NARKOTIKA כתב:
בר קולמוסא כתב:
ה״כדורגל״ ששי משחק לא רלוונטי לכלום. עדיף בהרבה גורדנה שמשחק לעומק ועובר שחקן על מטר, מאשר שי עם עוד פס רוחב.
ובואו לא ניתן למשחק אחד שבו באמת שי הראה משהו אחר להשכיח את השנתיים האחרונות, אלא אם כן אתם חובבי אכזבות.
איזה קשקוש.
גם כששי נתן משחקים גרועים הוא באופן קבוע היה מחלק כדורים בהתקפה. הוא ממש לא משחק לרוחב, וכמו שכתבו מעליי, אל תעוות מציאות.
משחק אחד - הכוונה המשחק האחרון. ברור שהיו עוד בעבר, פה ושם.
אבל אם אתם רוצים את שי במרכז השדה, כמו ביתר העשור האחרון בו משחק הצירופים באמצע היה פשוט מדהים - בבקשה.
סליחה, הייתה עונה אחת שהוא לא שיחק בה, בדאבל. יתר העונות האחרונות הוא היה בעל הבית ופשוט הזכרונות כל כך נעימים.
ועוד מילה מפגרת - אג'נדה. מה האג'נדה שלי? למה היא שלי? מה אני, מקורב? מה אני מרוויח מלהחזיק אותה? איך אני בדיוק מיישם אותה חוץ מבנושא העוסק בגעגועים לשי אבוטבול בקישור?
זו כולה דעה, תלמדו להכיל את זה.
והדעה שלי היא ששי אבוטבול לא יכול להחזיק את האמצע של הפועל, ולא של אף קבוצה גדולה אחרת.
הוא לא טכני, הוא לא מהיר, ועל כל מסירה אחת טובה יוצאות לו ארבע חמש שקופות והורסות.
הוא צריך להיות בדיוק כמו במשחק האחרון - לעלות מהספסל כדי לרענן משהו.
הנה למה אומרים לך אגנדה.
אתה מציג עובדות שהם פשוט לא נכונות.
אתה מוזמן לבדוק את הדיוק של שי במסירות.
הוא יותר טכני מכל הקשרים שמשחקים היום באמצע.
ואם יש עובדה אחת נכונה, זה כששי בקישור ייצרנו יותר מצבים מבכל שאר המשחק, גם אם הוא שיחק רבע שעה.
תסובב את זה מפה איך שאת רוצה.
ולא, זה לא רק במשחק האחרון. זה קורה כל הזמן, וזה בעיקר היה נקודת מפנה שנה שעברה אחרי איזה רצף של 6 משחקים בלי שער.