תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 2/9
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 20:35 
zink כתב:
מושקוביץ כתב:
ואני אוסיף ואגיד שהדבר הכי גרוע אצלנו במועדון זה אפילו לא היכולת או שחקן כזה או אחר, אלא כנראה הריק העצום הזה איפה שאמור להיות בעלים נורמאלי והנהלה מתפקדת.

זו בעיה נוראית אבל אסור להתעלם מזה שכמו בעונה שעברה על הדשא יש יותר מדי שחקנים גרועים.

אבל כתבתי את זה בהודעה שציטטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 20:36 
מושקוביץ כתב:
zink כתב:
מושקוביץ כתב:
ואני אוסיף ואגיד שהדבר הכי גרוע אצלנו במועדון זה אפילו לא היכולת או שחקן כזה או אחר, אלא כנראה הריק העצום הזה איפה שאמור להיות בעלים נורמאלי והנהלה מתפקדת.

זו בעיה נוראית אבל אסור להתעלם מזה שכמו בעונה שעברה על הדשא יש יותר מדי שחקנים גרועים.

אוקיי, אנסח מחדש.
כל הלחץ וההדלפות ובלוני הניסוי שהופרחו לא היו בכלל צפים על פני השטח אם רב"ש היה משכיל לבנות קבוצה ראויה בכלים שניתנו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 20:43 
zink כתב:
מושקוביץ כתב:
zink כתב:
מושקוביץ כתב:

אוקיי, אנסח מחדש.
כל הלחץ וההדלפות ובלוני הניסוי שהופרחו לא היו בכלל צפים על פני השטח אם רב"ש היה משכיל לבנות קבוצה ראויה בכלים שניתנו לו.

אני מעדיף את כל הגועל נפש בחוץ עכשיו כדי שכולם יראו איזה דוחה ההנהלה ואיזה גרוע שאין בעלים אמיתי מאשר שהקבוצה תרוץ עם מכבי עד הפלייאוף העליון ותסיים רק עם כרטיס לאירופה (במקרה הטוב) ושכל הפארסה הזאת תימשך לנצח.
ואז רק לשים "בני יהודה" במקום "הפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
אדום נחמד כתב:
אתה חד שנון ומגניב.

יופי, אז אני גם אסביר.
הפועל נראית חרא. ח-ר-א. אין לנו למכור מול מכבי. זה לא סוף העולם, יש עוד זמן, לא צריך להיות אובר-היסטריים וכו'.
אבל גם לא צריך לעטוף את זה בכל מיני אריזות נוצצות של "הקבוצה נראתה יופי והחזיקה בכדור, אבל זה הכל בגלל הלחץ הזה".
זה בדיחה וזה מביך.

יכלת להסביר גם לפני שניסית להיות מגניב..
הפועל מתקשה להגיע למצבים.. זה לא סוד.. גם הנעת הכדור לא שוטפת והרבה שחקני מפתח לא בכושר משחק.. עד כאן השלילי..
לחיוב, כל מה שכתבתי על איך ששיחקנו נגד ב"ש. פחדתי שהם ילחצו אותנו ושאנחנו נהייה אלה שננסה לעקוץ..
בפועל קרה ההפך.. וזה עוד במשחק חוץ קשה נגד קבוצה עם שאיפות..

אגב, לא האשמתי את הלחץ הזה.. להפך.. אני חושב ששחקן שמשתמש בזה כתירוץ צריך לפרוש מכדורגל.. אבל שלא יפריע לך להיות מצחיקול..

זינק, אתה יצור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
mbracha כתב:
ראיתי במקרה ואני חייב לשתף, מתוך הפורום אוהדים של סלטיק באשכול המקביל לאשכול של רדפוקס, בעמוד האחרון של האשכול, רק לדפדף וכבר תמצאו לבד את מה שאני מכוון אליו:
http://www.talkceltic.net/forum/showthread.php?s=c946b8091dd977c5d7e5b66a531eec0d&p=3674920

גדול. בהתחלה חשבתי שהתכוונת ללובאטו שהצעת בעצמך, הוא עדיין בלי קבוצה. הייתה יכולה להיות החתמה מעולה.

ככה הגעתי לעמוד הזה, זו עדיין יכולה להיות החתמה מעולה ובכלום כסף.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מושקוביץ כתב:
אדום נחמד כתב:
אתה חד שנון ומגניב.

יופי, אז אני גם אסביר.
הפועל נראית חרא. ח-ר-א. אין לנו למכור מול מכבי. זה לא סוף העולם, יש עוד זמן, לא צריך להיות אובר-היסטריים וכו'.
אבל גם לא צריך לעטוף את זה בכל מיני אריזות נוצצות של "הקבוצה נראתה יופי והחזיקה בכדור, אבל זה הכל בגלל הלחץ הזה".
זה בדיחה וזה מביך.

יכלת להסביר גם לפני שניסית להיות מגניב..
הפועל מתקשה להגיע למצבים.. זה לא סוד.. גם הנעת הכדור לא שוטפת והרבה שחקני מפתח לא בכושר משחק.. עד כאן השלילי..
לחיוב, כל מה שכתבתי על איך ששיחקנו נגד ב"ש. פחדתי שהם ילחצו אותנו ושאנחנו נהייה אלה שננסה לעקוץ..
בפועל קרה ההפך.. וזה עוד במשחק חוץ קשה נגד קבוצה עם שאיפות..

אגב, לא האשמתי את הלחץ הזה.. להפך.. אני חושב ששחקן שמשתמש בזה כתירוץ צריך לפרוש מכדורגל.. אבל שלא יפריע לך להיות מצחיקול.

מושקו,
לרגע לא אמרתי שהפועל נראת טוב, יש לנו בעיה אדירה וציינתי אותה באשכול אחר, זאת בעיה מקצועית שאולי תפטר עם הזמן אבל אני לא אופטימי. בגדול הבעיה היא שיש בסגל מעט מאוד שחקנים שמסוגלים לשים את הכדור ברשת, בטח בכושר הנוכחי של שכטר, בלי הדבר הפשוט הזה ממש לא משנה כמה נשלוט בכדור, כמה קרנות נסחוט וכמה נהיה יותר טובים, נפסיד. אבל אני בטוח שאם דגני היה מבקיע בשבת מ 3 מטר, ואם זגורי היה מבקיע פעמים 1:1 גם מול ב"ש וגם מול סכנין והיינו עכשיו עם 4 או 6 נק' אף אחד לא היה מספר כמה אנחנו חרא וכמה זה וזה גרועים? למה כי אנחנו (במקרה הזה אתם) בדיוק כמו אחרוני הפרשנים וממש לא כמו ראשוני האוהדים.

עכשיו אתם מוזמנים להמשיך לשלוח מאמנים הביתה אחרי 2 מחזורים, להאשים את כל העולם ואישתו ולצעוק שאנחנו בושה לחלטורא כמו
מי שמצטיר כאבי הרוחני של הפורום הזה במתכונתו המודרנית.

אדום נחמד, אני לא יודע כמה אתם וכל אחד כאן שיחק כדורגל מקצועי או חובבני, אבל ברגע שאתה "חייב" להצליח, שאם אתה נכשל ברור לך שיקטלו אותך מחר, ברגע שאתה מרגיש שפשוט כלום לא הולך לך, הסיכוי שתעשה את הדבר הפשוט כמו שצריך קטן משמעותית. שנה שעברה רשמתי את זה על מכבי, זה לא שייני פתאום נהפך לתותח, זה פשוט שהוא משחק עם טונות ביטחון. לזהבי למשל יש את זה בלי קשר כי הוא לא סופר אף אחד. לורמוט כרגע אין את זה כי הוא מפחד על הרגל וכו'... בטחון זה 80 אחוז מהמשחק, וכדאי שתפנימו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 22:22 
מושקו גם בעונה של הדאבל לא זהרנו בב"ש וזה היה בתחילת העונה,ניצחנו עם הרבה מזל.מזל שהיה חסר הפעם ובהחלט הגענו ל3-4 מצבים בטוחים לגול בחצי הראשון.זה אמור להספיק במשחק חוץ מול קבוצה לא רעה.
חצי שני יצא כל האוויר מהבלון וסף שבירה נמוך מאפיין את המועדון הזה כבר 3 שנים בערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 22:25 
נועם שחם כתב:
הגיע הזמן גם להרגיע קצת עם ההיסטריה. אנחנו בפתיחת עונה, לא נראים הכי טוב, אבל זה גם לא סוף העולם ולא הכל שחור. אם שכטר לא מפספס מול שער ריק בב"ש, יכול להיות שהמשחק היה נראה אחרת.

צריך סבלנות, צריך להיות מסוגלים גם לחטוף זפטה או שתיים ולהסתכל קדימה. לא יכול להיות שאחרי שני מחזורים יש כזה רעש סביב הקבוצה, בחישות בעיתונים ודיבורים על עתידו של רן בן שמעון. בית המשוגעים וההיסטריה מסביב למועדון ובקהל, הם כרגע הבעיה הכי גדולה שלנו, לפני כל בעיה מקצועית, והגיע הזמן שגם אנחנו כקהל נפנים ונתנהג בהתאם.

זה לא שאין בעיות ואין מה לבקר, אבל צריך גם קצת פרופורציות, דבר שלא קיים אצלנו בכלל. הגיע הזמן שנאמץ גם פה בפורום את הפרופורציות האלו, ושנפסיק עם ההיסטריה המגוחכת הזו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 2/9
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 22:43 
JR12 כתב:
מושקו גם בעונה של הדאבל לא זהרנו בב"ש וזה היה בתחילת העונה,ניצחנו עם הרבה מזל.מזל שהיה חסר הפעם ובהחלט הגענו ל3-4 מצבים בטוחים לגול בחצי הראשון.זה אמור להספיק במשחק חוץ מול קבוצה לא רעה.
חצי שני יצא כל האוויר מהבלון וסף שבירה נמוך מאפיין את המועדון הזה כבר 3 שנים בערך

בעונת הדאבל שיחקנו בב״ש מחזור שלישי אם אני לא טועה
נצחנו שם 3-1 עם אחלה משחק

מצד שני, מחזור שני לא קובע כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
חיפה פתחה מזעזע את העונה הקודמת וסיימה במקום השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 22:50 
red_o כתב:
JR12 כתב:

בעונת הדאבל שיחקנו בב״ש מחזור שלישי אם אני לא טועה
נצחנו שם 3-1 עם אחלה משחק

מצד שני, מחזור שני לא קובע כלום

אכן, היה משחק לא רע בכלל עד כמה שאני זוכר. הטיעון שלך (JR12) לא תקף.
תמשיכו לדבר על מזל ולא על יכולת ולא נגיע רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 23:46 
JR12 כתב:
מושקו גם בעונה של הדאבל לא זהרנו בב"ש וזה היה בתחילת העונה,ניצחנו עם הרבה מזל.

אתה זוכר לא נכון.
אמנם היה הרבה לחץ לפני המשחק אחרי שתי תוצאות תיקו, לחץ שהשתחרר עם הטיל של נמניה לחיבורים ובמחצית השנייה פשוט דרסנו אותם, גם אם זה לא התבטא בתוצאה הסופית. שום קשר למזל, הם רק עלו מהלאומית ואנחנו היינו בשתי דרגות יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 23:48 
איך אתם בכלל משווים? אנחנו קבוצה חדשה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 03:01 
אלי גוטמן בראיון לישראל היום

קבוצה אהובה:
"הפועל תל אביב"

מתגעגע אליו, מקווה שעוד נראה אותו על הקווים בבלומפילד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 2/9
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 03:47 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
אלי גוטמן בראיון לישראל היום

קבוצה אהובה:
"הפועל תל אביב"

מתגעגע אליו, מקווה שעוד נראה אותו על הקווים בבלומפילד :ROSE:

"הרגע הכי מתוק היה בטדי, כשהפועל זכתה באליפות ברגע האחרון עם שער הניצחון של ערן זהבי. בכיתי שם כמו שלא בכיתי מעולם בכדורגל, ולא עצרתי את עצמי. אין חודש שהילדים שלי לא שמים לי את ההקלטה של הרגעים האלה ". הקבוצה האהובה:" הפועל תל אביב. עשינו דבר מדהים באירופה ודאבל, הכל בעונה אחת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: