kobster כתב:
bruno conti כתב:
kobster כתב:
bruno conti כתב:
ניכר שהקבוצה לא מאומנת
הקבוצה מאוד מאומנת כי היא כל הזמן משחקת את אותה שיטה. הבעיה היא לא בקבוצה ואפילו לא בשחקנים שחלקם גם ככה די מוגבל.
הבעיה היא בשיטה. 6 שחקנים באמצע זה דבר שטרם ראיתי ב 30 שנה בערך שאני רואה כדורגל. אפס משחק אגפים, אפס ריווח לצדדים, אפס חילופי מקומות כדי לפנות שטחים, פשוט כולם באמצע.
הפתרון פשוט, לכאורה. 2 שחקנים באמצע מתוך בריאן/סשה/גורדנה/שי, שחקן קו קבוע (זגורי/ספורי) ושחקן שמתחיל את התנועה מהאגף לאמצע (גילי/זגורי) כשהוא מחליף מקום עם אחד החלוצים שזז לאגף (עדיפות לשכטר).
אם אהבלים כמונו רואים את זה, לא ברור לי איך מאמן ברמה של רב"ש לא רואה את אותו הדבר. שחרר את הפקק רב"ש.
אתה מתפרץ לדלת פתוחה...
התגובה המנומקת שלך היא פועל יוצא לכך שהקבוצה לא מאומנת.
קבוצה לא מאומנת זו הקבוצה של השנה שעברה. בלי מחשבה, בלי מסירות, משחק של כדורים ארוכים לטוטו ודמארי, בלי סגירה בהגנה, בלי משחק לחץ. פשוט כלום.
הקבוצה של השנה זו קבוצה מאומנת שרואים שהיא משחקת (כמעט באובססיביות) לפי שיטה מסוימת. הבעיה היא שהשיטה לא נכונה ולא טובה. אם רב"ש יצא קצת מהדוגמתיות ויתן יותר דגש על משחק אגפים, נראה הרבה יותר טוב.
מצטער אבל אני לא רואה שום שיטה.
להעביר כדור לרוחב הלוך ושוב עד ה16 של היריב בצורה שבלונית
זו לא שיטה זה היעדר שיטה אובססיבי...
ואל תצטט לי את שגיא כהן עם העניין האובססיבי לגבי שיטה/רן , הוא כנראה מונע מאינטרס כלשהו...
אתה עד כמה שאני מקווה ומאמין לא.
אין שום שיטה קובסטר !
אני ירחיב קצת את העניין ויאמר שמאד שמחתי כשהביאו את רן להפועל עברנו קיץ סבבה לגמרי
יש בעל בית בדיוק מה שהפועל צריכה ....
אבל מאז שהתחלנו גם לשחק כדורגל זה נראה רע מאד,כל האשכולות שנפתחים כאן על שחקנים כבודדים פשוט לא
רלוונטיים כי הרי אין שחקן אחד לרפואה שאפשר לומר עליו משהו חיובי מאז שיצאנו לדרך
וזה למה? כי אין חיבור ביניהם, כשיהיה חיבור פתאום כל אחד יקבל פה לבבות ...
השאלה מתי זה יקרה אם בכלל ובאיזה רמה.
אני מאד סקפטי, אני גם מאד לא אוהב את כל ההתנהלות התקשורתית שלו היא מביכה בעיניי
ונותנת תחושה של זריית חול בעיניים , ואני לא אוהב שמזלזלים באינטליגנציה שלי.