תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 30/8-31/8
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי אחרת נתי.
הכוונה היתה שקשה לדבר מקצועית במצב כזה אז עשיתי פאוזה קטנה וניסיתי להתעסק בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:00 
nati כתב:
19 כתב:
בן אדם שמתחייב ואז חוזר בו הוא שקרן. אין לזה המשך, אין לזה אבל ואין כלום.

כן, אוהדים חשבו שהיה נכון "להמר" על אירופה. זה לא היה הימור, היו לכסף הזה ערבויות.

נראה לי שצריך לפרסם את השם/ות של מי שחזר מהתחייבות שלו.
בגלל אותו אחד או שניים אנחנו מתעצבנים גם על האחרים שכן עומדים במילה שלהם.

לא חושב שמישהו לא יעמוד בהתחיבויות שלו בסוף, מאמין שבסוף זה יסתדר, אבל כנראה שאנשים נבהלו כשהתברר להם שהם באמת צריכים לשלם כמה מיליוני שקלים, וגם לבן אדם אמיד מאוד זה לא תמיד קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מה שאמרתי.
חלק מהטענות שלנו לטביב היו שהוא לא הוציא כסף מהכיס כשהיה צריך (ההפך, הוא רק הכניס לכיס שלו כסף מהפועל).
אז עכשיו חלק מהאנשים במועדון צריכים להכניס את היד עמוק לכיס, עמוק יותר ממה שהם חשבו שיצטרכו. לצערי ולצערם הם יצטרכו לעמוד בהתחייבויות שלהם ולא לגלגל את זה על הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
ואולי בעצם כל ההיסטריה הזו זה בגלל גולדאהר וקרויף.
אם היה להם לוני אחד קצת יותר צנוע ופחות עשיר אז בשקט היינו מעמידים תקציב של 35 מיליון בלי יותר מדי פאניקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:05 
עזרא כתב:
לא אמרתי אחרת נתי.
הכוונה היתה שקשה לדבר מקצועית במצב כזה אז עשיתי פאוזה קטנה וניסיתי להתעסק בכדורגל.

צודק,ולכן מחקתי.
זה מה שקורה כשמתעוררים באמצע הלילה וקוראים בפורום עם עיניים חצי עצומות עם קורי שינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 30/8-31/8
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 30 אוגוסט 2013, 20:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אם היה להם לוני אחד קצת יותר צנוע ופחות עשיר אז בשקט היינו מעמידים תקציב של 35 מיליון בלי יותר מדי פאניקה.

אתה צודק וההיסטריה הזו מתחילה אצלנו, האוהדים, ומגיעה גם להנהלה.
במקום לחשוב איך אנחנו לא רודפים אחריהם ומוציאים כסף שאין, אנחנו צריכים (כולם, כולל אותי ואותך)לקחת צעד אחד אחורה בחזרה לשפיות.
הטירוף של לנסות ולהשיג את מכבי בכל דרך אפשרית הורס אותנו, מהאוהדים ועד להנהלה, ואנחנו כ"כ עסוקים בהם עד שאיבדנו את עצמנו. בהרבה מאוד מובנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
בחייאת נתי,זה מה שעושים באוסטרליה כשמתעוררים משינה,ישר רצים לפורום?
אני הייתי מנסה להרגע,למרות שכשאני הייתי בקליפורניה 3 חודשים זה לא היה שונה במיוחד.
ועוד משהו והיו על זה דיבורים: אני לא רופא ולא נביא אבל את דעתי הלא ממש אופטימית על ורמוט הבעתי כבר לא פעם.
בנתיים לצערי נראה שכל הפאניקה וההיסטריה היתה מוצדקת.
אם חלילה לא יהיה שינוי קיצוני בחודש הקרוב,זה יותר מלגיטימי לגשת לגילי ורמוט ולבקש שיקצץ!
אם הוא אוהב את הקבוצה הוא אמור ללכת לקראתנו.
וראצ׳ו,יהיה גם מעניין לדעת איפה זה עומד מבחינת הביטוח אם בכלל,ואם נצטרך להמשיך לבזבז רבע ממשכורות השחקנים על שחקן פצוע שנה שניה ברציפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:19 
עזרא כתב:
בחייאת נתי,זה מה שעושים באוסטרליה כשמתעוררים משינה,ישר רצים לפורום?
אני הייתי מנסה להרגע,למרות שכשאני הייתי בקליפורניה 3 חודשים זה לא היה שונה במיוחד.
ועוד משהו והיו על זה דיבורים: אני לא רופא ולא נביא אבל את דעתי הלא ממש אופטימית על ורמוט הבעתי כבר לא פעם.
בנתיים לצערי נראה שכל הפאניקה וההיסטריה היתה מוצדקת.
אם חלילה לא יהיה שינוי קיצוני בחודש הקרוב,זה יותר מלגיטימי לגשת לגילי ורמוט ולבקש שיקצץ!
אם הוא אוהב את הקבוצה הוא אמור ללכת לקראתנו.
וראצ׳ו,יהיה גם מעניין לדעת איפה זה עומד מבחינת הביטוח אם בכלל,ואם נצטרך להמשיך לבזבז רבע ממשכורות השחקנים על שחקן פצוע שנה שניה ברציפות.

לא,קודם הולכים לשירותים ושותים מים. ;)
הפאניקה שלך הייתה על הפציעה הקודמת של גילי.עכשיו הוא סובל מפציעה אחרת.בגלל הפאניקה שלך ועוד הרבה אחרים הוא חזר מוקדם מהפציעה הזאת והחמיר את הפציעה.
גילי יחזור מהפציעה ובקרוב.בוא נקווה שהוא גם יחזור לשיא הכושר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:34 
amirgk כתב:
שחר כתב:
amirgk כתב:
ערן כתב:
אתה מציג את זה כאילו אוהדי הפועל שכנעו את ראשי המועדון החסכנים והמסכנים "להמר על אירופה". חרטא. המערכת כולה בנתה על אירופה כמו כל שנה. אם כבר, אז מי שהזהיר שלא לעולם חוסן ושפעם אחת ניפול מאירופה ונתרסק כלכלית אז כדאי שאנשים יתחילו להביא כסף אמיתי מהבית זה אוהדים כאן.

אין "אוהדי הפועל" "מערכת" "הנהלה", כל מי שקשור להפועל הוא גם אוהד, וכל מי ששם כסף עשה זאת מתוך אהבה ורצון שתהיה קבוצה חזקה כדי ש"לאוהדים" תהיה גאווה. אני מאמין שמי ששם את כספו גם האמין שהפועל תעלה לשלב הבתים, כמו בשנים עברו, אבל כנראה שלא רק בכדורגל הפסדנו את העלייה, אלא גם בלחץ האדיר של כל המערכת, גם על השחקנים, שבלי אירופה זה "קטסטרופה", והתוצאה זה פיק ברכיים אדיר בבלומפילד נגד פאנדורי, ואל תדברו איתי על חיבור. אני מאלה שמאמינים שצריך להילחם עד סוף העונה, ולא לשחרר אף שחקן, למרות הכאב של חלק מאותם אוהדים ששמו ערבות יחויבו לפרוע אותה. בעונה הבאה, אפילו אם נהיה במוקדמות הליגה האירופית, צריך לבנות קבוצה בשפיות כלכלית, לא יזיק אם עונה אחת תהיה פיננסית, לו רק כדי שמחול השדים הבלתי ניתן לשליטה ייפסק.

ושוב מילה טובה לעידו חג'ג', שמוכיח שמאחורי ערבויות צריך לעמוד בכבוד. :ROSE:

יופי, עוד גיבוב של שטויות.
אפילו סטייקים היו מתביישים להתהפך כל כך הרבה פעמים.

אוקיי, גאון הדור בעל עמוד השידרה החסון, כל מה שאתה יודע לעשות זה לקשקש בפורום ולטנף את מי שאתה יכול, גיס חמישי.

אני מטנף? אני זה טפטף פה רעל ללא הפסקה על ידין שהוא סרטן בקבוצה וכמה הוא הורס את חדר ההלבשה נאצי וסגר במכבי? אני זה שלכלך על אלרואי עוד כשהוא היה במועדון ושיחק במדי הפועל ללא הרף על זה שהוא לא הסכים לעבור לקבוצה אחרת?
אני זה שקרא תחת המרכאות של "צמד הבכירים" לסלים ושי "סרטן שתקוע בתוכנו".
מי שהיה לא אחראי זה כל מי שדחף בקיץ למרדף המטורף אחרי שכטר,שעשה לובי להעלאת מחירי המנויים, שהתנהג בחסור אחריות, אני יותר ממאמין שרוב מי ששילם כסף על מנוי (גילוי נאות, אני לא וכבר כתבתי למה מספיק פעמים) סמך על מנהלי הקבוצה ובמיוחד על אלה שמתיימרים להיות נציגי האוהדים שינהגו ביותר אחריות ולא יהמרו על הכסף שלהם (הימור שקול להימור בקזינו).
אז עכשיו אתה מדבר על לבנות קבוצה בשפיות כלכלית?
אין פה שום חונטה ושום נעליים, אבל שפלוץ כמוך כותב בערך בכל הודעה שנייה על כמה שהפורום הזה הורס את הפועל ולא מפסיק לכתוב פה, לאיזה יחס בדיוק אתה מצפה? רק לפני יומיים בלילה כתבת שאני חסר אחריות שהעזתי להעלות את האפשרות שיש דיבורים רציניים על שכטר, קראת לי הזוי, אני אפילו לא אכתוב מה כתבת לי בפרטית ואיזה שטויות אתה כותב בתור מי שמתיימר לדברר א הקבוצה או העמותה בפורום הזה. אז באמת, העצה הכי טובה שלי עבורך היא להתחיל לעודד ולהפסיק לחנך. אגב, הפורום הזה קיים הרבה יותר משנתיים וכמו שפז אמר, אני לא ממש גאה בעובדה שאני כותב פה כל כך הרבה זמן, אבל זה המצב.

גייס חמישי שכמוני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:49 
אין פה שום היסטריה, אלא התפכחות. יש משהו מתעתע בפער בין הסגל ובעיקר שכטר, דמארי וגילי לבין המצב הפיננסי וניהולי של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:52 
kobster כתב:
עזרא כתב:

במקום לחשוב איך אנחנו לא רודפים אחריהם ומוציאים כסף שאין, אנחנו צריכים (כולם, כולל אותי ואותך)לקחת צעד אחד אחורה בחזרה לשפיות.
הטירוף של לנסות ולהשיג את מכבי בכל דרך אפשרית הורס אותנו, מהאוהדים ועד להנהלה, ואנחנו כ"כ עסוקים בהם עד שאיבדנו את עצמנו. בהרבה מאוד מובנים.

אני חושב שמי שאשם במרדף אחרי מכבי וכל ההתאבדויות האלה על שחקנים והימורים הזויים על המענק מאירופה, זו ההנהלה, אם היא עושה את זה בגלל לחץ של אוהדים , היא לא יכולה להמשיך לנהל את הפועל כי היא חסרת אחריות ואני לא מדבר על החג'ג הזה שהולך ומתראיין לכל קבוצה בפייסבוק ומפזר הבטחות .
שונות מצד שני ,כל המבנה והפלטפורמה הזו שמקבלת החלטות בקבוצה היא כל כך מעוותת שגם אם יביאו לפה את המנכ"ל הכי טוב בעולם זה לא יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 20:54 
אה כן, ההיסטריה היחידה שבהחלט קיימת היא בדרך הניהול של המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
עזרא כתב:

אני חושב שמי שאשם במרדף אחרי מכבי וכל ההתאבדויות האלה על שחקנים והימורים הזויים על המענק מאירופה, זו ההנהלה, אם היא עושה את זה בגלל לחץ של אוהדים , היא לא יכולה להמשיך לנהל את הפועל כי היא חסרת אחריות ואני לא מדבר על החג'ג הזה שהולך ומתראיין לכל קבוצה בפייסבוק ומפזר הבטחות .
שונות מצד שני ,כל המבנה והפלטפורמה הזו שמקבלת החלטות בקבוצה היא כל כך מעוותת שגם אם יביאו לפה את המנכ"ל הכי טוב בעולם זה לא יעזור.

נגעת בנקודה הנכונה וזה מתקשר למה שרשמתי באשכול של ערן לגבי החלפת הבעלות.
אי אפשר לעבוד במבנה ניהולי כזה בהפועל. היו לנו שני בעלי בית משותפים שהצליחו לחרב פה הכל, אז למה אפשר לצפות שיש 6 או 7 גורמים שמחזיקים בבעלות כשאת חלקם בכלל לא סופרים ?
הכל מתחיל ונגמר בניהול נכון, מקצועי ושפוי. ברגע שגורמים מסוימים בהנהלה מושפעים ממה יחשבו האוהדים (וזה גם עונה לך אוגוסטוס על מה שרשמת) וישנם גורמים אחרים שמשתמשים בקהל ובהיסטריה שלו כדי להפעיל לחץ על הגורמים הראשונים, אז מקבלים מערכת מאוד בעייתית מיסודה, על זה נוסיף חוסר הצלחה מקצועי בשנתיים האחרונות ועל זה נוסיף הצלחה מסחררת של מכבי בתקופת הזמן הזו.
כרגע, הפתרון הוא פשוט - לנצח במגרש ולהוריד את ההיסטריה. אני אופטימי שאפשר לעשות את זה כבר מחר.
מצד שני, כולנו מבינים שזה לא יעלים את הבעיה האמיתית, ופה אני הרבה פחות אופטימי שיקרה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 21:51 
שוב שחקני כדורגל מוכיחים שהם זכאים לתיעוב בדיוק כמו הפולטיקאים, ושוב ההנהלה מפזרת שקרים שיווקיים כמו נרקמונים.
מבחינתי, זו העונה האחרונה שאני קונה את השקרים האלה, אני די מביך את עצמי שהאמנתי לשכטר ולמר תותח שבאמת היתה להם כוונה לממש את הערבות ואת ערימת ההבטחות שהם שיחררו לעולם. ששכטר יעבור בשביל מיליון וחצי ודאבור, ואני קונה את זה, עד עכשיו לא שמעתי את זונת התקשורת מכחישה משהו, שדמארי יעבור לחיפה, גם ככה אין לי שום ציפייה למשהו רציני העונה או בעונות הקרובות עד שלא יקרה הנס והחבורת הרכלניות יוחלפו בבעלים אמיתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 22:31 
מדהים, לפני יומיים לבבות ופרחים מכל עבר לחג'ג', היום הוא כבר המלך הערום, יותר מידי פעמים זה קורה כאן ויותר מידי מהר, במקום להסיק מסקנות שוגים בחזיונות.
עוד סימפטום לחוסר פרופורציות ששורה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 30/8-31/8
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 22:40 
אלה העובדות הגיע הזמן שתיתמודד איתם במקום לנתח פרופיל פסיכולוגי של משתמשים בפורום. הקרדיט היחיד שחג׳ג׳ מקבל זה על עסקת שכטר ושיווק יציע הכבוד, ברגע ששכטר מוצע למכבי חצי מהקרדיט נפל אוטומטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 23:21 
חג'ג' הוא לא הנקודה. הוא סימפטום להתנהלות של מערכת חולה. הוא יכולת להיות סופר לארד' ואחלה גבר או תחמן אופורטוניסט.
מבחינתי זה לא רלוונטי ולא מעניין.
אז שכטר יישאר עוד שנה וגם דמארי. ביג דיל. אז נדחה את הקץ עוד טיפה.
ככה אי אפשר להמשיך. זה כבר ברור לכולם, כנראה.
השאלה היא מה עושים כדי לשנות ובאמת שאין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
כבר שבוע שכל מה שמדברים פה זה על איזה קשקוש שהופץ בתקשורת. קשקוש שהפועל ושכטר הכחישו.
ושוב זה הוציא מהבוידם את התלונות על המבנה הניהולי בהפועל, כאילו המצב היום טוב למישהו מהמעורבים (כמובן, יש כמה שבטוחים אחרת למרות שאין לזה שום בסיס עובדתי).
אז ערן חוזר על הדברים שלו שוב למרות שאין אף אחד שחושב אחרת.
ושחר ממשיך לזרוע פאניקה ופסימיות.
וראצ'ו מנסה להרגיע וזה עובד על אלה שהיו רגועים מראש.

נהיה מתיש לקרוא פה. בחיי שקנסו יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
מתיש לך? נסה באמת בקנסו, למרות שגם שם אני בספק אם תסתדר.
מציע לך לא להתחיל לחלק ציונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

אוי אתה כועס?
אמרתי משהו שמפריע לך?

אני בטוח שתתגבר על זה.
בלי קשר שספציפית עליך לא אמרתי שום דבר שמצדיק תגובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

והיה קשה לענות לעניין ?
האשכול שלך מוצדק כי הוא נוגע בבעיה האמיתית שלנו ואדום נחמד אפילו אמר שהוא מסכים איתך.
את מי או את מה התגובה שלך משרתת ?

מעבר לכך, מפלס ההיסטריה כאן בשבוע האחרון באמת שחורג קצת מפרופורציות.
אני מניח שזה יהיה ככה עד לסגירת חלון ההעברות, הולכים להיות שבועיים וחצי קשים לחלק מהאנשים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אלה העובדות הגיע הזמן שתיתמודד איתם במקום לנתח פרופיל פסיכולוגי של משתמשים בפורום. הקרדיט היחיד שחג׳ג׳ מקבל זה על עסקת שכטר ושיווק יציע הכבוד, ברגע ששכטר מוצע למכבי חצי מהקרדיט נפל אוטומטית.

לגמרי. הייתי מתקן ומוסיף ששני שליש מהקרדיט נפל.
הוא קיבל הרבה פרחים פה על תפקיד הגביר/מרגיע לאומי כשהצהיר תחת כל עץ רענן שאין בור תקציבי
ואובדן ההכנסות מאירופה לא יפגע בתקציב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
איפה רשום שחג'ג' מוכר את איתי שכטר למכבי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
איפה רשום שחג'ג' מוכר את איתי שכטר למכבי ?

אני אגלה לך סוד.
בשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
החלטת שאם אתה לא יודע משהו, אף אחד אחר לא וכולם בעצם מדמיינים/הוזים/היסטריים?

אחרי זה אתה מתבכיין שלא מבינים אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 00:07 
ראצ'ו כתב:

אבל אנחנו לא חולקים על הדברים. זה שהמצב הניהולי דפוק זה ברור, זה שיש כמה אנשים שיכולים לדבר בתור המועדון זה דפוק, זה שעכשיו כולם חכמים בדיעבד אבל לפני חודשיים אם איתי שכטר היה עובר למכבי היו שורפים את המועדון זה גם ברור. אבל זה המצב וזה מה יש עד שיבוא מישהו אחר, וכן - אני כמו כולם פה מצפה ממי שיצא בהצהרות שיקח אחריות, אבל אני בסך הכל טוען, ואני אחזור על זה שוב, שרוח הדברים פה בפורום לפני חודשיים הייתה הפוכה לגמרי ולהיות חכם בדיעבד, זו לא חוכמה גדולה. הרי אם איתי שכטר היה חותם במכבי לפני חודשיים כי "את הכסף של הליגה האירופית חילקו ל-3 שנים" אז גם כנראה לא היו 8,000 מנויים, ואז כנראה גם היה פחות כסף, ואז גם כנראה היו פחות שחקנים, וכולם פה הרי אמרו ש"איתי שכטר יכריע את הכף לשנים הקרובות בלה בלה בלה", אבל בסופו של דבר יש משכורות לשלם, ואני יודע איך זה להגיע למצב שאתה מגיע ל-10 לחודש ואין לך כסף בבנק לשלם, ואני מבין מה יקרה בהפועל בעוד כמה חודשים, ולבנות על זה שעידו חג'ג' שהשקיע חצי מיליון שקל עד היום ישים פי עשרה, זה מסביר בדיוק למה המצב שלנו כל כך בעייתי.
וכן - רמון לא יודע לנהל, ולובין ספינונר (למרות שמי שעמד על הרגליים האחוריות בנושא שכטר זה דווקא לובין כי הוא חי את הקהל ומבין בדיוק מה יקרה, ותאמינו לי שאני לא מי שילך ויגן על אמיר לובין, אבל לפעמים שווה להשתחרר מסטיגמות על אנשים), ואני מסכים שכדי שהפועל תל אביב תוכל להתקיים היא צריכה הנהלה שמסוגלת כל שנה להעמיד 15 מיליון שקל ערבויות ובמקרה הצורך גם לשלם אותן, אבל אין את זה כרגע, והשאלה מה אפשר לעשות ועם מה אפשר להסתדר כדי להוציא את המיטב (וגם לשלם משכורות בעוד חודשיים).

אני מצטער, אבל עם כל הכבוד לשכטר, הוא המיקרו. אני כתבתי את אותם דברים בדיוק בשנה הקודמת שהיה פחד את מי נגריל בשלב הפלייאוף. כל שנה אותו דבר.
אני לא מאלה שכעסו על זהבי שהוא חתם במכבי. הייתי מאוד מאוכזב מהסיטואציה הזו, אבל הבנתי אותה. כעסתי עליו אחר כך שניכר היה שהוא שכח מאיפה הוא בא ולא נתן כבוד, אבל את החתימה שלו במכבי הבנתי וגם הבנתי את הפועל שלא התאבדו עליו.
ששמעתי בפעם הראשונה שרוצים להביא את שכטר, אני מודה ששמחתי, אבל הבן אדם הראשון שדיברתי איתו על זה, אמרתי לו שלדעתי לא נכון להתאבד עליו. לא במצב הנוכחי של הקבוצה כפי הבנתי אותו אז. אחרי זה כמובן שזה נהיה רציני, מאוד רציתי שהוא יבוא, אבל עדיין, זה נראה לי יותר משהו שהגיע מהרבה סיבות אבל לאו דווקא מבנייה מפוכחת ונכונה מבחינה אבולוציונית של הקבוצה.
אני לא יודע מה קורה אם רוכש, מי מחפש אותו ובאיזה מצב זה. אף אחד גם לא ממש טורח להסביר לי ולשאר האוהדים את הקו של ההנהלה הזו. אני שומע שהביאו את שכטר אז מעלים את מחירי המנויים, ושאחרי שעפו מאירופה כל המערכת נכנסה להלם ודכאון. כמו ילדים בני 5.

גם עכשיו שכטר עצמו הוא המיקרו. המאקרו זה ששוב אין שקיפות ואף אחד לא באמת יודע מה קורה וכל יום עולה שם אחר לאוויר. ואוהדים קנו מנויים, ואוהדים מנסים לעשות שמיניות באוויר בשביל להביא מישהו שיישאר עם הילדים בזמן שהם מחר ייעדרו מהבית בין חמש לאחת עשרה בלילה וכל זה כאשר כולם מרגישים שעובדים עליהם בעיניים או שלפחות אין להם על מי לסמוך.
אפשר לנהל קבוצה בחצי תקציב בצורה הרבה יותר טובה. הרבה!
אני לא מעורב בעמותה, בהנהלה ואני לא מהאוהדים שיודעים הכל, אני כן יכול להגיד לך, שגוף שכל כך הרבה מושכים בחוטים שלו, סופו להיקרע. זה לא עובד. לכל אחד יש את הרצונות שלו, האינטרסים שלו והחולשות שלו. הפועל זה כאוס אחד גדול במבחינה מקצועית, תקשורתית ובעיקר ניהולית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
החלטת שאם אתה לא יודע משהו, אף אחד אחר לא וכולם בעצם מדמיינים/הוזים/היסטריים?

אחרי זה אתה מתבכיין שלא מבינים אותך.

כדאי שתהיה יותר ברור.
האדס שאל איפה כתוב. אמרתי שבשום מקום.

ובנוגע לשאר ההיסטריה פה בפורום, קצת מאוס כל עניין ה"מקורבים". לכל אחד פה יש איזה מקור שאומר לו כמה חרא המצב.
בנתיים, הסיבה היחידה שאנחנו לא נראים כמו קבוצה היא כי רב"ש כשל בהכנה לעונה הזו. לא רמון אשם, לא חג'ג' אשם, לא לובין אשם, ולא תאומים אשם.

ולגבי השורה השניה שלך, אתה מאבד את זה חביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 00:13 
זה נראה מאוד ברור "מה שקורה" גם התכשיט שאוהב להתבכין, מבין מה שקורה. איך להתייחס למה שקורה זה כבר כל אחד ורמת ההדחקה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
"מאוס בעיניך"? לא מתאים לך? אל תקרא. שים בנודניקים, שאל את בלאדברדר איך משתמשים בפונקציה. ככה הפורום הזה עבד תמיד, אלא שפתאום נהיה הטרנד הזה של לא להפסיק להתבכיין על מה שקוראים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: