תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן שמעון
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
הרבה יותר מסביר שרבש לא יצליח בליגה יותר מאשר פדרי
אבל לרבש יש דרך, רבש מביא תקווה
בקיץ12 מישהו עדיין האמין באליפות ולכן האכזבה היתה יותר עמוקה. לא מאמין למי שאומר שהפועל מסוגלת לרוץ העונה לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
מחר חותם באסא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בן שמעון
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 11:20 
kobster כתב:
bruno conti כתב:
ניכר שהקבוצה לא מאומנת

הקבוצה מאוד מאומנת כי היא כל הזמן משחקת את אותה שיטה. הבעיה היא לא בקבוצה ואפילו לא בשחקנים שחלקם גם ככה די מוגבל.
הבעיה היא בשיטה. 6 שחקנים באמצע זה דבר שטרם ראיתי ב 30 שנה בערך שאני רואה כדורגל. אפס משחק אגפים, אפס ריווח לצדדים, אפס חילופי מקומות כדי לפנות שטחים, פשוט כולם באמצע.
הפתרון פשוט, לכאורה. 2 שחקנים באמצע מתוך בריאן/סשה/גורדנה/שי, שחקן קו קבוע (זגורי/ספורי) ושחקן שמתחיל את התנועה מהאגף לאמצע (גילי/זגורי) כשהוא מחליף מקום עם אחד החלוצים שזז לאגף (עדיפות לשכטר).
אם אהבלים כמונו רואים את זה, לא ברור לי איך מאמן ברמה של רב"ש לא רואה את אותו הדבר. שחרר את הפקק רב"ש.

אתה מתפרץ לדלת פתוחה...
התגובה המנומקת שלך היא פועל יוצא לכך שהקבוצה לא מאומנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: בן שמעון
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
kobster כתב:
bruno conti כתב:
ניכר שהקבוצה לא מאומנת

הקבוצה מאוד מאומנת כי היא כל הזמן משחקת את אותה שיטה. הבעיה היא לא בקבוצה ואפילו לא בשחקנים שחלקם גם ככה די מוגבל.
הבעיה היא בשיטה. 6 שחקנים באמצע זה דבר שטרם ראיתי ב 30 שנה בערך שאני רואה כדורגל. אפס משחק אגפים, אפס ריווח לצדדים, אפס חילופי מקומות כדי לפנות שטחים, פשוט כולם באמצע.
הפתרון פשוט, לכאורה. 2 שחקנים באמצע מתוך בריאן/סשה/גורדנה/שי, שחקן קו קבוע (זגורי/ספורי) ושחקן שמתחיל את התנועה מהאגף לאמצע (גילי/זגורי) כשהוא מחליף מקום עם אחד החלוצים שזז לאגף (עדיפות לשכטר).
אם אהבלים כמונו רואים את זה, לא ברור לי איך מאמן ברמה של רב"ש לא רואה את אותו הדבר. שחרר את הפקק רב"ש.

אתה מתפרץ לדלת פתוחה...

קבוצה לא מאומנת זו הקבוצה של השנה שעברה. בלי מחשבה, בלי מסירות, משחק של כדורים ארוכים לטוטו ודמארי, בלי סגירה בהגנה, בלי משחק לחץ. פשוט כלום.
הקבוצה של השנה זו קבוצה מאומנת שרואים שהיא משחקת (כמעט באובססיביות) לפי שיטה מסוימת. הבעיה היא שהשיטה לא נכונה ולא טובה. אם רב"ש יצא קצת מהדוגמתיות ויתן יותר דגש על משחק אגפים, נראה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
bruno conti כתב:
kobster כתב:
bruno conti כתב:
ניכר שהקבוצה לא מאומנת

אתה מתפרץ לדלת פתוחה...

קבוצה לא מאומנת זו הקבוצה של השנה שעברה. בלי מחשבה, בלי מסירות, משחק של כדורים ארוכים לטוטו ודמארי, בלי סגירה בהגנה, בלי משחק לחץ. פשוט כלום.
הקבוצה של השנה זו קבוצה מאומנת שרואים שהיא משחקת (כמעט באובססיביות) לפי שיטה מסוימת. הבעיה היא שהשיטה לא נכונה ולא טובה. אם רב"ש יצא קצת מהדוגמתיות ויתן יותר דגש על משחק אגפים, נראה הרבה יותר טוב.

שוב, המשחק שראית אתמול הוא תוצאה ישירה של היריבה.
סכנין מחכה 20 מטר מהשער, איזה כדורים ארוכים בדיוק חשבת לראות?
שבוע הבא תבוא קבוצה שאולי לא תיקח אליפות, אבל לא תתן לך לשבת עליה ככה. ואז נראה כמה כדורים יעופו למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 11:35 
יתרון - הנעת כדור. למרות שסכנין חלשה ונסוגה, הנקוטדה החזקה זהרה. יתרון נוסף - רצינות כמאמן.
חיסרון - כמו שנכתב באשכול אחר, ביסוס יתר של האגפים על המגנים שלפחות במקרה שלנו אינם שחקנים מובילים. אם ישנה את המינון של משנים ושחקני החוליה הקדמית באגפים יש בהחלט מצב שיצליח.

קשקוש - טלקיסקי וטופו וקנדה, בלי קשר לתקציב, זה פעם ב.... בעיקר בתשתית הסקאוטינג בארץ ובהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 12:00 
kobster כתב:
bruno conti כתב:
kobster כתב:
bruno conti כתב:
ניכר שהקבוצה לא מאומנת

אתה מתפרץ לדלת פתוחה...

מצטער אבל אני לא רואה שום שיטה.
להעביר כדור לרוחב הלוך ושוב עד ה16 של היריב בצורה שבלונית
זו לא שיטה זה היעדר שיטה אובססיבי...
ואל תצטט לי את שגיא כהן עם העניין האובססיבי לגבי שיטה/רן , הוא כנראה מונע מאינטרס כלשהו...
אתה עד כמה שאני מקווה ומאמין לא.
אין שום שיטה קובסטר !
אני ירחיב קצת את העניין ויאמר שמאד שמחתי כשהביאו את רן להפועל עברנו קיץ סבבה לגמרי
יש בעל בית בדיוק מה שהפועל צריכה ....
אבל מאז שהתחלנו גם לשחק כדורגל זה נראה רע מאד,כל האשכולות שנפתחים כאן על שחקנים כבודדים פשוט לא
רלוונטיים כי הרי אין שחקן אחד לרפואה שאפשר לומר עליו משהו חיובי מאז שיצאנו לדרך
וזה למה? כי אין חיבור ביניהם, כשיהיה חיבור פתאום כל אחד יקבל פה לבבות ...
השאלה מתי זה יקרה אם בכלל ובאיזה רמה.
אני מאד סקפטי, אני גם מאד לא אוהב את כל ההתנהלות התקשורתית שלו היא מביכה בעיניי
ונותנת תחושה של זריית חול בעיניים , ואני לא אוהב שמזלזלים באינטליגנציה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 12:02 
שחר כתב:
nati כתב:
בן שמעון הביא את כל מי שהוא רצה.

ופה בדיוק הבעיה לדעתי.

הבעיה היא שאתם מאמינים לזה.

זה פשוט לא נכון.
בן שמעון במקור רצה את גבאי ולא את דגני.
בן שמעון רצה את אלכס מקפריסין ליד גרזיציץ ולא את סאשה
בן שמעון היה מעדיף שטב"ח ישאר ולא כל כך היה חם על ישראל זגורי.
בן שמעון רצה את אבוחצירא ליד שכטר ודמארי, ואגב, לדעתי אפילו היה מוכן למכור את דמארי בשביל זה.

הוא גם היה רוצה להביא מגן שמאלי אחר וקשר התקפי נוסף, אבל אין כסף.
הוא התאים את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:
nati כתב:
בן שמעון הביא את כל מי שהוא רצה.

ופה בדיוק הבעיה לדעתי.

הבעיה היא שאתם מאמינים לזה.

זה פשוט לא נכון.
בן שמעון במקור רצה את גבאי ולא את דגני.
בן שמעון רצה את אלכס מקפריסין ליד גרזיציץ ולא את סאשה
בן שמעון היה מעדיף שטב"ח ישאר ולא כל כך היה חם על ישראל זגורי.
בן שמעון רצה את אבוחצירא ליד שכטר ודמארי, ואגב, לדעתי אפילו היה מוכן למכור את דמארי בשביל זה.

הוא גם היה רוצה להביא מגן שמאלי אחר וקשר התקפי נוסף, אבל אין כסף.
הוא התאים את עצמו.

הוא קיבל את כל מה שרצה במסגרת התקציב שהוא קיבל, שהיה גבוה, ועשה עם זה מעט מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 12:10 
התקציב שהוא קיבל ממש לא גבוה.

אחרי הקנייה של שכטר, הכסף שנשאר היה רק לשחקנים חופשיים עם דרישות שכר לא מוגזמות.
הוא עשה טעות אחת וזה שבמקום סאשה ועוד איזה 2 שחקנים מחוץ לסגל כמו רן יצחק ומסיקה הוא היה צריך להביא שחקן אחד טוב. (כמו שגם אתה רשמת לא מעט פעמים)
על עמוס וקליימן אפשר להתווכח אבל אני מקבל את זה שהוא יותר סומך עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
התקציב שהוא קיבל ממש לא גבוה.

אחרי הקנייה של שכטר, הכסף שנשאר היה רק לשחקנים חופשיים עם דרישות שכר לא מוגזמות.
הוא עשה טעות אחת וזה שבמקום סאשה ועוד איזה 2 שחקנים מחוץ לסגל כמו רן יצחק ומסיקה הוא היה צריך להביא שחקן אחד טוב. (כמו שגם אתה רשמת לא מעט פעמים)
על עמוס וקליימן אפשר להתווכח אבל אני מקבל את זה שהוא יותר סומך עליו.

לא תקציב גבוה? חוץ משכטר הוא הביא עוד שבעה שחקנים להרכב, ועוד חמישה לספסל (או יותר נכון ליציע). במקום לחלק את המשכורות שלהם ל-12 היה אפשר לחלק ל-7 ולהביא שבעה שחקנים להרכב בשכר יותר גבוה, וכבר נמאס לרשום כל פעם את הסכומים אבל יש המון המון משקל עודף מבחינת משכורות.
גם להוציא למעלה מ-300 אלף דולר ברוטו על שוער רק כי הוא מכיר אותו וסומך עליו בלי שיש לך באמת תועלת מקצועית ששווה את כל הכסף הזה זו טעות. זו בדיוק היה הכישלון - במקום להוציא את המקסימום ממה שיש, לחסוך איפה שאפשר לחסוך הרבה מבלי להיפגע מקצועית הרבה או לא להיפגע בכלל, ואז לקבל את האפשרות להוציא את המשאבים המוגבלים (אבל המכובדים) על מספר שחקנים ברמה גבוהה, נבנתה קבוצה לרוחב כאילו הוא קיבל את הקבוצה עם שלושה שחקנים בכל הסגל (שזה ממש לא המצב) וצריך להרכיב הרכב שלם פלוס ספסל, כשעם התקציב הנתון באמת זה לא היה אפשרי ולכן זה היה כישלון ידוע מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 12:50 
היה כשלון? זהו? מחזור ראשון והכל סגור וחתום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 12:56 
אוגוסטוס היל כתב:

חס וחלילה.
כולנו מקווים שרן בן שמעון לא עקשן כמו חמור.אנחנו מקווים שהוא יבין שהוא טעה עם השיטה,וינסה לפחות לעבוד על עוד אופציות ושיטות למקרה שאחת במשחק לא עובדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 12:59 
30.8.2009
גוטמן: זה לא הקהל של הפועל ת"א שאני מכיר
מאמן הפועל ת"א לא אהב את שריקות הבוז ב-1:1 עם מכבי פ"ת: "יש משהו סביב המועדון שלא היה". נאתכו פרץ בבכי בחדר ההלבשה. רוני לוי: "אכזבה גדולה".
שני משחקים ושתי תוצאות תיקו, זו הסטטיסטיקה של הפועל ת"א לאחר המחזור השני בליגת העל. הערב (ראשון) האדומים סיימו בתיקו 1:1 עם מכבי פ"ת במסגרת המחזור ה-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:05 
זוכר את אשכולות הצפיה והערגה לפני שחתם.
אולי אתם מצפים ממנו למשהו שלא קיים במציאות.
בכל זאת הוא זה שהמליץ לנו על טיאגו קוסטה ("שחקן מצויין")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

הכישלון הוא בבניית הסגל והכישלון הזה סגור עוד לפני המחזור הראשון. הלוואי שמפה הוא יעשה קסמים מהסגל הזה אבל לי זה נראה קלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:09 
חתול אדום כתב:

רוני לוי, אני די בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:11 
בהתבסס על העבר שלו, וגם על דברים מעבר לכך, לדעתי זה בהחלט קיים ולכן כל מיני דברים לא מסתדרים לי עם מה שרואים עד עתה. הוא יצטרך להוכיח שהוא מבין מה לא עובד ולשנות. מקווה שנצליח לקחת ( כמו שאנחנו נראים- לגנוב ) 3 נקודות בבאר שבע ולצאת לפגרה הארוכה בראש שקט, ומשם עם חיזוק שיביא לנו חג'ג'נו אני מקווה שכבר תצא קבוצה שנראית אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:31 
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הכישלון הוא בבניית הסגל והכישלון הזה סגור עוד לפני המחזור הראשון. הלוואי שמפה הוא יעשה קסמים מהסגל הזה אבל לי זה נראה קלוש.

יש בעיה אחת במה שאתה אומר. אסטרטגית בניית הסגל של רב"ש מכוונת לטווח ארוך. זה לא שהטענות שאתה מציג כאן (ואני מסכים עם חלק לא מבוטל מהן) מהוות איזה רעיון יוצא דופן ופורץ דרך. זו הרי אופציה שמן הסתם עברה בראשו.
אבל הוא החליט אחרת ובנה סגל ארוך עם הסתכלות קדימה. נכון או לא זאת שאלה שאפשר להתווכח עליה תאורטית, אבל אתה לא יכול לשפוט עכשיו, וגם לא עוד חודש את הקו שלו. בהגדרה.
* אלא אם כן הוא יעשה עכשיו שינויים בסגל שיהיו ברוח הדברים שלך.
שוב, גם אני מסתכל ולא מבין למה כך הוא חשב שנכון לבנות את הסגל, אבל ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:33 
זה האמא של הווישפול ט'ינקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
רב"ש חושב לעשות מהפועל קריית שמונה אול אובר אגאין.
בגלל זה אנחנו משחקים בשיטה הזויה עם 3 שחקנים באמצע, שחקן אחד באגף ו-2 חלוצים. כולם אומרים להביא את אריק או שחקן כמו נמה, הקטע שרב"ש לא מחפש שחקן כזה כי הוא לא מתאים לשיטה שלו.
הדבר היחיד שהוא כנראה מחפש זה מגן שמאלי טוב יותר, כי בקריית שמונה היו לו את מטוביץ' בשמאל וגבאי בימין.

מה שהוא לא מבין זה שהפועל תל אביב זאת לא קריית שמונה, קבוצות באות להסתגר כי הן מפחדות מהשם (ראינו את זה גם שנה שעברה שבסיבוב הראשון למרות שהיינו קבוצה של כלום ושום דבר קבוצות פחדו ולא תקפו אותנו ולכן מיעטנו להפסיד).
מול קריית שמונה בודדות הקבוצות שבאו להסתגר ולכן ברגע שאתה משתלט על השדה ונותן כל מיני הגבהות ומסירות הזויות קדימה מול פחות שחקני הגנה של היריבה אפשר לגנוב איזה גול ורחמנא ליצלן גם לקחת אליפות בטעות.
זה לא הולך לקרות בהפועל, חבל שהוא לא הבין את זה מתי שהוא בנה את הקבוצה והביא שחקנים מתאימים יותר למערך מודרני ונורמלי של קבוצה שצריכה לפרוץ הגנות ולשחק התקפי ולא רק לשלוט באמצע ולקוות לטוב כי מול בונקר זה לא עובד.
אבל זה בסדר הוא יבין את זה עוד מעט ואז כבר נרדוף אחרי קריית שמונה ובני יהודה.

הגלמוד מלוד כתב:
חתול אדום כתב:

רוני לוי, אני די בטוח.

רוני לוי אמר לא לגעת בו, בוודאות.
רב"ש המליץ עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:38 
19 כתב:
זה האמא של הווישפול ט'ינקינג.

מה הקשר ווישפול ט'ינקינג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

יש בעיה אחת במה שאתה אומר. אסטרטגית בניית הסגל של רב"ש מכוונת לטווח ארוך. זה לא שהטענות שאתה מציג כאן (ואני מסכים עם חלק לא מבוטל מהן) מהוות איזה רעיון יוצא דופן ופורץ דרך. זו הרי אופציה שמן הסתם עברה בראשו.
אבל הוא החליט אחרת ובנה סגל ארוך עם הסתכלות קדימה. נכון או לא זאת שאלה שאפשר להתווכח עליה תאורטית, אבל אתה לא יכול לשפוט עכשיו, וגם לא עוד חודש את הקו שלו. בהגדרה.
* אלא אם כן הוא יעשה עכשיו שינויים בסגל שיהיו ברוח הדברים שלך.
שוב, גם אני מסתכל ולא מבין למה כך הוא חשב שנכון לבנות את הסגל, אבל ימים יגידו.

איזה טווח ארוך? יש פחות טווח ארוך מלהביא שוער בהרבה כסף במקום קליימן? יש פחות טווח מלהחתים על חוזה חדש את אנטבי? מה טווח ארוך בלהביא ארבעה שחקנים שלא נכנסים לסגל (כבר משחק חמישי מתוך חמישה, אבל בסדר, העונה עוד ארוכה)? מה טווח ארוך בלבנות את ההגנה על שני בלמים מבוגרים?

ושלא תבין לא נכון, אין לי שום בעיה עם מחשבה לטווח הקצר. אין לי שום בעיה עם בלמים בן 30 ו-32, ספציפית יש לי בעיה עם שאר המהלכים שפירטתי אבל כי הם פשוט לא יתנו תועלת לטווח הקצר או הבינוני או הארוך. אבל אתם יכולים לספר לעצמכם שנבנתה קבוצה ב-45 מיליון שקל עם הימורים כלכליים גדולים מאוד לא בשביל להביא אליפות, זה פשוט לא נכון. "לבנות" קבוצה לטווח הארוך היה אפשר גם בהרבה פחות כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:39 
אתה החלטת שהוא "בונה סגל לטווח ארוך" ועוד מיליון החלטות שהקשר בינן לבין המציאות הוא קלוש עד לא קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
רב"ש חושב לעשות מהפועל קריית שמונה אול אובר אגאין.
בגלל זה אנחנו משחקים בשיטה הזויה עם 3 שחקנים באמצע, שחקן אחד באגף ו-2 חלוצים. כולם אומרים להביא את אריק או שחקן כמו נמה, הקטע שרב"ש לא מחפש שחקן כזה כי הוא לא מתאים לשיטה שלו.
הדבר היחיד שהוא כנראה מחפש זה מגן שמאלי טוב יותר, כי בקריית שמונה היו לו את מטוביץ' בשמאל וגבאי בימין.

מה שהוא לא מבין זה שהפועל תל אביב זאת לא קריית שמונה, קבוצות באות להסתגר כי הן מפחדות מהשם (ראינו את זה גם שנה שעברה שבסיבוב הראשון למרות שהיינו קבוצה של כלום ושום דבר קבוצות פחדו ולא תקפו אותנו ולכן מיעטנו להפסיד).
מול קריית שמונה בודדות הקבוצות שבאו להסתגר ולכן ברגע שאתה משתלט על השדה ונותן כל מיני הגבהות ומסירות הזויות קדימה מול פחות שחקני הגנה של היריבה אפשר לגנוב איזה גול ורחמנא ליצלן גם לקחת אליפות בטעות.
זה לא הולך לקרות בהפועל, חבל שהוא לא הבין את זה מתי שהוא בנה את הקבוצה והביא שחקנים מתאימים יותר למערך מודרני ונורמלי של קבוצה שצריכה לפרוץ הגנות ולשחק התקפי ולא רק לשלוט באמצע ולקוות לטוב כי מול בונקר זה לא עובד.
אבל זה בסדר הוא יבין את זה עוד מעט ואז כבר נרדוף אחרי קריית שמונה ובני יהודה.

זה נכון. בק"ש עם ה-15 או ה-20 מיליון שהוא קיבל, זה מה שהוא עשה וזה המקסימום וכל הכבוד לו על זה. נראה שהוא בנה את הקבוצה עכשיו אותו דבר (או לפחות ניסה, המגנים למשל פחות טובים) בתקציב כפול או משולש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:45 
בואו, טווח ארוך בכדורגל ברמה המקצועית זה אולי 3-4 שנים. בלמים בגיל הזה זה סבבה גם גרזיצ'יץ, גם סאשה, גם גילי, זגורי, וכל השאר.
את עמוס הוא הביא בשביל אירופה ובזה הוא נכשל. נקודה.
שכטר גם לא יהיה פה כנראה שנה הבאה.
לגמרי טווח ארוך.
טווח ארוך לא אומר רק צעירים בני 20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:48 
הבלמים בני 32
גרזיצ'יץ' בן 30
ובלי קשר זה לא רלוונטי לגיל של השחקנים.

כרגע אם אבוטבול או גורדנה לא בהרכב אנחנו לא בועטים לשער, אלה שחקנים שלא אמורים להיות בהרכב.
אני מה זה מאושר שהוא הביא לא זקנים (גם רוצ'לה וטיאגו קוסטה וניר נחום זה סגל לטווח ארוך?), כרגע נראה שהגיעו פחות מדי שחקנים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:54 
טובים או לא, זה עניין של איך שהוא ואתה ואני רואים את זה. רק שהוא מכיר אותם יותר טוב ומבין בכדורגל הרבה יותר מאיתנו.
הוא לא הביא הרבה "שחקנים מוכחים" להרכב אלא הביא הרבה "כשרונות" שאמורים, לשיטתו, לפרוע את השטרות בהמשך.
זה לא שאני אנסה סנגור שלו בעניין הזה אבל איך אפשר לשפוט את הסגל אחרי מחזור אחד?
ואגב, אני מתייחס נקודתית לטענה המאוד הגיונית של יובל שבמקום להביא 4 פ פדידות, עדיף היה להביא פריירה אחד. זה לא משהו שהוא לא יודע, אלא אם כן זה פשוט לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 13:57 
19 כתב:
הבלמים בני 32
גרזיצ'יץ' בן 30
ובלי קשר זה לא רלוונטי לגיל של השחקנים.

כרגע אם אבוטבול או גורדנה לא בהרכב אנחנו לא בועטים לשער, אלה שחקנים שלא אמורים להיות בהרכב.
אני מה זה מאושר שהוא הביא לא זקנים (גם רוצ'לה וטיאגו קוסטה וניר נחום זה סגל לטווח ארוך?), כרגע נראה שהגיעו פחות מדי שחקנים טובים.

איליץ' בן 30, קולין 32.
איליץ' יכול להיות פה כמה שנים בכיף אם הוא באמת טוב כמו שזה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא ממש לא רק ברכש, אלא בצורת המשחק וקריאת המשחק.
אתמול 9000 אוהדים ראו שאף שחקן בהפועל לא "פותח" את המשחק, לא רץ לצדדים.
בתגובה רן בן שמעון ביקש מגילי לשחק באמצע.

אני לא יודע אם זה טמטום או פשוט חוסר ידע. אבל זה פשוט משגע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: