רק לפני ארבע שנים היינו על גג העולם, עם הקבוצה הכי מפחידה שנראתה פה שנים ואיפה אנחנו היום???
בעונה ההיא היו שלישיות, רביעיות, ואפילו שביעיה
בעונה ההיא כל התקפה הייתה שלושת רבעי גול, וזה היה חייב להגיע ממהלך קבוצתי דינמי, כשכל שחקן נוגע נגיעה שתיים מוסר ועושה תנועה לקבל כדור בחזרה,
בעונה ההיא היינו מגיעים לבלומפילד בידיעה שהיריבה תקבל ארבע חתיכות
בעונה ההיא ארבע מחמש היריבות שלנו לפליאוף העליון קיבלו מאיתנו רביעיה במהלך העונה הסדירה
איזה כיף שאחרי הקיזוז היינו רחוקים פער דו ספרתי מהמקום השלישי
אחרי שסיימנו להתרפק על עונת הדאבל יש לי כמה דברים לומר:
1. אנחנו צריכים להבין ששכטר וורמוט לא יהיו אותם שחקנים של אותה עונה: הם לא שיחקו הרבה זמן, אין להם את אותם שחקנים לידם, אין להם את אותו מאמן, על כן אסור לנו לצפות שהכדור יגיע אליהם ומשם יהיה נס. וביננו שני שחקים נשארו רציניים מאז אותה עונה: ביברס ובובה זהבה.
2. אל לנו להשוות בין הקבוצה של הדאבל לקבוצה ההיא. אתמול אוהד ביציע אמר שהיה דבר אחר גרוע בעונת הדאבל, עכשיו כל קבוצה שתיבנה פה תושווה אליה ואם נחשוב ככה זה יאכל אותנו מבפנים. קבוצה כזו כמו שהייתה לנו ב-2010 לא תחזור על עצמה בשנים הבאות!!!
3. רב"ש מאמן קבוצה אחרי שבמשך שנה וחצי (מאז פיטורי קשטן) לא מצליחה ליצור לעצמה מצבי הבקעה (שזה הדבר שהכי מתסכל אותי), לכן אי אפשר בחודשיים כבר לגזור את דינו, אנחנו צריכים סבלנות, ואני באופן אישי הולך להתחיל לשאול שאלות בסביבות נובמבר דצמבר ולא לצאת בהצהרות כבר באוגוסט, ובכלל אני רוצה שרב"ש יישאר את השנתיים שיש לו בחוזה ואז בסופן נקבע אם זו הייתה החתמה טובה או לא (אלא אם הוא יחליט שהוא עושה לנו עונת לוזון ואז נצטרך להיפרד לפני).
נ.ב גם את עונת הדאבל פתחנו עם שני ניצחונות משישה משחקים כולל תיקו עם אשדוד ומכבי פת בבית, אז בואו ניכנס לפרופורציות
מההטפות לדברים הטובים:
אנחנו הקהל הכוח של הקבוצה, צריך להמשיך להגיע, לצבוע את בלומפילד באדום, לעודד לדחוף קדימה כדי שקבוצות יגיעו ויירעדו להם הרגליים בשלב הראשון מאיתנו ובשלב השני בעזרת עבודה קשה גם מהקבוצה
שיהיה שבוע טוב לכולם
ויאללה
* הכותב הוא אחיו של המשתמש