תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 18:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:44 
אנטיגונה כתב:
ציטוט:
חיפה דורשת חצי מיליון יורו תמורת השחקן, אבל בגלל המצב הכלכלי בהפועל תל אביב ומתוך רצון לסיים את הסאגה, ייתכן שהחלוץ יעבור תמורת סכום נמוך יותר.

תרגום: הפועל כבר לא פקטור שיכול לאיים עלינו, לכן נתחיל להתייחס אליה כמו אל בית"ר בערך, שזה אומר ירידה משמעותית במחיר הנדרש והסכמה למכור אליהם כל שחקן שאנחנו לא צריכים.

עוד לא. לבית"ר הם נותנים בחינם.
עוד שנה וגם זה יגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:48 
אבי כתב:
אנטיגונה כתב:
ציטוט:
חיפה דורשת חצי מיליון יורו תמורת השחקן, אבל בגלל המצב הכלכלי בהפועל תל אביב ומתוך רצון לסיים את הסאגה, ייתכן שהחלוץ יעבור תמורת סכום נמוך יותר.

תרגום: הפועל כבר לא פקטור שיכול לאיים עלינו, לכן נתחיל להתייחס אליה כמו אל בית"ר בערך, שזה אומר ירידה משמעותית במחיר הנדרש והסכמה למכור אליהם כל שחקן שאנחנו לא צריכים.

עוד לא. לבית"ר הם נותנים בחינם.
עוד שנה וגם זה יגיע

אפשר להאשים אותם ? מבחינתם עושים את הדבר הנכון
גם אתם לא רוצים לשחרר שחקנים ולחזק את חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:51 
אורנה אוסטפלד כתב:
אדום כתב:
אני מאמין שבמידה ושכטר או דמארי ימכרו הקהל יצא למאבק נגד ההנהלה הנוכחית בדיוק כמו שיצאו נגד הקודמת.

:LOL2:

תצחק עד מחר אבל אם שכטר יימכר למכבי, יהיה בלגן גדול נגד ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:53 
חבל שאף אחד בהפועל לא מבין עם מי יש לו עסק. החלאות מיץ וגורדי עסוקים 24 שעות במלחמה פסיכולוגית במיוחד מול הפועל. כל דבר שהוא עושה עובד על האוהדים וההנהלה כמו קסם. אנימה, זהבי, טוטו, שכטר.
הוא מנסה להרגיז הוא מנסה ליצור אי וודאות ובמקום לשמור על שקט ופשוט לשחק כדורגל ולבנות תקציב ריאלי לקבוצה עד שיבוא רוכש אנחנו וההנהלה במפרקים במו ידנו את הקבוצה והבן זונה ההוא מנצח על הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:00 
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2674967
הפועל תל אביב: בן שמעון הטיל וטו על מכירת שכטר ודמארי
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום ראשון, 1 בספטמבר 2013, 12:24
פייסבוק טוויטר
שחרור אחד החלוצים עלה על הפרק כדי לפנות מקום לחיזוק, אך הסיכויים נמוכים. אחרי ב"ש: הרוש, קולין וחרסיסיץ' ספגו ביקורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:03 
GATE7 כתב:
חבל שאף אחד בהפועל לא מבין עם מי יש לו עסק. החלאות מיץ וגורדי עסוקים 24 שעות במלחמה פסיכולוגית במיוחד מול הפועל. כל דבר שהוא עושה עובד על האוהדים וההנהלה כמו קסם. אנימה, זהבי, טוטו, שכטר.
הוא מנסה להרגיז הוא מנסה ליצור אי וודאות ובמקום לשמור על שקט ופשוט לשחק כדורגל ולבנות תקציב ריאלי לקבוצה עד שיבוא רוכש אנחנו וההנהלה במפרקים במו ידנו את הקבוצה והבן זונה ההוא מנצח על הכל.

כן, בזה הם עסוקים. להתעסק עם קבוצה שלא מאיימת עליהם אפילו בקצת. ואו, ההדחקה פה מדהימה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:04 
redrony כתב:
pogi כתב:
1. באשכולות על הבאת שכטר בשלב המו"מ, היה לי ויכוח עם כמה משתמשים, אני טענתי שצריך לנתב את הכסף לטובת חיזוק בעמדות אחרות אבל ניסו פה להסביר לי ש"אני לא מבין וזה בעצם תקציב חיצוני..." את התקציבים החיצוניים האלה אני מכיר. רק הבעיה שכמו שהביאו אותו בתקציב חיצוני, עכשיו גם רוצים למכור אותו כדי להחזיר את התקציב החיצוני.
2. אם שכטר יימכר, אני מקווה שזה ישים סוף לתופעות המעוותות שהומצאו פה כמו "תקציב חיצוני", "גיוס כספים מהקהל", "ייקור מנוי כדי להחתים שחקן". מועדון בריא זה מועדון שחי על תקציב נתון ומאוזן ועל פיו הוא בונה את הסגל הכי טוב שהוא יכול לבנות, ולא מחפש להשקיע מליונים בשחקן שהיה פעם כוכב והקהל אוהב אותו. יש אלף ואחד שחקנים יותר משמעותיים שיכלנו להביא משכטר ובהרבה יותר זול, כנ"ל ורמוט. במקום לבנות קבוצה בריאה כבר שנה שנייה יש לנו מין מוטציה שמכילה שחקנים שמחזיקים מהם כוכבים יחד עם שחקנים בינוניים כשהתפוקה של כולם היא אפס.
3. צורת הניהול הכושלת הזו מקורה בראש ובראשונה בחיים רמון, הבנאדם שכמעט פירק את המועדון בתחילת שנות ה90 לא בוחל באף אמצעי. כבר כתבתי בעבר, טביב אולי עשה את זה בכוונה ורמון לא, אבל רמון לא פחות קטלני לעתיד המועדון והשגיאות הניהוליות שהוא עושה הן הרסניות, צריך להעיף את הבנאדם הזה וגם את אמיר לובין מהמועדון אחרת זה ייגמר לא טוב.
4. במצב של היום לדעתי הנזק שייגרם ממכירת שכטר הוא ברמה התודעתית ולא ברמה המקצועית, זו אכן פגיעה קשה בעיקר באגו של האוהדים להעביר אותו למכבי, יחד עם זאת הגיע הזמן שמקבלי ההחלטות יתחילו לקחת החלטות לטובת המועדון ולא לטובת האוהדים (לא תמיד יש חפיפה) אם יגיע חיזוק בעמדות שהקבוצה צריכה ובנוסף זה יתרום לבריאות הכלכלית , ללכת על זה. הפועל לא במצב שהיא יכולה להרשות לעצמה להוציא 20 מליון שקל על שחקן שלא מתפקד וספק אם יחזור לעצמו, רק בגלל שזה ייפגע באוהדים. כמובן שאם מראש לא היו מבצעים את העסקה המטומטמת הזו אז הנזק היה נמנע.

הכל נכון, אבל כמה דברים:
מכירה של שכטר היום, היא התאבדות של המועדון גם אם זו דרך התודעה, יחסי הציבור או מה שזה לא יהיה. זה יהיה נזק עצום שימצב את הפועל כמועדון שלא קיים כרגע על המפה מבחינת השאיפות המקצועיות שלו. זה יגרום לנזק כלכלי לטווח הקצר והארוך עד שלא יבוא לפה מישהו שישים כסף גדול.
זה נכון שמועדון לא יכול להביא שחקנים שהוא לא יכול להרשות לעצמו, אבל מועדון כמו הפועל חייב לשאוף להתמודד על האליפות כל שנה כי אם לא, הוא ייהפך להיות עוד קבוצה בליגה. לאף אחד אין פה כח לעוד "שנות 90".
וזה נכון שכרגע יש סתירה בין הדברים מה ששוב אומר שצריך להביא למועדון הזה בעל בית בכל מחיר. יש הטוענים שמאמצים בכיוון הזה נעשים, יכול להיות. תוצאות מהבחינה הזו כרגע אין וזה קצת לא מסתדר לי, אבל אני אופטימי שזה יקרה והאנשים שמנהלים את המועדון צריכים לקחת את הריזיקות שלהם בכיוון הזה ולא להסתמך על ההעפלה לשלב הבתים בליגה האירופית שגם את הכסף משם הם מנהלים כמובן בצורה שערורייתית בלי שום מחשבה קדימה.

מה שאתה כותב יכל להיות נכון , אם הקבוצה הייתה מתפקדת, שכטר דמארי וורמוט היו בשיאם ורק מתוך מחשבה כלכלית היו רוצים למכור אחד מהם למכבי.
אבל בפועל זה לא המצב, אנחנו כבר כרגע "עוד קבוצה בליגה" ויש לנו סגל בינוני מאוד שמורכב משחקנים אפורים . העניין הוא שהשמות ורמוט , שכטר ודמארי "מקשטים" את הרשימה וגורמים לחשוב כאילו באמת אנחנו סחורה. בפועל כמו שכתב היום פלג בידיעות, אין לנו שוער, הגנה, קישור והתקפה. ה"התאבדות" כפי שקראת לזה כבר החלה. כרגע אנחנו גם בבור כלכלי וגם יש לנו קבוצה לא טובה. אני מסכים שהפועל צריכה להיאבק כל עונה על האליפות, ובדיוק בגלל זה הדבר האחרון שהיינו צריכים לעשות זה להילחם עם חיפה ומכבי על כל מיני "כוכבים". היינו צריכים להביא חיזוק לעמדות הבעייתיות גם אם לא מדובר בשמות מפוצצים ואז אולי היינו מהווים פקטור. אני מזכיר לכולם את עונת השרוכים שבה אלי כהן בנה בתקציב של משהו כמו 17 מליון שקל קבוצה יעילה ונטולת כוכבים שנאבקה מול הסגל הנוצץ של בית"ר עד השנייה האחרונה. גם אז זו הייתה קבוצה חדשה שהוא בנה רק שהיא התחילה לתפקד מההתחלה כי היא הייתה פשוט טובה.
כרגע אם אנחנו יכולים לקבל את בן הרוש לעמדת המגן השמאלי, עמאשה לצד דמארי בחוד ולהביא עוד קשר עושה משחק , הייתי מוותר על שכטר. נכון שבהתחלה זה יצטייר כמו התאבדות אבל אם נתחיל לשחק כדורגל אז כולם ישכחו מזה. הבעיה שכרגע אנחנו לא רואים כדורגל ולכן מה שמעסיק אותנו זה "הרומנטיקה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:05 
redrony כתב:
GATE7 כתב:

כן, בזה הם עסוקים. להתעסק עם קבוצה שלא מאיימת עליהם אפילו בקצת. ואו, ההדחקה פה מדהימה...

הם עושים את זה אבל ממש לא 24 שעות ביממה זה רק חלק קטן מאוד ממה שהם עושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:07 
תומר סוויסה בדרך החוצה מב"ש בהחלט שחקן ששווה לשים עליו יד ולשחרר את רן יצחק וכל מה שהביאו מסביבו...

לאיפה נעלם עדן שרם דרך אגב? אם הוא לא מקבל דקות חייב להשתחרר לעונת השאלה דחוף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:11 
סבלנות?
מספיק עם ההמצאות האלה
הפועל תל אביב לא שיחה כדורגל מתחיל עונת 2012/13 ועד עכשיו.
גם בכל קבוצה שהייתה "חדשה" "וצריכה זמן להתחבר" הייתה רואה משהו
השחקנים אולי שונים אבל זה מראה של אותה עונה מגעילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:16 
pogi כתב:

מה שאתה כותב יכל להיות נכון , אם הקבוצה הייתה מתפקדת, שכטר דמארי וורמוט היו בשיאם ורק מתוך מחשבה כלכלית היו רוצים למכור אחד מהם למכבי.
אבל בפועל זה לא המצב, אנחנו כבר כרגע "עוד קבוצה בליגה" ויש לנו סגל בינוני מאוד שמורכב משחקנים אפורים . העניין הוא שהשמות ורמוט , שכטר ודמארי "מקשטים" את הרשימה וגורמים לחשוב כאילו באמת אנחנו סחורה. בפועל כמו שכתב היום פלג בידיעות, אין לנו שוער, הגנה, קישור והתקפה. ה"התאבדות" כפי שקראת לזה כבר החלה. כרגע אנחנו גם בבור כלכלי וגם יש לנו קבוצה לא טובה. אני מסכים שהפועל צריכה להיאבק כל עונה על האליפות, ובדיוק בגלל זה הדבר האחרון שהיינו צריכים לעשות זה להילחם עם חיפה ומכבי על כל מיני "כוכבים". היינו צריכים להביא חיזוק לעמדות הבעייתיות גם אם לא מדובר בשמות מפוצצים ואז אולי היינו מהווים פקטור. אני מזכיר לכולם את עונת השרוכים שבה אלי כהן בנה בתקציב של משהו כמו 17 מליון שקל קבוצה יעילה ונטולת כוכבים שנאבקה מול הסגל הנוצץ של בית"ר עד השנייה האחרונה. גם אז זו הייתה קבוצה חדשה שהוא בנה רק שהיא התחילה לתפקד מההתחלה כי היא הייתה פשוט טובה.
כרגע אם אנחנו יכולים לקבל את בן הרוש לעמדת המגן השמאלי, עמאשה לצד דמארי בחוד ולהביא עוד קשר עושה משחק , הייתי מוותר על שכטר. נכון שבהתחלה זה יצטייר כמו התאבדות אבל אם נתחיל לשחק כדורגל אז כולם ישכחו מזה. הבעיה שכרגע אנחנו לא רואים כדורגל ולכן מה שמעסיק אותנו זה "הרומנטיקה".

אני אגלה לך משהו. שדובר על שכטר בהתחלה, אני חשבתי שלא צריך להתאבד עליו. חשבתי שבמיוחד עם מאמן כמו בן שמעון, הקבוצה צריכה להיבנות מלמטה למעלה, גם במחיר של עונה בינונית מבחינת תוצאות.
אני מודה שכשזה נהיה רציני, כבר היה לי קשה לוותר עליו וגם את ההבאה שלו אני יכול להתדיק בהסתכלות לטווח הארוך.
הבעיה עם הכיוון שלך שהוא פרטני מדי. אתה יותר מדי מתייחס לכושר הנוכחי של השחקנים ולעמדות ספציפיות במגרש.
אני יכול גם להגיד לך, שמבחינה מקצועית, אני חזיתי בדיוק את מה שקרה ואני גם חייב להגיד שלמרות שהפועל נראית רע, אני כן רואה כיוון ודרך. זה לא אומר שהמאמן חף משגיאות, אבל זה משהו שהוא גם נלקח בחשבון.
לגבי שכטר וורמוט, אני רק יכול להגיד לך שאני מאמין שבטווח הארוך, ההבאה שלהם תצדיק את עצמה. והטווח הארוך צריך לדרוש מאנשי עסקים שיודעים שכל דולר שהם משקיעים במיזמים שלהם הוא דולר שיש סיכוי שהם לא יראו אותו שוב, לשבת שנייה ולחשוב מה באמת טוב לקבוצה הזו.
אני לא חושב שמכירה של שכטר למכבי זו התשובה, גם אם היא פותרת ברוך כלכלי נקודתי.
יש להם שנה למצוא רוכש. מכבי מצאו 3 שלושה בשנתיים. שיילכו בכיוון הזה ואם המאמצים כבר נעשים, שיביאו מישהו שיודע גם לעשות את העבודה כי לא תשכנע אותי שלהפועל אי אפשר להביא רוכש בטווח של שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:18 
מסכים עם כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:25 
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:
שימכרו את שכטר ומחר שיעופו קיבינמט מהקבוצה, חבורה של אפסים שהורסים את הקבוצה מבפנים ולא מסוגלים לעמוד במילה שלהם או לשים כסף, אני מקווה שיהיה להם את ההגינות לשים את המפתחות ולהתפטר, לפחות המבנה החולה הזה יתפוגג איכשהו, לא שזה יקרה.

תשים אתה כסף. האמת הכי טוב שתלכו. אני לא מבין מהאתם רוצים כבר שנתיים אתם יושבים ומספרים כמה הקבוצה מחורבנת השקחנים עגלות המאמנים כלומניקים רק אתם גאוני כדורגל. יאלה לכו למחלה הצהובה לא צריך אתכם. בחיי לא צריך אתכם אתם רק עושים נזק. לא נורא נרד ליגה כולכם כמו שבאתם? תלכו ונתחיל מהתחלה. :HEART2:

אידיוט

טוב מי אני לייד חכם שכמוך....אבל באמת תשים כסף מה אתה ורוצה. אתם כל הזמן רק צריכים עוד קשר ועוד בלם ועוד שוער ועוד זבבירים ועוד אוסף כדורים תדחוף תיד לכיס ותכתוב צ'ק על מליונים בכדי שתוכל להביא שחקנים שתקלל אותם בעוד שבועיים. קבוצות עם רבע תקציב משלנו מגיעות להשיגים ענקיים. אנחנו אף שחקן לא מחזיק אצלכם מעמד. אתםן חונקים אותם.

תקשיב טוב חתיכת מטומטם, אתה לא תחליט מי זכאי לאהוד את הפועל , אתה בן 61? אתה מביך את עצמך כל פעם מחדש. אני דחפתי את היד לכיס במשך כל השנים שלי כאוהד הפועל אני והמשפחה שלי כולל העונה אלפי שקלים, ויש לי זכות לבקש לדרוש דברים ולא צריך את האישור שלך. הבנתי את הזיוני מוח שלך על אהבה לקבוצה, תאהב איך שאתה רוצה ותפסיק להתיימר לחינוך, וזה כולל אוהדי "הצלחות מכביסיטים" שהצטרפו בעונות האחרונות שבזכותם אתה וההנהלה המטומטת שלך עדיין קיים בליגת על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
סבלנות?
מספיק עם ההמצאות האלה

החליפו מאז כבר שלושה מאמנים כמעט את כל הסגל כל הצוות המקצועי בעלים לפחות פעמים (מי שחושב שרמון הוא הבעלים של הקבוצה לבדו לא מבין את החיים..) ןשום דבר לא השתנה. מה לא החליפו ? את בלומפילד ואת הקהל. ברשותכם? בלומפילד זה כנראה לא הבעיה. מה נשאר? אנחנו האוהדים.. אנחנו? מהקהל הכי טוב בארץ? הפכנו לערמת זבלים קוטרים שרק מחבלים בכל דבר שקורה בקבוצה. בלומפילד שהיה מבצר? הפך לאסון בעבור הקבוצה. השחקנים עולים כמו נידונים למוות. גם מאמנים וגם שוערים וגם מאמני כושר טועים וגם בעלים. אפשר לתת להם קצת לנסות להוכיח את עצם. כל אחד? מנוטי או אלקס פרגסון לפחות. בלי עידוד חסר תנאים של האוהדים לא יקרה כאן כלום. גם עם השייך הקנדי יחליט מחר בבוקר? לתת לנו כמה כסף שאנחנו רוצים? לא יצמח דשא איפה שאתם מקטרים. אם הייתי הוא? הייתי תורם כסף להפועל תל אביב? אתם הייתם מוחקים כל שחקן. והוא היה מתגלגל מצחוק. גם אםן היה חוזר אניימה עם זהבי ועם דה סילבה? הינו חוזרים מבאר שבע עם שתי חתיכות אתם הבעיה .... לא חסר כסף לא חסר קשר ולא חסר לא מרכז שדה ולא שוער ולא מגן ימני ולא חלוץ אחורי אתם הבעיה. תתבוננו בראי ותדעו את מי להאשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:27 
די די כבר
היה אתמול עידוד ומחיאות כפיים כל המשחק ואחריו.
זה גורם לך להרגיש טוב בגילך שאתה מלכלך על אחרים ומאדיר את עצמך? עצוב מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:31 
19 כתב:
די די כבר

נכון.והיה גם מיליון מקורבים,יועצים ולוחשי סודות שיודעים הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
Dushi כתב:
סבלנות?
מספיק עם ההמצאות האלה

החליפו מאז כבר שלושה מאמנים כמעט את כל הסגל כל הצוות המקצועי בעלים לפחות פעמים (מי שחושב שרמון הוא הבעלים של הקבוצה לבדו לא מבין את החיים..) ןשום דבר לא השתנה. מה לא החליפו ? את בלומפילד ואת הקהל. ברשותכם? בלומפילד זה כנראה לא הבעיה. מה נשאר? אנחנו האוהדים.. אנחנו? מהקהל הכי טוב בארץ? הפכנו לערמת זבלים קוטרים שרק מחבלים בכל דבר שקורה בקבוצה. בלומפילד שהיה מבצר? הפך לאסון בעבור הקבוצה. השחקנים עולים כמו נידונים למוות. גם מאמנים וגם שוערים וגם מאמני כושר טועים וגם בעלים. אפשר לתת להם קצת לנסות להוכיח את עצם. כל אחד? מנוטי או אלקס פרגסון לפחות. בלי עידוד חסר תנאים של האוהדים לא יקרה כאן כלום. גם עם השייך הקנדי יחליט מחר בבוקר? לתת לנו כמה כסף שאנחנו רוצים? לא יצמח דשא איפה שאתם מקטרים. אם הייתי הוא? הייתי תורם כסף להפועל תל אביב? אתם הייתם מוחקים כל שחקן. והוא היה מתגלגל מצחוק. גם אםן היה חוזר אניימה עם זהבי ועם דה סילבה? הינו חוזרים מבאר שבע עם שתי חתיכות אתם הבעיה .... לא חסר כסף לא חסר קשר ולא חסר לא מרכז שדה ולא שוער ולא מגן ימני ולא חלוץ אחורי אתם הבעיה. תתבוננו בראי ותדעו את מי להאשים.

1. תתאשפז כבר.
2. היה לי אוהד הפועל שדיבר בדיוק אבל בדיוק כמוך בפייסבוק, עם אותו שם, והוא פחות מה30...
3. היחידים שזורעים פאניקה זה ההנהלה\בעלים.
4. רחמים על שכטר.
5. אולי עכשיו אנשים התעוררו והבינו שהדרך לעשות מאדם "בוגד" כדי למכור אותו מזיינת אותנו בשנים האחרונות.
6. החלמה מהירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:
שימכרו את שכטר ומחר שיעופו קיבינמט מהקבוצה, חבורה של אפסים שהורסים את הקבוצה מבפנים ולא מסוגלים לעמוד במילה שלהם או לשים כסף, אני מקווה שיהיה להם את ההגינות לשים את המפתחות ולהתפטר, לפחות המבנה החולה הזה יתפוגג איכשהו, לא שזה יקרה.

תשים אתה כסף. האמת הכי טוב שתלכו. אני לא מבין מהאתם רוצים כבר שנתיים אתם יושבים ומספרים כמה הקבוצה מחורבנת השקחנים עגלות המאמנים כלומניקים רק אתם גאוני כדורגל. יאלה לכו למחלה הצהובה לא צריך אתכם. בחיי לא צריך אתכם אתם רק עושים נזק. לא נורא נרד ליגה כולכם כמו שבאתם? תלכו ונתחיל מהתחלה. :HEART2:

אידיוט

טוב מי אני לייד חכם שכמוך....אבל באמת תשים כסף מה אתה ורוצה. אתם כל הזמן רק צריכים עוד קשר ועוד בלם ועוד שוער ועוד זבבירים ועוד אוסף כדורים תדחוף תיד לכיס ותכתוב צ'ק על מליונים בכדי שתוכל להביא שחקנים שתקלל אותם בעוד שבועיים. קבוצות עם רבע תקציב משלנו מגיעות להשיגים ענקיים. אנחנו אף שחקן לא מחזיק אצלכם מעמד. אתםן חונקים אותם.

תקשיב טוב חתיכת מטומטם, אתה לא תחליט מי זכאי לאהוד את הפועל , אתה בן 61? אתה מביך את עצמך כל פעם מחדש. אני דחפתי את היד לכיס במשך כל השנים שלי כאוהד הפועל אני והמשפחה שלי כולל העונה אלפי שקלים, ויש לי זכות לבקש לדרוש דברים ולא צריך את האישור שלך. הבנתי את הזיוני מוח שלך על אהבה לקבוצה, תאהב איך שאתה רוצה ותפסיק להתיימר לחינוך, וזה כולל אוהדי "הצלחות מכביסיטים" שהצטרפו בעונות האחרונות שבזכותם אתה וההנהלה המטומטת שלך עדיין קיים בליגת על.

עוד פעם לקחת את הכדורים הכחולים? האדומים בבקשה כן אלו הגדולים ושנים ורודים אחרי הצהרים....אני אגיד מה שאני רוצה ותקח את המינוי שלך ותדחוף אותו לאחורים אתה לא עושה טובה לאף אחד. ויש לך זכות לדרוש שיעמדו 11 שחקנים במגרש מתי שאתה מגיע שמה זה נגמר. אבל באמת אני לא מבין למה את הסובל כאן כל כך הרבה? ככה שנים סבלנו זה הפועל תל אביב לסבל נולדנו. ואני אחנך את מי שאני רוצה בדיוק כפי שאתה מקשקש כאן את הקשקושים שלך....שנה שעברה? כמעט חמישים מליון ש"ח תקציב? מי אתה שבעבור ה1100 ש"ח לך תבקש ממשהו שישים עשרות מליוני שקלים בכדי שתוכל לקלל אותם? למה שישים? השיך הקנדי פיטר את נימני הגדול כי הוא אמר אחרי ההפסד בחיפה שבלי עוד חיזוק ..... זה היה אחרי שהוא קנה חצי ליגה במאה מליון ש"ח. לא חסר כסף להפך יש יותר מדי כסף. שנה שעברה אחרי אני כבר לא זוכר כמה מחזורים שחיפה לא זזה שחר אמר לא. לכל בקשת רכש. כי שיש קבוצה שהבעיות שלה הן מנטליות כסף לא עוזר. והבעיות של הקבוצה הן בראש של השחקנים בעיקר בגלל הקהל. ואידיוט תקרא לעצמך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:36 
19 כתב:
די די כבר

אני חושב שמשחק חוץ בב"ש זה לא מדד ולו בגלל מי שמגיע אליו ומי שלא

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 01 ספטמבר 2013, 12:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
בני יעקבי כתב:
Dushi כתב:
סבלנות?
מספיק עם ההמצאות האלה

1. תתאשפז כבר.
2. היה לי אוהד הפועל שדיבר בדיוק אבל בדיוק כמוך בפייסבוק, עם אותו שם, והוא פחות מה30...
3. היחידים שזורעים פאניקה זה ההנהלה\בעלים.
4. רחמים על שכטר.
5. אולי עכשיו אנשים התעוררו והבינו שהדרך לעשות מאדם "בוגד" כדי למכור אותו מזיינת אותנו בשנים האחרונות.
6. החלמה מהירה.

תודה אני באמת חולה ותודה לך על איחולי ההחלמה. אבל גם שאני חולה? הראש אצלי קצת יותר מאשר אצלך..עזוב את הסיפור עם שכטר תסביר לי מה לא נכון במה שכתבבי? לא החליפו שלושה מאמנים? לא התחלפה ההנהלה והבעלים פעמים? לא החליפו כמעט את כל השחקנים? וכלום לא קרה....רק אתם ממשיכים בשלכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
די די כבר

נכון. גם במשחק נגד עכו (שבו הייתי בניגוד למשחק אתמול) אבל גם היה הרבה שריקות בוז , המצב בבלומפילד יותר טוב מאשר בפרומים כאן ובמקומות האחרים. בהחלט יש שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:42 
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
די די כבר

שיפסיק לבלבל במוח שזה בגלל הקהל. אפשר לחשוב שמחכים להם אחרי משחקים וזורקים עליהם אבנים אם הם לא מנצחים.

אגו טריפ ותו לא. אני הכי טוב, אני היחיד שיישאר כשכולם יילכו. אני מושלם.

שמענו, יאללה יאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:47 
הקטע עם שכטר פשוט לא נתפס
החוצפה של המזדיינים בתחת שעומדים בראש המערכת להעלות בכלל את האופציה הזאת כבר צריכה להעיר אותנו ובטח שאת העמותה שעושה רושם של קישוט
אם שכטר נמכר אם למכבי ואם לחיפה ואם לכושלאמא של רמון ושות' האדמה צריכה לרעוד , והמחאה מול טביב צריכה להיות קייטנה לעומת מה שצריך לעשות להם
אני באופן אישי זורק את המנוי לפח ולא אגיע לבלומפילד עד שאחרון השאריות זבל עוד מזמן טביב יתרוקנו מרדיוס של 50 ק"מ מהפועל
העיקר לפני שבועיים עוד עשו את חג'אג' אלוהים פה
טפי על הפרצוף של ראש הנחש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:49 
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
די די כבר

שיפסיק לבלבל במוח שזה בגלל הקהל. אפשר לחשוב שמחכים להם אחרי משחקים וזורקים עליהם אבנים אם הם לא מנצחים.

אגו טריפ ותו לא. אני הכי טוב, אני היחיד שיישאר כשכולם יילכו. אני מושלם.

שמענו, יאללה יאללה.

עזוב נו, בשביל מה אתם נכנסים לוויכוח הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:53 
לקחתי את האדומים, לא עזרו לי מול גוש הטמטום שנשפך ממך. ובזה אני אסיים את ה"דיון" איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
מה נסגר אתכם. בחיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לקחתי את האדומים, לא עזרו לי מול גוש הטמטום שנשפך ממך. ובזה אני אסיים את ה"דיון" איתך.

לא ידעתי שהתחלנו דיון. נהמות זה לא דיון. זה שאתה מקלל יורק ומרייר זה ממש לא דיון וגם אף אחד לא ביקש להתדיין אתך. אין מה לעשות אתה תנהם פה עוד קצת ובסוף תעלם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:58 
חבל על הזמן על ויכוחים עם היצור המטומטם הזה. שיאשים את הפורום, שיאשים את מי שהוא רוצה.

לחץ של אוהדים היה זה שהביא את שכטר לכאן ולחץ של אוהדים ישאיר אותו. חיימקה, מוישיק, עידו, מני- get a grip.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:59 
redrony כתב:
pogi כתב:

אני אגלה לך משהו. שדובר על שכטר בהתחלה, אני חשבתי שלא צריך להתאבד עליו. חשבתי שבמיוחד עם מאמן כמו בן שמעון, הקבוצה צריכה להיבנות מלמטה למעלה, גם במחיר של עונה בינונית מבחינת תוצאות.
אני מודה שכשזה נהיה רציני, כבר היה לי קשה לוותר עליו וגם את ההבאה שלו אני יכול להתדיק בהסתכלות לטווח הארוך.
הבעיה עם הכיוון שלך שהוא פרטני מדי. אתה יותר מדי מתייחס לכושר הנוכחי של השחקנים ולעמדות ספציפיות במגרש.
אני יכול גם להגיד לך, שמבחינה מקצועית, אני חזיתי בדיוק את מה שקרה ואני גם חייב להגיד שלמרות שהפועל נראית רע, אני כן רואה כיוון ודרך. זה לא אומר שהמאמן חף משגיאות, אבל זה משהו שהוא גם נלקח בחשבון.
לגבי שכטר וורמוט, אני רק יכול להגיד לך שאני מאמין שבטווח הארוך, ההבאה שלהם תצדיק את עצמה. והטווח הארוך צריך לדרוש מאנשי עסקים שיודעים שכל דולר שהם משקיעים במיזמים שלהם הוא דולר שיש סיכוי שהם לא יראו אותו שוב, לשבת שנייה ולחשוב מה באמת טוב לקבוצה הזו.
אני לא חושב שמכירה של שכטר למכבי זו התשובה, גם אם היא פותרת ברוך כלכלי נקודתי.
יש להם שנה למצוא רוכש. מכבי מצאו 3 שלושה בשנתיים. שיילכו בכיוון הזה ואם המאמצים כבר נעשים, שיביאו מישהו שיודע גם לעשות את העבודה כי לא תשכנע אותי שלהפועל אי אפשר להביא רוכש בטווח של שנה.

אני בספק לגבי היכולת של הסגל הנוכחי אבל נשאר לחכות ולראות
לגבי הרוכש , שוב נשאלת השאלה האם אלו שאוחזים בחוטים באמת רוצים למכור , גם פה אני בספק
מה שכן כמו שכתבתי כל דקה שבה רמון מנווט את הספינה גורמת לי להיות מאוד מאוד מוטרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 13:03 
איזה עצוב שיש פה אוהדים שיקחו את מכירת שכטר באם תהיה כזאת כמשהו נסלח ומובן.

יצאו בהודעה ששכטר הוא מחוץ לתקציב, שאי עלייה לבתים לא תביא למכירת חיסול, אז על מי הם באים לעבוד עכשיו??
נוכלים בני נוכלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: