אדום נחמד כתב:
מושקוביץ כתב:
אדום נחמד כתב:
אתה חד שנון ומגניב.
יופי, אז אני גם אסביר.
הפועל נראית חרא. ח-ר-א. אין לנו למכור מול מכבי. זה לא סוף העולם, יש עוד זמן, לא צריך להיות אובר-היסטריים וכו'.
אבל גם לא צריך לעטוף את זה בכל מיני אריזות נוצצות של "הקבוצה נראתה יופי והחזיקה בכדור, אבל זה הכל בגלל הלחץ הזה".
זה בדיחה וזה מביך.
יכלת להסביר גם לפני שניסית להיות מגניב..
הפועל מתקשה להגיע למצבים.. זה לא סוד.. גם הנעת הכדור לא שוטפת והרבה שחקני מפתח לא בכושר משחק.. עד כאן השלילי..
לחיוב, כל מה שכתבתי על איך ששיחקנו נגד ב"ש. פחדתי שהם ילחצו אותנו ושאנחנו נהייה אלה שננסה לעקוץ..
בפועל קרה ההפך.. וזה עוד במשחק חוץ קשה נגד קבוצה עם שאיפות..
אגב, לא האשמתי את הלחץ הזה.. להפך.. אני חושב ששחקן שמשתמש בזה כתירוץ צריך לפרוש מכדורגל.. אבל שלא יפריע לך להיות מצחיקול.
מושקו,
לרגע לא אמרתי שהפועל נראת טוב, יש לנו בעיה אדירה וציינתי אותה באשכול אחר, זאת בעיה מקצועית שאולי תפטר עם הזמן אבל אני לא אופטימי. בגדול הבעיה היא שיש בסגל מעט מאוד שחקנים שמסוגלים לשים את הכדור ברשת, בטח בכושר הנוכחי של שכטר, בלי הדבר הפשוט הזה ממש לא משנה כמה נשלוט בכדור, כמה קרנות נסחוט וכמה נהיה יותר טובים, נפסיד. אבל אני בטוח שאם דגני היה מבקיע בשבת מ 3 מטר, ואם זגורי היה מבקיע פעמים 1:1 גם מול ב"ש וגם מול סכנין והיינו עכשיו עם 4 או 6 נק' אף אחד לא היה מספר כמה אנחנו חרא וכמה זה וזה גרועים? למה כי אנחנו (במקרה הזה אתם) בדיוק כמו אחרוני הפרשנים וממש לא כמו ראשוני האוהדים.
עכשיו אתם מוזמנים להמשיך לשלוח מאמנים הביתה אחרי 2 מחזורים, להאשים את כל העולם ואישתו ולצעוק שאנחנו בושה לחלטורא כמו
מי שמצטיר כאבי הרוחני של הפורום הזה במתכונתו המודרנית.
אדום נחמד, אני לא יודע כמה אתם וכל אחד כאן שיחק כדורגל מקצועי או חובבני, אבל ברגע שאתה "חייב" להצליח, שאם אתה נכשל ברור לך שיקטלו אותך מחר, ברגע שאתה מרגיש שפשוט כלום לא הולך לך, הסיכוי שתעשה את הדבר הפשוט כמו שצריך קטן משמעותית. שנה שעברה רשמתי את זה על מכבי, זה לא שייני פתאום נהפך לתותח, זה פשוט שהוא משחק עם טונות ביטחון. לזהבי למשל יש את זה בלי קשר כי הוא לא סופר אף אחד. לורמוט כרגע אין את זה כי הוא מפחד על הרגל וכו'... בטחון זה 80 אחוז מהמשחק, וכדאי שתפנימו את זה.