שחר כתב:
האדום הצורר כתב:
אנחנו היינו מציעים ל-9 שחקנים של מכבי בטווח של שנתיים לעבור אלינו? היינו עושים מה שהם עשו עם טל בן חיים? אתה יכול לתת לי דוגמה להנהלה של הפועל שהתנהלה ככה מול מכבי או מול כל קבוצה אחרת (ניסיון מכוון להחליש את הקבוצה השנייה)?
תרשה לי לחלוק על הקביעה שזה ניהול טוב. גם אם הוא משיג תוצאות בשטח.
זה האינטרפטציה שלך כמובן (אפרופו אג'נדה) ידין, טוטו, זהבי (שבכלל לא היה בהפועל) ורמוט בריא, שכטר ואניימה אלה הישראלים הכי טובים והשוער הכי טוב בכדורגל הישראלי, איך בדיוק קרויף מחליש את הפועל כשהוא מחתים את אניימה בזמן שאדל עומד בשער או שהוא מחתים את זהבי כשהפועל לא מציעה לו אפילו הצעה נורמלית?
אם לחיפה לא היתה הנהלה כמו שלנו יש, הם גם היו מציעים לשחקנים הטובים שלהם חוזה (אגב, יש כבר דיבור על גולסה שלא רוצה לחדש את החוזה שלו).
איך זה פוגע בהפועל שהוא לוקח את כל השחקנים שהביאו לך דאבל היסטורי? אני יכול לענות לך על השאלה שלך אבל למה שלא תפתח את העיניים שלך ותסתכל על מה קורה מאז שהוא התחיל לעשות את זה( הדיון הזה הוא דוגמא טובה). כמובן שאתה יכול להמשיך להגיד שהוא עושה את זה בתמימות ורק מתוך דאגה למכבי כי הוא כזה מלאך ג'ורדי שלך נכון?
שחר אתה הסתכלת פעם על עצמך?
תפסיק לשקר לעצמך ולעוות את המציאות. הבן אדם עושה דבר לגיטימי בצורה הכי מסריחה שיש. אני מתערב איתך שאפילו את המגן השמאלי שלהם הוא הביא כדי שלהפועל לא תהיה אופציה לקחת אותו. זה לא במקרה שהוא תמיד מחפש עסקאות שקשורות להפועל או למה שאנחנו צריכים.
אבל אני כבר קצת מכיר אותך מהזמן הקצר שלי בפורום הזה אתה עקשן מוות ופשוט תרצה להתווכח לשם הויכוח. הבן אדם פוגע בהפועל בכוונה תחילה נקודה לא להבין את זה זה לשים את הראש בחול.
עכשיו בסדר הבנו שיש פה אנשים בוגרים יותר מכולם חכמים יותר מכולם והכל. תפסיקו להתיחס למזדיינים האלה בכבוד כי הם יקחו את הכבוד הזה ינגבו איתו את התחת ויראו לנו בדרבי, מי שלא למד עדיין מה זה מכבי כי הם נעלמו ל4 שנים הולך להזכר שוב בקרוב בכל הכח. (החל משנה שעברה) הייתי אומר גם שהכבוד העלוב הזה שלא ברור מאיפה הוא מגיע נמצא גם אצל חלק מהשחקנים שלנו ובגלל זה במקום לשבור לזהבי את הרגל המזדיינת שלו בדקה הראשונה שנה שעברה הינו צריכים לראות אותו חוגג מולנו כמו קוקסינל.