שער 7 הוא אדום כתב:
אני יודע שאולי זה הולך להישמע לא פופולרי,אבל מה יעזור לנו שכטר בקבוצה,כאשר ביכולת ובסגל הנוכחי שלה אנחנו
בקושי יודעים אם נתברג בחמישייה הראשונה.
עם כל הכבוד והאהבה לשכטר,לי הפועל כקבוצה הרבה יותר חשובה,ואם כמו בשנה שעברה ששמו את כל הביצים בסל על גילי וורמוט וראינו איזה בננה אכלנו איתו,השנה שמנו את הכל על שכטר,ועכשיו רואים כמה הקבוצה לא מאזונת ואיך אנחנו נראים.
הפועל הביאו את שכטר כחלק מהפנטזיה לעלות אירופה,ולצערי כרגע הוא נראה כמו הצל של עצמו (אני גם די סקפטי לגבי כך שיחזור להציג את אותה יכולת של לפני שעזב לאירופה במתכונת הנוכחית,למרות שהוא ייספק את שלו בסוף)) ואני חושב שלא יעזור לנו לאונן על זה שהוא בקבוצה,בזמן שחצי מהסגל שלנו לא בטוח מוצא מקום אצל מכבי פ"ת וסכנין.
אם מכבי מציעים עליו 3-4 שחקנים צעירים,אז הפועל בתור קבוצה שנוער שלה לא ממש מספק את הסחורה,ולא נראה שייספק גם בשנים הקרובות איזה תוצרת,לא הייתי שולל את זה על הסף.
הפועל יכולה גם להתסדר עם דמארי ועוד איזה מישהו צעיר לידו שייטרוף את הדשא (ע"ע עדן שרם/רן יצחק/חיזוק כלשהוא שנקבל).
נכון שעסקה עם מכבי,ועוד עסקה כזאת היא גם פגיעה מוראלית בקבוצה,אבל עדיין הפועל חייבת לחשוב על העתיד שלה ולא כל שנה להביא מישהו בסכומים מפלצתיים,אלא להתחיל ולנסות לקבץ אצלה צעירים מוכשרים,גם במחיר של לסיים 2 עונות במקום 5-7.
אתה לא נורמלי
לא הייתי מסכים איתך על שכטר למכבי או למכור את שכטר בכלל לא משנה מה היית אומר אבל חשבתי שעוד אולי יהיה לך טענה טובה אבל כדי לקבץ אצלנו שחקים צעירים שאין לך שום תשתית בשביל לעבוד איתם?
קראתי עכשיו גם את ההודעה השניה שלך.. לא עושים את זה ככה !!
אתה צריך גב כלכלי כדאי לההשקיע בצעירים בנוסף לא לוותר על הכי טוב שיש לך בשביל 4-5 טובים שאולי ישתפרו עוד
אתה רוצה לקחת פה הימור שאם תיכשל בו המועדון יהיה בצרות גם יותר גרועות ממקום 5-7