תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 14:06 
עם זה אין לי וויכוח. אני לא לגמרי מבין מה הוא מנסה לעשות עם משחק ההתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 14:19 
אוגוסטוס היל כתב:
עם זה אין לי וויכוח. אני לא לגמרי מבין מה הוא מנסה לעשות עם משחק ההתקפה.

גם הוא לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
היה כשלון? זהו? מחזור ראשון והכל סגור וחתום?

הכישלון הוא בבניית הסגל והכישלון הזה סגור עוד לפני המחזור הראשון. הלוואי שמפה הוא יעשה קסמים מהסגל הזה אבל לי זה נראה קלוש.

השאלה היא מה אתה מגדיר כ"קסמים"?
כי די ברור שאליפות לא ניקח, אבל אפשר לומר בוודאות שגם עם הסגל הזה אפשר לשחק יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בן שמעון
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 14:29 
וואו אפילו נתי פותח אשכול רעל מחזור ראשון, נהיינו באמת קהל מסריח ברמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בן שמעון
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 14:34 
chimpfive כתב:
וואו אפילו נתי פותח אשכול רעל מחזור ראשון, נהיינו באמת קהל מסריח ברמות

דבר בשם עצמך ואל תכליל.
מותר להעביר ביקורת אתה יודע...
ומותר גם להביע דעה.
אין כאן שום רעל ידידי , לאנשים יש עיניים והם רואים דברים,
וזו האכסניה להוציא ולשתף את מה שיש לומר כקהילה .
אף אחד לא רוצה בכישלונו של בן שמעון , כרגע זה הכיוון וזהו.
הלוואי ויצליח , הצלחה שלו הצלחה שלנו הצלחה של הפועל.
המשך יום נעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 14:45 
מדבר בשם עצמי - קהל מגעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 14:51 
chimpfive כתב:
מדבר בשם עצמי - קהל מגעיל

יש ימים שאני יכול להסכים איתך לגבי זה אך לא בסוגיה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הכישלון הוא בבניית הסגל והכישלון הזה סגור עוד לפני המחזור הראשון. הלוואי שמפה הוא יעשה קסמים מהסגל הזה אבל לי זה נראה קלוש.

כי די ברור שאליפות לא ניקח, אבל אפשר לומר בוודאות שגם עם הסגל הזה אפשר לשחק יותר טוב.

קסמים זה לרוץ לאליפות, לסיים לפחות מעל חיפה. זה קסמים מבחינתי עם הסגל הנוכחי, אבל זה מה שהיינו אמורים מראש להוציא מתקציב כזה. היה אפשר לבנות בתקציב הזה סגל הרבה יותר טוב, ואז לא היה צריך לעשות קסמים כדי לעמוד במטרות.
מי שרוצה לשקר לעצמו שאם נוציא מתקציב של 45 מיליון (שמורכב מכסף שלא באמת יש לנו, ובן שמעון קיבל מעל ומעבר למה שבאמת יש בדיוק בשביל לבנות קבוצה לאליפות) קבוצה של מקום שלישי שמשחקת יפה ונחמד לפעמים אז המטרה הושגה, שיהנה. השקר העצמי הזה והנמכת הציפיות רק כדי לחשוב בסוף שהצלחנו, בעיניי הם פתטיים. עם תקציבים יותר נמוכים הפועל עשתה עונות יותר טובות מזה, שגם הן לא נחשבו להצלחה מסחררת. אפשר לחשוב בכמה התקציב של חיפה גדול משלנו שהבדלי הרמות הם כל כך גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

קסמים זה לרוץ לאליפות, לסיים לפחות מעל חיפה. זה קסמים מבחינתי עם הסגל הנוכחי, אבל זה מה שהיינו אמורים מראש להוציא מתקציב כזה. היה אפשר לבנות בתקציב הזה סגל הרבה יותר טוב, ואז לא היה צריך לעשות קסמים כדי לעמוד במטרות.
מי שרוצה לשקר לעצמו שאם נוציא מתקציב של 45 מיליון (שמורכב מכסף שלא באמת יש לנו, ובן שמעון קיבל מעל ומעבר למה שבאמת יש בדיוק בשביל לבנות קבוצה לאליפות) קבוצה של מקום שלישי שמשחקת יפה ונחמד לפעמים אז המטרה הושגה, שיהנה. השקר העצמי הזה והנמכת הציפיות רק כדי לחשוב בסוף שהצלחנו, בעיניי הם פתטיים. עם תקציבים יותר נמוכים הפועל עשתה עונות יותר טובות מזה, שגם הן לא נחשבו להצלחה מסחררת. אפשר לחשוב בכמה התקציב של חיפה גדול משלנו שהבדלי הרמות הם כל כך גדולים.

זה לא שקר, זה עדיין תקציב פחות משל חיפה ושל מכבי, קבוצות שהבסיס שלהם משחק כבר לפחות שנה ביחד. אם תהיה לנו קבוצה תחרותית שמשחקת יפה ומסיימת מקום 3 זה יהיה אחלה וזה יהיה תואם לציפיות הריאליות מהקבוצה והתקציב.
הבעיה שאין לנו וביכולת הזאת המקום ה-3 רחוק מלהיות מובטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 15:32 
יובל כתב:
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מה שפתטי הן ההודעות שלך, שמסתמכות על 0 ידע, אין לך מושג על מה אתה מדבר ואתה מזיין את השכל ברמות, כאילו שרכש תקציב או שחקנים זה מדע מדויק והפועל נמצאת בספרה אחרת עולם אוטופי שבו כל מה שהיא רוצה מתגשם.
אם תגיד לי שראית את התקציב וישבת אפילו במו"מ אחד בחייך עם שחקן, אז אקח הכל בחזרה, אבל גם אתה יודע שכל מה שאתה אומר מתבסס על תחושות אישיות לא על ידע.
אין לי בעיה עם זה שאנשים ירשמו את מה שהם חושבים, אבל אתה כבר הצהרת שמבחינתך לרשום "לעניות דעתי" או "אני חושב" זה שפלות רוח והתחבאות מאחורי מילים, אתה בטח לא צריך את זה כי אתה יודע הכל.
אז אלא אם כן אתה באמת יודע משהו, תתחיל קצת להצטנע עם הידע המופלג שלך.
לא כל מה שאתה חושב הוא בהכרח נכון ולא כל פעם שקורה משהו שמסתדר עם התאוריה שלך אתה צריך לנפנף בזה, יש כאלו שגם דואגים להחזיר לך כשההפך קורה, הלוואי ששתי התופעות האלו ייעלמו מכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

משחק חמישי ברצף שהפועל לא מרשימה למרות שיש מאמן איכותי ולמרות שהסגל מאשתקד כמעט כולו הוחלף
חיבור...חיבור...חיבור

מתי יגיע החיבור?
כשלון? כן
הכל סגור וחתום? לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 15:42 
בנוסף לכל הוא גם קצת שמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
וכנראה מריח לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
יובל כתב:
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מה שפתטי הן ההודעות שלך, שמסתמכות על 0 ידע, אין לך מושג על מה אתה מדבר ואתה מזיין את השכל ברמות, כאילו שרכש תקציב או שחקנים זה מדע מדויק והפועל נמצאת בספרה אחרת עולם אוטופי שבו כל מה שהיא רוצה מתגשם.
אם תגיד לי שראית את התקציב וישבת אפילו במו"מ אחד בחייך עם שחקן, אז אקח הכל בחזרה, אבל גם אתה יודע שכל מה שאתה אומר מתבסס על תחושות אישיות לא על ידע.
אין לי בעיה עם זה שאנשים ירשמו את מה שהם חושבים, אבל אתה כבר הצהרת שמבחינתך לרשום "לעניות דעתי" או "אני חושב" זה שפלות רוח והתחבאות מאחורי מילים, אתה בטח לא צריך את זה כי אתה יודע הכל.
אז אלא אם כן אתה באמת יודע משהו, תתחיל קצת להצטנע עם הידע המופלג שלך.
לא כל מה שאתה חושב הוא בהכרח נכון ולא כל פעם שקורה משהו שמסתדר עם התאוריה שלך אתה צריך לנפנף בזה, יש כאלו שגם דואגים להחזיר לך כשההפך קורה, הלוואי ששתי התופעות האלו ייעלמו מכאן

:bang: לא רק זה אלא שיותר גרוע? הפכנו לעול על הקבוצה מהקהל הכי טוב בארץ הפכנו לקבוצת זקנות נרגנות שכל הזמן מקטרות ומייללות. אם כי אתמול כבר היה במגרש מחדש הרוח של פעם. אם לי יש לקח באמת מהמשחק אתמול והמשחקים בליגה האירופאית? ז שחסרה התמיכה של הקהל בלי העברת הביקורת הזאת חסרת התוכלת שכל מה שהיא משיגה? זה להרוג שחקנים במקום לתמוך בהם. כל אחד מבין מה המאמן אמור לעשות ומה הבעלים רק מה הקהל אמור? אתזה הם שוכחים יושבים כל אחד כמו דון גרציה ומעבירים ביקורת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 16:12 
עם כל הכבוד לרב"ש אני לא רואה שום דבר
הקבוצה מתה, לא מזיזה כדור לא מצליחה לפרוץ בונקר גרוע של קבוצה חלשה
הקבוצה כבר לא מבקיעה שער שדה ב3 משחקים האחרונים
הוא לא קורא נכון את המשחק לא מרכיב נכון את ההרכב והמערך
הוא עושה המון טעויות והמשחק פשוט מת ולא זז
נכון רק תחילת עונה אבל 3 משחקים זה כבר אינדיקציה מספיק טובה בשביל לדעת שמשהו לא הולך

אם זה לא עבד מול סכנין אז אין סיכוי שזה יעבוד מול קבוצות טובות יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
נכון רק תחילת עונה אבל 3 משחקים זה כבר אינדיקציה מספיק טובה בשביל לדעת שמשהו לא הולך

וואלה צודק. אולי תעבור ליציע 11? תלבש בגדי מחלה צהובים ותהיה שמח. שמה הכל ידפוק לך כמו שעון שוויצרי. תוכל גם לדחוף את הלשון שלך לתחת של שמון מזרחי . למה לך לסבול אתנו? מאמן לא שווה שחקנים חרא בעלים זבל לך לך לשייך הקנדי ותהיה שמח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 16:20 
בני יעקבי כתב:
zapta כתב:

וואלה צודק. אולי תעבור ליציע 11? תלבש בגדי מחלה צהובים ותהיה שמח. שמה הכל ידפוק לך כמו שעון שוויצרי. תוכל גם לדחוף את הלשון שלך לתחת של שמון מזרחי . למה לך לסבול אתנו? מאמן לא שווה שחקנים חרא בעלים זבל לך לך לשייך הקנדי ותהיה שמח..

אתה חתיכת אידיוט ואין לי כוח אפילו להתייחס אליך
זה שאני מעביר ביקורת על קבוצה שמשחקת כמו הפועל רעננה ביום רע זה אומר שאני אוהד מכבי נכון?
תחכה לשבוע הבא ותראה איך נפסיד לב"ש ואחרי שבוע עוד תיקו בינוני ואז פתאום תראה איך מתחברים לך הדברים כי שום דבר לא זז פה כמו שצריך
וזה לא שחקן אחד או אחר, רב"ש לא קורא את המשחק וכרגע הקבוצה משחקת על הפרצוף לכל הדעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
zapta כתב:

אולי כבר תסתום את הפה שלך? הוא בסה״כ מדבר על ליקויים מקצועיים חמורים ולא מעבר לכך.
ורק אידיוט מבין שאם זה לא עבד מול קבוצת פח כמו סכנין אז זה יעבוד מול קבוצות כדורגל נורמאלית.
אין דבר שהוא אמר פה שהוא לא נכון,הוא גם לא אמר לפטר את רן,לקלל את השחקנים ולמכור את המנוי ואתה כבר שלחת אותו לשער 11 וללקק את התחת של שמעון מזרחי.
אתה אחד המשתמשים הדפוקים בפורום הזה מאז ומעולם,וממש לא רק בגלל התגובה האינפנטילית הזו שלך,אבל היא אחת הגדולות שלך במובן השלילי של העניין.
פשוט דביל ברמות.

נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 26 אוגוסט 2013, 16:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 16:22 
בני יעקבי כתב:
zapta כתב:

התגובה שלך דווקא מראה שאתה מתאים לשם הרבה יותר ממנו.
חס וחלילה שתגיבו לבקורת בצורה עניינית (שהיא עוד מאוד מאוד מעודנת בגלל ההערכה שיש בקהל לרב"ש.
כמו שנתי כתב אם זה היה מאמן אחר היו קוטלים אותו הרבה הרבה יותר), הרי אתה רוצה שכולנו נשב ונשיר קומבאיה.

התפקיד של הקהל הוא לעודד במגרש וכל זמן המשחק זה בדיוק מה שהוא עשה.
לאחר המשחק מותר (בטח ובטח בפורום אינטרנטי) להעביר בקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
כיוון שאני מעריך שכולכם בנשמתכם טובים אז אענה לכולכם ביחד. דבר ראשון אני לא אסתום ואגיד מה שאני רוצה. אבל לעניין עצמו. בזמנים רגילים? אתם צודקים אפשר להעביר ביקורת גם לע מאמן גם על שחקנים שחטנו את קשטן את גיא לוזון ועוד רבים אחרים בעונה ההיא וגם שחקנים קבלו מה שמגיע להם שלא צלחה דרכם. אבל בשנה האחרונה התהפך הגלגל. נהפכנו לנטל אנחנו האוהדים. אנחנו הביעה. שניים חיינו מזה שהאוהדים של המחלה הרסו שם כל חלקה טובה. עכשיו? זה אנחנו. פה הירידות הללו הביקורת הזאת (שאגב מקצועית היא די שרלטנית אבל אני בהחלט לא אבקר אדם על טפשותו ) הורסת את הקבוצה . הורסת את השחקנים ותביא אותנו לאבדון. שנה שעבר עם יותר כסף מאשר אי פעם? אכלנו חול וגבבה רק בגללל היציע זאת דעתי. מה אפשר לעשות. כמו שלכם יש דעה גם לי יש דעה. ודעתי היא ? שהיציע הורג את הקבוצה עכשיו. יש לנו הרכב לא רע. יכלנו להיות באירופה ממש לא נורא שלא. בכלל וכתבתי את זה יותר פעם. שום דבר לא יקרה אם נשחק כמה שנים עם 15 מליון ש"ח בשנה. מי שישאר ישאר. הינו במקומות גרועים יותר.
ועכשיו מי שרק יבקר רק יספר כמה חרא המאמן כמה זבל השחקן הזה והזה ישמע את דעתי.... כי אני מאמין שאם נחבק את השחקנים? כמו שחיבקנו בעבר? ואת המאמן? זה יחזור אלינו . וגם אם לא? נמשיך לשיר ויהיה בסדר.
אגב כל הנתוח המכובד של החבר זאפטה ? יש לי השגות מקצועיות קשות. הצליח מצוין רק אף אחד ללא בעט באמת לשער. למה? לדעתי כי החלוצים בהלם בעיקר מאיתנו הם מפחדים מהקהל פחד מוות . שי נכנס המשחק התחיל לרתוח (לשני הכיוונים) . אתמול הקהל היה נהדר. עוד שנים שלושה סיבובים כאלה? יהיה בסדר. וגם אם לא יהיה בסדר. זה בסדר. בעיני לפחות. רצים משתדלים נלחמים על כדורים? יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
מדכא לקרוא את הפורום ולהבין עד כמה מפלס הלחץ פה וביציע גבוה (קבוצה חדשה שמשחקת לא רע ומוציאה תיקו במחזור פתיחה לא אמורה לקבל שריקות בוז בשום מקום בעולם), כל כך גבוה שלמרות שאני חושב שרב"ש הוא המאמן המושלם עבורנו - הוא לא ישרוד את זה אם נמשיך ללכת בכיוון. באמת באמת עצוב.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 16:48 
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:
nati כתב:
בן שמעון הביא את כל מי שהוא רצה.

ופה בדיוק הבעיה לדעתי.

הבעיה היא שאתם מאמינים לזה.

זה פשוט לא נכון.
בן שמעון במקור רצה את גבאי ולא את דגני.
בן שמעון רצה את אלכס מקפריסין ליד גרזיציץ ולא את סאשה
בן שמעון היה מעדיף שטב"ח ישאר ולא כל כך היה חם על ישראל זגורי.
בן שמעון רצה את אבוחצירא ליד שכטר ודמארי, ואגב, לדעתי אפילו היה מוכן למכור את דמארי בשביל זה.

הוא גם היה רוצה להביא מגן שמאלי אחר וקשר התקפי נוסף, אבל אין כסף.
הוא התאים את עצמו.

גם הפועל רעננה היו שמחים ורוצים לראות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 17:01 
mbracha כתב:
מדכא לקרוא את הפורום ולהבין עד כמה מפלס הלחץ פה וביציע גבוה (קבוצה חדשה שמשחקת לא רע ומוציאה תיקו במחזור פתיחה לא אמורה לקבל שריקות בוז בשום מקום בעולם), כל כך גבוה שלמרות שאני חושב שרב"ש הוא המאמן המושלם עבורנו - הוא לא ישרוד את זה אם נמשיך ללכת בכיוון. באמת באמת עצוב.

הפועל פאניקה ת״א בחסות האוהדים המסורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 17:05 
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

הפועל פאניקה ת״א בחסות האוהדים המסורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
אגב כל הנתוח המכובד של החבר זאפטה ? יש לי השגות מקצועיות קשות. הצליח מצוין רק אף אחד ללא בעט באמת לשער. למה? לדעתי כי החלוצים בהלם בעיקר מאיתנו הם מפחדים מהקהל פחד מוות . שי נכנס המשחק התחיל לרתוח (לשני הכיוונים) . אתמול הקהל היה נהדר. עוד שנים שלושה סיבובים כאלה? יהיה בסדר. וגם אם לא יהיה בסדר. זה בסדר. בעיני לפחות. רצים משתדלים נלחמים על כדורים? יהיה בסדר.

וואו, מה?

מהחלק הראשון הצלחתי להתעלם, אבל ה-"אגב" הזה פשוט נשגב מבינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אין טעם להגיד מה היה אפשר לעשות. ואתה יודע מה? גם אם היו עושים את הדברים בצורה יותר טובה, עדיין הסיכויים לאליפות היו קטנים. לא בקטע לוזרי, אלא מפני שבד"כ כשמחליפים קבוצה שלמה הדברים לא קורים בבת אחת.
אני מצפה כרגע שנראה טוב, ונתחיל לראות הבדל בצורת המשחק יחסית לשנים קודמות. אחרי זה אני ארשה לעצמי לחשוב על קסמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
בני יעקבי כתב:

וואו, מה?

מהחלק הראשון הצלחתי להתעלם, אבל ה-"אגב" הזה פשוט נשגב מבינתי.

נשגב נשגב. אז אסביר בלשון שגם מאותגרים יכולו להבין. לעניות דעתי. הבעיה היום של הקבוצה (ולא רק מהיום בעצם בשנה שעברה ממחצית הליגה ) היא בעיקר מנטלית פסיכולוגית. קראתי פה כבר גאונים שחושבים ששחקנים מקצוענים לא צריכים להיות מושפעים מקהל. מה לעשות הם כן מושפעים. אתמול אפשר היה לראות את זה בצורה ברורה הקבוצה שלטה במגרש נלחמה לא רע על כדורים ועל החזקה בכדור. אבל בסוף? גם אטיות בלתי מובנת וברחבה ? נאדה כלום כמעט כלום. לכל אחד יכול להיות לזה הסברים. לעניות דעתי? הפחד מהקהל. בלומפליד? הפך לאסון בעבור הקבוצה . הפרומים הללו כאן? מטען צד. רובהשחקנים הם אנשים צעירים (כמו חלק גדול מהכותבים) ורגישים שלא יודעים להתמודד עם ביקורת בוודאי לא בונות. בקיצור מפחדים מהקהל פחד מוות שמשתק אותם. קאפיש? לי מספיק שהם רצים ומשתדלים. כל השאר זה בונוס וזוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
אז אתה מזיין בשכל,בסדר? קאפיש.
(מוות למילה המעצבנת הזו.מזכירה לי צבא.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 17:48 
מה שבטוח, מכבי ינצחו בדרבי בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:07 
רק דיווח למי שלא נכח במגרש, הקבוצה ירדה לקול מחיאות כפיים ועידוד ומחאה כפיים בחזרה לקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: