סימרוטיץ כתב:
הבעיה הגדולה ביותר היא שאנשים רושמים דברים על בסיס דברים שאיך נקרא להם לא כלכך עובדתיים, האמת מבלי להיכנס ליותר מידי התפלפלויות יש עוד מסכת שמועות ענפה מן הצד השני של המטרס ששם מדברים על דברים הפוכים לגמרי מן המוצג בעולם התוכן של הפורום, דרך אגב אם נסתכל קצת על דברים עובדתיים נראה כי הגישה האחרת שבה נטען שיש יותר כסף ממה שנאמר לנו ונטבל אותה בקורטב של ספקולציה "יש מישהו אחר ששם כסף בהפועל" אזי אפשר לכתוב פה מגילות על הסו קולד "עובדות" בנושא הזה (שכטר,ורמוט,אלמוג כהן,פריירה, התחלת העונה שעברה והתחלת העונה הזו)
כולם טוענים עכשיו שלהפועל אין כסף וזה קרה במקביל גם עונה שעברה גם בינואר שעבר גם בתחילת העונה הזו וגם אחרי אי ההפעלה לאירופה אבל בכל הפעמים עד עכשיו הוכח אחרת, אבל זה לא באמת מעניין את רוב החברה שרק מחכים לאפשרות לתקוף את מבנה הבעלות הקיים ואי הגעת המשיח אולמיטי שרק מסתתר מאחורי הפינה אם רק ירצו למכור את הקבוצה.
האמת שלי אין קצה של ידיעה מה הגרסה האמתית שיש מאחורי הקלעים בהפועל יש כסף והמצב סביר או אין כסף והמצב קטסטרופה , כל מה שאנחנו "יודעים" מגיע מאינטרסנטים וספקולנטים לטוב ולרע אין גרם אחד של עובדה בה אנחנו יכולים להתגאות ולומר כמו אובמה הנה האקדח המעשן שלכם .
אז עד סיום חלון העברות אני מניח שלפחות לצד של האין כסף נדע אם הוא צודק כי הרי ימכרו או את שכטר או את דמארי, אבל אם לא זה כמובן לא יוכיח שיש כסף כי העתיד עוד יוכל להוכיח אחרת, אבל עשו טובה תורידו קצת את מדד ההתלהמות והנחרצות אם הדבר לא יקרה ואכן לא יקרה שום דבר מן הדברים שאתם כלכך נחרצים לגביהם, מן הצד השני אני בטוח שאם אכן יקרה הדבר רבים וטובים יצטרפו למחאה שלכם בלי הצורך המוזר לומר אמרתי לכם .
נ.ב: כל השוואה לגבי טביב היא כרגע בגדר הזויה, כי בעידן טביב היו עובדות ברורות לגבי הדברים שקרו (רק שאז אנשים העדיפו להעלים עין) וכאן העובדות לא ברורות עדיין אלא אם מישהו מנכבדי הפורום יוכיח אחרת.
סימרוטיץ,
קראת את מה שכתבת ?
אתה עדיין בטוח שהמצב בסדר ?
בוא נתחיל מהנ.ב. .
אילו עובדות בדיוק היו בתקופת טביב, מעבר לספקולציות, שאתה יכול לבוא איתם כעובדות גמורות לבית משפט ?
מישהו אי פעם הציג דו"ח מפורט, מעבר לתביעה למשיכת זמן, לבית המשפט, שעדיין לא ברור ידו של מי תהיה על העליונה, על הגניבה של טביב מהפועל ?
עד עכשיו מכל התביעות, רק שמעתי על פשירות עם טביב, שבעצם הוא יוצא מנצח מהדיונים.
אני לא אומר שהוא לא גנב כסף מהפועל, ואני בטוח שהוא עשה זאת, אבל עדיין לא ראיתי דו"ח או תביעה רצינית מול הבחור!
המבנה שאתה מדבר עליו, נבנה על בסיס רעוע, שבסך הכל הוסיפו לו פלסטרים, שפכטל, הרבה דקורציה ישנה ולא ממש סילקו את המפגעים הישנים מהשטח.
אני הייתי מגדיר אותו כבניין לשימור, בלי טופס 4.
פעם היו טביב ומוני ( אפשר גם להתחיל מתאומים ושות').
מוני הלך, ונשארה אישתו לשעבר.
טביב רוצה ללכת, ומצטרפים, חיים וחברים, חג'ג', סיימון, העמותה ותאומים מהסיבובים הקודמים (ייתכן והוא גם אף פעם לא הלך)
לא התחלתי אפילו לדבר על כל המקורבים החדשים, שהתנפלו על הצלחת ופעם היו רק אוהדים.
כל זה בפחות משנתיים.
אם אתה לא רואה את הבעיה, אז זאת פשוט התנהגות של בת יענה.
בעניין המשקיע שלא יגיע,
האמת היא שאני בכלל חשבתי על עמותה בריאה.
אני עדיין בעד עמותה בריאה, מחזיקה קבוצת כדורגל וכדורסל, ממנה צוות ניהולי מקצועי לכל אחת מהקבוצות, ומתנהלת לפי מה שכתוב בספר.
אמרו שהמצב מסובך, התפתלו ובסוף אמרו, מצאנו את הנוסחה המנצחת.
אני בספק גדול, ובאמת לא מבין למה תמיד הישראלים האלה חייבים להשתחצן ולאמר אנחנו יודעים יותר טוב מכולם.
אין אח ורע למבנה הנוכחי באף מקום שפוי בעולם.
חזרה למשקיע שיגיע/מגיע/הגיע, אני כבר יגע מלחכות לו,
אני באמת מתחיל להאמין שמישהו חוסם אותו כל פעם בהמתלות כאלו ואחרות.
ייתכן גם שהמצב כלכך מסובך משפטית, שאף בן אדם נורמלי לא רוצה להתעסק עם קן הצרעות שקיים במועדון שלנו.
כל זה בלי שהתחלתי לרשום אות אחת על המצב המקצועי, שמושפע ישירות מהמצב הניהולי של המועדון.
חזרה למבנה,
בהתחלה היה צריך באגר על מנת לסלק את הזבל.
אחר כל גילו שצריך כלים כבדים להריסת עמודים עיקשים.
באיזשהו שלב גילו שהאינסטלציה כל כך מצחינה, שצריך גם אותה להחליף.
היום מסתבר, שגם שכחו לחבר אותה לביוב המרכזי, ולנקז את החרא החוצה.
הערכת המומחה, תביאו D-9 ותעלו על המבנה, תיישרו את השטח ונתחיל מהתחלה.
בכדורסל זה עבד יופי, אלא אם יש למישהו תרופת פלא לסילוק כל העלוקות.
מבחינתי אין כאן עניין של לקחת צד כזה או אחר.
הצד שלי הוא טובת הפועל, ולכן אני באמת אהיה שמח אם כל החארות יעזבו את הפועל לפני שיהיה מאוחר.
האמת, שאף פעם לא מאוחר ולא צריך להיות דרמטי.
מצד שני, העתיד לא נראה כל כך מדכא ובלי תקווה.
שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.