תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 00:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שי
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 14:00 
בר קולמוסא כתב:
NARKOTIKA כתב:
בר קולמוסא כתב:
ה״כדורגל״ ששי משחק לא רלוונטי לכלום. עדיף בהרבה גורדנה שמשחק לעומק ועובר שחקן על מטר, מאשר שי עם עוד פס רוחב.
ובואו לא ניתן למשחק אחד שבו באמת שי הראה משהו אחר להשכיח את השנתיים האחרונות, אלא אם כן אתם חובבי אכזבות.

איזה קשקוש.

גם כששי נתן משחקים גרועים הוא באופן קבוע היה מחלק כדורים בהתקפה. הוא ממש לא משחק לרוחב, וכמו שכתבו מעליי, אל תעוות מציאות.

משחק אחד - הכוונה המשחק האחרון. ברור שהיו עוד בעבר, פה ושם.
אבל אם אתם רוצים את שי במרכז השדה, כמו ביתר העשור האחרון בו משחק הצירופים באמצע היה פשוט מדהים - בבקשה.
סליחה, הייתה עונה אחת שהוא לא שיחק בה, בדאבל. יתר העונות האחרונות הוא היה בעל הבית ופשוט הזכרונות כל כך נעימים.

ועוד מילה מפגרת - אג'נדה. מה האג'נדה שלי? למה היא שלי? מה אני, מקורב? מה אני מרוויח מלהחזיק אותה? איך אני בדיוק מיישם אותה חוץ מבנושא העוסק בגעגועים לשי אבוטבול בקישור?
זו כולה דעה, תלמדו להכיל את זה.
והדעה שלי היא ששי אבוטבול לא יכול להחזיק את האמצע של הפועל, ולא של אף קבוצה גדולה אחרת.
הוא לא טכני, הוא לא מהיר, ועל כל מסירה אחת טובה יוצאות לו ארבע חמש שקופות והורסות.
הוא צריך להיות בדיוק כמו במשחק האחרון - לעלות מהספסל כדי לרענן משהו.

הנה למה אומרים לך אגנדה.
אתה מציג עובדות שהם פשוט לא נכונות.
אתה מוזמן לבדוק את הדיוק של שי במסירות.
הוא יותר טכני מכל הקשרים שמשחקים היום באמצע.

ואם יש עובדה אחת נכונה, זה כששי בקישור ייצרנו יותר מצבים מבכל שאר המשחק, גם אם הוא שיחק רבע שעה.
תסובב את זה מפה איך שאת רוצה.
ולא, זה לא רק במשחק האחרון. זה קורה כל הזמן, וזה בעיקר היה נקודת מפנה שנה שעברה אחרי איזה רצף של 6 משחקים בלי שער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 14:21 
המנטרה האהובה היא שי אבוטבול מחלק כדורים ונותן פס חכם.
מודה ומתוודה, גם אני רואה בשי כשחקן עם אחלה ראיית משחק,

אבל קשה להתעלם מהסטטיסטיקה - שחקן פעיל 10 שנים, אחראי על רוב המצבים החופשיים כשהוא על המגרש, והוא בישל 26 שערים בקריירה.

אז אפשר להאשים את זה בחלוצים לא מוצלחים, אבל הסטטיסטיקה פה צועקת לשמיים - הבנאדם מבשל פעם ב10.9 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 14:21 
NARKOTIKA כתב:
בר קולמוסא כתב:
NARKOTIKA כתב:
בר קולמוסא כתב:
ה״כדורגל״ ששי משחק לא רלוונטי לכלום. עדיף בהרבה גורדנה שמשחק לעומק ועובר שחקן על מטר, מאשר שי עם עוד פס רוחב.
ובואו לא ניתן למשחק אחד שבו באמת שי הראה משהו אחר להשכיח את השנתיים האחרונות, אלא אם כן אתם חובבי אכזבות.

איזה קשקוש.

גם כששי נתן משחקים גרועים הוא באופן קבוע היה מחלק כדורים בהתקפה. הוא ממש לא משחק לרוחב, וכמו שכתבו מעליי, אל תעוות מציאות.

אבל אם אתם רוצים את שי במרכז השדה, כמו ביתר העשור האחרון בו משחק הצירופים באמצע היה פשוט מדהים - בבקשה.
סליחה, הייתה עונה אחת שהוא לא שיחק בה, בדאבל. יתר העונות האחרונות הוא היה בעל הבית ופשוט הזכרונות כל כך נעימים.

ועוד מילה מפגרת - אג'נדה. מה האג'נדה שלי? למה היא שלי? מה אני, מקורב? מה אני מרוויח מלהחזיק אותה? איך אני בדיוק מיישם אותה חוץ מבנושא העוסק בגעגועים לשי אבוטבול בקישור?
והדעה שלי היא ששי אבוטבול לא יכול להחזיק את האמצע של הפועל, ולא של אף קבוצה גדולה אחרת.
הוא לא טכני, הוא לא מהיר, ועל כל מסירה אחת טובה יוצאות לו ארבע חמש שקופות והורסות.

הנה למה אומרים לך אגנדה.

ואם יש עובדה אחת נכונה, זה כששי בקישור ייצרנו יותר מצבים מבכל שאר המשחק, גם אם הוא שיחק רבע שעה.
ולא, זה לא רק במשחק האחרון. זה קורה כל הזמן, וזה בעיקר היה נקודת מפנה שנה שעברה אחרי איזה רצף של 6 משחקים בלי שער.

לשי יש טכניקת מסירה.
הוא לא מהיר עם הכדור, הוא לא משחק מהר, והוא לא יצירתי יותר מדי. אלו עובדות עד כדי כך לא נכונות?
שחקן שמעולם לא היה מועמד לקבוצה שהיא שמעל הפועל ב"ש?
אני לא מתווכח איתך שבמשחק האחרון הוא שינה את הקצב של המשחק. אבל בחיאת, ראינו אותו בכל כך הרבה משחקים פותח, מה הוא תורם? תזכיר לי משחק אחד ששי ניהל, שנראה כמו משחק שבקישור שלנו היה ערן זהבי, למשל.

בכל מקרה, זו דעתי. מפה נאלץ להסכים שלא להסכים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 14:23 
NARKOTIKA כתב:
בר קולמוסא כתב:
NARKOTIKA כתב:
בר קולמוסא כתב:

איזה קשקוש.

הנה למה אומרים לך אגנדה.

אני חושב שאתה מגדיר "מצב" בצורה רחבה מדי. כמו שאני מגידר "מצב", להפועל היו במשחק שני "מצבים". אחד של דמארי בחצי הראשון והשני של זגורי בחצי השני.
היה עוד רבע מצב של זגורי בסוף שהוא ניסה להגביה מעל השוער. חוץ מזה היו כל מיני בעיטת מרחוק, אחת מהן של שי עצמו. אלה לא מצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 14:31 
שי הוא לא קשר התקפי.

מצב זה באמת מושג רחב. כשהוא היה בפנים הנעת הכדור הייתה טובה יותר והקשרים ההתקפיים קיבלו יותר כדורים, וההבדל היה מאוד ברור.

כמה זמן צריך לשרוף על השטות הזה? מה? אתם לא רואים את ההבדל? כמו להתווכח עם עיוורים.
נגד פאנדורי היה בדיוק אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
שי מתאים אך ורק למשחקים נגד קבוצות שמתנבקרות 20 מטר מהשער.
שלא תתבלבלו ותשכחו בטעות את איך שהוא נראה מול קבוצות נורמליות, ואיך הקישור שלנו קרס פעם אחר פעם בדרבי, הרבה בגללו.
סבבה שכשהוא עומד ואף אחד לא מפריע לו הוא יודע לתת פס נחמד או הרמה מדויקת. זה לא מספיק כדי להיות שחקן כדורגל בהפועל.
בחומר הנוכחי שלנו, מול בונקרים בבלומפילד וכשגרזיצ'יץ' מאחוריו ומחפה על המתפרצות שעלולות להגיע - אין לי בעיה איתו. בשום מצב אחר לא. ושיקצץ 50% מהמשכורת כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 14:53 
NARKOTIKA כתב:
שי הוא לא קשר התקפי.

מצב זה באמת מושג רחב. כשהוא היה בפנים הנעת הכדור הייתה טובה יותר והקשרים ההתקפיים קיבלו יותר כדורים, וההבדל היה מאוד ברור.

כמה זמן צריך לשרוף על השטות הזה? מה? אתם לא רואים את ההבדל? כמו להתווכח עם עיוורים.
נגד פאנדורי היה בדיוק אותו דבר.

מה ההבדל היה ברור?
שהוא היה, אז גם נגד הבונקר של סכנין, הפועל החזיקו בכדור פחות. הרבע שעה האחרונה היתה פחות טובה מבחינת מה שהמאמן רוצה להשיג שזה קודם כל החזקת כדור. תשחק איתו בב"ש בהרכב, קבוצה שלוחצת בבית, אתה מקטין את הסיכוי שלך משמעותית להשיג שם משהו ועוד יותר, שהפועל ישתפרו ממשחק למשחק.
גם אם פה ושם יש משחק ששחקן כזה או אחר יכול להיות טוב בתור פלסטר, אין לי ספק שהראייה כרגע של בן שמעון היא לטווח הארוך. לטווח הארוך, שי לא מתאים לו. הוא לא אגרסיבי באמצע, הוא לא יכול להחזיק אמצע מול קבוצות שעושות לחץ והנטייה שלו לשחק בכדורים ארוכים (לא לעומק, אל תבלבל בין שני הדברים) עומדת בניגוד גמור לשיטה של בן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 14:56 
איפה כתבתי לפתוח איתו בהרכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 15:10 
NARKOTIKA כתב:
איפה כתבתי לפתוח איתו בהרכב?

איבדתי אותך, מצטער...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: