תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חברי עמותה
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 15:15 
אני חידשתי ואני חייב להודות שאני דיי מצטער על זה, פשוט חידשתי ביום הראשון ולא המתנתי לראות מה קורה.
קבוצת אוהדים שמוכרת מנוי הכי זול ב1200 שקל (מנוי + עמותה, אין אפשרות אחרת) לא ראויה לכסף שלי ושתמציא לעצמה איזה צידוק שהיא רוצה.

לא מספיק שחברות בעמותה לא נותנת לי שום תועלת חוץ מתרומה, העלו את המחיר שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
בי, don't let the door hit you on the way out

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 16:33 
לא יודע מי כבודו אבל שאלו כאן מה הגורמים לאי החידוש אז נתתי את שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:

לא מכובד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אני חידשתי ואני חייב להודות שאני דיי מצטער על זה, פשוט חידשתי ביום הראשון ולא המתנתי לראות מה קורה.
קבוצת אוהדים שמוכרת מנוי הכי זול ב1200 שקל (מנוי + עמותה, אין אפשרות אחרת) לא ראויה לכסף שלי ושתמציא לעצמה איזה צידוק שהיא רוצה.

היית באסיפה האחרונה, או לפחות שמעת את ההסברים שניתנו למצב הזמני הזה?
אני לא שואל במטרה לתקוף, ברור לי שלא כולם עוקבים ומודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 16:50 
לא, וזה גם לא ממש מעניין אותי. אני חבר עמותה מהיום הראשון ולא הייתי בשום אסיפה. אני קורא את רוב המיילים שנשלחים ושם לא היה כתוב כלום על זה.

אין שום הצדקה למחיר הזה של המנויים ובדיעבד גם אין הצדקה להעלאת המחיר כשמקבלחם כלום בתמורה. אם זה המשחק אני לא משתתף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

אין שום הצדקה למחיר הזה של המנויים ובדיעבד גם אין הצדקה להעלאת המחיר כשמקבלחם כלום בתמורה. אם זה המשחק אני לא משתתף.

ראשית, כל אחד ודעתו.
ככל שאני זוכר די סמוך לסוף העונה הקודמת היה כתוב ולא מעט פעמים שמחירי המנויים יעלה וגם מחירי החברות בעמותה.
ככל שאני זוכר אתה מבקר תדירות את הפורום כך שלא ברורה לי ההצתה הדי מאוחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 18:34 
לא יודע מה זכור לך אבל בסוף העונה שעברה ובטח לקראת סופה לא ידעו איפה ישחקו אז לא ידעו מה יהיו מחירי המנויים, ואף אחד לא דיבר על העלאה. על העלאת דמי החברות היו דיונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
לא יודע מה זכור לך אבל בסוף העונה שעברה ובטח לקראת סופה לא ידעו איפה ישחקו אז לא ידעו מה יהיו מחירי המנויים, ואף אחד לא דיבר על העלאה. על העלאת דמי החברות היו דיונים.

יקירי,
כתבתי בסמוך. דהיינו די לאחר סיום העונה.
והיו על כך כמו שכתבת הרבה דיונים בפורום.
לכן כאתה כותב היום את מה שאתה כותב זו ניראה כסוג של הצתה מאוחרת.
כמובן שזכותך להלין, להעביר ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
כבודו חבר עמותה ומנוי, לא יותר. כבודו לא עושה לאף אחד טובה, פשוט חשוב לו שתהיה הפועל בכדורסל. כבודו, אגב, חבר בעמותה של הכדורגל כשהוא בקושי ילך למשחקים, גם את זה רב הוא לא עושה טובה לאף אחד. הצהרות החרטה הפומביות הלו מיותרות ופטתיות. לא מכובד? ייתכן, גם ה"אין הצדקה לעמותת אוהדים" לא מכובד, לפחות באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 19:03 
deep red כתב:
כבודו חבר עמותה ומנוי, לא יותר. כבודו לא עושה לאף אחד טובה, פשוט חשוב לו שתהיה הפועל בכדורסל. כבודו, אגב, חבר בעמותה של הכדורגל כשהוא בקושי ילך למשחקים, גם את זה רב הוא לא עושה טובה לאף אחד. הצהרות החרטה הפומביות הלו מיותרות ופטתיות. לא מכובד? ייתכן, גם ה"אין הצדקה לעמותת אוהדים" לא מכובד, לפחות באותה מידה.

שמע, מילא להראות לי את הדלת, אבל לעשות מישמש בין הודעות שלי ושל אלפקה זה עובר את הקו.
הציטוט הזה שכתבת, מתי כתבתי אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 19:05 
deep red כתב:

ראיתי שמחפשים מתנדבים שיתקשרו לאנשים, כדי שיחדשו חברות.
לך על זה, תפור עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 23:07 
מחיר המנוי סביר, והגיוני שיעלה בגלל שיש פחות כאלה למכירה השנה. לגבי מחיר חבר עמותה, אם הפועל ת"א כדורסל לא שווה לך שקל ליום, אז כנראה שהיא לא מספיק חשובה לך - וזה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 01:37 
אם לדעתך 1150 למנןי מבוגר הכי זול, 0 כרטיסים לחברי עמותה ו-0 כרטיסים ללא-חברי עמותה זה הגיוני וסביר זו זכותך, אבל לא נראה לי שאני החריג.

מצטער שאני מצפה לקבל איזושהי פריווילגיה שימושית תמורת הכסף שאני משלם לחברות בעמותה כבר לא יודע כמה שנים. אם זה בסך הכל תרומה אז תקראו לילד בשמו ותבקשו תרומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חברי עמותה
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 01:43 
הפריבילגיה הכי גדולה שלי, זה לקחת את האוטו בימי ראשון, בדרך כלל ישר מהעבודה, ולהגיע למגרש. וזה מה שהחבר עמותה בשבילי, לדעת שהפועל כדורסל שמלווה אותי ואני אותה במגרשים כבר 21 שנים, חיה, נושמת, מחטיאה עונשין ולא סוגרת לריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 08:19 
סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 11:39 
להבדיל מכל עונה אחרת - אנחנו נמצאים בעונה בעייתית ולא מבחירה. נזרקנו מראשון לציון ואין לנו שום אלטרנטיבה אחרת. במצב הקיים הבעיה היא שכשיש כמות מוגבלת של מקומות באולם העדיפות תהיה לחברי עמותה ולכן כל מי שרוצה לעשות מנוי חייב להיות חבר עמותה. בשנה הבאה עם האולם החדש המצב ישתנה ולכן גם המחיר המינמאלי למנוי ירד.
מי שמגיע לאספות חברים יודע ומכיר את המצב הכלכלי של העמותה, זה תמיד הכי קל להגיד מה לא לעשות אבל השאלה היא תמיד מה האלטרנטיבה ומה כן. בשיחה שלי עם לא תתפוס אותי הוא טען שהלכנו על הפתרון הקל של להפיל את זה על הקהל, אבל זה ממש לא נכון, כי כל פתרון קשה אחר שהיה אפשרי עשינו -כולל ללכת להסכם עם "לאן" שהוא לא דבר פשוט מבחינת אוהדי הפועל (הסכם שהדגש העיקרי שלו היה לשמור על האוהדים ולמרות שיכולנו להרוויח עוד כסף בחרנו לוותר על זה כדי שזה לא יבוא על חשבון הקהל). אם יש רעיונות ופתרונות אחרים להכנסת תקציבים נוספים למועדון אנחנו תמיד נשמח לשמוע ולדעת על כך, אבל לטעון שאין טעם לקבוצת אוהדים רק כי מחירי החברות בעמותה עלו (באישור החברים עצמם) ורק כי ניתנה עדיפות לחברי העמותה על פני כל האחרים - עם זה אני לא מסכים.

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 08 ספטמבר 2013, 11:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 11:52 
19 כתב:
deep red כתב:

ראיתי שמחפשים מתנדבים שיתקשרו לאנשים, כדי שיחדשו חברות.
לך על זה, תפור עליך.

ובכלל

העמותה צריכה לחבק את כל אוהדי הפועל ולבוא אליהם בידיים פתוחות, והתחושה לעיתים שזה הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 12:08 
איך הגעת מ
לא תתפוס אותי כתב:

ל
ראצ'ו כתב:
אבל לטעון שאין טעם לקבוצת אוהדים רק כי מחירי החברות בעמותה עלו (באישור החברים עצמם) ורק כי ניתנה עדיפות לחברי העמותה על פני כל האחרים - עם זה אני לא מסכים.

רק אתה (ואולי דיפ רד) יודעים.
בכל אופן, אולי אני מטומטם ואוהד גרוע, אבל אני בטוח שאני לא היחיד שחושב שחברות בעמותה זה לא הדבר הכי משתלם בעולם אם אתה לא מתכוון לעשות מנוי, כי גם ככה אין כרטיסים, ושמחירי המנויים לא צריכים להגיע לסכומים המטורפים האלה.

כמו שאופציות אחרות נפלו כי הן לא היו כלכליות או סתם קשות ליישום, כך גם האופציה הזו היתה צריכה ליפול ולצערי עם ההשלכות של ההחלטה הזו הפועל כדורסל תצטרך להתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
אני מתקשה להאמין שחברות בעמותה תהיה אי פעם "משתלמת" כלכלית באופן מובהק. וזה הגיוני ששמי שזה השיקול העיקרי שלו ומרגיש שהיא יותר מדי לא "כלכלית" לטעמו פשוט לא יעשה חברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 12:30 
לא תתפוס אותי כתב:
איך הגעת מ
לא תתפוס אותי כתב:

ל
ראצ'ו כתב:
אבל לטעון שאין טעם לקבוצת אוהדים רק כי מחירי החברות בעמותה עלו (באישור החברים עצמם) ורק כי ניתנה עדיפות לחברי העמותה על פני כל האחרים - עם זה אני לא מסכים.

רק אתה (ואולי דיפ רד) יודעים.
בכל אופן, אולי אני מטומטם ואוהד גרוע, אבל אני בטוח שאני לא היחיד שחושב שחברות בעמותה זה לא הדבר הכי משתלם בעולם אם אתה לא מתכוון לעשות מנוי, כי גם ככה אין כרטיסים, ושמחירי המנויים לא צריכים להגיע לסכומים המטורפים האלה.

כמו שאופציות אחרות נפלו כי הן לא היו כלכליות או סתם קשות ליישום, כך גם האופציה הזו היתה צריכה ליפול ולצערי עם ההשלכות של ההחלטה הזו הפועל כדורסל תצטרך להתמודד.

אני לא טוען שאתה אוהד גרוע, ואני לא מבקר אותך אלא מתווכח איתך (וגם עשינו את זה בנפרד) ואין בזה שום דבר פסול.
אין לי ספק שחברות בעמותה זה לא דבר משתלם. זו בדיוק תיאוריית ה"פראייר", כי במצב שלנו תמיד צריך שיהיה מי שישים את הכסף כדי שתהיה קבוצה ואם לא תהיה הבנה שאנחנו כולנו חלק מהדבר הזה אז אין לנו ממש סיכוי. וכמו שאמרתי כבר מקודם - אם האופציה הזו הייתה צריכה ליפול אז הייתה צריכה לבוא אופציה אחרת במקומה. עוד לא נתת לי תשובה מספיק טובה לזה ומה אפשר היה לעשות במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חברי עמותה
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

תקן אותי בבקשה, אבל אם עמותת האוהדים, זו שהקימה ומחזיקה את הפועל כדורסל בחיים, לא ראויה לכסף של האוהדים שלה, אז אין הצדקה לקבוצת אוהדים.
ברור שקשה יותר להקים ולתחזק קבוצה לבד כשהמיליארדר היחיד שאפשר לבוא אליו בדרישות הוא אתה. ואולי בגלל זה חלק מהאוהדים מצפים בכליון עיניים למשיח, כי אז יהיה אפשר שוב לבוא בטענות. אבל לא כמו עכשיו, חופשי להשתלח, בלי לחשוב על כמות מנויים שהצטמצמה כי זרקו אותך מהאולם או על חוק רוסי. השתלחות בכיף.
לגבי החיבוקים והליטופים שחלק מהאוהדים מצפים מהעמותה, ברור לי שזה מה שמצופה ממנגנון העמותה, לא ניחנתי בכישורים האלה. אני לא חבר ההנהלה( תודה לאל, אולי התפקיד הכי כפוי טובה ביקום ), כמו שציינתי, סתם חבר עמותה. ולא, רמי לא עשה לי נעים בגב וראצ'ו לא עשה לי נעים בשירותים של הדר יוסף ובכל זאת העליה במחיר המשולב של המנוי והחברות( שאם מחשבים פנימה את כל ההוצאות של אוהד על הפועל בשנה היא זניחה) "משתלמתײ לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 13:05 
הפועל כתב:
אני מתקשה להאמין שחברות בעמותה תהיה אי פעם "משתלמת" כלכלית באופן מובהק. וזה הגיוני ששמי שזה השיקול העיקרי שלו ומרגיש שהיא יותר מדי לא "כלכלית" לטעמו פשוט לא יעשה חברות.

אני לא מבקש דיווידנדים, אני מבקש את המינימום - האפשרות להצביע על דברים מהותיים (ולדעתי מגרש ביתי זה עניין מהותי כי הוא מגביל את היצע המנויים והכרטיסים) ואפשרות לרכוש כרטיסים למשחקים.
אם אחרי כל ההצבעות מגיעים למצב שלא מצביעים על מגרש ביתי ונקבע מגרש ביתי שמגביל אותך ל1000 מנויים אלא רק על עניינים מנהלתיים, לא חושב שיש מה להתפלא שאין נהירה לחידוש.

ראצ'ו כתב:

אני לא טוען שאתה אוהד גרוע, ואני לא מבקר אותך אלא מתווכח איתך (וגם עשינו את זה בנפרד) ואין בזה שום דבר פסול.
אין לי ספק שחברות בעמותה זה לא דבר משתלם. זו בדיוק תיאוריית ה"פראייר", כי במצב שלנו תמיד צריך שיהיה מי שישים את הכסף כדי שתהיה קבוצה ואם לא תהיה הבנה שאנחנו כולנו חלק מהדבר הזה אז אין לנו ממש סיכוי. וכמו שאמרתי כבר מקודם - אם האופציה הזו הייתה צריכה ליפול אז הייתה צריכה לבוא אופציה אחרת במקומה. עוד לא נתת לי תשובה מספיק טובה לזה ומה אפשר היה לעשות במקום.

אתה יכול גם לבקר אותי, אין לי בעיה, אני רק מבקש שלא תכניסו לי מילים לפה.
אז אם חברות בעמותה זה לא דבר משתלם והעלו את המחיר והקטינו את התועלת שהחבר מקבל (כי אין כרטיסים), וקבעו לו מגרש שיגרום לזה שילדים שרוצים לראות הפועל לא יוכלו לבוא, אז מה אתם בדיוק מצפים שיקרה? שיוולד קהל חדש של חברי עמותה שלא היה עד היום?

את הבקשה לפתרונות אחרים אני לא מבין. לקרוא לכל הפתרונות האחרים בלתי אפשריים בלי לקרוא לפתרון שגורם לקהל לשלם כל כך הרבה בלתי אפשרי זה טיעון שאני לא יכול להתמודד איתו.

דיפ רד, אני לא יודע מה אתה רוצה ממני, רק תפסיק להכניס לי מילים לפה ותעזוב אותי בשקט. אני לא אחראי להליך הסקת המסקנות שעובר בראש המעניין שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2013, 21:16 
לא תתפוס אותי כתב:
הפועל כתב:

אני לא מבקש דיווידנדים, אני מבקש את המינימום - האפשרות להצביע על דברים מהותיים (ולדעתי מגרש ביתי זה עניין מהותי כי הוא מגביל את היצע המנויים והכרטיסים) ואפשרות לרכוש כרטיסים למשחקים.
אם אחרי כל ההצבעות מגיעים למצב שלא מצביעים על מגרש ביתי ונקבע מגרש ביתי שמגביל אותך ל1000 מנויים אלא רק על עניינים מנהלתיים, לא חושב שיש מה להתפלא שאין נהירה לחידוש.

ראצ'ו כתב:

אתה יכול גם לבקר אותי, אין לי בעיה, אני רק מבקש שלא תכניסו לי מילים לפה.
אז אם חברות בעמותה זה לא דבר משתלם והעלו את המחיר והקטינו את התועלת שהחבר מקבל (כי אין כרטיסים), וקבעו לו מגרש שיגרום לזה שילדים שרוצים לראות הפועל לא יוכלו לבוא, אז מה אתם בדיוק מצפים שיקרה? שיוולד קהל חדש של חברי עמותה שלא היה עד היום?

את הבקשה לפתרונות אחרים אני לא מבין. לקרוא לכל הפתרונות האחרים בלתי אפשריים בלי לקרוא לפתרון שגורם לקהל לשלם כל כך הרבה בלתי אפשרי זה טיעון שאני לא יכול להתמודד איתו.

דיפ רד, אני לא יודע מה אתה רוצה ממני, רק תפסיק להכניס לי מילים לפה ותעזוב אותי בשקט. אני לא אחראי להליך הסקת המסקנות שעובר בראש המעניין שלך.

אתה עדיין רק אומר מה לא ולא אומר מה כן, איזה אולם אחר היה אפשרי? איפה אתה היית מעדיף לשחק? איך אפשר היה לסגור את החור בתקציב בלי להעלות את המחירים (בהנתן האולם הקטן)?
עושים מה שאפשר בתנאים שיש, כרגע זה אומר לשלם יותר על חברות ועל מנוי כדי שנזכה לשרוד את העונה הזו ולבוא הבייתה שנה הבאה, לי אישית זו סיבה מספיק טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2013, 21:58 
אם אחת האפשרויות היתה לעלות עם ארבעה שחקנים בלבד, לא הייתם מקבלים את זה, נכון? אז מנוי ב1150 נופל אצלי באותו המקום. אין לי את הכלים למצוא פתרונות אחרים, אני אוהד לא מעורב שמגיע לחמישה משחקי סל בעונה מעניינת ולשלושה משחקי סל בעונה לא מעניינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 06:38 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אם אחת האפשרויות היתה לעלות עם ארבעה שחקנים בלבד, לא הייתם מקבלים את זה, נכון? אז מנוי ב1150 נופל אצלי באותו המקום. אין לי את הכלים למצוא פתרונות אחרים, אני אוהד לא מעורב שמגיע לחמישה משחקי סל בעונה מעניינת ולשלושה משחקי סל בעונה לא מעניינת

אז בשביל ה3-5 משחקים האלה שכנראה לא תראה (יכול משחקי חוץ אבל נתעלם) לא תחדש חברות בעמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 09:39 
אבל מאיפה החלטתם שלא יהיו בכלל כרטיסים למכירה כל העונה?
קודם כל נתחיל בזה שלכל משחק, חוץ מדרבי וחולון (ירושלים ומכבי חיפה לא מביאות הרבה אוהדים למשחקי חוץ), יהיו לפחות כ100 כרטיסים למכירה לחצי היציע שמאחורי הסל שקרוב לכניסה,
כי האורחים יקחו רק חצי
מעבר לזה, המנוי החכם יאפשר לעמותה "לסחור" בין ניקובים, ואני בטוח שתהיה עדיפות לחברי עמותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
לרגל יום הולדתי ה17 סוף סוף השתדרגתי מפועל צעיר לחבר עמותה. ותודה לדור פורת על הטלפון ביום שישי בבוקר :ROSE:

ולסיום, אצטט את גולפיטק:

תעשו חברות בעמותה יא שרמ**ות!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 22:46 
היום חצינו את קו ה-1,400 חברים. שזה אומר שכבר עכשיו הכנסנו יותר כסף מחברויות בעמותה לעומת שנה שעברה (למרות כל התחזיות הפסימיות).
אני מאמין שבעבודה טובה נגיע השנה ל-2,000 חברים וזה הבדל מאוד משמעותי עבורנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 23:08 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: