תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:40 
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:
שימכרו את שכטר ומחר שיעופו קיבינמט מהקבוצה, חבורה של אפסים שהורסים את הקבוצה מבפנים ולא מסוגלים לעמוד במילה שלהם או לשים כסף, אני מקווה שיהיה להם את ההגינות לשים את המפתחות ולהתפטר, לפחות המבנה החולה הזה יתפוגג איכשהו, לא שזה יקרה.

תשים אתה כסף. האמת הכי טוב שתלכו. אני לא מבין מהאתם רוצים כבר שנתיים אתם יושבים ומספרים כמה הקבוצה מחורבנת השקחנים עגלות המאמנים כלומניקים רק אתם גאוני כדורגל. יאלה לכו למחלה הצהובה לא צריך אתכם. בחיי לא צריך אתכם אתם רק עושים נזק. לא נורא נרד ליגה כולכם כמו שבאתם? תלכו ונתחיל מהתחלה. :HEART2:

אידיוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:42 
שוב השקר על קללות ובוז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
ברור, בגלל שכטר אין קבוצה.
לא בגלל כל ההחתמות המיותרות, הזויות, בזבזניות וחובבניות של עמוס, רן יצחק, אנטבי, מסיקה, פדידה, צ'קול (אפילו זגורי שהוחתם בתור המחליף הגדול לבן-חיים ובינתיים בשני המחזורים לא פתח בכלל) שביחד מסתכמות לסכום דומה אם לא גבוה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:44 
עמאשה עשוי להצטרף להפועל תל אביב ללא עסקת טרייד
האדומים שוב הביעו התעניינות בשחקן, חיפה עשויה להתפשר במחיר. המועדון לסלליך: תשובה לגבי מעברך לבית"ר בשני
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2674916

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:
שימכרו את שכטר ומחר שיעופו קיבינמט מהקבוצה, חבורה של אפסים שהורסים את הקבוצה מבפנים ולא מסוגלים לעמוד במילה שלהם או לשים כסף, אני מקווה שיהיה להם את ההגינות לשים את המפתחות ולהתפטר, לפחות המבנה החולה הזה יתפוגג איכשהו, לא שזה יקרה.

תשים אתה כסף. האמת הכי טוב שתלכו. אני לא מבין מהאתם רוצים כבר שנתיים אתם יושבים ומספרים כמה הקבוצה מחורבנת השקחנים עגלות המאמנים כלומניקים רק אתם גאוני כדורגל. יאלה לכו למחלה הצהובה לא צריך אתכם. בחיי לא צריך אתכם אתם רק עושים נזק. לא נורא נרד ליגה כולכם כמו שבאתם? תלכו ונתחיל מהתחלה. :HEART2:

לא נמאס לך כבר יומיים לזרוק את כל האוהדים הביתה?

לא את כל האוהדים רק את אלו שחושבים שלהיות אוהד זה לשבת בטריבונה ולראות רק נצחונות. ולהעביר ביקורת ולקלל. זה יש אצל שמון מזרחי. זה לא היה אצלנו הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:45 
פאביו כתב:

מזה: לאף אחד אין כוח ?
לאף אחד אין כסף אז זה המצב,קבל את זה באהבה או אל תקבל בכלל.

יחסי הציבור הללו,"האוהדים" הביאו לנו צרה כלכלית אחת בשם גילי,ועכשיו נתקענו עם עוד צרה כלכלית בגלל אותם יחסי הציבור.
מעניין לי תתחת היחסי ציבור והרומנטיקה של כולם פה,איך שאנחנו נראים פח אשפה,אנחנו צריכים להפסיק לחשוב רומנטי,ולחשוב על מכבי שמכבי כל הזמן.
המכבי הזו דפקה לאנשים פה את השכל.
אם אין שכטר בחוץ,אין מגן שמאלי,אין קשר עושה משחק (נחכה לגילי פחחחחח),אז אני מודה ומתוודה,ששכטר ייצא בחוץ.
ואיך ששכטר הזה שיחק אתמול,אני מעדיף את הפועל כמו ק"ש או כמו שביתר נראתה אתמול.
עם שחקנים שרוצים להיות פה ומבינים איפה שהם נמצאים ולא כוכבי עבר מדאבל אחד היסטורי,תודה.

אתה מדבר עם אחד שמכבי לא מעניינת אותו. אני לא כל היום יושב וחושב עליהם ואני לא חושב שהדרבי הוא מעל הכל, וכבר כתבתי שאם הפועל לא אלופה לא מעניין אותי מי כן.
איך ששכטר שיחק אתמול זה לא רלוונטי ואני מתפלא על אחד כמוך שאמור להיות שקול שהוא בכלל מביא את הטיעון הזה.
לא הבנתי גם מה הקשר לרומנטיקה. הדבר היחיד שאני מסכים זה שמועדון לא צריך להביא שחקנים שהוא לא מסוגל לעמוד בעלות שלהם ועזוב עכשיו את הניתוחים המקצועיים של מגן שמאלי או קשר עושה משחק.
אבל מועדון כמו הפועל גם לא יכול להרשות לעצמו לדשדש. אז שוב, הסיכונים שהיו צריכים לקחת במקרה של כל שחקן היו מול הגעה של משקיע עתידי ולא מול הגעה לשלב הבתים של הליגה האירופית.
אם אנחנו בתור מועדון מוכנים להשלים עם בינוניות ודישדוש זה כבר משהו אחר. לאכול עכשיו מכירה של איתי שכטר זה אומר שהפועל ממצב את עצמו בתור מועדון בינוני שמוכר את הכוכבים שלו ליריבות הכי גדולות שלו. זה הנזק הכי גדול לטטוח הארוך. תדמיתית ובעקבות כך גם כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:

אידיוט

טוב מי אני לייד חכם שכמוך....אבל באמת תשים כסף מה אתה ורוצה. אתם כל הזמן רק צריכים עוד קשר ועוד בלם ועוד שוער ועוד זבבירים ועוד אוסף כדורים תדחוף תיד לכיס ותכתוב צ'ק על מליונים בכדי שתוכל להביא שחקנים שתקלל אותם בעוד שבועיים. קבוצות עם רבע תקציב משלנו מגיעות להשיגים ענקיים. אנחנו אף שחקן לא מחזיק אצלכם מעמד. אתםן חונקים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:51 
מי שהתחייב על כסף צריך לשלם אותו. אולי אני אפסיק את התשלומים על המנוי שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
:BOW: רק לתזכרות למי ששכח שכטר הוא לא גדל בהפועל תל אביב. שיחק בחיפה שיחק בנתניה ואז נתן עונה וחצי גדולה בהפועל. זהו. ישב עוד שנה עם גבס על הרגל ונסע לחו"ל. עם כל הכבוד אם הבעלים רוצים למכור אותו? אין מה לעשות. הוא בטח לא בשר מבשרה של הפועל תל אביב. אם הוא רוצה? שיהיה בשמחה נתנו לו להיות קפטן אני הייתי נותן לו צ'אנס עד סוף העונה אם הוא רוצה . לא רוצה? ואתכם אני במקומו גם לא הייתי רוצה. שילך , אם אפשר שעיקח ארתכם הכי טוב אם לא אתם תלכו לבד בסוף. עוד חצי עונה רעה , מאבק ירידה אולי גם ירידה? ואתם לא תהיו פה. אנחנו נמשיך לשיר איך אפשר לאהוב אותך כל כך הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:55 
oMeR1 כתב:
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:

אני מתחיל לחשוב שזה סוייר.

הוא יותר מדי מטומטם כדי להיות סוייר.
אבל אל תדאג סוייר נמצא פה באשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:56 
19 כתב:

קצר ולעיניין
בלי הרבה לחץ ופליטה של שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 10:58 
מכירת שכטר או דאמרי זאת הכרזת מלחמה
פשוט יורקים עלינו כי אנחנו נאמנים
לא צריך להחליק את זה
לא פעם אחת אמרו שהמענק מאירופה הוא בונוס ולא חלק מהתקציב שעליו בנו
שיממשו ערבויות ושיכניסו יד לכיס כמו שאנחנו עשינו
אסור לנו לתת להנהלה לדרוך עלינו בברוטליות שכזו

שלא ימכרו לנו שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:

יחסי הציבור הללו,"האוהדים" הביאו לנו צרה כלכלית אחת בשם גילי,ועכשיו נתקענו עם עוד צרה כלכלית בגלל אותם יחסי הציבור.
מעניין לי תתחת היחסי ציבור והרומנטיקה של כולם פה,איך שאנחנו נראים פח אשפה,אנחנו צריכים להפסיק לחשוב רומנטי,ולחשוב על מכבי שמכבי כל הזמן.
אם אין שכטר בחוץ,אין מגן שמאלי,אין קשר עושה משחק (נחכה לגילי פחחחחח),אז אני מודה ומתוודה,ששכטר ייצא בחוץ.
עם שחקנים שרוצים להיות פה ומבינים איפה שהם נמצאים ולא כוכבי עבר מדאבל אחד היסטורי,תודה.

אתה מדבר עם אחד שמכבי לא מעניינת אותו. אני לא כל היום יושב וחושב עליהם ואני לא חושב שהדרבי הוא מעל הכל, וכבר כתבתי שאם הפועל לא אלופה לא מעניין אותי מי כן.
איך ששכטר שיחק אתמול זה לא רלוונטי ואני מתפלא על אחד כמוך שאמור להיות שקול שהוא בכלל מביא את הטיעון הזה.
לא הבנתי גם מה הקשר לרומנטיקה. הדבר היחיד שאני מסכים זה שמועדון לא צריך להביא שחקנים שהוא לא מסוגל לעמוד בעלות שלהם ועזוב עכשיו את הניתוחים המקצועיים של מגן שמאלי או קשר עושה משחק.
אבל מועדון כמו הפועל גם לא יכול להרשות לעצמו לדשדש. אז שוב, הסיכונים שהיו צריכים לקחת במקרה של כל שחקן היו מול הגעה של משקיע עתידי ולא מול הגעה לשלב הבתים של הליגה האירופית.
אם אנחנו בתור מועדון מוכנים להשלים עם בינוניות ודישדוש זה כבר משהו אחר. לאכול עכשיו מכירה של איתי שכטר זה אומר שהפועל ממצב את עצמו בתור מועדון בינוני שמוכר את הכוכבים שלו ליריבות הכי גדולות שלו. זה הנזק הכי גדול לטטוח הארוך. תדמיתית ובעקבות כך גם כלכלית.

כוכב?
לא ראיתי ממנו ניצוצות של כוכב
שימפי,התאבדנו על גילי,ושוב,עשינו אותה טעות,התאבדנו על שכטר.
לדשדש זה מה שקורה לנו כרגע,עם שכטר "הכוכב"

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:03 
19 כתב:

מצד שאני נגיד ואתה חייב כסף ויש לך שתי אפשרויות האחת היא לשלם את החוב שהתחייבת עליו והשניה היא
למכור למשל את הוילה שלך ולקבל כסף+2 בתים קטנים יותר, במה היית בוחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:06 
שכטר לא שלהם. אין קשר.

הם רמאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:06 
אני מאמין שבמידה ושכטר או דמארי ימכרו הקהל יצא למאבק נגד ההנהלה הנוכחית בדיוק כמו שיצאו נגד הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:07 
יחזירו גם את ה-8 אחוז לכל מי שעשה מנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
אני מאמין שבמידה ושכטר או דמארי ימכרו הקהל יצא למאבק נגד ההנהלה הנוכחית בדיוק כמו שיצאו נגד הקודמת.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:13 
פאביו כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:

כוכב?
לא ראיתי ממנו ניצוצות של כוכב
שימפי,התאבדנו על גילי,ושוב,עשינו אותה טעות,התאבדנו על שכטר.
לדשדש זה מה שקורה לנו כרגע,עם שכטר "הכוכב"

אה, אז אני מבין שאם שכטר היה טוב עד עכשיו, היית נגד למכור אותו. כי הוא היה "שווה" את הכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אסור לתת לזה לקרות.
אני מקווה שהם מבינים שזאת חד משמעית יריקה בפרצוף של האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:

מי זה הקהל ?
מנהלי העמותה ? החברים של מנהלי העמותה ?
המקורבים ? החברים של המקורבים ?
האולטראס, שאפילו הוא לא היה זה שהרים את המחאה הקודמת ?
שאר האנשים שיש להם חיים חוץ מהפועל ואין להם זמן ?
מי ירים מחאה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:27 
אם שכטר עובר למכבי/חיפה/מנצ׳סטר/בני לוד, צריך לעשות בלאגן לרמון על העבודה בעיניים. זה לא יריקה בפנים, זה להשתין עלינו!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
תרגעו עם המחאות.
בנתיים לא קרה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:32 
עומרי קנדה כתב:
תרגעו עם המחאות.
בנתיים לא קרה כלום.

צודק, בוא נחכה שיקרה ואז נוכל להרגיש שאנחנו גם צודקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
עמאשה עשוי להצטרף להפועל תל אביב ללא עסקת טרייד
האדומים שוב הביעו התעניינות בשחקן, חיפה עשויה להתפשר במחיר. המועדון לסלליך: תשובה לגבי מעברך לבית"ר בשני
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2674916

מאיזה כסף בדיוק? אה, רגע, אני יודע, בטח באמצעות "מימון חיצוני".... או שכבר תפרו את העברת שכטר למכבי תמורת כסף ובן הרוש ומחכים רק לעיתוי ההצהרה, וכל מה שקורה בימים האחרונים זו מערכת ספינים משומנת של תאומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו הכל ברור, ימכרו את שכטר במיליון אירו +-, יביאו גם את דאבור או את בן הרוש, יביאו את עמאשה במחיר בדיחה מחיפה, יסגרו את הגירעון על ידי חסיכת המשכורת של שכטר והסכום הכספי שיקבלו עליו, ואת זה ימכרו לאוהדים בפעם הבאה.

בני זונות, נשבר לי הזין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:38 
ההרגשה שמתחילה להתקבל לפחות אצלי זה שחגג שיקר לנו
אמר שהקבוצה לא בנתה על הכסף מאירופה שיבואו עוד שחקנים אמר שלא ישוחרר אף שחקן
ניסו להביא את ראלי והציעו 500,000 יורו על פריירה לפחות על פניו כדי לחזק את מה שחסר ולהוסיף לבסיס הקיים
ופתאום לא מפסיקים לדבר על מכירה של שכטר ודמארי עד כדי כך שחלק לא קטן מהאנשים פה משוכנע ששכטר יעזוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
עכשיו הכל ברור, ימכרו את שכטר במיליון אירו +-, יביאו גם את דאבור או את בן הרוש, יביאו את עמאשה במחיר בדיחה מחיפה, יסגרו את הגירעון על ידי חסיכת המשכורת של שכטר והסכום הכספי שיקבלו עליו, ואת זה ימכרו לאוהדים בפעם הבאה.

בני זונות, נשבר לי הזין.

לדעתי לא יסגרו את הגירעון רק במכירת שכטר. יצמצמו אותו לכל היותר. לסגור אותו סופית יוכלו רק כשימכרו את דמארי בינואר או ביולי. אם אז לא יהיה רוכש, תשכחו מתקציב של 40 מיליון שקל. לא ילכו שוב להרפתקאה כזו ולא יתבססו על אירופה (אם בכלל נסיים במקום שמוביל לשם).

אם לא יגיע רוכש במהלך העונה הזו - הפועל של העונה הבאה תזכיר את הקבוצה של 2004 או 1999: קבוצה של מקומות 5-6. לא מעבר, עם תקציב של 25-27 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:42 
Charlie כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

בני זונות, נשבר לי הזין.

לדעתי לא יסגרו את הגירעון רק במכירת שכטר. יצמצמו אותו לכל היותר. לסגור אותו סופית יוכלו רק כשימכרו את דמארי בינואר או ביולי. אם אז לא יהיה רוכש, תשכחו מתקציב של 40 מיליון שקל. לא ילכו שוב להרפתקאה כזו ולא יתבססו על אירופה (אם בכלל נסיים במקום שמוביל לשם).

אם לא יגיע רוכש במהלך העונה הזו - הפועל של העונה הבאה תזכיר את הקבוצה של 2004 או 1999: קבוצה של מקומות 5-6. לא מעבר, עם תקציב של 25-27 מיליון.

איזה להתבסס על אירופה
אם שולחים את שכטר ל*כבי אנחנו לא מגיעים לפליאוף עליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
חיפה דורשת חצי מיליון יורו תמורת השחקן, אבל בגלל המצב הכלכלי בהפועל תל אביב ומתוך רצון לסיים את הסאגה, ייתכן שהחלוץ יעבור תמורת סכום נמוך יותר.

תרגום: הפועל כבר לא פקטור שיכול לאיים עלינו, לכן נתחיל להתייחס אליה כמו אל בית"ר בערך, שזה אומר ירידה משמעותית במחיר הנדרש והסכמה למכור אליהם כל שחקן שאנחנו לא צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: