תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 13:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 30/8-31/8
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
"מאוס בעיניך"? לא מתאים לך? אל תקרא. שים בנודניקים, שאל את בלאדברדר איך משתמשים בפונקציה. ככה הפורום הזה עבד תמיד, אלא שפתאום נהיה הטרנד הזה של לא להפסיק להתבכיין על מה שקוראים פה.

כן. זה מאוס בעיני.
ואני באמת כבר פחות ופחות קורא.
זה לא אומר שהתקווה שלי היא שיפסיקו לעשות דברים שמאוסים עלי.
כמו שאתה מקווה שהפועל תתנהל טוב והשמאל הקיצוני קורא נגד אפרטהייד.
אף אחד לא יגיד לך להיות אוהד מכבי, ואף אחד (שפוי) לא יגיד לשמאל לרדת לחו"ל.

אז כן, זה קצת בלתי אפשרי לנהל דיון עם אנשים ש"יודעים דברים" שאף אחד אחר לא יודע או לא יכול לאמת.
והטרנד, חבר יקר, הוא לא להתבכיין על מה שקוראים פה, אלא על מה שקורה בהפועל.

ורגע, איזה קטע, כתבתי כבר 3 הודעות ענייניות, ואתה עונה רק באופן אישי. מפתיע.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 31 אוגוסט 2013, 00:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
ערן, איפה יש מידע רציני על מכירת שכטר או דמארי? צנציפר? או אופירה או במקור יותר רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
גל שיש עובר לאוקראינה ומסמן את בואו הצפוי של הפנומן הורסיטלי ליאור לוי.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 50280.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 00:53 
למה צריך את ליאור לוי? במה הוא יתרום להפועל ת"א?
לא לומדים פה כלום. נשבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
הסבירו לך.
מדובר במגן ורסטילי משובח שיחרוך את הקו ויאיים על כל הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 01:22 
אז עכשיו אני רגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 01:47 
אדום נחמד כתב:
כבר שבוע שכל מה שמדברים פה זה על איזה קשקוש שהופץ בתקשורת. קשקוש שהפועל ושכטר הכחישו.
ושוב זה הוציא מהבוידם את התלונות על המבנה הניהולי בהפועל, כאילו המצב היום טוב למישהו מהמעורבים (כמובן, יש כמה שבטוחים אחרת למרות שאין לזה שום בסיס עובדתי).
אז ערן חוזר על הדברים שלו שוב למרות שאין אף אחד שחושב אחרת.
ושחר ממשיך לזרוע פאניקה ופסימיות.
וראצ'ו מנסה להרגיע וזה עובד על אלה שהיו רגועים מראש.

נהיה מתיש לקרוא פה. בחיי שקנסו יותר טוב.

אדום נחמד :ROSE:
ואני חשבתי שמשהו כבר לא בסדר אצלי, אני אמנע מלבקר ולנקוב בשמות המשתמשים, שלא יקבלו רגשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 01:54 
chimpfive כתב:
אלה העובדות הגיע הזמן שתיתמודד איתם במקום לנתח פרופיל פסיכולוגי של משתמשים בפורום. הקרדיט היחיד שחג׳ג׳ מקבל זה על עסקת שכטר ושיווק יציע הכבוד, ברגע ששכטר מוצע למכבי חצי מהקרדיט נפל אוטומטית.

מאיפה אתה יודע שחג'ג' הציע אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
לא להאמין לתקשורת, לא להאמין למקורבים, אלא להאמין רק ל-wishful thinking שלכם.
מתפרסם שאנשים בקבוצה שלנו מנסים ליזום מכירה של שכטר במיליון יורו.
מציע לכם לעקוב אחרי התגובות של ראצ'ו, אחרי מה שהוא כותב ואחרי מה שהוא לא כותב.
כשזה יצא לעולם בפעם הראשונה, הוא הגיב שלדעתו זאת תהיה טעות למכור את שכטר.
אתם מניחים שהוא בדק את הידיעה הזאת, ואם לא היה מאחוריה כלום הוא היה כותב על הפאניקה ההזויה של אנשים בפורום, אולי היה מוסיף עוד איזה משל ונמשל.
ואתמול, אחרי שצנציפר שוב פירסם שהפועל מנסה למכור את שכטר, כתב ראצ'ו בתגובתו: "למרות שמי שעמד על הרגליים האחוריות בנושא שכטר זה דווקא לובין כי הוא חי את הקהל ומבין בדיוק מה יקרה".
אז כנראה שלא הכל הנפצות, ויש כאלה בהנהלה שמדברים ברצינות כבר כמה ימים על האפשרות הזאת, ואפילו מנסים ליזום אותה.
שמבחינתי זה דבר חמור מאד בפני עצמו, גם אם העסקה לא תצא לפועל.
אבל לפחות הימים האחרונים חשפו בפני הרבה אנשים את המצב החמור האמיתי של מתווה הבעלות והניהול של המועדון.
וההכרה הזאת תלך ותתחזק מדי שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 07:00 
האייטם הזה התפרסם אתמול ב'סופהשבוע' והוא נוגע לעניין הבוער.

http://www.thepost.co.il/news/new.aspx? ... r9VQ=EEJFJ

נערך לאחרונה על ידי עפר דגמי לעולם בתאריך 31 אוגוסט 2013, 10:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
האייטם הזה התפרסם אתמול ב'סופהשבוע' והוא נוגע לעניין הבוער.

