תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קרויף
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:04 
עושה את המוטל עליו
מקצוען שחלק גדול מההצלחה של מקקי בעונה האחרונה באחריותו
ההנהלה שלנו ביזיון אפילו דמאיו של בני יהודה לא ויתר על ראלי עבור סכומים אפילו גדולים משל שכטר
אנחנו הבעיה היחידה ולא הוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:05 
בשבילי זה מה שחסר עם כל הרצינות התהומית והדכאון ששורר במחוזותנו. מה חסר לך, ניתוחים פיננסיים, טקטיים, ניהוליים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:15 
nati כתב:
redrony כתב:
nati כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא זוכר איזה עיתונאי דיבר על ההתנהלות שלו מאחורי הקלעים מול גילי ושכטר.
איכס

בדיוק הבעיה עם זה?
ההתנהלות שלו מול שכטר היתה לפני ששכטר חתם על החוזה וכל עוד זה לא קרה, יש לו את כל הזכות שבעולם. אם זה היה אצלנו גם היית אומר שמעון מזרחי?
די כבר להתעסק בשטויות. הבעיה של הפועל רחוקה מלהיות קרויף, מכבי או שחר. הבעיה של הפועל תמיד היתה הפועל. גם בכדורסל דרך אגב.
לא שמעון מזרחי העביר שלושה דרבים שהיו יכולים להכריע אליפויות לטובת הפועל באמצע שנות השמונים ליד אליהו בשביל לעשות עוד כמה לירות.

להפועל היה את כל האפשרויות ליצור פה שושלת לכמה שנים טובות, אבל ההרס העצמי שטבוע ב ד.נ.א של המועדון הזה כרגיל היה שם וראשו זקוף.

ז"א,שבגלל שהוא לא אשם שהפועל העבירו דרבים ליד אליהו.הוא ישר ובנאדם טוב*?

*ברור שזה לא מה שאמרת.

לא. אבל כמו במקרה של קרויף הוא לא האישיו ולא מה שצריך לעניין אותנו, כי אנחנו יכולים לשלוט רק על עצמינו.

אבל בגלל מה ומי שהוא הוא פוגע בהפועל.וזה התחיל בעונה שעברה עם טוטו וידין.
כל הבלאגן עם ידין התחיל בגלל שהוא שיגע אותו כשידין עוד היה תחת חוזה.

לא, הפועל פוגעת בהפועל. הפועל מנהלים את עצמם כמו חנות מכולת ומאפשרים לכל מי שרוצה לנקר את הפגר הזה.
גם עכשיו, לפחות על פי מה שנראה. מי שיוזם את המכירה של שכטר למכבי, זו הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:18 
אוגוסטוס היל כתב:
בשבילי זה מה שחסר עם כל הרצינות התהומית והדכאון ששורר במחוזותנו. מה חסר לך, ניתוחים פיננסיים, טקטיים, ניהוליים?

חס ושלום. אבל אם הקו יהיה לבכות עכשיו על קרויף ועל מכבי, קדימה הרבה לא נזוז. אבל שוב, אם אתה מחפש אתנחתא קומית או פורקן לתיסכול שלך, סבבה, אני בעד. אולי רק באיזה אשכול אחר שיהיה ברור שזה העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קרויף
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:19 
אדום נחמד כתב:
אז עכשיו אנחנו מתחננים שיקנה את שכטר?
ההודעה היחידה שיצאה מהפועל זה לפני שבוע ששכטר לא למכירה.
איזה אינטרס יש לכם להטיל בזה ספק?
כאילו עושה לכם טוב לטנף את הפועל.. זה לא הופך אתכם לאוהדים טובים יותר.

ועם או בלי קשר-קרויף הוא חלאה.

פאתטי, צריך לנפץ לך את הבועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 14:24 
ואו אנשים כאן ממש מעריצים את קרוייף. "בסך הכל עושה את העבודה שלו" "הלוואי עלינו אחד כמוהו"
ומה זה שונה משחקנים בקבוצה שקרויף רק קורץ להם והם כבר יושבים איתו על חוזה?
הוא מכביסט מטונף ששם לעצמו מטרה לפגוע בהפועל. אבל תמשיכו ללקק לו מתוך כבוד חבורה של מסכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:08 
תודה לאל שאין אף אחד במערכת של הפועל שהחליט שמה שמעניין אותו בתור מנהל זה קודם כל להביא שחקנים ממכבי. באמת שזה היה דוחה אותי.
הלוואי עלינו? אני לא מצליח להבין דברים שנכתבים פה לפעמים... אם זה לא בא מאג'נדה קודמת אני בטטה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:25 
JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:

הוא גם פשוט זורק עובדות לא נכונות.
לא יצאה בחיים הודעה כזאת. ההודעה שיצאה הייתה פתאטית. "לא קיבלנו שום הצעה על שכטר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:32 
האדום הצורר כתב:
תודה לאל שאין אף אחד במערכת של הפועל שהחליט שמה שמעניין אותו בתור מנהל זה קודם כל להביא שחקנים ממכבי. באמת שזה היה דוחה אותי.
הלוואי עלינו? אני לא מצליח להבין דברים שנכתבים פה לפעמים... אם זה לא בא מאג'נדה קודמת אני בטטה.

אז אתה בטטה.
קרויף לא רואה אותנו ממטר ולא סופר אותנו, הוא רוצה לחזק את מכבי ואם הוא יכול להביא שחקנים טובים מהפועל לחזק את הקבוצה שלו , אז ברור שהוא יעשה את זה ואנחנו היינו עושים אותו דבר גם אם המצב היה הפןך.

מי שמדבר על אג'נדות שיסתכל קודם טוב טוב על עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 15:50 
אנחנו היינו מציעים ל-9 שחקנים של מכבי בטווח של שנתיים לעבור אלינו? היינו עושים מה שהם עשו עם טל בן חיים? אתה יכול לתת לי דוגמה להנהלה של הפועל שהתנהלה ככה מול מכבי או מול כל קבוצה אחרת (ניסיון מכוון להחליש את הקבוצה השנייה)?
תרשה לי לחלוק על הקביעה שזה ניהול טוב. גם אם הוא משיג תוצאות בשטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 16:06 
האדום הצורר כתב:
אנחנו היינו מציעים ל-9 שחקנים של מכבי בטווח של שנתיים לעבור אלינו? היינו עושים מה שהם עשו עם טל בן חיים? אתה יכול לתת לי דוגמה להנהלה של הפועל שהתנהלה ככה מול מכבי או מול כל קבוצה אחרת (ניסיון מכוון להחליש את הקבוצה השנייה)?

שלח לי בפרטית טת המספרים של הלוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 16:06 
שחר כתב:
האדום הצורר כתב:

אז אתה בטטה.
קרויף לא רואה אותנו ממטר ולא סופר אותנו, הוא רוצה לחזק את מכבי ואם הוא יכול להביא שחקנים טובים מהפועל לחזק את הקבוצה שלו , אז ברור שהוא יעשה את זה ואנחנו היינו עושים אותו דבר גם אם המצב היה הפןך.

אחלה, שיביא שחקנים ישים אותם על הספסל כדי שלא ישחקו אצל המתחרים. אה סליחה, התבלבלתי, זה שימון.
ושוב- מבחינת מכבי הוא נכס אדיר. אין ספק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 16:14 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
האדום הצורר כתב:

אז אתה בטטה.

אחלה, שיביא שחקנים ישים אותם על הספסל כדי שלא ישחקו אצל המתחרים. אה סליחה, התבלבלתי, זה שימון.
ושוב- מבחינת מכבי הוא נכס אדיר. אין ספק בכלל.

איזה שחקן שהיה בהפועל יושב על הספסל במכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 16:17 
האדום הצורר כתב:

זה האינטרפטציה שלך כמובן (אפרופו אג'נדה) ידין, טוטו, זהבי (שבכלל לא היה בהפועל) ורמוט בריא, שכטר ואניימה אלה הישראלים הכי טובים והשוער הכי טוב בכדורגל הישראלי, איך בדיוק קרויף מחליש את הפועל כשהוא מחתים את אניימה בזמן שאדל עומד בשער או שהוא מחתים את זהבי כשהפועל לא מציעה לו אפילו הצעה נורמלית?
אם לחיפה לא היתה הנהלה כמו שלנו יש, הם גם היו מציעים לשחקנים הטובים שלהם חוזה (אגב, יש כבר דיבור על גולסה שלא רוצה לחדש את החוזה שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 16:40 
מה עם טל בן חיים שאפילו לא פותח שם? גם אותו הם היו צריכים? זה אכן עניין שנתון לפרשנות, אבל מדובר ב-9 שחקנים. קצת קשה לי להאמין שזה מקרי. אני באופן אישי חושב שזאת טקטיקה דוחה להשתמש בה.
בכל מקרה, גם אם הוא רק מעוניין בשחקנים טובים, לא הייתי רוצה בקבוצה שלי כל כך הרבה שחקנים ששנה לפני כן גרמו לי לסבול ברמות במדי מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
מה עם טל בן חיים שאפילו לא פותח שם? גם אותו הם היו צריכים?

בלי להיכנס לוויכוח, בן-חיים פתח ברוב המשחקים שלהם כולל בשניים האחרונים, אבל כרגיל עובדות זה ממך והלאה. בחיים לא ראיתי מישהו שמקדש את הבורות ובז לכל דבר עובדתי, פרקטי ורציונלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 16:52 
אז בשניים האחרונים הוא פתח. בערך בחצי מהם הוא לא פתח. בכל מקרה, אתה צודק בזה שזו פתיחת עונה ולא באמת מדד לכמות המשחקים שהוא ישחק שם, אבל זה היה חלק מאוד קטן ממה שכתבתי (ואחרי שבדקתי, מסתבר שהוא לא פתח מול גיורי ומול באזל בשני המשחקים הראשונים, שהם אולי המשחקים הכי קריטיים של העונה שלהם).
תודה על התגובה המדודה והרציונלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:

אני לא בשום בועה.
אני רק שם הכל בפרופורציות.
אבל מה זה משנה. תמיד עדיף לטנף מאשר להגיב לענין.

ולגבי מה שנרקוטיקה אמר. אז אתה צודק. זו לשון ההודעה. ועדיין, הפועל לא הוציאה שום הודעה רשמית שהוא כן משוחרר או קרוב להיות.
היום כבר יצאה הודעה ברורה, ובה נאמר שחג'ג' שקל את זה, והתשובה היא ששכטר נשאר.
בזה מסתיים מחול השדים שהתקשורת הרימה פה, וכולם נסחפתם אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 18:40 
אדום נחמד כתב:
JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:

אני לא בשום בועה.

ולגבי מה שנרקוטיקה אמר. אז אתה צודק. זו לשון ההודעה. ועדיין, הפועל לא הוציאה שום הודעה רשמית שהוא כן משוחרר או קרוב להיות.

יש אנשים שרואים הכל שחור
יש אנשים, כמוך, שמצליחים בצורה מעוות לראות הכל בורוד.

עם שני הסוגים אין לי כח להיכנס לדיון.

שנה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
לפי סידי גורם בהפועל הוא זה שהציע את שכטר למכבי ולא ההפך. אם זה נכון, הטענות הן רק כלפיי הנהלה הזו שיש לה יותר מדי ידיים ויותר מדי פיות. שיחליטו מי מדבר ומי סותם את הפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:
אני לא בשום בועה.

יש אנשים שרואים הכל שחור
יש אנשים, כמוך, שמצליחים בצורה מעוות לראות הכל בורוד.

עם שני הסוגים אין לי כח להיכנס לדיון.

שנה טובה

אני אוסיף רק דבר בודד, ואין צורך שתגיב.
אני לא רואה שום דבר ורוד. המצב חרבנה וזה ברור.
אבל אני מסרב לקחת חלק במחול שדים (כן, אני משתמש במונח הזה שוב) שמתעורר מכלום.
אנשים נכנסים להיסטריה מאיזה שטות של צנציפר ומהרגע הזה ואילך כל בעל תפקיד בהפועל הוא חלאה שצריכה למות.

היינו מחכים בסבלנות, רואים מי נשאר ומי הולך, ומגלים בסוף ששכטר בהפועל. ועל הדרך, לא היינו נותנים להנהלה הרגשה שזה מספיק לנו. כי מראש לא הסתפקנו בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 19:50 
שחר כתב:
האדום הצורר כתב:

זה האינטרפטציה שלך כמובן (אפרופו אג'נדה) ידין, טוטו, זהבי (שבכלל לא היה בהפועל) ורמוט בריא, שכטר ואניימה אלה הישראלים הכי טובים והשוער הכי טוב בכדורגל הישראלי, איך בדיוק קרויף מחליש את הפועל כשהוא מחתים את אניימה בזמן שאדל עומד בשער או שהוא מחתים את זהבי כשהפועל לא מציעה לו אפילו הצעה נורמלית?
אם לחיפה לא היתה הנהלה כמו שלנו יש, הם גם היו מציעים לשחקנים הטובים שלהם חוזה (אגב, יש כבר דיבור על גולסה שלא רוצה לחדש את החוזה שלו).

איך זה פוגע בהפועל שהוא לוקח את כל השחקנים שהביאו לך דאבל היסטורי? אני יכול לענות לך על השאלה שלך אבל למה שלא תפתח את העיניים שלך ותסתכל על מה קורה מאז שהוא התחיל לעשות את זה( הדיון הזה הוא דוגמא טובה). כמובן שאתה יכול להמשיך להגיד שהוא עושה את זה בתמימות ורק מתוך דאגה למכבי כי הוא כזה מלאך ג'ורדי שלך נכון?
שחר אתה הסתכלת פעם על עצמך?
תפסיק לשקר לעצמך ולעוות את המציאות. הבן אדם עושה דבר לגיטימי בצורה הכי מסריחה שיש. אני מתערב איתך שאפילו את המגן השמאלי שלהם הוא הביא כדי שלהפועל לא תהיה אופציה לקחת אותו. זה לא במקרה שהוא תמיד מחפש עסקאות שקשורות להפועל או למה שאנחנו צריכים.
אבל אני כבר קצת מכיר אותך מהזמן הקצר שלי בפורום הזה אתה עקשן מוות ופשוט תרצה להתווכח לשם הויכוח. הבן אדם פוגע בהפועל בכוונה תחילה נקודה לא להבין את זה זה לשים את הראש בחול.

עכשיו בסדר הבנו שיש פה אנשים בוגרים יותר מכולם חכמים יותר מכולם והכל. תפסיקו להתיחס למזדיינים האלה בכבוד כי הם יקחו את הכבוד הזה ינגבו איתו את התחת ויראו לנו בדרבי, מי שלא למד עדיין מה זה מכבי כי הם נעלמו ל4 שנים הולך להזכר שוב בקרוב בכל הכח. (החל משנה שעברה) הייתי אומר גם שהכבוד העלוב הזה שלא ברור מאיפה הוא מגיע נמצא גם אצל חלק מהשחקנים שלנו ובגלל זה במקום לשבור לזהבי את הרגל המזדיינת שלו בדקה הראשונה שנה שעברה הינו צריכים לראות אותו חוגג מולנו כמו קוקסינל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
לפי סידי גורם בהפועל הוא זה שהציע את שכטר למכבי ולא ההפך. אם זה נכון, הטענות הן רק כלפיי הנהלה הזו שיש לה יותר מדי ידיים ויותר מדי פיות. שיחליטו מי מדבר ומי סותם את הפה.

זאת הבעיה המרכזית שלנו. השיא היה עכשיו עם שכטר. לא נוכל להתקדם לשום מקום בהתנהלות כזאת.מבולגנת שא' לא מתואם עם ב'וג' בכלל לא יודע מכלום. פשוט מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: