pogi כתב:
מה שאתה כותב יכל להיות נכון , אם הקבוצה הייתה מתפקדת, שכטר דמארי וורמוט היו בשיאם ורק מתוך מחשבה כלכלית היו רוצים למכור אחד מהם למכבי.
אבל בפועל זה לא המצב, אנחנו כבר כרגע "עוד קבוצה בליגה" ויש לנו סגל בינוני מאוד שמורכב משחקנים אפורים . העניין הוא שהשמות ורמוט , שכטר ודמארי "מקשטים" את הרשימה וגורמים לחשוב כאילו באמת אנחנו סחורה. בפועל כמו שכתב היום פלג בידיעות, אין לנו שוער, הגנה, קישור והתקפה. ה"התאבדות" כפי שקראת לזה כבר החלה. כרגע אנחנו גם בבור כלכלי וגם יש לנו קבוצה לא טובה. אני מסכים שהפועל צריכה להיאבק כל עונה על האליפות, ובדיוק בגלל זה הדבר האחרון שהיינו צריכים לעשות זה להילחם עם חיפה ומכבי על כל מיני "כוכבים". היינו צריכים להביא חיזוק לעמדות הבעייתיות גם אם לא מדובר בשמות מפוצצים ואז אולי היינו מהווים פקטור. אני מזכיר לכולם את עונת השרוכים שבה אלי כהן בנה בתקציב של משהו כמו 17 מליון שקל קבוצה יעילה ונטולת כוכבים שנאבקה מול הסגל הנוצץ של בית"ר עד השנייה האחרונה. גם אז זו הייתה קבוצה חדשה שהוא בנה רק שהיא התחילה לתפקד מההתחלה כי היא הייתה פשוט טובה.
כרגע אם אנחנו יכולים לקבל את בן הרוש לעמדת המגן השמאלי, עמאשה לצד דמארי בחוד ולהביא עוד קשר עושה משחק , הייתי מוותר על שכטר. נכון שבהתחלה זה יצטייר כמו התאבדות אבל אם נתחיל לשחק כדורגל אז כולם ישכחו מזה. הבעיה שכרגע אנחנו לא רואים כדורגל ולכן מה שמעסיק אותנו זה "הרומנטיקה".
אני אגלה לך משהו. שדובר על שכטר בהתחלה, אני חשבתי שלא צריך להתאבד עליו. חשבתי שבמיוחד עם מאמן כמו בן שמעון, הקבוצה צריכה להיבנות מלמטה למעלה, גם במחיר של עונה בינונית מבחינת תוצאות.
אני מודה שכשזה נהיה רציני, כבר היה לי קשה לוותר עליו וגם את ההבאה שלו אני יכול להתדיק בהסתכלות לטווח הארוך.
הבעיה עם הכיוון שלך שהוא פרטני מדי. אתה יותר מדי מתייחס לכושר הנוכחי של השחקנים ולעמדות ספציפיות במגרש.
אני יכול גם להגיד לך, שמבחינה מקצועית, אני חזיתי בדיוק את מה שקרה ואני גם חייב להגיד שלמרות שהפועל נראית רע, אני כן רואה כיוון ודרך. זה לא אומר שהמאמן חף משגיאות, אבל זה משהו שהוא גם נלקח בחשבון.
לגבי שכטר וורמוט, אני רק יכול להגיד לך שאני מאמין שבטווח הארוך, ההבאה שלהם תצדיק את עצמה. והטווח הארוך צריך לדרוש מאנשי עסקים שיודעים שכל דולר שהם משקיעים במיזמים שלהם הוא דולר שיש סיכוי שהם לא יראו אותו שוב, לשבת שנייה ולחשוב מה באמת טוב לקבוצה הזו.
אני לא חושב שמכירה של שכטר למכבי זו התשובה, גם אם היא פותרת ברוך כלכלי נקודתי.
יש להם שנה למצוא רוכש. מכבי מצאו 3 שלושה בשנתיים. שיילכו בכיוון הזה ואם המאמצים כבר נעשים, שיביאו מישהו שיודע גם לעשות את העבודה כי לא תשכנע אותי שלהפועל אי אפשר להביא רוכש בטווח של שנה.