סימרוטיץ כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ', אתה צודק חלקית. מבנה הבעלות הנוכחי הוא בעייתי כי הוא מורכב מיותר מדי גורמים, כל אחד והאינטרסים שלו, העיתונאים שלו והגישה שלו.
סוונסי זה אחלה מודל, אבל לא בביצה המעופשת שנקראת הכדורגל הישראלי, על שלל המחלות שלו. ברגע שיש יותר מבעל דעה אחד, קיבלת קונפליקט ומלחמת אגו ומשיכה לכיוונים שונים, ראה מקרה טביב-הראל שהיו רק שניים והצליחו לריב כמעט על כל דבר אפשרי ובאופן די מדהים לטעות ביחד ברוב המקרים.
הפועל צריכה מישהו סוליקו. בעלבית שיהיה הכתובת הראשונה והאחרונה.
ובהקשר הזה, הערה לערן - הלכת רחוק. אתה פונה להנהלה ולחיים רמון. לך קרוב יותר, לאנשים שכותבים פה ויכולים גם להגיב.
1) מה עמדת עמותת האדומים (להזכירכם, הגוף שמחזיק במירב האחוזים במועדון) לגבי בעל בית יחיד וחדש ומה הם עשו בנידון כדי לקדם את הנושא, אם בכלל ?
2) האם העמותה תסכים לפנות את מקומה ?
3) האם היא צריכה בכלל לפנות את מקומה ?
קובסטר , מבנה הבעלות יכול להיות דינמי מבן אדם בודד ל 100 איש, זה בכלל לא הנושא, כל מה שאני אומר שאין פתרון אחד נכון למשוואה שנקראת קבוצת כדורגל במקרה דנן הפועל.
זה בניגוד מוחלט לתופעה בה כל אחד פה בטוח שהוא יודע בדיוק מה הפתרון ואיך יכול להיות שלא הגיעו אליו עדיין, ואז מתחילות כל החולות הראות של הפורום לעלות על פני השטח.
"הקונספרציות"
אני דווקא חושב שעוד לפני הדיבורים על כן רוכש או לא רוכש, הדיון בכלל צריך להיות על מבנה הבעלות האופטימלי להפועל.
דיבורי הסוונזי והבונדסליגה וברצלונה לא באמת ישימים פה. אני חוסך לך את החיפוש אחרי מיני גולדהארים כי הם כבר קיימים בהפועל. עידו חג'ג', בכור צבאן,סיימון כץ, האחים ניסנוב - כל גוף כזה הוא מיני גולדהאר. אז ? זה מקדם אותנו איכשהו ?
לא יודע מה הפיתרון במקרה הזה ובשביל זה השאלות לעמותה כגוף המייצג את האוהדים בהנהלה. אם הם חושבים שמבנה הבעלות הנוכחי הוא הפתרון הטוב ביותר אז מה יועילו הפניות לרמון ?