תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 13:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 27-8-13
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
kruvi1 כתב:
oMeR1 כתב:
אנשים פה לא נורמלים. כמה משחקים לא טובים וגומרים פה קריירות לשחקנים כמו שכטר וורמוט. פשוט לא ייאמן.

אף אחד לא גומר פה אף אחד,אבל כרגע המצב הוא שורמוט בכל פעם שניסה לחזור מהפציעה או שנפצע מחדש,או סתם טייל במגרש.
ועל היכולת של שכטר אין עוררין,ובפעם ה100 אני אגיד את זה שאין לי ספק שהוא ייספק את הסחורה,אבל השאלה היא אם הפועל הנוכחית צריכה מפלצת מסוגו רק בשביל לאונן שהוא משחק אצלנו במקום לחשוב על העתיד ולנסות לדוג כמה כשרונות צעירים ל5-6 שנים קדימה,במקום ששנה הבאה שוב להתחיל ולחפש את האטרקציה הבאה (ביברס פנוי??) שתרים את הגאווה האדומה ותמכור עוד אלפי מנויים.

אני אגיד את זה ככה, הסיכוי ששכטר, ובטח וורמוט יישארו עד סוף החוזה שלהם גדול בהרבה מהסיכוי שילד צעיר כמו זגורי יישאר עד סוף החוזה שלו.
ורמוט ושכטר זה בדיוק בנייה לטווח ארוך, זה בסיס מצויין, רק צריך לדעת איך לעבוד איתו.
אני עוד לא הספדתי את רב"ש וחושב שהוא יילמד אותו לאט לאט הקבוצה הזו עוד תצליח, אולי זה רק נאיביות, אבל ככה אני מאמין.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
האדס כתב:
מכבי ת"א היא הקבוצה הכי מלוכלכת תקשורתית שהייתה פה מזה הרבה זמן.
הלוחמה הפסיכולוגית נגד הפועל ת"א היא המטרה העיקרית של ג'ורדי קרויף, וזה מתבטא בכל עונת העברות עד עכשיו.
בן זונה מי שעושה איתם עסקים, בן זונה מי שבכלל מתייחס אליהם.

אתה באמת חושב שגורדי קרויף בכלל מעניין אותו הפועל ת"א ?
הוא רוצה שחקנים טובים
את אניימה זהבי ובן חיים שלא היו תלויים בהפועל הוא הצליח להשיג
את ידין , תמוז , ורמוט ושכטר הוא לא הצליח להשיג

כן. אני חושב שאתם נוטים לזלזל בכוח שהיה להפועל ת"א עד לפני שנתיים.
ג'ורדי הבין את המפה, הוא ידע שרוב השחקנים האלו קשורים להפועל ברמת הקהל, מה שאומר שהוא יצטרך לשים הרבה כסף.
בכל המקרים האלו מדובר בשחקנים שגם הפועל רצו שישארו/יחזרו, אבל יותר מזה, זה היה חשוב לקהל.
מקרה זהבי/אניימה הוא זהה לשכטר/ורמוט, שחקנים שחוזרים מחו"ל ושתי הקבוצות רצו אותם ולא הייתי נוטה לזלזל ב-50 אחוז הצלחה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם האדס לגמרי,
אחת המטרות של כל ההעברות והפרסומים האלו, מלבד לקבל שחקנים איכותיים
היא לשבור את רוח הפועל.
בדיוק כמו השיטות של שימון הכלב שיתאבד כבר
להפוך אותנו לסוגשל בני יהודה, דרבי קטן
קבוצה ש"מגדלת" שחקנים לקבוצות הגדולות, ובמקרה הזה, הגרמנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:16 

קליפ ביצועים של אריק מעונה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
אין דבר שאני רוצה בעולם עכשיו יותר ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 27-8-13
סמל אישי של המשתמש
אין לכם משהו יותר הזוי להתעסק בו?
שכטר למכבי. אוקיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
kruvi1 כתב:
oMeR1 כתב:
אנשים פה לא נורמלים. כמה משחקים לא טובים וגומרים פה קריירות לשחקנים כמו שכטר וורמוט. פשוט לא ייאמן.

אף אחד לא גומר פה אף אחד,אבל כרגע המצב הוא שורמוט בכל פעם שניסה לחזור מהפציעה או שנפצע מחדש,או סתם טייל במגרש.
ועל היכולת של שכטר אין עוררין,ובפעם ה100 אני אגיד את זה שאין לי ספק שהוא ייספק את הסחורה,אבל השאלה היא אם הפועל הנוכחית צריכה מפלצת מסוגו רק בשביל לאונן שהוא משחק אצלנו במקום לחשוב על העתיד ולנסות לדוג כמה כשרונות צעירים ל5-6 שנים קדימה,במקום ששנה הבאה שוב להתחיל ולחפש את האטרקציה הבאה (ביברס פנוי??) שתרים את הגאווה האדומה ותמכור עוד אלפי מנויים.

קודם כל, גילי עוד לא חזר מהפציעה. הוא עדיין פצוע, ודי שקוף שלשתף אותו נגד סכנין היה טעות.
שכטר הוא שחקן מוכח שמשדרג כל קבוצה לא משנה מי שאר השחקנים שלידו. מעבר לזה, שאתה לא באמת יודע איזו קבוצה הפועל. 5 משחקים חלשים ככל שיהיו, הם לא אינדקציה מספקת. אז לבוא ולחרוץ את גורלה של ההחתמה הכי יקרה שלך בקיץ, ואת העונה כולה נראה לי קצת יומרני מידי.
"לנסות לדוג" כשרונות, נו באמת.

ברור שלנסות לדוג,כי זה מה שאתה יכול לעשות כרגע.
זה לא שמתחבאים אצלו בנוער איזה 3-4 רונאלדו ומסי הבאים (או אפילו ורמוט ושכטר) שאפשר לבנות עליהם לעתיד.
בניגוד אלינו גם למכבי וגם לחיפה (ואפילו לבית"ר),יש אספקה די שוטפת של שחקנים מהנוער לבוגרת,מה שמקל על הקבוצה,ולעומתנו יש את עדן שרם ורמזי ספורי שהם עדיין סימי שאלה,אז כן,מה שנותר לנו הוא לנסות ולחזק את הקבוצה בשחקנים צעירים וכשרונים לעתיד ע"י טריידים כאלה ואחרים מולן.גם אם תלך עשור אחורה אני לא בטוח שתוכל להרכיב פה בקושי חצי קבוצה שעלו מהנוער לבוגרת ואפשר לקרוא להם שחקנים ראויים לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:24 
סומך כתב:
מסכים עם האדס לגמרי,
אחת המטרות של כל ההעברות והפרסומים האלו, מלבד לקבל שחקנים איכותיים
היא לשבור את רוח הפועל.
בדיוק כמו השיטות של שימון הכלב שיתאבד כבר
להפוך אותנו לסוגשל בני יהודה, דרבי קטן
קבוצה ש"מגדלת" שחקנים לקבוצות הגדולות, ובמקרה הזה, הגרמנים

זאת המטרה שלהם, אבל לא "גידלנו" להם שום שחקן, למעשה חוץ מטב"ח הם לא לקחו לנו אף שחקן מהקבוצה.
השחקנים שהתפתחו אצלנו ועברו לאירופה ואחר כך עברו למכבי, עברו למכבי כי הפועל לא יכלה לשלם להם או לא רצתה אותם(אניימה). לא סתם זהבי ואניימה בדקו קודם לחזור להפועל והעדיפו את הפועל,
ולא סתם ורמוט ושכטר בהפועל היום כי הפועל יכלה להביא אותם מבחינה כספית (והם עוד ויתרו על משכורת יותר גדולה במכבי בשביל להיות בהפועל) בניגוד לזהבי ואניימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אין לכם משהו יותר הזוי להתעסק בו?
שכטר למכבי. אוקיי.

זה לא הזוי.
זה שיגאל אנטבי הוא המגן השמאלי המחליף בהפועל ת"א, זה הזוי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:31 
חייבים לסגור את הפורום לאיזה יום-יומיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
זה חדש שג'ורדי קרויף הוא הופרד בלידתו מהרמן גרינג? לא חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
שכטר הכחיש את כל הפרסומים, אגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:46 
לוסיאנו דה ברונו כתב:

איפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:49 
תשמעו, אתם פשוט פסיכים.

סימרוטיץ, אם הסיפור הזה דומה למשהו, זה למכירת דמארי לחיפה, שגם אז אותם משתמשים הזויים התעקשו להרוס כל אשכול בדיונים על עסקה לא קיימת. אלף פעם הסבירו לכם את ההבדל, אבל אתם בשלכם.

שכטר למכבי. תהנו.
באמת שזה מוציא את החשק להיכס לפה. חלאס. האדמין צריך לעשות סדר על השטויות האלה. בפורומים בחול, אחרי הכחשה של המועדון בן אדם שממשיך לכתוב על הנושא מקבל הרחקה.

ושחר כמו במקרה דמארי זורע פאניקה.
אני מאוד מעריך אותך, אבל די. אמרת ששכטר הגיע ממכירה של דמארי, מה שלא קרה, אחרי זה אמרת שסיפור אריק זאת המצאה, למרות שהשחקן בעצמו אמר שקיבל הצעה.
עכשיו אחרי שהבנת שטעית אתה טוען שזה יבוא ממכירת שכטר.

בוא, אני מתערב איתך.

אני מוכן לשים 3000 שקל שזה לא קורה.
אם אתה מפסיד, אתה עושה חברות בעמותה ומנוי.
הולך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 27-8-13
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:51 
אני מאוד מקווה שיש כאן מקורבים להנהלה שיבהירו להם שמעבר שכטר למכבי יגרום לטרור מצד האוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
בדמיוני אני רואה את אריק מנצח דרבי עם שער במחצית השניה ואז רץ לנקודת הקרן בין 5 ל 7 ועושה לנו את הסימן עם הלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

עסקה לא הגיונית לשני הצדדים, לא נשמע סביר בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

איפה

לא פורסם ברשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:01 
kobster כתב:
בדמיוני אני רואה את אריק מנצח דרבי עם שער במחצית השניה ואז רץ לנקודת הקרן בין 5 ל 7 ועושה לנו את הסימן עם הלב

kobster כתב:
פריירה לא יגיע אבל אני לא רואה שום דבר רע בלהתעסק עם הספקולציה הזו.
אחרי קיץ שחון בספינים, זה הדבר הכי עסיסי שאפשר לגרד.
אני מניח שגם רב"ש יודע שהבעיה היא הרבה מעבר לשחקן כזה או אחר, חוצמזה שבאופן כללי לא כל דבר פה צריך לקחת ברצינות תהומית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:06 
red_o כתב:
אני מאוד מקווה שיש כאן מקורבים להנהלה שיבהירו להם שמעבר שכטר למכבי יגרום לטרור מצד האוהדים

ושמעבר של ורמוט לחיפה יגרור אותו הדבר
אבל שני הדברים רחוקים מלקרות אז אפשר להירגע עם הטרור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:06 
שייקחו את הכסף שלהם וידחפו אותו לתחת.
אבל עוד יותר גרוע מזה שהם נבלות,הם גם חוצפנים.מיליון יורו???זה מה שהנבלות מציעים?הרי על בן חיים הם שלמו 1.5 מיליון יורו.אז לדעתם בן חיים שווה הרבה יותר משכטר.
גם ב3 מיליון לא למכור להם את שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:08 
שער 7 הוא אדום כתב:
אני יודע שאולי זה הולך להישמע לא פופולרי,אבל מה יעזור לנו שכטר בקבוצה,כאשר ביכולת ובסגל הנוכחי שלה אנחנו
בקושי יודעים אם נתברג בחמישייה הראשונה.
עם כל הכבוד והאהבה לשכטר,לי הפועל כקבוצה הרבה יותר חשובה,ואם כמו בשנה שעברה ששמו את כל הביצים בסל על גילי וורמוט וראינו איזה בננה אכלנו איתו,השנה שמנו את הכל על שכטר,ועכשיו רואים כמה הקבוצה לא מאזונת ואיך אנחנו נראים.
הפועל הביאו את שכטר כחלק מהפנטזיה לעלות אירופה,ולצערי כרגע הוא נראה כמו הצל של עצמו (אני גם די סקפטי לגבי כך שיחזור להציג את אותה יכולת של לפני שעזב לאירופה במתכונת הנוכחית,למרות שהוא ייספק את שלו בסוף)) ואני חושב שלא יעזור לנו לאונן על זה שהוא בקבוצה,בזמן שחצי מהסגל שלנו לא בטוח מוצא מקום אצל מכבי פ"ת וסכנין.
אם מכבי מציעים עליו 3-4 שחקנים צעירים,אז הפועל בתור קבוצה שנוער שלה לא ממש מספק את הסחורה,ולא נראה שייספק גם בשנים הקרובות איזה תוצרת,לא הייתי שולל את זה על הסף.
הפועל יכולה גם להתסדר עם דמארי ועוד איזה מישהו צעיר לידו שייטרוף את הדשא (ע"ע עדן שרם/רן יצחק/חיזוק כלשהוא שנקבל).
נכון שעסקה עם מכבי,ועוד עסקה כזאת היא גם פגיעה מוראלית בקבוצה,אבל עדיין הפועל חייבת לחשוב על העתיד שלה ולא כל שנה להביא מישהו בסכומים מפלצתיים,אלא להתחיל ולנסות לקבץ אצלה צעירים מוכשרים,גם במחיר של לסיים 2 עונות במקום 5-7.

אתה לא נורמלי
לא הייתי מסכים איתך על שכטר למכבי או למכור את שכטר בכלל לא משנה מה היית אומר אבל חשבתי שעוד אולי יהיה לך טענה טובה אבל כדי לקבץ אצלנו שחקים צעירים שאין לך שום תשתית בשביל לעבוד איתם?
קראתי עכשיו גם את ההודעה השניה שלך.. לא עושים את זה ככה !!
אתה צריך גב כלכלי כדאי לההשקיע בצעירים בנוסף לא לוותר על הכי טוב שיש לך בשביל 4-5 טובים שאולי ישתפרו עוד
אתה רוצה לקחת פה הימור שאם תיכשל בו המועדון יהיה בצרות גם יותר גרועות ממקום 5-7

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 27 אוגוסט 2013, 11:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

אתה נתי של המאה ה-21,וגם נוטה להשתמש במושג ״המקדש״.
שניכם אנשים מרגשים,אבל כרגע זה קצת יומרני ומגוחך לדמיין דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
kobster כתב:

kobster כתב:
פריירה לא יגיע אבל אני לא רואה שום דבר רע בלהתעסק עם הספקולציה הזו.
אחרי קיץ שחון בספינים, זה הדבר הכי עסיסי שאפשר לגרד.
אני מניח שגם רב"ש יודע שהבעיה היא הרבה מעבר לשחקן כזה או אחר, חוצמזה ש באופן כללי לא כל דבר פה צריך לקחת ברצינות תהומית...

דמיון זה דבר לא רציני בהגדרה.
זה בעיקר נועד לשבור את השרשור המפגר על שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:14 
דרך אגב, כדי לתת קצת תוכן לתאוריה בה אני גורס כי הפורום בהחלט משפיע על דעת קהל, אחדד את הפרמטר המרכזי שמשפיע על דעת קהל בכל תחום וזה התקשורת.
מכיוון שאחת הדרכים המרכזיות של תקשורת הספורט להבין מה "הנושא החם" הוא דרך הפורמים השונים אזי מתקיים לו מעגל קסמים שאת חומר הבעירה האין סופי שלו אנחנו מספקים.
מכיוון שאינני מאמין כי יש ביכולתנו לשנות את המצב הזה (טבע האדם) אני אסתפק אם נצליח להקטין למינימום את התופעה.

כל זה כמובן מתקשר לנושא הקודם שבו עסקנו רבות בימים האחרונים, על בסיס איזה עובדות אנשים מגיעים למסקנות, מה טוב או לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:14 
מתי הנבלות יגישו הצעה לקניית שער 5 ו7?
מתי הנבלות יעברו לשחק עם אדום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
העניין של שכטר-מכבי לא שווה התייחסות בכלל. מדובר בקישקוש יותר גדול של אופירה מהידיעה שבנפיקה תשלם מיליוני יורו עבור ניר ביטון. ביטון, אגב, שיחק בשבת בבלומפילד במדי אשדוד נגד בני יהודה.... (הרי הנזק לטווח הקצר ובעיקר הארוך שתהיה לעסקה כזו תסכל אותה עוד באיבה. זה אפילו לא ספין אלא מדובר בהגיג פרי מוחה הקודח של אופירה).

פריירה - אם הפרסומים נכונים אזי הכיוון חיובי. מחרתיים הרומנים יעופו מאירופה והמהלך ייכנס להילוך גבוה יותר. הפערים לא כאלה גדולים. הצעה ראשונית של הפועל בסך 500 אלף יורו ודרישה ראשונית שלהם ל-800 אלף יורו? אני מניח שההתפשרות תהיה איפה שהוא בין לבין. אני מאד מקווה לא להתאכזב כי יש לי הרגשה שהזר הזה, לא רק שישדרג אותנו מקצועית, הוא גם ייכנס ללב של הקהל ויהיה "אדום" כשיעזוב מתישהו את ישראל, בדומה לרופניק וזרים אחרים שנקשרו אלינו.

ליאור לוי - 300 אלף שקל, בהנחה שזה לא יפגע בעסקת פריירה, זה סכום הגיוני בהחלט ששווה לשלם. הוא אמור להיות טוב מהרוש שאיבד לגמרי את הביטחון. לוי גם יכול לשחק כמגן ימני אם וכאשר יידרש. ברור שעדיף ראלי או זר כמו מאטוביץ' אבל נחיה עם מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:22 
NARKOTIKA כתב:
תשמעו, אתם פשוט פסיכים.

סימרוטיץ, אם הסיפור הזה דומה למשהו, זה למכירת דמארי לחיפה, שגם אז אותם משתמשים הזויים התעקשו להרוס כל אשכול בדיונים על עסקה לא קיימת. אלף פעם הסבירו לכם את ההבדל, אבל אתם בשלכם.

שכטר למכבי. תהנו.
באמת שזה מוציא את החשק להיכס לפה. חלאס. האדמין צריך לעשות סדר על השטויות האלה. בפורומים בחול, אחרי הכחשה של המועדון בן אדם שממשיך לכתוב על הנושא מקבל הרחקה.

ושחר כמו במקרה דמארי זורע פאניקה.
אני מאוד מעריך אותך, אבל די. אמרת ששכטר הגיע ממכירה של דמארי, מה שלא קרה, אחרי זה אמרת שסיפור אריק זאת המצאה, למרות שהשחקן בעצמו אמר שקיבל הצעה.
עכשיו אחרי שהבנת שטעית אתה טוען שזה יבוא ממכירת שכטר.

בוא, אני מתערב איתך.

אני מוכן לשים 3000 שקל שזה לא קורה.
אם אתה מפסיד, אתה עושה חברות בעמותה ומנוי.
הולך?

אני לא מתערב ולא נעליים. כתבתי בזמנו באמת שאם שכטר יבוא אז או דמארי או טב"ח לא יישארו.
לגבי אריק, זה היה הזוי במצב הכלכלי הנוכחי של הקבוצה אבל זה השתנה בעקבות מה ששמעתי אתמול בלילה.
תכף תאשים אותי גם בפרסום בידיעות. נחכה עד יום שני ואז נהיה חכמים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
kruvi1 כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
kruvi1 כתב:
oMeR1 כתב:

קודם כל, גילי עוד לא חזר מהפציעה. הוא עדיין פצוע, ודי שקוף שלשתף אותו נגד סכנין היה טעות.
שכטר הוא שחקן מוכח שמשדרג כל קבוצה לא משנה מי שאר השחקנים שלידו. מעבר לזה, שאתה לא באמת יודע איזו קבוצה הפועל. 5 משחקים חלשים ככל שיהיו, הם לא אינדקציה מספקת. אז לבוא ולחרוץ את גורלה של ההחתמה הכי יקרה שלך בקיץ, ואת העונה כולה נראה לי קצת יומרני מידי.
"לנסות לדוג" כשרונות, נו באמת.

ברור שלנסות לדוג,כי זה מה שאתה יכול לעשות כרגע.
זה לא שמתחבאים אצלו בנוער איזה 3-4 רונאלדו ומסי הבאים (או אפילו ורמוט ושכטר) שאפשר לבנות עליהם לעתיד.
בניגוד אלינו גם למכבי וגם לחיפה (ואפילו לבית"ר),יש אספקה די שוטפת של שחקנים מהנוער לבוגרת,מה שמקל על הקבוצה,ולעומתנו יש את עדן שרם ורמזי ספורי שהם עדיין סימי שאלה,אז כן,מה שנותר לנו הוא לנסות ולחזק את הקבוצה בשחקנים צעירים וכשרונים לעתיד ע"י טריידים כאלה ואחרים מולן.גם אם תלך עשור אחורה אני לא בטוח שתוכל להרכיב פה בקושי חצי קבוצה שעלו מהנוער לבוגרת ואפשר לקרוא להם שחקנים ראויים לסגל.

בגלל כל האספקה השוטפת שלהם, הם כל הזמן רוצים את השחקנים שלנו.
בכלל, ההרכב שלהם משופע בכל כך הרבה שחקני נוער, אתה יכול למנות לי אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 11:36 
שחר למה זה היה לך הזוי? מה הבעיה שחגג יביא כסף מבחוץ להביא את פריירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: