תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Us Open 2013
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
מילים מסויימות.

עכשיו אני בטוח שהמשחק הזה ימשך שעות,
כי את המערכה הבאה נובאק לוקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 01:55 
שחקני הטניס הבאמת באמת גדולים יודעים לנצח משחקים שבו היריבים טובים מהם.
לפרטים, דיוקוביץ בחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Fuck Me.
לא מאמין שהוא לקח את הסט השלישי,נולה פשוט היה עדיף עליו בסט הזה.
ראפא,גמור תמשחק הזה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

פואד כתב:
כמה קהל נכנס שם?

23,000 ומשהו. איצטדיון הטניס הגדול בעולם בהפרש גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 01:57 
KingAlpaca כתב:
מילים מסויימות.

עם נולה של לפני שלוש שנים נדאל היה מניף את הגביע עוד 20 דקות וקצת. אבל אני מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:10 
יואוווו איזה דאון דה ליין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:14 
עדיין נולה לוקח תסט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:18 
יש מצב שאוהדי נדאל יכולים להתחיל להודות לי.

בכל אופן, לעיתים לספורטאים שנעדרים תקופה ממושכת יש האפשרות לעבוד וללטש אלמנטים שונים שבשגרת האימונים שלהם כפעילים לא היו יכולים. נראה שנדאל והצוות שלו עשו זאת. בשילוב של רעב להתחרות וגוף רענן נדאל חזר קטלני הרבה יותר.
השאלה היא כמה זמן יעבור עד שהגוף שלו שוב לא יעמוד בעומסים ובקצבים הללו, וזה רק עניין של זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:24 
אני בכלל לא בטוח שהברכיים של נדאל לפני פציעה רצינית נוספת. מאז שהוא חזר הברך של נדאל נראית במצב יותר ויותר טוב מטורניר לטורניר והוא נע יותר ויותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:24 
שיקאגו כתב:
יש מצב שאוהדי נדאל יכולים להתחיל להודות לי.

בכל אופן, לעיתים לספורטאים שנעדרים תקופה ממושכת יש האפשרות לעבוד וללטש אלמנטים שונים שבשגרת האימונים שלהם כפעילים לא היו יכולים. נראה שנדאל והצוות שלו עשו זאת. בשילוב של רעב להתחרות וגוף רענן נדאל חזר קטלני הרבה יותר.
השאלה היא כמה זמן יעבור עד שהגוף שלו שוב לא יעמוד בעומסים ובקצבים הללו, וזה רק עניין של זמן.

בערך כל שנתיים וחצי הוא קורס כל פעם מחדש.
אבל מנוחה של 7 חודש לעולם לא הייתה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:27 
ג'ון מקנרו (אתם שומעים אותו בארץ?) מדבר כאילו המשחק גמור לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
KingAlpaca כתב:
מילים מסויימות.

עם נולה של לפני שלוש שנים נדאל היה מניף את הגביע עוד 20 דקות וקצת. אבל אני מסכים איתך.

חבל, לא היית צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:29 
גיא האדום כתב:
KingAlpaca כתב:
מילים מסויימות.

Look who's back.
היו לזה סימנים מקדימים בטורניר הזה אבל אולי לא ככה. ולעזאזל, בשלב הזה, הנאחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
באמת שאני לא יכול למצוא מיליגרם ביקורת על נובאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:31 
KingAlpaca כתב:
באמת שאני לא יכול למצוא מיליגרם ביקורת על נובאק.

נו באמת. הוא הרבה שמנטלית, רק מנטלית, הוא פשוט לא בליגה של נדאל. והוא רוצה להיות. בהחלט יש מקום להרבה ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
זה לא אנושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:36 
אחריי שנולה הביס את נדאל לפניי שנתיים על אותו משטח ישנתי מאוד רע אותו לילה,ואמרתי לעצמי יום אחד נדאל ינצח אותו בגמר על משטח קשה.
באוסטרליה זה היה עוד יותר קשה,אבל זה קרה היום,ואני אוהב אותך רפאל נדאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 02:38 
אוגוסטוס היל כתב:
אני לא חושב שיש בן אדם אחד שיגיד היום שהוא הכי טוב בהיסטוריה

עוד שנתיים בריאות ואף אחד לא יחלוק על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
אחריי שנולה הביס את נדאל לפניי שנתיים על אותו משטח ישנתי מאוד רע אותו לילה,ואמרתי לעצמי יום אחד נדאל ינצח אותו בגמר על משטח קשה.
באוסטרליה זה היה עוד יותר קשה,אבל זה קרה היום,ואני אוהב אותך רפאל נדאל.

איזה איש מוזר אתה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 09:44 
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא יגיע ל17
וחוץ מזה, החלוקה כ"כ לא מגוונת (8-2-2-1) וזה גם מפריע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 14:04 
דני גולפיטק כתב:
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא יגיע ל17

ראשית, הדבר היחיד שיכול למנוע מנדאל מלהגיע ל17 (והרבה הרבה יותר מכך) זאת פציעה. בלי פציעה זה יעד לא רק ריאלי אלא אפילו די קל בשבילו. אני מהמר שתוך שנתיים, אם הוא בריא, הוא שם. יכול להיות שייקח לו 3. יכול להיות שייקח לו פחות. יש לו את אותו מספר תארי הGS שהיו לפדרר בגילו אבל, בניגוד לפדרר, אין לו בשלב הזה יריב שפיבוריט מולו, כשהוא בריא, על שום משטח ואין באופק שחקנים צעירים שאמורים להתחיל לנצח את נדאל תוך שנתיים שלוש (דלפו הכי קרוב לזה, אבל הוא לא ממש שם).
שנית, אני לא יודע אם החלוקה הלא מגוונת באמת מפריעה (והיא תתאזן חלקית) אבל כדאי לזכור שפדרר לקח GS אחד על חימר (משטח ששליש מהסבב משוחק עליו), וגם זה מבלי לנצח את השחקן הטוב בעולם עליו וסמפרס לא לקח אפילו את זה. פדרר מעולם לא היה השחקן הטוב בעולם על חימר. נדאל בהחלט היה (ולדעתי הוא גם עכשיו) השחקן הטוב בעולם על משטחים קשים.
שלישית, GS זה ממש לא המדד היחיד. בחלק מהמדדים החשובים האחרים הדומיננטיות של פדרר מאוד בולטת (יש לו למשל ייתרון עצום על נדאל בשבועות במקום הראשון, למרות שנדאל יוכל להתחיל להוריד טיפ טיפה מהפער בקרוב), אבל בחלקם נדאל כבר כיום מוביל בגדול (26-21 בטורנירי מאסטר, 21-10 במפגשים ביניהם, מדליית זהב אולימפית).

הכל פונקציה של הבריאות של נדאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 17:30 
קודם כל אני אישית עושה את ההפרדה בין השחקן הטוב בהיסטוריה, שהוא מונח סבוך שלרוב קשה עד בלתי אפשרי להכריע (איך פותרים את פערי הטכנולוגיה בתקופות שונות? את הרכב המשטח שמשתנה עם הזמן, את היריבים שהיו בתקופות שונות לכל שחקן שלבטח משפיעות על פרמטרים כמו כמות GS וכו' שעושים בהם שימוש להכריע את הסוגיה) לבין השחקן שהשאיר את החותם הגדול ביותר בהיסטוריה, ופה פדרר הרחק מעל רפאל נדאל.
פדרר השחקן שהיה הכי הרבה זמן במקום הראשון, הוא גם השחקן שדורג הכי הרבה זמן ברצף במקום הראשון, השיאים שלו כמו רצף הפעמים שהוא הגיע לרבע גמר GS הם פסיכים, רפאל נדאל אפילו לא מתקרב לשליטה העיקבית שהייתה לרוג'ר פדרר.
מאסטרס, עם כל הכבוד להם, הם ממש לא נתון משמועתי, אפילו זניח. בטח אם הם לא מתורגמים לשליטה בדירוג.
נדאל בכושרו הנוכחי הוא אכן השחקן הטוב בעולם על משטחים קשים, אבל זה ממש לא מובן מאליו שזה ישאר ככה. בל נשכח שרפאל נדאל, בסך הכל זכה בקריירה שלו בשלושה GS על משטחים קשים, פחות מדג'וקו. המאזן שלו על משטחים קשים מול דג'וקו, הוא 11-7 לטובת נולה.
לסיכום גם אם נדאל יגיע ל17 GS, תרחיש בהחלט סביר, הוא עדיין לא ישאיר חותם גדול יותר מרוג'ר פדרר, שמאופיין בשליטה אבסוליטית ויציבות מטורפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
מה אם מהרגע שהוא עוקף את נולה עד שהוא ישיג את הGS ה17 הוא יהיה ברצף במקום הראשון (דבר שאם הוא והמתחרים שלו ימשיכו בכושר הנוכחי הוא הרבה יותר מסביר)?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 18:37 
פדרר מחזיק בשיא של 302 שבועות בפיסגה, נדאל עם 102, זאת אומרת שנדאל צריך להיות במקום הראשון כמעט ארבע שנים ברצף כדי לעבור אותו, וגם אז אגב הוא לא ישבור את השיא הפסיכי של פדרר במקום הראשון שעומד על 237 שבועות ברצף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 19:29 
ItaiH6 כתב:
מה אם מהרגע שהוא עוקף את נולה עד שהוא ישיג את הGS ה17 הוא יהיה ברצף במקום הראשון (דבר שאם הוא והמתחרים שלו ימשיכו בכושר הנוכחי הוא הרבה יותר מסביר)?

אלו בדיוק השנתיים שאני מדבר עליהם. אם בעוד שנתיים נטולות פציעות נדאל יהיה עם 17 תארי מאג'ור, 200 שבועות במקום הראשון בעולם, 32-34 תארי מאסטר, עוד כמה נצחונות קלים על פדרר, מאזן חיובי בשנתיים האלו נגד נולה (ואין סיכוי שהוא לא יפסיד לו מידי פעם. זה לא פדרר) ומארי, אולי עוד גביע דוויס וכו', אז אני חושב שיהיה קייס מאוד טוב לטעון שהוא הגדול בכל הזמנים. כל עוד שנדאל בריא ההישגים האלו ממש ברי השגה בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 19:54 
שיקאגו כתב:
קודם כל אני אישית עושה את ההפרדה בין השחקן הטוב בהיסטוריה, שהוא מונח סבוך שלרוב קשה עד בלתי אפשרי להכריע (איך פותרים את פערי הטכנולוגיה בתקופות שונות? את הרכב המשטח שמשתנה עם הזמן, את היריבים שהיו בתקופות שונות לכל שחקן שלבטח משפיעות על פרמטרים כמו כמות GS וכו' שעושים בהם שימוש להכריע את הסוגיה) לבין השחקן שהשאיר את החותם הגדול ביותר בהיסטוריה, ופה פדרר הרחק מעל רפאל נדאל.
פדרר השחקן שהיה הכי הרבה זמן במקום הראשון, הוא גם השחקן שדורג הכי הרבה זמן ברצף במקום הראשון, השיאים שלו כמו רצף הפעמים שהוא הגיע לרבע גמר GS הם פסיכים, רפאל נדאל אפילו לא מתקרב לשליטה העיקבית שהייתה לרוג'ר פדרר.
מאסטרס, עם כל הכבוד להם, הם ממש לא נתון משמועתי, אפילו זניח. בטח אם הם לא מתורגמים לשליטה בדירוג.
נדאל בכושרו הנוכחי הוא אכן השחקן הטוב בעולם על משטחים קשים, אבל זה ממש לא מובן מאליו שזה ישאר ככה. בל נשכח שרפאל נדאל, בסך הכל זכה בקריירה שלו בשלושה GS על משטחים קשים, פחות מדג'וקו. המאזן שלו על משטחים קשים מול דג'וקו, הוא 11-7 לטובת נולה.
לסיכום גם אם נדאל יגיע ל17 GS, תרחיש בהחלט סביר, הוא עדיין לא ישאיר חותם גדול יותר מרוג'ר פדרר, שמאופיין בשליטה אבסוליטית ויציבות מטורפת.

זה לא רציני.
ראשית, טורנירי מאסטר הם נתון מאוד משמעותי כי כל 8 הטניסאים המדורגים במקומות הראשונים בעולם חייבים להשתתף בהם (להוציא את טורניר מונטה קרלו) אם הם בריאים. כתוצאה מכך אלו טורנירים שמשתתפים בהם שחקנים עם אותה איכות שמשתתפת בטורנירי GS. זה כמובן לא יוקרתי באותה מידה, והפורמט מעט שונה (משחקים יותר קצרים. פחות מנוחה בין משחקים), אבל הניקוד שניתן לטורנירים האלו (בדיוק חצי מGS) מאוד משקף את היוקרה והחשיבות שלהם.
נדאל למשל זכה השנה ב5 טורנירי מאסטר. נובאק דיוקוביץ שיחק בכל הטורנירים האלו שבהם נדאל זכה (ובכולם הפסיד בשלבים המוקדמים). אנדי מארי שיחק בכל חמשת הטורנירים האלו. רוג'ר פדרר שיחק ב4 מחמשת הטורנירים האלו (היה פצוע בטורניר רוג'ר בקנדה). דויד פרר שיחק בכל חמשת הטורנירים האלו. וכך הלאה. למען האמת השנה יותר שחקנים בכירים שיחקו בטורנירים האלו מאשר בטורנירי GS.
אז זה קצת לא רציני, בלשון המעטה, לטעון שטורנירים שבהם כל הטניסאים הבכירים בעולם מתחרים הם זניחים. לא מתאים לאנשים שעוקבים אחרי טניס יותר מכמה שבועות בשנה.

אשר לחותם של נדאל לעומת פדרר, זה עניין אישי. בעיני יש מגבלה על החותם של מישהו שהיריבים הגדולים שלו בשלבים הראשון לייטון יואיט ואנדי רודיק והיריבים הגדולים שלו בשלבים המאוחרים יותר, שבהן הוא עדיין היה בשיאו, ניצחו אותו עשרות רבות של פעמים (זה מעניין שאתה ראשית אומר שאיכות היריבים משפיעה על מספר תארי הGS אבל אחרי זה משתמש בנתון של מקומות במקום הראשון, המושפע לא פחות מאיכות המתחרים). אם תזכר במשחקים הכי גדולים של פדרר אי פעם אני מאמין שרובם היו מול נדאל, וברובם הוא הפסיד. פדרר הוא גם מישהו שמעולם לא היה הטוב בעולם בכל המשטחים. בעיני השיא שנדאל השיג בטורניר האחרון-לראשונה לשחקן בטורניר היה מאזן משחקים חיובי מול כל 32 המדורגים בטורניר-הוא לא פחות איכותי מהשיאים המאוד איכותיים של פדרר. בכל מקרה, אין ספק בעיני שכיום החותם של פדרר משמעותי יותר מזה של נדאל אבל אני מציע לחכות עוד כמה שנים.

אשר לנדאל ומשטחים קשים, זה נכון שהוא זכה בGS על משטחים כאלו 3 פעמים. דרך אחרת להסתכל על הסטטיסטיקה היא לאמר שב4 השנים שמאז 2010 (שאז נדאל שיפר את איכות הסרבים שלו) נדאל הגיע לגמר של כל טורניר GS על משטח קשה, אלא אם הוא היה פצוע (והוא היה פצוע לא מעט). היחיד שהיה יכול לעמוד מולו, גם על משטחים קשים, זה נולה בשיאו. זה נותן לך אינדיקציה טובה מה נדאל יכול לעשות בשנים הקרובות אם הוא יהיה בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
שיקאגו כתב:
לבין השחקן שהשאיר את החותם הגדול ביותר בהיסטוריה, ופה פדרר הרחק מעל רפאל נדאל.

אז פדרר לא בחמישיה. (לא באשמתו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:47 
גיא האדום כתב:
שיקאגו כתב:

זה לא רציני.
ראשית, טורנירי מאסטר הם נתון מאוד משמעותי כי כל 8 הטניסאים המדורגים במקומות הראשונים בעולם חייבים להשתתף בהם (להוציא את טורניר מונטה קרלו) אם הם בריאים. כתוצאה מכך אלו טורנירים שמשתתפים בהם שחקנים עם אותה איכות שמשתתפת בטורנירי GS. זה כמובן לא יוקרתי באותה מידה, והפורמט מעט שונה (משחקים יותר קצרים. פחות מנוחה בין משחקים), אבל הניקוד שניתן לטורנירים האלו (בדיוק חצי מGS) מאוד משקף את היוקרה והחשיבות שלהם.
נדאל למשל זכה השנה ב5 טורנירי מאסטר. נובאק דיוקוביץ שיחק בכל הטורנירים האלו שבהם נדאל זכה (ובכולם הפסיד בשלבים המוקדמים). אנדי מארי שיחק בכל חמשת הטורנירים האלו. רוג'ר פדרר שיחק ב4 מחמשת הטורנירים האלו (היה פצוע בטורניר רוג'ר בקנדה). דויד פרר שיחק בכל חמשת הטורנירים האלו. וכך הלאה. למען האמת השנה יותר שחקנים בכירים שיחקו בטורנירים האלו מאשר בטורנירי GS.
אז זה קצת לא רציני, בלשון המעטה, לטעון שטורנירים שבהם כל הטניסאים הבכירים בעולם מתחרים הם זניחים. לא מתאים לאנשים שעוקבים אחרי טניס יותר מכמה שבועות בשנה.

אשר לחותם של נדאל לעומת פדרר, זה עניין אישי. בעיני יש מגבלה על החותם של מישהו שהיריבים הגדולים שלו בשלבים הראשון לייטון יואיט ואנדי רודיק והיריבים הגדולים שלו בשלבים המאוחרים יותר, שבהן הוא עדיין היה בשיאו, ניצחו אותו עשרות רבות של פעמים (זה מעניין שאתה ראשית אומר שאיכות היריבים משפיעה על מספר תארי הGS אבל אחרי זה משתמש בנתון של מקומות במקום הראשון, המושפע לא פחות מאיכות המתחרים). אם תזכר במשחקים הכי גדולים של פדרר אי פעם אני מאמין שרובם היו מול נדאל, וברובם הוא הפסיד. פדרר הוא גם מישהו שמעולם לא היה הטוב בעולם בכל המשטחים. בעיני השיא שנדאל השיג בטורניר האחרון-לראשונה לשחקן בטורניר היה מאזן משחקים חיובי מול כל 32 המדורגים בטורניר-הוא לא פחות איכותי מהשיאים המאוד איכותיים של פדרר. בכל מקרה, אין ספק בעיני שכיום החותם של פדרר משמעותי יותר מזה של נדאל אבל אני מציע לחכות עוד כמה שנים.

אשר לנדאל ומשטחים קשים, זה נכון שהוא זכה בGS על משטחים כאלו 3 פעמים. דרך אחרת להסתכל על הסטטיסטיקה היא לאמר שב4 השנים שמאז 2010 (שאז נדאל שיפר את איכות הסרבים שלו) נדאל הגיע לגמר של כל טורניר GS על משטח קשה, אלא אם הוא היה פצוע (והוא היה פצוע לא מעט). היחיד שהיה יכול לעמוד מולו, גם על משטחים קשים, זה נולה בשיאו. זה נותן לך אינדיקציה טובה מה נדאל יכול לעשות בשנים הקרובות אם הוא יהיה בריא.

אתה יכול להציג מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה, טורנירי הGS הרבה יותר יוקרתיים, הרבה יותר נחשבים, שרמת ההתייחסות אלייהם מצד השחקנים, הרייטינג מצד הצופים, היא הרבה יותר גבוהה. החשיבות הכי רצינית לטורניר מאסטר היא הניקוד הגבוה שנותנים לו שממש לא משקפת את היוקרה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 22:25 
גיא האדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא יגיע ל17

ראשית, הדבר היחיד שיכול למנוע מנדאל מלהגיע ל17 (והרבה הרבה יותר מכך) זאת פציעה. בלי פציעה זה יעד לא רק ריאלי אלא אפילו די קל בשבילו. אני מהמר שתוך שנתיים, אם הוא בריא, הוא שם. יכול להיות שייקח לו 3. יכול להיות שייקח לו פחות. יש לו את אותו מספר תארי הGS שהיו לפדרר בגילו אבל, בניגוד לפדרר, אין לו בשלב הזה יריב שפיבוריט מולו, כשהוא בריא, על שום משטח ואין באופק שחקנים צעירים שאמורים להתחיל לנצח את נדאל תוך שנתיים שלוש (דלפו הכי קרוב לזה, אבל הוא לא ממש שם).
שנית, אני לא יודע אם החלוקה הלא מגוונת באמת מפריעה (והיא תתאזן חלקית) אבל כדאי לזכור שפדרר לקח GS אחד על חימר (משטח ששליש מהסבב משוחק עליו), וגם זה מבלי לנצח את השחקן הטוב בעולם עליו וסמפרס לא לקח אפילו את זה. פדרר מעולם לא היה השחקן הטוב בעולם על חימר. נדאל בהחלט היה (ולדעתי הוא גם עכשיו) השחקן הטוב בעולם על משטחים קשים.
שלישית, GS זה ממש לא המדד היחיד. בחלק מהמדדים החשובים האחרים הדומיננטיות של פדרר מאוד בולטת (יש לו למשל ייתרון עצום על נדאל בשבועות במקום הראשון, למרות שנדאל יוכל להתחיל להוריד טיפ טיפה מהפער בקרוב), אבל בחלקם נדאל כבר כיום מוביל בגדול (26-21 בטורנירי מאסטר, 21-10 במפגשים ביניהם, מדליית זהב אולימפית).

הכל פונקציה של הבריאות של נדאל.

לא מסכים איתך.
אומנם נדאל עכשיו כשיר ב100% ונראה יותר טוב מתמיד,אבל יש את ג'וקוביץ' שעם כל הצער הגמר היה לו בכיס אתמול,אחריי שהוא פספס 3 ברייק פוינטס במערכה השלישית הוא קרס מנטאלית ונדאל ניצל את זה וגמר תסיפור.
בינואר יהיה מעניין מאוד באוסטרליה,זה מגרש הבית של ג'וקוביץ' (3 פעמים רצוף זכה שם).
אבל על חימר אין וויכוח,זה תלוי בראפא נטו,על משטח קשה אני לא רואה בינו לבין ג'וקוביץ' הבדלים גדולים,זה אותו שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 23:37 
נובאק היה לדעתי יותר טוב בשתיים וחצי המערכות האחרונות(לא ראיתי עד אז) ומה שהורג אותו זה הרבה פעמים התחכמויות שבגללן הוא מפספס נקודות שהוא צריך לקחת. הוא די הכתיב את הקצב ואני לא יודע אם נדאל פייבוריט מולו על משטחים קשים לטורנירים הבאים(עד אתמול חשבתי שנדאל עולה עליו)
זה ש8 מה13 מגיע מצרפת קצת הורס בשבילו אבל סטטיסטיקה היא לא הפרמטר היחיד. אני אישית עדיין מרגיש שפדרר בשיאו היה הטניסאי הכי טוב שראיתי.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: