהמועדון מתנהל.
זה בולשיט, מה ההבדל בין זה לבין איך שהמועדון נוהל בתקופת גוטמן? אני אפילו רואה שיפור.
יש גם דוגמאות הפוכות, מכבי שיחקה כמו חרא מזוקק בתחילת העונה שעברה וחייה על ההברקות של עטר, יותר מזה אם גל ניר לא מוכר נגד רמת השרון, אני לא בטוח שהם לוקחים אליפות, כבר אז צצו קולות של פלופ, ואז כל הקרויפים בעולם לא היו עוזרים להם.
הרי מה זה התנהלות נכונה? האם זה להביא זרים איכותיים ומושקעים? הרי זה מה שמכבי עשתה בעונת נמני ונפלה... קידום צעירים? גם בזה הם נפלו (ואל תגידו לי שזה תרם להם לאחר מכן, יצאו מזה אלי 2 שחקנים סבירים -דאבור ומיכה, ושניהם היום בקצה הספסל של מכבי). אז אולי בכלל מה שהפול עשו בדאבל, זה ניהול נכון! אה, אבל הם לא עשו כלום, פשוט היה לנו המון מזל ומאמן טוב.
כדורגל זה לא מדע מדויק, אפשר להצליח עם זר זול (כמונו עם דה סילבה או מכבי עם קונאטה) או ליפול עם זר יקר (מדוניאנין, אפילו קוטיניו שנה שעברה הי דיי יקר). ברור שיש איזשהו קו מנחה ויש לך יותר סיכוי להצליח עם זר יקר, אבל זה הרבה הרבה יותר מקריות ממה שאנשים חושבים, הרי גילי ורמוט הגיע אלינו אחרי חצי עונה מוצלחת בהולנד, זהבי הגיע אליהם אחרי שהוא לא שיחק חצי שנה, למה האחד הצליח והשני לא?