תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 00:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
אם רמזי היה לובש צהוב ביום שבת, כולם פה היו תוהים איך מחלקת הנוער של מכבי מוציאה שחקנים כאלה מוכשרים.
בחיי שאני לא מצליח להבין במה הוא פחות טוב מרוב השחקנים שמשחקים היום בהפועל.

אם ראמזי היה לובש צהוב ביום שבת, היית נוסע לעכו לעודד אותו.
הנה, גם אני יכול להמציא עליך משפטים שלא מבוססים על שום דבר ובינם לבין המציאות אין שום קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
כל אלה שכותבים כל הזמן דברים בסגנון ״האליפות של מכבי דפקה לכם ת׳מוח ואסור להשוות ואסור לנסות לרדוף בכוח״ וכו׳, הם אלה שהאליפות של מכבי שיבשה להם כמה דברים וגרמה להם לדמיין שמה שבינוני וחלש הוא בעצם טוב רק כי זה ״בקטע אחר״. וככה ילד בן 17 שחסרים לו כל כך הרבה יסודות בסיסיים, אימונים עם בני גילו, דקות משחק במסגרת ובקבוצה מתאימה, הופך לאיזה סטאר מטורף שתכף מתגלה אם רק נאמין. וכל מי שמעז להשוות לערן זהבי, עזבו שאתם חיים בסרט, בוא ניתן לספורי לרוץ עונה ברמה״ש או ברעננה כמו אותו זהבי. זה מה שהצעתי כבר לפני חודש. מ-45 דקות וחילוף ראשון בכל שבוע לא ייצא ממנו גם מה שאתם חושבים שייצא ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 16:01 
ספורי לא רע, בעיקר שלעת זקנה התחיל להבקיע פה ושם, אבל גם לא ראיתי מדוע דוקא הוא מבין כל הפוטנציאלים מענין.

רק תשכחו מההשוואה לנאתכו. זה שבפורום לא הכירו את נאתכו ולא הבינו אותו ואת משמעות העמדה הדפוקה שבה שיחק אצלנו זו לא הבעיה של נאתכו. הבן אדם הצטיין והראה ניצוצות במשחקי נוער בהפועל ובנבחרת שלא ראינו מאף שחקן מחלקת נוער מאז. כאשר ברקוביץ', שיאנו קרו בלהפועל, יגיד על שחקן נוער מה שאמר על נאתכו בגילו (הטלנט המצטיין בשכבת הגיל שלו במדינה) על צעיר, אפשר יהיה להזכיר את ה-CASE של נאתכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 16:05 
אני לא מצליח לראות את הפוטנציאל שבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
ספורי לא רע, בעיקר שלעת זקנה התחיל להבקיע פה ושם, אבל גם לא ראיתי מדוע דוקא הוא מבין כל הפוטנציאלים מענין.

רק תשכחו מההשוואה לנאתכו. זה שבפורום לא הכירו את נאתכו ולא הבינו אותו ואת משמעות העמדה הדפוקה שבה שיחק אצלנו זו לא הבעיה של נאתכו. הבן אדם הצטיין והראה ניצוצות במשחקי נוער בהפועל ובנבחרת שלא ראינו מאף שחקן מחלקת נוער מאז. כאשר ברקוביץ', שיאנו קרו בלהפועל, יגיד על שחקן נוער מה שאמר על נאתכו בגילו (הטלנט המצטיין בשכבת הגיל שלו במדינה) על צעיר, אפשר יהיה להזכיר את ה-CASE של נאתכו.

באשכול של פורום של הפועל חיפה טוענים שברקוביץ' אמר על עמית אמזלג מהנוער שלנו שהוא אחד הכישרונות הכי גדולים שהוא ראה, אפשר להתחיל לבנות פסל?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 17:32 
NARKOTIKA כתב:
redead כתב:

זהבי ובלילי בעונות הראשונות שלהם היו מהשחקנים היותר שנואים ביציע

מה?!?

מה לא הבנת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 17:37 
redead כתב:
NARKOTIKA כתב:
redead כתב:

זהבי ובלילי בעונות הראשונות שלהם היו מהשחקנים היותר שנואים ביציע

מה?!?

מה לא הבנת ?

ונאתכו שקיבל בוז מהאוהדים עוד בעונת הדאבל.
בהפועל תל אביב פיתחו מנטליות דפוקה, של חייבים לנצח כאן ועכשיו. לא יקרה כלום אם תהא עונת מעבר.
עוד עונה טובה של מכבי וכל השחקנים שלה עוזבים. ולעזאזל אני נשמע כמו שהם נשמעו ב2011.

אולי תבינו איך חלק מכם מתחילים להישמע, תחזרו להיות הפועל!!!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:36 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
גבעתיים כתב:

באשכול של פורום של הפועל חיפה טוענים שברקוביץ' אמר על עמית אמזלג מהנוער שלנו שהוא אחד הכישרונות הכי גדולים שהוא ראה, אפשר להתחיל לבנות פסל?

באותה רמת שמועות ברקוביץ' היה קשור עסקית לאמזלג. הדגשתי שלנאתכו לא היה לו קשר ישיר או עקיף.
http://forum.hhaifa.com/viewtopic.php?f=1&t=12066
http://m.walla.co.il/Talkbacks.aspx?Ver ... emType=100
על נאתכו הוא לא אמר זאת ב-4 עינים אלא בצורה מחייבת במדיה בארצית.

אבל זה רק אחד מהאינדיקציות שהיו דרושות למי שלא ראה את נאתכו משחק בגילאים שלו בהפועל ובנבחרות השונות. בעליה לבוגרים דפקו אותו בצורות שונות וכמעט גמרו אותו. בניגוד גמור למה שעשו לרמזי.
אינדיקציה שנוספה על היותו קפטן נבחרות צעירות של ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:36 
יכול להיות שספורי מצויין באימונים אבל במגרש הוא פשוט חור שחור, אין לו בטחון לעשות כלום.
אתמול במחצית הראשונה אגף שמאל שלנו לא היה קיים ביחד איתו ועם הרוש.
יכול להיות שיש לנו את החלוצים הטובים בליגה אבל אם לא יהיה מי שימסור להם אז נמשיך לראות את דמארי מגיע לעיגול האמצע כדי לקבל כדור.
הבעיה המרכזית בהפועל היא שאין מי שיתן כדור חכם לחלוצים כמו שעשה שי ברבע שעה ששיחק.
ספורי אולי יהיה שחקן אבל כרגע הסיטואציה גומרת אותו ובעיקר אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
וספורי זומן בגיל 17 וחצי לנבחרת ישראל הצעירה, מה שנאתכו עשה רק בגיל 19.
שלא יובן, אני לא מתכוון לעשות פה תחרות מי יותר מוכשר, נאתכו או ספורי, בטח לא שברקוביץ' השופט.
מה גם שלא משנה כמה כישרון יש לספורי, בשביל למנף את הקריירה כמו שנאתכו עשה צריך אופי מיוחד ובעיקר המון המון מזל.
אבל אי אפשר להתעלם מכמה מאפיינים מאוד דומים בין 2 המקרים (שחקן מוכשר, עולה לבוגרים בגיל צעיר, מאמן שמאמין בו למרות גינונים ותלונות רבות מהקהל), ולכן לא הייתי קובר מראש ניסיון לשלב את ספורי במשחק.

ספורי הוא לא הבעיה של הפועל, בטח שההוראה שלו זה להיות עוד אחד מ6 שחקנים שנמצאים במרכז המגרש, במחנה אימונים ראו גם איזה כישרון יש לו, אני מאמין שבתפקוד שונה (בנוער למשל ממה שראיתי הוא שיחק כמעט ורק על האגף, לא חתך לאמצע הרבה ופירפר שם שחקנים בקלילות (כמובן שאלו היו שחקני נוער בלבד)), אני גם מאמין שהוא יכול לממש חלק מהכישרון שלו.

עריכה - איך בדיוק דפקו את נאתכו מכל כיוון בצורה שלא עשו לספורי?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 23:12 
ילד מוכשר, עשה אתמול יחסית די הרבה פעולות חיוביות, סחט שני צהובים, עשה סיבובים מהירים ואיבד די הרבה כדורים (לדעתי אותה כמות כמו של גורדנה, רק בצדדים ולא במרכז המגרש).
נקווה שישתפר עוד קצת ועוד קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
רמזי ספורי תורם המון למשחק ההתקפה של הפועל. אתמול הוא היה מצוין.

החלק הראשון לא נכון, החלק השני גם לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 23:36 
לא בא אליו בטענות הוא עושה שטויות אבל לפחות הוא פחות מפוחד כמו כל השאר ובא לקבל כדור ומנסה לעשות משהו
לדעתי גם קשה לשפוט שחקן כזה כשכל הקבוצה משחקת לא טוב
מה הוא כבר יכול לעשות?

לדעתי יש לו כישרון ולא סתם הוא מקבל קרדיט אבל זה לא הזמן המתאים בשבילו להיכנס לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 05:38 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מוות כתב:
אם רמזי היה לובש צהוב ביום שבת, כולם פה היו תוהים איך מחלקת הנוער של מכבי מוציאה שחקנים כאלה מוכשרים.

הנה, גם אני יכול להמציא עליך משפטים שלא מבוססים על שום דבר ובינם לבין המציאות אין שום קשר.

קשקשני
המציאות היא דבר אחד ואנחנו מדברים פה על פרשנות (אלא אם כן אתה רוצה להיכנס לסטטיסטיקה, שאני מניח שזו של רמזי היא סבירה מאוד לשחקן בגילו). ועוד בענייני פרשנות, מסתבר שגם המאמן של הפועל ועוד חברים בצוות המקצועי חושבים כמוני.
בכל מקרה, מישהו אמר פה שלרמזי "אין את הערך המוסף". אני חושב שבדיוק להפך. יחסית לשחקן בן 17-18, רמזי משחק עם הפנים קדימה ומזכיר לי מאוד את זהבי מהבחינה הזאת. נכון, הטכניקה שלו היא לא כמו של מסי ולא כל בעיטה שלישית שלו נכנסת לחיבור. אבל וואלה, אם הייתי רואה אותו בתקצירים של קבוצה אחרת, במיוחד זו בצהוב, הייתי חושב שיש פה שחקן ששווה מאוד שיהיה בסגל. סתם ככה, לדוגמה, אני לא רואה הרבה הבדל בין היכולת שלו לזו של דאבור במשחקיו הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 05:48 
מוות כתב:
יובל כתב:
מוות כתב:

קשקשני
המציאות היא דבר אחד ואנחנו מדברים פה על פרשנות (אלא אם כן אתה רוצה להיכנס לסטטיסטיקה, שאני מניח שזו של רמזי היא סבירה מאוד לשחקן בגילו). ועוד בענייני פרשנות, מסתבר שגם המאמן של הפועל ועוד חברים בצוות המקצועי חושבים כמוני.
בכל מקרה, מישהו אמר פה שלרמזי "אין את הערך המוסף". אני חושב שבדיוק להפך. יחסית לשחקן בן 17-18, רמזי משחק עם הפנים קדימה ומזכיר לי מאוד את זהבי מהבחינה הזאת. נכון, הטכניקה שלו היא לא כמו של מסי ולא כל בעיטה שלישית שלו נכנסת לחיבור. אבל וואלה, אם הייתי רואה אותו בתקצירים של קבוצה אחרת, במיוחד זו בצהוב, הייתי חושב שיש פה שחקן ששווה מאוד שיהיה בסגל. סתם ככה, לדוגמה, אני לא רואה הרבה הבדל בין היכולת שלו לזו של דאבור במשחקיו הראשונים.

אי אפשר לשפוט אותו כאשר גדולים ממנו, כמו שכטר, דמארי וכו לא מתפקדים כקבוצה. כשהקבוצה תרוץ אין לי ספק שנראה ממנו המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 08:45 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
וספורי זומן בגיל 17 וחצי לנבחרת ישראל הצעירה, מה שנאתכו עשה רק בגיל 19.
שלא יובן, אני לא מתכוון לעשות פה תחרות מי יותר מוכשר, נאתכו או ספורי, בטח לא שברקוביץ' השופט.
מה גם שלא משנה כמה כישרון יש לספורי, בשביל למנף את הקריירה כמו שנאתכו עשה צריך אופי מיוחד ובעיקר המון המון מזל.
אבל אי אפשר להתעלם מכמה מאפיינים מאוד דומים בין 2 המקרים (שחקן מוכשר, עולה לבוגרים בגיל צעיר, מאמן שמאמין בו למרות גינונים ותלונות רבות מהקהל), ולכן לא הייתי קובר מראש ניסיון לשלב את ספורי במשחק.

ספורי הוא לא הבעיה של הפועל, בטח שההוראה שלו זה להיות עוד אחד מ6 שחקנים שנמצאים במרכז המגרש, במחנה אימונים ראו גם איזה כישרון יש לו, אני מאמין שבתפקוד שונה (בנוער למשל ממה שראיתי הוא שיחק כמעט ורק על האגף, לא חתך לאמצע הרבה ופירפר שם שחקנים בקלילות (כמובן שאלו היו שחקני נוער בלבד)), אני גם מאמין שהוא יכול לממש חלק מהכישרון שלו.

עריכה - איך בדיוק דפקו את נאתכו מכל כיוון בצורה שלא עשו לספורי?

נאתכו היה כל הזמן קפטן הנבחרות הצעירות.
ההבדל בינהם הוא שנאתכו הראה ניצוצות כאשר שיחק בגילאים שלו שעלו על כל שחקן אחר. לטעמי גם על בן שהר לפני שנהרס בתקופתו אבל בטוח שלידו זהבי היה כלום בקבוצה. כל פעולה היתה חכמה וחלק מפעולותיו הובנו רק אחרי שהמשחק המשיך. ובודאי על מה שרמז הראה בנוער גם בהתחשב בגילו. לא משווה עם רמזי, אבל נמאס לקרוא על כל שחקן שגם נאתכו לא הצליח בהתחלה. כמו על כל מאמן כושל שגם פרגוסון לא הצליח בהתחלה.

איך דפקו את נאתכו בבוגרים ? וזה גם יענה על "מדוע כמעט מי שלא ראה אותו בקבוצת הגילאים שלו לא התפעל ממנו פרט למומחה ברמה של ברדייב".
1 שלב א - שנים הוא הרקיב על הספסל. זה יכול לגמור כל שחקן ובעיקר שחקן צעיר. ועוד יותר, שחקן צעיר כוכב שחלומו עומד להתנפץ (ההפך מזהבי שקיבל בברכה דקות ברמת השרון). ניזכר באומיט, בדואני ובסרור שרמתם ירדה פלאים בתוך זמן קצר.
2 שלב ב - גוטמן מביא את דה סילבה במקום אנסומבו. דה סילבה משחק בהגנה ואז נאתכו הצעיר והרך, מכל השחקנים בעולם, הופך לגרזן. גם בהמשך כאשר שיחק ליד ידין, המניאק לא שיתף אותו מספיק ולמעשה נאתכו אחראי לחלק גדול מההתפתחות של ידין כי שיחק טקטית והקל עליו. רק במשחקים האחרונים, אחרי שחתם בקאזאן, המנאיק נאות לשתף אותו ואז ציינו בפורום "נאתכו השתפר".

בסך הכל די הרסו את נאתכו. התפקיד הטבעי שלו הוא או מאחורי החלוץ (היה גם רצף של 10 משחקים בתחילת בעונה הראשונה של גוטמן בהם תופקד בעמד הזו וצטיים כולל הבעת שער אחד ל-2 משחקים). או 50/50. גם בנבחרת הרמה שלו שונה בהתאם לאחוזי הדפנסיביות /האופנסיביות של מיקומו במרכז המגרש. ככל שהוא יותר אופנסיבי כך הוא משחק טוב יותר, כאשר אחד מהשיאים שלו היה ב-3 המשחקים האחרונים המדהימים שלו בצעירה.
בסך הכל גוטמן די הרס אותו, למרות שמעריך אותו ואוהב אותו. גוטמן הכניס אותו למסלול של קשר דפנסיבי מדי שדבק בו. ברדייב הדפנסיבי במהותו המשיך במגמה אם כי איפשר לו לשחק מעט קדימה יותר. ואגב, אנס והכשיר את הגאון להיות גם דפנסיבי ברמה האירופית כנגד אופיו הרבה בזכות ראית והבנת המשחק שלו ורצינותו הנדירה. כל מה שאנחנו רואים , כולל הצטיינותו בליגה הרוסית, זה רסיסי הכישרון שלו שיכל להיות בכיוון של הברקוביץ'-בניון עצמו ובליגה בכירה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
שוב, לא בא לעשות תחרות מי יותר מוכשר.

לגבי הניצוצות, אתה ראית משחקים של קבוצת הנוער בעונה שעברה? רמזי פרפר שם שחקנים כל שנייה, הראה המון ניצוצות, ואלו אפילו לא היו שחקנים בקבוצת הגיל שלו, רובם גדולים ב3 שנים ויותר.

לגבי ה"הרס" של נאתכו - אני מקווה שגם אתה יודע שהפועל רוצה שהשחקנים שלה ישחקו בעמדות הכי טובות להפועל ולא הכי טובות לשחקנים, הפועל לא הייתה צריכה את נאתכו כקשר בשפיץ אלא כקשר 50-50, ליד ידין, בדיוק כמו שהפועל צריכה את דמארי כרגע באגף (למרות שזה לא נראה ככה, הוא בתיאוריה מוצב באגף ימין), לא במרכז, למרות שזה "הורס אותו". יותר מזה, לטעמי הסיכוי של נאתכו להצליח באירופה דווקא עלה בגלל התפקוד בעמדה הזו ושינוי סגנון המשחק שלו, עמדה הפליימיקר כבר דיי נעלמת, ובטח לא מבוקשת כמו עמדת ה50-50, פליימיקרים טובים אפשר למצוא, "50-50ים" מאוד קשה, לכן אני אחלוק עלייך ואגיד שלמרות שנאתכו יותר מתאים לשחק כפליימיקר, דווקא הצבתו כ50-50 תרמה להצלחתו, וטוב עשה גוטמן גם לנאתכו וגם להפועל עם השינוי הזה.

ועוד משהו, נאתכו זה הדוגמא הראשונה שעולה לראש, בעיקרון גם זהבי היה נראה עלוב לפני ההשאלה ברמה"ש, גם גורדנה לפני ההשאלה בפ"ת לא היה קשור לרמה.
המעבר משחק נוער לבוגרים הוא לא מעבר פשוט והוא לוקח זמן, לא כולם מסי, אני מקווה שרמזי ישתפר, אבל כמו שאמרת על הספסל זה לא יעזור... אולי כדאי להשאיל אותו לקבוצת ליגת על אחרת (כבר פורסם שהרבה התעניינו בו הקיץ), אבל מצד שני להפועל במצבה הנוכחי אין שחקנים מחליפים טובים מנאתכו, ולטעמי ברמתו הוא מחליף סביר, בטח אם יתופקד נכון.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין איך הוא הגיע להרכב של הפועל, גם אם יש בו משהו זגורי עדיף עליו.
ובלי קשר, חבל שעדן שרם לא מקבל דקות, חלוץ מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
להשאיל את שרם וספורי אתמול.
שניהם מוכשרים ושניהם צריכים דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 14:22 
ברגע שמצטרף עוד שחקן התקפה לרוטציה שרם חייב להיות מושאל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
קלינמן כתב:
לא רוצה לפתח פה איזשהן קונספירציות מיותרות, אבל העניין הזה בהחלט מעורר אצלי לא מעט שאלות.
אני ממש לא בא לשפוט אותו כרגע כי הוא כולה ילד, אבל לא נראה לי הגיוני שכבר שלושה מאמנים נותנים לו את חולצת ההרכב מבלי שהוא אפילו ראוי לעלות לבוגרים.
כבר הפסקתי לספור את כמות הפעמים שהוא הרג לנו את המשחק.

צר לי אתה לא מבין כלום.
גם את נאתכו הרגו וקטלו בעונה לפני הדאבל.
תראה איפה הוא היום.

הוא כישרוני יותר מגילי ורמוט ומצויין שהוא מקבל את ההזדמנות.

יאללה, הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 23:46 
שבתאי יחבס כתב:
Tom Sawyer כתב:
קלינמן כתב:
לא רוצה לפתח פה איזשהן קונספירציות מיותרות, אבל העניין הזה בהחלט מעורר אצלי לא מעט שאלות.
אני ממש לא בא לשפוט אותו כרגע כי הוא כולה ילד, אבל לא נראה לי הגיוני שכבר שלושה מאמנים נותנים לו את חולצת ההרכב מבלי שהוא אפילו ראוי לעלות לבוגרים.
כבר הפסקתי לספור את כמות הפעמים שהוא הרג לנו את המשחק.

צר לי אתה לא מבין כלום.
גם את נאתכו הרגו וקטלו בעונה לפני הדאבל.
תראה איפה הוא היום.

הוא כישרוני יותר מגילי ורמוט ומצויין שהוא מקבל את ההזדמנות.

יאללה, הביתה.

סבבה אחי.

רק להבהרה אני לא מדבר על המצב כיום, אני מדבר על אם תשווה את גילי בגיל 17\18 לרמזי.
אם אתה חושב שאני מדבר שטויות וואלה סבבה.
תזכיר לי מתי הייתה הפעם האחרונה שגילי פתח?
מתי הייתה הפעם האחרונה שגילי שיחק שני משחקים ברצף?
כרגע ספורי מועיל יותר ממנו

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
טום סויאר אתה פרשן פורום שמקביל באיכותו לביצועים של קלמי סבן על הדשא בשנתיים האחרונות,ואתה אפילו לא יודע איך גילי ורמוט היה בגיל 17-18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 00:33 
עזרא אתה חייב להפסיק להתנהל כמו המפד"ל.
אתה לא יכול לסתור טענה על ידי תקיפת הטוען.
אתה יכול לומר שאני טועה (כי ורמוט היה טוב יותר בהפועל חיפה וכו')
או להסכים, לא מבין מה הקשר האישי אליי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
שאתה פרשן פורום בינוני ואדם אפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 01:06 
עזרא כתב:
שאתה פרשן פורום בינוני ו אדם אפור .

החלק הראשון לא נכון, החלק השני לא יהיה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 01:44 
רמזי ספורי צריך להשתפשף בקבוצה אחרת. הוא נראה המום על המגרש, חסר בטחון ואדיש. מי שמשווה אותו לורמוט באותו הגיל, לא ממש מבין בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 02:14 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
גבעתיים כתב:

באותה רמת שמועות ברקוביץ' היה קשור עסקית לאמזלג. הדגשתי שלנאתכו לא היה לו קשר ישיר או עקיף.
http://forum.hhaifa.com/viewtopic.php?f=1&t=12066
http://m.walla.co.il/Talkbacks.aspx?Ver ... emType=100
על נאתכו הוא לא אמר זאת ב-4 עינים אלא בצורה מחייבת במדיה בארצית.

אבל זה רק אחד מהאינדיקציות שהיו דרושות למי שלא ראה את נאתכו משחק בגילאים שלו בהפועל ובנבחרות השונות. בעליה לבוגרים דפקו אותו בצורות שונות וכמעט גמרו אותו. בניגוד גמור למה שעשו לרמזי.
אינדיקציה שנוספה על היותו קפטן נבחרות צעירות של ישראל.

אם כבר אתה מדבר על אמזלג, יצא לי לראות משחקים של הנוער בעונה שעברה, הוא היה מהבולטים ואין לי ספק שהוא מוכן הרבה יותר להשתלב בבוגרים של הפועל מאשר רמזי, הוא גם גדול ממנו בשנתיים או אפילו שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: