תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 14:22 
האוהדים, העמותה או מי שלא יהיה שהלך ודחף לעסקת שכטר והתיימר לייצג את הקהל ולהסכים להעלאת המחירים תמורת שכר עשה טעות קשה מאוד. אם האוהדים לא היו משלמים את הכסף הזה היה להנהלה הרבה יותר קל לקבל החלטות , העמותה לא יכולה ולא צריכה להטיל וטו על החלטות מקצועיות וכלכליות של המועדון, אבל ככה זה שהכל מתערבב בין האוהדים, למנהלים וכל מיני רוכשי אחוזים שהפכו יום אחד להיות תותחים לב לב לב ומשיחיים..

מקווה מאוד שהלקח יילמד לשנה הבאה, למרות שגם בקיץ הייתי אופטימי אבל הסתבר לי כבר אז ששום דבר לא השתנה.
בעצם, מאוד מקווה שמהעונה הבאה נחזור לנוסחה הקבועה שדווקא עובדת לא רע ברוב הקבוצות בעולם של אוהדים- הנהלה- קבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 14:25 
פואד כתב:
ראצ'ו כתב:
מהפכה כתב:
מולי הוועד המנהל של העמותה ושני החברים בדירקטוריון לא רלוונטיים באופן כללי
אחרת אני לא יודע איך ניתן להסביר את מה שקורה בימים האחרונים
איפה בדיוק מעורבות האוהדים באה לידי ביטוי?
מה שווים ה20 אחוז במועדון?
אפשר להמשיך ליפול על רמון חגג וכל החברה ובצדק
אבל לא ברור לי כיצד אנשים פה ממשיכים להפריד את העמותה מניהול הקבוצה

הבעיה במבנה הוא שהעמותה לא לוקחת חלק בתקציב המועדון (או בגרעון האפשרי). בסופו של דבר אם יש איקס תקציב והעמותה הייתה מחויבת ל-20 אחוז מהגרעון שלו אז הייתה לה השפעה יותר מהותית. כרגע העמותה יכולה לדרוש מהבעלים לא למכור את שכטר, אבל בסוף העונה כשיווצר הגרעון (או בעוד כמה חודשים כשלא יהיה כסף לשלם משכורות) מישהו צריך להיות אחראי על זה. ומי שלקח על עצמו את הערבויות ובמידה מסוימת גם את הסיכון הוא זה שקובע בסוף.

מה זה הדבר הזה להשים ערבויות ולא לרצות לעמוד בהם? אתה שם ערבות שאם במקרה התוכנית לא תצא לפועל יש לך תכנית גיבוי (ערבות).

אתה מפקיד ערבות של מיליון שקל כדי להחתים שחקן שאתה צריך לשלם לו מיליון שקל.
כשזה בא מהכיס הפרטי שלך והולך לממן קבוצה שהיא אפילו לא שלך כי מישהו מכר לך שאם תפקיד ערבות , תחתים את השחקן הזה אז תגיע לאירופה ואז תקבל את מיליון השקל שלך בחזרה+ רווח, יש פה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

פואד כתב:
ראצ'ו כתב:
מהפכה כתב:

הבעיה במבנה הוא שהעמותה לא לוקחת חלק בתקציב המועדון (או בגרעון האפשרי). בסופו של דבר אם יש איקס תקציב והעמותה הייתה מחויבת ל-20 אחוז מהגרעון שלו אז הייתה לה השפעה יותר מהותית. כרגע העמותה יכולה לדרוש מהבעלים לא למכור את שכטר, אבל בסוף העונה כשיווצר הגרעון (או בעוד כמה חודשים כשלא יהיה כסף לשלם משכורות) מישהו צריך להיות אחראי על זה. ומי שלקח על עצמו את הערבויות ובמידה מסוימת גם את הסיכון הוא זה שקובע בסוף.

מה זה הדבר הזה להשים ערבויות ולא לרצות לעמוד בהם? אתה שם ערבות שאם במקרה התוכנית לא תצא לפועל יש לך תכנית גיבוי (ערבות).

הערבות היא כדי להעמיד את הקבוצה להעפלה לליגה האירופית. אבל עזוב, אין ויכוח - גם אני חושב שמי ששם את הערבויות צריך לעמוד בהן, וגם אני חושב ואמרתי את זה הרבה פעמים שלהנהלה מותר לעשות הרבה דברים שהיא חושבת לנכון אבל אסור לה לרמות את הקהל. אבל אני גם יודע מה קורה אצל מי שצריך פתאום באמת לשלם כמה מיליוני שקלים מהכיס, ואני מבין את הלחץ והשיקולים שלו (ועדיין מצפה ממנו לעמוד בהתחייבות שלו כמו שידעו לבוא לקהל בדרישות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נערך

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 01 ספטמבר 2013, 14:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 14:26 
פואד כתב:
ראצ'ו כתב:
מהפכה כתב:

הערבות היא כדי להעמיד את הקבוצה להעפלה לליגה האירופית. אבל עזוב, אין ויכוח - גם אני חושב שמי ששם את הערבויות צריך לעמוד בהן, וגם אני חושב ואמרתי את זה הרבה פעמים שלהנהלה מותר לעשות הרבה דברים שהיא חושבת לנכון אבל אסור לה לרמות את הקהל. אבל אני גם יודע מה קורה אצל מי שצריך פתאום באמת לשלם כמה מיליוני שקלים מהכיס, ואני מבין את הלחץ והשיקולים שלו (ועדיין מצפה ממנו לעמוד בהתחייבות שלו כמו שידעו לבוא לקהל בדרישות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
19 כתב:
אני לא מצפה מהעמותה למנוע מהלך כזה, אני לא מאמין שיש לה זכות וטו בנושאים כאלה.
אני מצפה ממנה להבהיר לאוהדים מה המצב כרגע. הנאמנות של העמותה אמורה להיות לאוהדים, והשתיקה לא מוסיפה הרבה.

הם לא שתקו, הם הבהירו להנהלה שלמכור את שכטר זה לא מקובל עליהם ושזה לא יעבור לסדר היום מבחינת האוהדים.

בקשר אם הם יודעים מה המצב... יכול להיות שגם אותם מסבנים בכל מיני סיפורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
האוהדים, העמותה או מי שלא יהיה שהלך ודחף לעסקת שכטר והתיימר לייצג את הקהל ולהסכים להעלאת המחירים תמורת שכר עשה טעות קשה מאוד. אם האוהדים לא היו משלמים את הכסף הזה היה להנהלה הרבה יותר קל לקבל החלטות , העמותה לא יכולה ולא צריכה להטיל וטו על החלטות מקצועיות וכלכליות של המועדון, אבל ככה זה שהכל מתערבב בין האוהדים, למנהלים וכל מיני רוכשי אחוזים שהפכו יום אחד להיות תותחים לב לב לב ומשיחיים..

מקווה מאוד שהלקח יילמד לשנה הבאה, למרות שגם בקיץ הייתי אופטימי אבל הסתבר לי כבר אז ששום דבר לא השתנה.
בעצם, מאוד מקווה שמהעונה הבאה נחזור לנוסחה הקבועה שדווקא עובדת לא רע ברוב הקבוצות בעולם של אוהדים- הנהלה- קבוצת כדורגל.

:ROSE:

מולי, אין לי טענות בצורה אישית לאף אחד מחברי העמותה. הבעיה היא לא בכם כאנשים אלא בסיטואציה שאתם פועלים בה.
ההודעה בנוגע לשכטר היא מצוינת ובמקום אבל אם לחג'ג' לא בא להוציא כסף מהכיס ורוצה למכור את שכטר לא אתם ואפילו לא חיים רמון יכולים לעשות משהו נגד זה.
עד שלא נפתור את כל הסיטואציה בה מתנהל המועדון לא נגיע לכלום. לצערי, אני לא רואה את זה קורה בקרוב, גם אם (נגיד) יש מי שרוצה ויכול למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: אני אומנם הוכרזתי כאן כמטומטם, אבל בכל אופן עבדתי בחיי בכמה ארגונים די גדולים וקצת פחות גדולים הכי גדול? היה אז בסביבות 60 אלף איש. ובתפקיד די בכיר. אני רק קורא אתכם כאן וחושב לעצמי מה זה לנהל את הדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב אתכם בתור בעלי דעה....... ואלה לקרקס לקחת אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

:HEART2:

וזאת בדיוק הבעיה.
בזמנו הגשש צחק על בית"ר שהם רוצים לקבוע מי יהיה השופט, מי יהיה ההמאמן, מי יהיו השחקנים ומי יהיה מזג האויר,
מבלי לשים לב תוך כדי טיפוח אגו ברמה של אבי נימני נהיינו בדיוק כאלה.

ראבק תעשו מה שאתם רוצים אבל תעשו את זה כתור אוהדים לא מנהלים / בעלים, כן הדבר הפשוט הזה של לבכות כי הפסדנו ולא כי הפוליטקאי הזה
שיקר לאיש העסקים ההוא (או הפוך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 14:32 
פואד כתב:
19 כתב:
אני לא מצפה מהעמותה למנוע מהלך כזה, אני לא מאמין שיש לה זכות וטו בנושאים כאלה.
אני מצפה ממנה להבהיר לאוהדים מה המצב כרגע. הנאמנות של העמותה אמורה להיות לאוהדים, והשתיקה לא מוסיפה הרבה.

הם לא שתקו, הם הבהירו להנהלה שלמכור את שכטר זה לא מקובל עליהם ושזה לא יעבור לסדר היום מבחינת האוהדים.

בקשר אם הם יודעים מה המצב... יכול להיות שגם אותם מסבנים בכל מיני סיפורים.

סבבה שהם הבהירו, גם אם ימכרו את שכטר או דמארי אני לא חושב שזה בידיים שלהם.
הם כן צריכים להבהיר לאוהדים מה המצב, לפחות כמו שהם מבינים אותו, יש שמועות ולחץ כבר לפחות שבוע, זה חלק מהעניין של אוהדים בהנהלה, שלא יוכלו לערבב אותנו יותר, זה אפילו ה-חלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
בכל ארגון, גדול כקטן, יש היררכיה. יש מנהלים בכירים, יש מנהלים זוטרים, יש עובדים וכדומה.
ברגע שההנהלה תירצה את העלאת מחירי המנויים בהגעה של שכטר היא הפכה את עצמה בבת אחת לשותפה יחד עם 8,000 איש בקבלת ההחלטות לגבי איתי.
אין אף ארגון בעולם שמתיימר לקבל החלטות ביחד עם 8,000 איש. ופה הבעיה, באופן ההתנהלות של הארגון.
תפתור את זה ותקבל קבוצה הרבה יותר בריאה ולא קבוצה שהיא אפילו יותר חולה מימי בית ברנר העליזים. שם היו מנהלים גרועים כמו צימר ומילר אבל לפחות ידעת למי לבוא בטענות.
היום, כאוהד, למי תבוא בטענות ? לאוהדים כמוך בעמותה ? למישהו שהוא אפילו לא הבעלים של המועדון אבל מחליט לבד אם למכור את השחקן הכי יקר שלך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 14:47 
עמאשה עשוי להגיע להפועל גם ללא עסקת טרייד

http://sports.walla.co.il/?w=%2F7%2F2674916

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
עומר19891 כתב:
עמאשה עשוי להגיע להפועל גם ללא עסקת טרייד

http://sports.walla.co.il/?w=%2F7%2F2674916

חצי מיליון יורו :LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:03 
kobster כתב:
בכל ארגון, גדול כקטן, יש היררכיה. יש מנהלים בכירים, יש מנהלים זוטרים, יש עובדים וכדומה.
ברגע שההנהלה תירצה את העלאת מחירי המנויים בהגעה של שכטר היא הפכה את עצמה בבת אחת לשותפה יחד עם 8,000 איש בקבלת ההחלטות לגבי איתי.
אין אף ארגון בעולם שמתיימר לקבל החלטות ביחד עם 8,000 איש. ופה הבעיה, באופן ההתנהלות של הארגון.
תפתור את זה ותקבל קבוצה הרבה יותר בריאה ולא קבוצה שהיא אפילו יותר חולה מימי בית ברנר העליזים. שם היו מנהלים גרועים כמו צימר ומילר אבל לפחות ידעת למי לבוא בטענות.
היום, כאוהד, למי תבוא בטענות ? לאוהדים כמוך בעמותה ? למישהו שהוא אפילו לא הבעלים של המועדון אבל מחליט לבד אם למכור את השחקן הכי יקר שלך ?

הבעיה היא לא השיתוף או אי השיתוף של האוהדים בעיניי. היררכיה ברורה היא לא בהכרח הדרך הכי טובה לנהל קבוצת כדורגל. מה שהכי משמעותי כאן הוא שקיפות. זאת הייתה אחת הסיבות החשובות ביותר לכניסת העמותה לבעלות על המועדון. על אותו משקל, וכמו שכבר כתבו כאן, לא יקרה שום דבר אם יפרסמו מי הם הערבים לכסף ובמה תלויה העברתו או אי העברתו של שכטר למכבי. צריך להסתכל אחד לשני בגובה העיניים. זו המשמעות של מועדון אוהדים.
לא רוצים לחשוף נתונים? אל תקחו ערבויות. אי אפשר להמשיך את משחק הצללים הזה, על אחת כמה וכמה כשאמורה להיות לנו גישה בדיוק לנושאים האלו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:10 
"גורמים במכבי חיפה הציעו לבכירים בהפועל טרייד בין איתי לשכטר לוויאם עמאשה ואביחי ידין כאשר חיפה יוסיפו לעסקה עוד 150 אלף דולר"
דף הפייסבוק HTA

נערך לאחרונה על ידי Meitar בתאריך 01 ספטמבר 2013, 15:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
kobster כתב:

הבעיה היא לא השיתוף או אי השיתוף של האוהדים בעיניי. היררכיה ברורה היא לא בהכרח הדרך הכי טובה לנהל קבוצת כדורגל. מה שהכי משמעותי כאן הוא שקיפות. זאת הייתה אחת הסיבות החשובות ביותר לכניסת העמותה לבעלות על המועדון. על אותו משקל, וכמו שכבר כתבו כאן, לא יקרה שום דבר אם יפרסמו מי הם הערבים לכסף ובמה תלויה העברתו או אי העברתו של שכטר למכבי. צריך להסתכל אחד לשני בגובה העיניים. זו המשמעות של מועדון אוהדים.
לא רוצים לחשוף נתונים? אל תקחו ערבויות. אי אפשר להמשיך את משחק הצללים הזה, על אחת כמה וכמה כשאמורה להיות לנו גישה בדיוק לנושאים האלו.

בוא אני אחסוך לך.
עידו חג'ג' ערב אישית למשכורת של שכטר שמוערכת במשהו כמו 4 מיליון שקל בשנה (350 אלף שקל בחודש כפול 12).
כדי להעמיד את הערבויות הדרושות לתקציב, הוא ועוד כמה בעלי מניות היו ערבים להלוואה שלקחה המועדון.
הוא לא מעוניין שיממשו את הערבות שלו ורוצה למכור את שכטר כדי שזה לא יקרה.
עכשיו, זה כסף שלו. מי יגיד לו לא לעשות את זה ? העמותה שלא שמה שקל לערבות ? חיים רמון שמנהל מועדון מהכסף של אנשים אחרים ?
וזה בלי להתייחס לחלק של האוהדים. ההנהלה הביאה את שכטר ובמהלך מטומטם הכריזו שהעלאת המחיר של המנויים באה כתוצאה מהרכש של שכטר. עכשיו כל אחד מ 8,000 המנויים למעשה תרם ישירות מכספו להגעה של שכטר, ואנשים מרגישים שאם ימכרו את שכטר אז שיקרו להם בפנים. לא יודע איך אתה מגיב למישהו שמשקר לך בפנים ומטעה אותך בכוונה. רובנו לא ממש מתים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
שילמנו יותר על מנוים בשביל שכטר בהנחה ומקבלים 10 מליון מאירופה. אי אפשר להתיחס רק לחלק הראשון ולא לשני של המשפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שילמנו יותר על מנוים בשביל שכטר בהנחה ומקבלים 10 מליון מאירופה.

בבקשה, תמצא לי איפה זה נאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:21 
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:
שילמנו יותר על מנוים בשביל שכטר בהנחה ומקבלים 10 מליון מאירופה.

בבקשה, תמצא לי איפה זה נאמר.

הנה, אמרתי לך שיש טפטוף כזה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:23 
אדום נחמד כתב:
שילמנו יותר על מנוים בשביל שכטר בהנחה ומקבלים 10 מליון מאירופה. אי אפשר להתיחס רק לחלק הראשון ולא לשני של המשפט.

מאיפה ההמצאה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:25 
אני שילמתי יותר על מנוי בהנחה ונעפיל לאירופה. תחזירו את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:32 
מעולם לא נאמר שעליית המחירים של המנויים היא בהנחה שנעלה לליגה האירופאית
כפי שמעולם לא נאמר שבמידה ולא נעלה לליגה האירופאית ימכרו את איתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:34 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4424964,00.html

הפועל ת"א החליטה לא לשחרר את שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

וכמובן משאירים למטה מקום לפרחים ולבבות :

ציטוט:

מי שעזר משמעותית למצבה הכלכלי של הפועל היה עידו חג'ג', שנתן ארבעה מיליוני שקלים לטובת סגירת הגרעון שנפער מאי העליה לשלב הבתים של הליגה האירופית, ובכך הביא לשקט כלכלי משמעותי.

בושה וחרפה מה שקרה בשבוע האחרון עם כל הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:39 
kobster כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

ציטוט:

מי שעזר משמעותית למצבה הכלכלי של הפועל היה עידו חג'ג', שנתן ארבעה מיליוני שקלים לטובת סגירת הגרעון שנפער מאי העליה לשלב הבתים של הליגה האירופית, ובכך הביא לשקט כלכלי משמעותי.

יופי, הגרעון נסגר. גם דמארי נשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
רוצים הודעה רשמית !!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
kobster כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

ציטוט:

לינק ?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:41 
kobster כתב:
19 כתב:
kobster כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

ציטוט:

לינק ?...

זה מה שהבנתי מהציטוט שהבאת. הגרעון נסגר, אין סיבה למכור את שכטר/דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:43 
אז בעצם חגג הבטיח חזר בו ואז חזר בו שוב ועכשיו הוא גיבור...
מאוד שמחתי מהמעורבות שלו עד עכשיו.נראה לי משהו מתחיל להתפקשש אצלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע.
אני קראתי שהפועל ת"א (עאלק הפועל ת"א, עידו חג'ג' יותר נכון) החליטה לא למכור את שכטר.
לגבי דמארי, נחיה ונראה. עם כל הרינונים בשעות האחרונות על עמאשה, ידין ושאר השאריות של חיפה אני מקווה שלא מבשלים פה את הספין הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: