פאביו כתב:
מזה: לאף אחד אין כוח ?
לאף אחד אין כסף אז זה המצב,קבל את זה באהבה או אל תקבל בכלל.
יחסי הציבור הללו,"האוהדים" הביאו לנו צרה כלכלית אחת בשם גילי,ועכשיו נתקענו עם עוד צרה כלכלית בגלל אותם יחסי הציבור.
מעניין לי תתחת היחסי ציבור והרומנטיקה של כולם פה,איך שאנחנו נראים פח אשפה,אנחנו צריכים להפסיק לחשוב רומנטי,ולחשוב על מכבי שמכבי כל הזמן.
המכבי הזו דפקה לאנשים פה את השכל.
אם אין שכטר בחוץ,אין מגן שמאלי,אין קשר עושה משחק (נחכה לגילי פחחחחח),אז אני מודה ומתוודה,ששכטר ייצא בחוץ.
ואיך ששכטר הזה שיחק אתמול,אני מעדיף את הפועל כמו ק"ש או כמו שביתר נראתה אתמול.
עם שחקנים שרוצים להיות פה ומבינים איפה שהם נמצאים ולא כוכבי עבר מדאבל אחד היסטורי,תודה.
אתה מדבר עם אחד שמכבי לא מעניינת אותו. אני לא כל היום יושב וחושב עליהם ואני לא חושב שהדרבי הוא מעל הכל, וכבר כתבתי שאם הפועל לא אלופה לא מעניין אותי מי כן.
איך ששכטר שיחק אתמול זה לא רלוונטי ואני מתפלא על אחד כמוך שאמור להיות שקול שהוא בכלל מביא את הטיעון הזה.
לא הבנתי גם מה הקשר לרומנטיקה. הדבר היחיד שאני מסכים זה שמועדון לא צריך להביא שחקנים שהוא לא מסוגל לעמוד בעלות שלהם ועזוב עכשיו את הניתוחים המקצועיים של מגן שמאלי או קשר עושה משחק.
אבל מועדון כמו הפועל גם לא יכול להרשות לעצמו לדשדש. אז שוב, הסיכונים שהיו צריכים לקחת במקרה של כל שחקן היו מול הגעה של משקיע עתידי ולא מול הגעה לשלב הבתים של הליגה האירופית.
אם אנחנו בתור מועדון מוכנים להשלים עם בינוניות ודישדוש זה כבר משהו אחר. לאכול עכשיו מכירה של איתי שכטר זה אומר שהפועל ממצב את עצמו בתור מועדון בינוני שמוכר את הכוכבים שלו ליריבות הכי גדולות שלו. זה הנזק הכי גדול לטטוח הארוך. תדמיתית ובעקבות כך גם כלכלית.