ראצ'ו כתב:
אבל אנחנו לא חולקים על הדברים. זה שהמצב הניהולי דפוק זה ברור, זה שיש כמה אנשים שיכולים לדבר בתור המועדון זה דפוק, זה שעכשיו כולם חכמים בדיעבד אבל לפני חודשיים אם איתי שכטר היה עובר למכבי היו שורפים את המועדון זה גם ברור. אבל זה המצב וזה מה יש עד שיבוא מישהו אחר, וכן - אני כמו כולם פה מצפה ממי שיצא בהצהרות שיקח אחריות, אבל אני בסך הכל טוען, ואני אחזור על זה שוב, שרוח הדברים פה בפורום לפני חודשיים הייתה הפוכה לגמרי ולהיות חכם בדיעבד, זו לא חוכמה גדולה. הרי אם איתי שכטר היה חותם במכבי לפני חודשיים כי "את הכסף של הליגה האירופית חילקו ל-3 שנים" אז גם כנראה לא היו 8,000 מנויים, ואז כנראה גם היה פחות כסף, ואז גם כנראה היו פחות שחקנים, וכולם פה הרי אמרו ש"איתי שכטר יכריע את הכף לשנים הקרובות בלה בלה בלה", אבל בסופו של דבר יש משכורות לשלם, ואני יודע איך זה להגיע למצב שאתה מגיע ל-10 לחודש ואין לך כסף בבנק לשלם, ואני מבין מה יקרה בהפועל בעוד כמה חודשים, ולבנות על זה שעידו חג'ג' שהשקיע חצי מיליון שקל עד היום ישים פי עשרה, זה מסביר בדיוק למה המצב שלנו כל כך בעייתי.
וכן - רמון לא יודע לנהל, ולובין ספינונר (למרות שמי שעמד על הרגליים האחוריות בנושא שכטר זה דווקא לובין כי הוא חי את הקהל ומבין בדיוק מה יקרה, ותאמינו לי שאני לא מי שילך ויגן על אמיר לובין, אבל לפעמים שווה להשתחרר מסטיגמות על אנשים), ואני מסכים שכדי שהפועל תל אביב תוכל להתקיים היא צריכה הנהלה שמסוגלת כל שנה להעמיד 15 מיליון שקל ערבויות ובמקרה הצורך גם לשלם אותן, אבל אין את זה כרגע, והשאלה מה אפשר לעשות ועם מה אפשר להסתדר כדי להוציא את המיטב (וגם לשלם משכורות בעוד חודשיים).
אני מצטער, אבל עם כל הכבוד לשכטר, הוא המיקרו. אני כתבתי את אותם דברים בדיוק בשנה הקודמת שהיה פחד את מי נגריל בשלב הפלייאוף. כל שנה אותו דבר.
אני לא מאלה שכעסו על זהבי שהוא חתם במכבי. הייתי מאוד מאוכזב מהסיטואציה הזו, אבל הבנתי אותה. כעסתי עליו אחר כך שניכר היה שהוא שכח מאיפה הוא בא ולא נתן כבוד, אבל את החתימה שלו במכבי הבנתי וגם הבנתי את הפועל שלא התאבדו עליו.
ששמעתי בפעם הראשונה שרוצים להביא את שכטר, אני מודה ששמחתי, אבל הבן אדם הראשון שדיברתי איתו על זה, אמרתי לו שלדעתי לא נכון להתאבד עליו. לא במצב הנוכחי של הקבוצה כפי הבנתי אותו אז. אחרי זה כמובן שזה נהיה רציני, מאוד רציתי שהוא יבוא, אבל עדיין, זה נראה לי יותר משהו שהגיע מהרבה סיבות אבל לאו דווקא מבנייה מפוכחת ונכונה מבחינה אבולוציונית של הקבוצה.
אני לא יודע מה קורה אם רוכש, מי מחפש אותו ובאיזה מצב זה. אף אחד גם לא ממש טורח להסביר לי ולשאר האוהדים את הקו של ההנהלה הזו. אני שומע שהביאו את שכטר אז מעלים את מחירי המנויים, ושאחרי שעפו מאירופה כל המערכת נכנסה להלם ודכאון. כמו ילדים בני 5.
גם עכשיו שכטר עצמו הוא המיקרו. המאקרו זה ששוב אין שקיפות ואף אחד לא באמת יודע מה קורה וכל יום עולה שם אחר לאוויר. ואוהדים קנו מנויים, ואוהדים מנסים לעשות שמיניות באוויר בשביל להביא מישהו שיישאר עם הילדים בזמן שהם מחר ייעדרו מהבית בין חמש לאחת עשרה בלילה וכל זה כאשר כולם מרגישים שעובדים עליהם בעיניים או שלפחות אין להם על מי לסמוך.
אפשר לנהל קבוצה בחצי תקציב בצורה הרבה יותר טובה. הרבה!
אני לא מעורב בעמותה, בהנהלה ואני לא מהאוהדים שיודעים הכל, אני כן יכול להגיד לך, שגוף שכל כך הרבה מושכים בחוטים שלו, סופו להיקרע. זה לא עובד. לכל אחד יש את הרצונות שלו, האינטרסים שלו והחולשות שלו. הפועל זה כאוס אחד גדול במבחינה מקצועית, תקשורתית ובעיקר ניהולית.