שכטר כמשל
-----------------

הדרמה שמתחוללת בימים האחרונים בדרום תל אביב סביב הכשרון מרמת ישי, איתי שכטר, חושפת את נבכי המקצוענות לציבור הרחב. בימים כתיקונם – ביטוי קלישאי וארכאי – מעבר של כוכב הפועל ת"א למכבי ת"א או להיפך, עבור פיתוי כספי גדול, לא היה אפילו עולה על הפרק. די להיזכר במה שקרה בקיץ 1979 בשכונת התקווה, לאחר המעבר הקצר של אהוד בן טובים מבני יהודה לבית"ר ירושלים – ומדובר בשתי קבוצות שיש להן בסיס רעיוני, סו קולד, משותף – או מה שקרה לאחר הכמעט מעבר של יוסי אבוקסיס מבית"ר ירושלים למכבי ת"א של לוני הרציקוביץ', כדי להבין שמעבר מושכל, מפוקח, שיש בו אלמנט של תשלום, לא היה אפשרי בימי קדם.
אלא שהתנאים הולכים ומשתנים – גם אם מדובר בשתי קבוצות שהן לחלוטין עוינות זו לזו כמו מכבי והפועל ת"א – כיוון שהפערים הולכים וגדלים. למכבי ת"א יש גב כלכלי רחב, יש לה כלים ליצירת הכנסות שאין להפועל ת"א, יש לה פלטפורמה שיווקית מצויינת – שלב הבתים בליגה אירופה – כדי לייצר עתודות כספיות ולהפועל ת"א אין בעלים עשיר, אין אירופה, יש פתיחה מהוססת לעונה, ויש גרעון מובנה שהולך ומאיים על עתידה.
רק שכאן לא מדובר בחתימה של ערן זהבי או וינסנט אניימה אחרי שנה או שנתיים של צינון באירופה, ואפילו לא מעבר של טל בן חיים, חצי מושאל ממכבי פ"ת, שלא נכנס ללב האוהדים. פה מדובר בסוג של אייקון. מצד שני מיליון יורו, בוודאי בפיחות בשקל שהציפיות לתקיפה אמריקנית בסוריה יצרו, הם בדיוק הכסף שיכול לכסות את הגרעון. אין לי ספק, שמאחרי החזית האחידה של הפועל ת"א נגד מעבר של שכטר למכבי ת"א ואפילו כנגד עצם הפניה של ג'ורדי קרויף בעניין, הסתתרה התלבטות אמיתית, שאני מקווה – לטובת שרידי הרומנטיקה שעוד נותרו בכדורגל הישראלי ומגולמים בעיקר בדרבי התל אביבי – שהוסרה לאחר הבנה עמוקה של המהלך ושברו.
גם אם זו לא כוונתו של ג'ורדי קרויף, יש במעבר של שכטר למכבי ת"א, או אפילו לכל קבוצה אמידה אחרת, מעין הצהרה. קשה לראות בעידן המקצועני שקבוצה בכירה תמכור ליריבתה המושבעת את כוכבה הגדול ביותר בגלל קשיים כספיים, ואף אחד מהמעברים הגדולים באירופה – לואיש פיגו או רובין ואן פרסי – לא בא בעקבות קשיים כספיים. מעבר כזה יוצר מצג של השפלה, וטוב עשתה הפועל ת"א כאשר הבינה שאולי אוהדי הפועל ת"א לא ממש מבינים את עומק הבור הכלכלי, אבל הם ציבור האוהדים הכי מעורב בעיצוב פני הקבוצה מאשר בכל קבוצה אחרת – ויסלח לי ארגון לה פמיליה – וציבור שיכול בהחלט לקבוע את תקציבה של הפועל ת"א לשנים הבאות. מכבי ת"א מצידה צריכה להבין שיש מקומות שלא נכנסים אליהם, ומירוץ מטורף מהסוג הזה ימים ספורים לפני תום רישום שחקנים חדשים לשלב הבתים לא מתאים למועדון מסודר ומאורגן כמו מכבי ת"א, ומעיד רבות על תקלה בבניית הסגל.
אני מאוד מקווה שביומיים שמפרידים בין כתיבת טור זה לבין פרסומו לא חל שינוי בעמדה הרשמית של הפועל ת"א, ולא בגלל שיש לי עניין אישי בכך. יש קווים אדומים שמפרידים בין העולם החדש והציני לבין העולם הישן והרומנטי שאם הם ייפרצו, העניין בתחרות שיוצר הספורט, ילך ויפחת. קיומו של מועדון הוא לא רק על הבסיס הכלכלי שלו אלא דווקא על הבסיס האידיאולוגי. הוא זה שמניע את הגלגלים הפיננסיים ולא להיפך. איתי שכטר הוא משל לא רק למאבק בין מכבי ת"א להפועל ת"א אלא למאבק בין מה שאהבנו, למה שאנחנו חוששים לשנוא.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 07:09 
יפה, אבל הלוואי ובזה היו מסתכמות הבעיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 07:10 
זה מה שקורה, שבמקום לעצור לרגע, לחשוב איך מתקדמים הלאה, נכנסים לפאניקה ועושים מהלכים שאחר כך לתקן אותם צריך להגיע לבתי משפט.
אני כבר לא בטוח בכלל, שההתמודדות מול טביב, לא תהיה משחק ילדים מול הקומבינציה שרקמו לנו בקייץ שעבר.
לא שכבר נפתרנו משני החלאות הקודמים, ואלה שהיו לפניהם, גם הם נמצאים ברקע.

מי שלא יבוא לרכוש את הקבוצה, ייצטרך לשים כל כך הרבה כסף בשביל להיפטר מכל העלוקות, גם אם מדובר רק בשם הפועל תל אביב ריק מתוכן (בלי שחקנים).
אני כבר לא בטוח, שגם אם העלוקות יחליטו שהם מוכנות להפסיק למצוץ את האדום מהפועל (האדום נהיה חיוור מאוד בשנים האחרונות), לרוכש יהיה סבלנות להתעסק בתסבוכת שהגאונים יצרו פה.

העתיד הניהולי שלנו כבר מזמן לא נראה כל כך שחור, כמו בשבוע האחרון.

אני הייתי אחד התומכים הגדולים של קבוצת אוהדים, אבל לא בקונסטלציה הזו.
לקחו הזדמנות פז, וריסקו אותנו לחתיכות, תרתי משמע.

תעשו לי ולאוהדי הפועל טובה, ולכבוד השנה החדשה, תעיפו את הישבנים שלכם מהאהבה שלנו!

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 07:57 
הבעיה הגדולה ביותר היא שאנשים רושמים דברים על בסיס דברים שאיך נקרא להם לא כלכך עובדתיים, האמת מבלי להיכנס ליותר מידי התפלפלויות יש עוד מסכת שמועות ענפה מן הצד השני של המטרס ששם מדברים על דברים הפוכים לגמרי מן המוצג בעולם התוכן של הפורום, דרך אגב אם נסתכל קצת על דברים עובדתיים נראה כי הגישה האחרת שבה נטען שיש יותר כסף ממה שנאמר לנו ונטבל אותה בקורטב של ספקולציה "יש מישהו אחר ששם כסף בהפועל" אזי אפשר לכתוב פה מגילות על הסו קולד "עובדות" בנושא הזה (שכטר,ורמוט,אלמוג כהן,פריירה, התחלת העונה שעברה והתחלת העונה הזו)
כולם טוענים עכשיו שלהפועל אין כסף וזה קרה במקביל גם עונה שעברה גם בינואר שעבר גם בתחילת העונה הזו וגם אחרי אי ההפעלה לאירופה אבל בכל הפעמים עד עכשיו הוכח אחרת, אבל זה לא באמת מעניין את רוב החברה שרק מחכים לאפשרות לתקוף את מבנה הבעלות הקיים ואי הגעת המשיח אולמיטי שרק מסתתר מאחורי הפינה אם רק ירצו למכור את הקבוצה.

האמת שלי אין קצה של ידיעה מה הגרסה האמתית שיש מאחורי הקלעים בהפועל יש כסף והמצב סביר או אין כסף והמצב קטסטרופה , כל מה שאנחנו "יודעים" מגיע מאינטרסנטים וספקולנטים לטוב ולרע אין גרם אחד של עובדה בה אנחנו יכולים להתגאות ולומר כמו אובמה הנה האקדח המעשן שלכם .

אז עד סיום חלון העברות אני מניח שלפחות לצד של האין כסף נדע אם הוא צודק כי הרי ימכרו או את שכטר או את דמארי, אבל אם לא זה כמובן לא יוכיח שיש כסף כי העתיד עוד יוכל להוכיח אחרת, אבל עשו טובה תורידו קצת את מדד ההתלהמות והנחרצות אם הדבר לא יקרה ואכן לא יקרה שום דבר מן הדברים שאתם כלכך נחרצים לגביהם, מן הצד השני אני בטוח שאם אכן יקרה הדבר רבים וטובים יצטרפו למחאה שלכם בלי הצורך המוזר לומר אמרתי לכם .

נ.ב: כל השוואה לגבי טביב היא כרגע בגדר הזויה, כי בעידן טביב היו עובדות ברורות לגבי הדברים שקרו (רק שאז אנשים העדיפו להעלים עין) וכאן העובדות לא ברורות עדיין אלא אם מישהו מנכבדי הפורום יוכיח אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
הפועל בנתה סגל מתוך הנחה/הימור של קבלת כסף מעלייה לבתים.
מאחר שהודחה ולא קיבלה את הכסף היא מצויה בגירעון חמור ולא יכולה להמשיך להחזיק את הסגל הזה.
לכן היא תאלץ לעשות שינויים בסגל, כלומר: לוותר על שחקנים.
עכשיו צריך להחליט את מי משחררים.

לדעתי עדיף את דמארי לחיפה (ולנסות משהו גם עם סאשה ועמוס) אבל לא זאת הנקודה.
מה שחשוב זה להבין שלא נוכל להחזיק את הסגל הקיים מבלי להסתכן בפשיטת רגל מוחלטת.
לדעתי, מנקודת המוצא הזאת צריך להתנהל הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
אה, הדיון צריך להתפתח מנקודת פתיחה שבה אוהדי הפועל משלימים עם כך שהאנשים שנקראים "בעלים" לא מוכנים לשים שקל אחד בהפועל?

(לא שאני אומר שזה נכון, אבל ברגע ששכטר/דמארי יימכר זו המשמעות הברורה של הדבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 08:25 
האדס כתב:
אה, הדיון צריך להתפתח מנקודת פתיחה שבה אוהדי הפועל משלימים עם כך שהאנשים שנקראים "בעלים" לא מוכנים לשים שקל אחד בהפועל?

לא תקרא שוב את מה שרשמתי, כל מה שאני טוען זה שאנשים רושמים דברים כעובדות מוחלטות מבלי שיש להם את המושג האם זה כך באמת, אין שום הסתייגות מכך שיכול להיות שלא כך הם פני הדברים.
ההשוואה היחידה שערכתי לטביב זה שהמחאה נגדו היתה על בסיס עובדות על פעולות שנעשו (לא בהכרח כסף) אשר העידו על התנהלותו.
אצלי כסף הוא רק פרמטר אחד מיני רבים אשר מעיד על התנהלות נכונה או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 08:25 
הסלע האדום כתב:
הפועל בנתה סגל מתוך הנחה/הימור של קבלת כסף מעלייה לבתים.
מאחר שהודחה ולא קיבלה את הכסף היא מצויה בגירעון חמור ולא יכולה להמשיך להחזיק את הסגל הזה.
לכן היא תאלץ לעשות שינויים בסגל, כלומר: לוותר על שחקנים.
עכשיו צריך להחליט את מי משחררים.

לדעתי עדיף את דמארי לחיפה (ולנסות משהו גם עם סאשה ועמוס) אבל לא זאת הנקודה.
מה שחשוב זה להבין שלא נוכל להחזיק את הסגל הקיים מבלי להסתכן בפשיטת רגל מוחלטת.
לדעתי, מנקודת המוצא הזאת צריך להתנהל הדיון.

די כבר עם לאיים אלינו עם פשיטת רגל.כבר מעל 25 שנים אני שומע שתכף הפועל פושטת רגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
האדס כתב:

לא תקרא שוב את מה שרשמתי, כל מה שאני טוען זה שאנשים רושמים דברים כעובדות מוחלטות מבלי שיש להם את המושג האם זה כך באמת, אין שום הסתייגות מכך שיכול להיות שלא כך הם פני הדברים.
ההשוואה היחידה שערכתי לטביב זה שהמחאה נגדו היתה על בסיס עובדות על פעולות שנעשו (לא בהכרח כסף) אשר העידו על התנהלותו.
אצלי כסף הוא רק פרמטר אחד מיני רבים אשר מעיד על התנהלות נכונה או לא

לא הגבתי לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

למיטב הבנתי הם מוכנים לשים יותר משקל אחד כדי להחזיק קבוצת מקומות 3-5
ולא מוכנים (וכנראה גם לא מסוגלים) לשים סכום שמספיק למאבק על האליפות אבל יסכן את קיום הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 09:25 
הסלע האדום,אני מבין את הבעיה שאתה מציג.מקבל.חייבים למכור שחקן מפתח.
שיחזירו באותה הזדמנות לבעלי המנויים חלק מהכסף.
המחיר שלהם עלה כזכור תוך הסבר שזה נועד לרכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
הסלע האדום,אני מבין את הבעיה שאתה מציג.מקבל.חייבים למכור שחקן מפתח.
שיחזירו באותה הזדמנות לבעלי המנויים חלק מהכסף.
המחיר שלהם עלה כזכור תוך הסבר שזה נועד לרכש

בלי לקחת צד מסוים
אז המחיר של המנוים עלה כדי להביא את שכטר, בהנחה ומגיעים לבתים של ליגת אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 10:13 
סימרוטיץ כתב:
הבעיה הגדולה ביותר היא שאנשים רושמים דברים על בסיס דברים שאיך נקרא להם לא כלכך עובדתיים, האמת מבלי להיכנס ליותר מידי התפלפלויות יש עוד מסכת שמועות ענפה מן הצד השני של המטרס ששם מדברים על דברים הפוכים לגמרי מן המוצג בעולם התוכן של הפורום, דרך אגב אם נסתכל קצת על דברים עובדתיים נראה כי הגישה האחרת שבה נטען שיש יותר כסף ממה שנאמר לנו ונטבל אותה בקורטב של ספקולציה "יש מישהו אחר ששם כסף בהפועל" אזי אפשר לכתוב פה מגילות על הסו קולד "עובדות" בנושא הזה (שכטר,ורמוט,אלמוג כהן,פריירה, התחלת העונה שעברה והתחלת העונה הזו)
כולם טוענים עכשיו שלהפועל אין כסף וזה קרה במקביל גם עונה שעברה גם בינואר שעבר גם בתחילת העונה הזו וגם אחרי אי ההפעלה לאירופה אבל בכל הפעמים עד עכשיו הוכח אחרת, אבל זה לא באמת מעניין את רוב החברה שרק מחכים לאפשרות לתקוף את מבנה הבעלות הקיים ואי הגעת המשיח אולמיטי שרק מסתתר מאחורי הפינה אם רק ירצו למכור את הקבוצה.

האמת שלי אין קצה של ידיעה מה הגרסה האמתית שיש מאחורי הקלעים בהפועל יש כסף והמצב סביר או אין כסף והמצב קטסטרופה , כל מה שאנחנו "יודעים" מגיע מאינטרסנטים וספקולנטים לטוב ולרע אין גרם אחד של עובדה בה אנחנו יכולים להתגאות ולומר כמו אובמה הנה האקדח המעשן שלכם .

אז עד סיום חלון העברות אני מניח שלפחות לצד של האין כסף נדע אם הוא צודק כי הרי ימכרו או את שכטר או את דמארי, אבל אם לא זה כמובן לא יוכיח שיש כסף כי העתיד עוד יוכל להוכיח אחרת, אבל עשו טובה תורידו קצת את מדד ההתלהמות והנחרצות אם הדבר לא יקרה ואכן לא יקרה שום דבר מן הדברים שאתם כלכך נחרצים לגביהם, מן הצד השני אני בטוח שאם אכן יקרה הדבר רבים וטובים יצטרפו למחאה שלכם בלי הצורך המוזר לומר אמרתי לכם .

נ.ב: כל השוואה לגבי טביב היא כרגע בגדר הזויה, כי בעידן טביב היו עובדות ברורות לגבי הדברים שקרו (רק שאז אנשים העדיפו להעלים עין) וכאן העובדות לא ברורות עדיין אלא אם מישהו מנכבדי הפורום יוכיח אחרת.

סימרוטיץ,

קראת את מה שכתבת ?
אתה עדיין בטוח שהמצב בסדר ?

בוא נתחיל מהנ.ב. .
אילו עובדות בדיוק היו בתקופת טביב, מעבר לספקולציות, שאתה יכול לבוא איתם כעובדות גמורות לבית משפט ?
מישהו אי פעם הציג דו"ח מפורט, מעבר לתביעה למשיכת זמן, לבית המשפט, שעדיין לא ברור ידו של מי תהיה על העליונה, על הגניבה של טביב מהפועל ?
עד עכשיו מכל התביעות, רק שמעתי על פשירות עם טביב, שבעצם הוא יוצא מנצח מהדיונים.

אני לא אומר שהוא לא גנב כסף מהפועל, ואני בטוח שהוא עשה זאת, אבל עדיין לא ראיתי דו"ח או תביעה רצינית מול הבחור!

המבנה שאתה מדבר עליו, נבנה על בסיס רעוע, שבסך הכל הוסיפו לו פלסטרים, שפכטל, הרבה דקורציה ישנה ולא ממש סילקו את המפגעים הישנים מהשטח.
אני הייתי מגדיר אותו כבניין לשימור, בלי טופס 4.

פעם היו טביב ומוני ( אפשר גם להתחיל מתאומים ושות').
מוני הלך, ונשארה אישתו לשעבר.
טביב רוצה ללכת, ומצטרפים, חיים וחברים, חג'ג', סיימון, העמותה ותאומים מהסיבובים הקודמים (ייתכן והוא גם אף פעם לא הלך)
לא התחלתי אפילו לדבר על כל המקורבים החדשים, שהתנפלו על הצלחת ופעם היו רק אוהדים.

כל זה בפחות משנתיים.
אם אתה לא רואה את הבעיה, אז זאת פשוט התנהגות של בת יענה.

בעניין המשקיע שלא יגיע,
האמת היא שאני בכלל חשבתי על עמותה בריאה.
אני עדיין בעד עמותה בריאה, מחזיקה קבוצת כדורגל וכדורסל, ממנה צוות ניהולי מקצועי לכל אחת מהקבוצות, ומתנהלת לפי מה שכתוב בספר.
אמרו שהמצב מסובך, התפתלו ובסוף אמרו, מצאנו את הנוסחה המנצחת.
אני בספק גדול, ובאמת לא מבין למה תמיד הישראלים האלה חייבים להשתחצן ולאמר אנחנו יודעים יותר טוב מכולם.
אין אח ורע למבנה הנוכחי באף מקום שפוי בעולם.

חזרה למשקיע שיגיע/מגיע/הגיע, אני כבר יגע מלחכות לו,
אני באמת מתחיל להאמין שמישהו חוסם אותו כל פעם בהמתלות כאלו ואחרות.
ייתכן גם שהמצב כלכך מסובך משפטית, שאף בן אדם נורמלי לא רוצה להתעסק עם קן הצרעות שקיים במועדון שלנו.

כל זה בלי שהתחלתי לרשום אות אחת על המצב המקצועי, שמושפע ישירות מהמצב הניהולי של המועדון.

חזרה למבנה,
בהתחלה היה צריך באגר על מנת לסלק את הזבל.
אחר כל גילו שצריך כלים כבדים להריסת עמודים עיקשים.
באיזשהו שלב גילו שהאינסטלציה כל כך מצחינה, שצריך גם אותה להחליף.
היום מסתבר, שגם שכחו לחבר אותה לביוב המרכזי, ולנקז את החרא החוצה.
הערכת המומחה, תביאו D-9 ותעלו על המבנה, תיישרו את השטח ונתחיל מהתחלה.
בכדורסל זה עבד יופי, אלא אם יש למישהו תרופת פלא לסילוק כל העלוקות.

מבחינתי אין כאן עניין של לקחת צד כזה או אחר.
הצד שלי הוא טובת הפועל, ולכן אני באמת אהיה שמח אם כל החארות יעזבו את הפועל לפני שיהיה מאוחר.
האמת, שאף פעם לא מאוחר ולא צריך להיות דרמטי.
מצד שני, העתיד לא נראה כל כך מדכא ובלי תקווה.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
יש פה כאלה שמתווכחים ברמה התיאורטית- אינטלקטואלית ויש פה מלל רב והודעות ארוכות כמו הגלות.
אבל אני כבר יומיים מסתובב עם הרגשה חרא שפריירה כבר לא יבוא וטרייד עם דמארי כבר לא יצא לפועל והקבוצה שרן בנה לנו בתקציב של למעלה מ40 מיליון ש"ח תהיה אפורה, משעממת ומוגבלת.
זהו. פרקתי. נחזור בערב אחרי המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 11:16 
האמת שמה שנאמר פה מטריד,מדאיג ומעלה חששות קשים לגבי עתידה של הפועל,
אם נבחן את ההיסטוריה בשנים האחרונות זהו חשש שמלווה אותנו לאורך שנים,
אין ספק שאני כאוהד הייתי רוצה קבוצה עם בסיס כלכלי איתן עם עתיד וחזון ברור.
אלא שגם קבוצה כמו מכבי ת"א שהייתה עטופה בכסף במשך שנים כולל הבעלים הנוכחי שנכשל בכל מהלך שעשה עד שהגיע לאיזשהיא נוסחא שמביאה עם הכסף שלהם הצלחות.
עדיין עם כל הפסימיות ששוררת פה על רקע הידיעות והדאגה המובנת ,יש לנו קבוצה עם סגל לא רע ,מאמן מצויין לדעתי
והיום יש לנו משחק סופר חשוב וזה מה שמעניין אותי כרגע
חייבים לחזור עם 3 נקודות ויהי מה
בהצלחה :hapoel: :COMMY:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
el dudernio כתב:
ראצ'ו זאת בדיוק הבעייה. בנו מראש תקציב בגרעון של 20 מליון שקל.
במקום להיות "שקופים" כמו שביקשנו אנחנו ממשיכים לשקר את עצמינו.

אני בטוח שאם היו אומרים אנחנו בונים קבוצה על בסיס הכנסות בטוחות בלבד על מנת להבריא את המועדון לא היינו מוכרים פחות מנויים באופן משמעותי, אבל בטוח מפלס הלחץ היה יורד.

ואני בטוח שאתה לא באמת מאמין לעצמך...

אני מאוד מאמין לעצמי.
כמו ששנה שעברה לפני וורמוט מכרנו את ה 6400 מנויים, גם השנה ללא שכטר זה היה נמכר, אז לא ההינו מגיעים ל 8000 וואו, בשביל זה לא שווה להיכנס לגרעון של 20 מליון.

מה גם שאם יש דבר שאני יותר מבטוח לגביו בנוגע לקהל של הפועל זה שאנחנו מאוהבים בתדמית ה"אחר והשונה". אם היו נותנים לנו הזדמנות לעשות את זה בשם "הפועל"
אין לי ספק שזה היה מצליח, ולכן ב"שיווק" נכון גם ללא שכטר אנחנו עם 8000 מנויים +.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
אני לא כותב לאחרונה כמו בעבר ולא "בגלל ירידת רמתו של הפורום " אלא מאחר ואני שורץ פחות בפורום.

הטור של עמיקם מכובד וראוי ל- :ROSE:

אני מציע שגם הוא וגם אחרים ( הוא לא היחיד ) יביאו ציטוט של טור טוב ולא סתם לינק לטור במיוחד לעיתון/שבועון שהם עובדים בו. ביהדות קוראים לכך "מראית עין".

תמיד חשבתי שאולי השיכור צודק ובגלל יש הרבה מריבות בפורום כמאמר הביטו "אם שלושה אומרים שאתה שיכור , בדוק עצמך אולי אתה אכן שיכור".
אני רואה שגם בנושא זה הוא ועוד כמה שיכורים טועים.
שתהיה לנו שבת אדומה מנחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 11:46 
Charlie כתב:
יש פה כאלה שמתווכחים ברמה התיאורטית- אינטלקטואלית ויש פה מלל רב והודעות ארוכות כמו הגלות.
אבל אני כבר יומיים מסתובב עם הרגשה חרא שפריירה כבר לא יבוא וטרייד עם דמארי כבר לא יצא לפועל והקבוצה שרן בנה לנו בתקציב של למעלה מ40 מיליון ש"ח תהיה אפורה, משעממת ומוגבלת.
זהו. פרקתי. נחזור בערב אחרי המשחק.

זמן רב לא הבעתי דעה או השתתפתי באופן פעיל בדיונים.
היום התעוררתי ב- 04:00, עבדתי קלות וחזרתי זמן קצר לאחר השעה 06:00, שעון מרכז אירופה הביתה.
מאחר וסופשבוע, הגרמניה שלצידי עדיין התהפכה מצד לצד, ואני החלטתי לבדוק את הפורום.

ראיתי את הדיון הזה, והחלטתי לפרוק, מטענים שאגרתי בחודשים האחרונים.

הנושא המקצועי קשור באופן ישיר לנושא הניהולי.
לא תמיד חשוב מה התקציב, אלא יותר חשוב הדרך, המטרות והפיגורות שמובילות כל תחום.
הכל קשור באופן ישיר אחד לשני.

בסופו של יום, גם אני אשב ב- 18:30 שעון מקומי לראות את הפועל.
אבל עדיין יהיה לי קשה להתנתק מהתחושה של איכס בגרון, שמה שאנחנו רואים על הדשא, בקונסטלציה ניהולית אחרת היה מביא תוצאות אחרות.

הפועל זו האהבה הראשונה שלי אחרי המשפחה, כבר כמעט 40 שנה (אהדה מגיל 6 נחשבת) ולכן כואב לי.
פרקתי!

נ.ב.
היידי התעוררה, עשתה את האמבטיה השבועית ומוכנה לצאת למסע הקניות השבועי שלנו.
מאחר ואנחנו מוזמנים לארוחה ב- 14:00 שעון מקומי, זו היתה פריקה אחרונה לפני עליית האדומים לדשא בבירת הנגב.
צ'רלי, לא משהו אישי, סתם רוח צחוק משובבת לשבת בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 11:53 
אני לא מצליח להבין איך שבועיים אחרי הצהרה רשמית על משהו הכל יכול להתהפך כל כך לכיוון השני
הפורום בחודש האחרון הוא סובל מחרדות ברמות הכי קשות שיש
לא בא כאן להגיד שהניהול בהפועל הוא טוב ושמה שקורה הוא טוב
אבל הם לפני שבועים ולפני כמה ימים הצהירו על דברים, איך הכל יכול להתהפך בשניה, הרי הם מודעים לנזק העצום בדיבורים הללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 12:03 
בלומי האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:

סימרוטיץ,

קראת את מה שכתבת ?
אתה עדיין בטוח שהמצב בסדר ?

בוא נתחיל מהנ.ב. .
אילו עובדות בדיוק היו בתקופת טביב, מעבר לספקולציות, שאתה יכול לבוא איתם כעובדות גמורות לבית משפט ?
מישהו אי פעם הציג דו"ח מפורט, מעבר לתביעה למשיכת זמן, לבית המשפט, שעדיין לא ברור ידו של מי תהיה על העליונה, על הגניבה של טביב מהפועל ?
עד עכשיו מכל התביעות, רק שמעתי על פשירות עם טביב, שבעצם הוא יוצא מנצח מהדיונים.

אני לא אומר שהוא לא גנב כסף מהפועל, ואני בטוח שהוא עשה זאת, אבל עדיין לא ראיתי דו"ח או תביעה רצינית מול הבחור!

המבנה שאתה מדבר עליו, נבנה על בסיס רעוע, שבסך הכל הוסיפו לו פלסטרים, שפכטל, הרבה דקורציה ישנה ולא ממש סילקו את המפגעים הישנים מהשטח.
אני הייתי מגדיר אותו כבניין לשימור, בלי טופס 4.

פעם היו טביב ומוני ( אפשר גם להתחיל מתאומים ושות').
מוני הלך, ונשארה אישתו לשעבר.
טביב רוצה ללכת, ומצטרפים, חיים וחברים, חג'ג', סיימון, העמותה ותאומים מהסיבובים הקודמים (ייתכן והוא גם אף פעם לא הלך)
לא התחלתי אפילו לדבר על כל המקורבים החדשים, שהתנפלו על הצלחת ופעם היו רק אוהדים.

כל זה בפחות משנתיים.
אם אתה לא רואה את הבעיה, אז זאת פשוט התנהגות של בת יענה.

בעניין המשקיע שלא יגיע,
האמת היא שאני בכלל חשבתי על עמותה בריאה.
אני עדיין בעד עמותה בריאה, מחזיקה קבוצת כדורגל וכדורסל, ממנה צוות ניהולי מקצועי לכל אחת מהקבוצות, ומתנהלת לפי מה שכתוב בספר.
אמרו שהמצב מסובך, התפתלו ובסוף אמרו, מצאנו את הנוסחה המנצחת.
אני בספק גדול, ובאמת לא מבין למה תמיד הישראלים האלה חייבים להשתחצן ולאמר אנחנו יודעים יותר טוב מכולם.
אין אח ורע למבנה הנוכחי באף מקום שפוי בעולם.

חזרה למשקיע שיגיע/מגיע/הגיע, אני כבר יגע מלחכות לו,
אני באמת מתחיל להאמין שמישהו חוסם אותו כל פעם בהמתלות כאלו ואחרות.
ייתכן גם שהמצב כלכך מסובך משפטית, שאף בן אדם נורמלי לא רוצה להתעסק עם קן הצרעות שקיים במועדון שלנו.

כל זה בלי שהתחלתי לרשום אות אחת על המצב המקצועי, שמושפע ישירות מהמצב הניהולי של המועדון.

חזרה למבנה,
בהתחלה היה צריך באגר על מנת לסלק את הזבל.
אחר כל גילו שצריך כלים כבדים להריסת עמודים עיקשים.
באיזשהו שלב גילו שהאינסטלציה כל כך מצחינה, שצריך גם אותה להחליף.
היום מסתבר, שגם שכחו לחבר אותה לביוב המרכזי, ולנקז את החרא החוצה.
הערכת המומחה, תביאו D-9 ותעלו על המבנה, תיישרו את השטח ונתחיל מהתחלה.
בכדורסל זה עבד יופי, אלא אם יש למישהו תרופת פלא לסילוק כל העלוקות.

מבחינתי אין כאן עניין של לקחת צד כזה או אחר.
הצד שלי הוא טובת הפועל, ולכן אני באמת אהיה שמח אם כל החארות יעזבו את הפועל לפני שיהיה מאוחר.
האמת, שאף פעם לא מאוחר ולא צריך להיות דרמטי.
מצד שני, העתיד לא נראה כל כך מדכא ובלי תקווה.

בלומי, אני בכלל לא נכנס לויכוח האם המצב טוב או רע, תחושתי האישית איננה מהמשובחות אך לא אובדנית אני חושב שסיום חלון העברות יראה לנו בצורה טובה יותר מה המצב האמיתי של הפועל
בעניין טביב יש הרבה עובדות (הן לא צריכות להית ברמת בית משפט) ואין באמת טעם שנתחיל לעלות מן האוב היסטוריה, אך די בלהזכיר שהיתה כפר סבא ועברו הפלילי של טביב.
כל מה שאני אומר זה שמתבססים על העיתונות הכתובה (ממתי האמינות שלה כלכך איתנה ?) ואינני טומן את ראשי בחול, אך אני לא נחפז במסקנות סופניות גם אם התחושות שלי משתלטות עלי לפעמיים אחרי כתבה כזו או אחרת, בינתיים מבחן התוצאה עד כה בשנתיים האחרונות הוכיח אחרת, למרות זאת אני מסכים שחלון העברות הזה הוא נקודת בוחן טובה אחרי אי העפלת הקבוצה לאירופה.
בואו נמתין קצת עם ההספדים על מה עובד ומה לא עובד, יש כולה עוד שבועיים לסיום החלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: