יובל כתב:
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
היה כשלון? זהו? מחזור ראשון והכל סגור וחתום?
הכישלון הוא בבניית הסגל והכישלון הזה סגור עוד לפני המחזור הראשון. הלוואי שמפה הוא יעשה קסמים מהסגל הזה אבל לי זה נראה קלוש.
השאלה היא מה אתה מגדיר כ"קסמים"?
כי די ברור שאליפות לא ניקח, אבל אפשר לומר בוודאות שגם עם הסגל הזה אפשר לשחק יותר טוב.
קסמים זה לרוץ לאליפות, לסיים לפחות מעל חיפה. זה קסמים מבחינתי עם הסגל הנוכחי, אבל זה מה שהיינו אמורים מראש להוציא מתקציב כזה. היה אפשר לבנות בתקציב הזה סגל הרבה יותר טוב, ואז לא היה צריך לעשות קסמים כדי לעמוד במטרות.
מי שרוצה לשקר לעצמו שאם נוציא מתקציב של 45 מיליון (שמורכב מכסף שלא באמת יש לנו, ובן שמעון קיבל מעל ומעבר למה שבאמת יש בדיוק בשביל לבנות קבוצה לאליפות) קבוצה של מקום שלישי שמשחקת יפה ונחמד לפעמים אז המטרה הושגה, שיהנה. השקר העצמי הזה והנמכת הציפיות רק כדי לחשוב בסוף שהצלחנו, בעיניי הם פתטיים. עם תקציבים יותר נמוכים הפועל עשתה עונות יותר טובות מזה, שגם הן לא נחשבו להצלחה מסחררת. אפשר לחשוב בכמה התקציב של חיפה גדול משלנו שהבדלי הרמות הם כל כך גדולים.
מה שפתטי הן ההודעות שלך, שמסתמכות על 0 ידע, אין לך מושג על מה אתה מדבר ואתה מזיין את השכל ברמות, כאילו שרכש תקציב או שחקנים זה מדע מדויק והפועל נמצאת בספרה אחרת עולם אוטופי שבו כל מה שהיא רוצה מתגשם.
אם תגיד לי שראית את התקציב וישבת אפילו במו"מ אחד בחייך עם שחקן, אז אקח הכל בחזרה, אבל גם אתה יודע שכל מה שאתה אומר מתבסס על תחושות אישיות לא על ידע.
אין לי בעיה עם זה שאנשים ירשמו את מה שהם חושבים, אבל אתה כבר הצהרת שמבחינתך לרשום "לעניות דעתי" או "אני חושב" זה שפלות רוח והתחבאות מאחורי מילים, אתה בטח לא צריך את זה כי אתה יודע הכל.
אז אלא אם כן אתה באמת יודע משהו, תתחיל קצת להצטנע עם הידע המופלג שלך.
לא כל מה שאתה חושב הוא בהכרח נכון ולא כל פעם שקורה משהו שמסתדר עם התאוריה שלך אתה צריך לנפנף בזה, יש כאלו שגם דואגים להחזיר לך כשההפך קורה, הלוואי ששתי התופעות האלו ייעלמו מכאן