תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש - 23-24/8
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 15:40 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אני מציע שתפסיקו לדבר על איזו עמדה אריק פריירה ישחק אצלנו מהסיבה הפשוטה שהוא לא ישחק אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
אני מציע שתפסיקו לדבר על איזו עמדה אריק פריירה ישחק אצלנו מהסיבה הפשוטה שהוא לא ישחק אצלנו

אחד שיודע, או ממחשבה ותובנה?

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 24 אוגוסט 2013, 15:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:
אין קשר בין פריירה למרכז המגרש, הוא משחק חלוץ שני ממש. אני לא יודע איך החליטו פה שהוא יכול לשחק שם, אי אפשר לקחת כל קשר התקפי ולשים אותו במרכז הקישור עם קשר אחד מאחוריו, ובפרט לא אותו. זה סתם יסרס את היכולות ההתקפיות שלו ויחייב אותו להביא למרכז המגרש יכולות שלא בטוח שיש לו והוא בטח לא הראה כאלה נגדנו. ושוב אני אגיד, למרות שהוא שחקן מצוין הוא לא בדיוק מה שאנחנו צריכים.

מה???
על מה אתה מדבר? שחקן אמצע קלאסי שהולך קדימה. איזה חלוץ שני?

כן, חלוץ שני, שיחק ממש מאחורי הליטאי. אי אפשר לשחק כדרך קבע עם חמישה שחקנים שאין להם קשר למשימות הגנה, זה לא מנג'ר והיריבה תגיע לרחבה שלנו עוד יותר בקלות ממה שהגיעו עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:
אין קשר בין פריירה למרכז המגרש, הוא משחק חלוץ שני ממש. אני לא יודע איך החליטו פה שהוא יכול לשחק שם, אי אפשר לקחת כל קשר התקפי ולשים אותו במרכז הקישור עם קשר אחד מאחוריו, ובפרט לא אותו. זה סתם יסרס את היכולות ההתקפיות שלו ויחייב אותו להביא למרכז המגרש יכולות שלא בטוח שיש לו והוא בטח לא הראה כאלה נגדנו. ושוב אני אגיד, למרות שהוא שחקן מצוין הוא לא בדיוק מה שאנחנו צריכים.

מה???

כן, חלוץ שני, שיחק ממש מאחורי הליטאי. אי אפשר לשחק כדרך קבע עם חמישה שחקנים שאין להם קשר למשימות הגנה, זה לא מנג'ר והיריבה תגיע לרחבה שלנו עוד יותר בקלות ממה שהגיעו עד עכשיו.

מה הבעיה הגדולה לשים אותו כ"גורדנה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר, אתה לא מקשיב ?
יש לו פס מעולה, בעיטה אדירה, דריבל טוב אבל הוא יכול לשחק רק חלוץ שני. ממש לא מסוגל לשחק מטר אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 15:49 
יובל, מצד שני עם גורדנה כקשר השלישי גם אנחנו לא נגיע לרחבה של היריב יותר מידי פעמים,לא נגד סכנין אלא נגד מכבי וחיפה.
אני מבין שגם אתה לא חושב שגורדנה זה הציוות האידאלי שם, אבל אם פריירה הוא האופציה היחידה כרגע (אם גדול) ,אז לפחות בתור אוהד זה מרגש אותי ואני מוכן לקחת את הסיכון "שיגיעו לרחבה שלנו בקלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:

מה???

מה הבעיה הגדולה לשים אותו כ"גורדנה"?

אם אתה מתכוון לקשר במרכז, אתה רואה אותו עושה הגנה ברמה שמספיקה לעמדה הזאת?
בוא נגיד יותר מזה, אתם רואים בכלל את בן-שמעון שאוהב לשחק עם שניים-שלושה קשרים באמצע שעושים הגנה משחק ככה, עם קשר אחורי אחד, שלושה התקפיים ושני חלוצים?
אם הוא יבוא (וממש לא נראה לי שזה יקרה) אני לא רואה אותו משחק שלא לפני שני קשרים אחוריים יותר (גרזיצ'יץ'/סאשה/גורדנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 15:58 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
Peace Hope כתב:

אחד שיודע, או ממחשבה ותובנה?

הגיון בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
סאשה וגרזיציץ מאחור ופריירה מקדימה במשולש, כשגילי באגף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש - 23-24/8
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי מה הבעיה,
גרזיציץ אחורי (אבוטבול מחליף), סאשה 50/50 (אבוטבול וגורדנה מחליפים), פריירה על תקן קשר קדמי סטייל זהבי במכבי (ורמוט וגורדנה מחליפים). שלישייה קדמית גילי דמארי ושכטר. בעת הצורך גילי יורד לשחק בעמדה של פריירה וזגורי/ספורי מחליפים אותו באגף.

איזה חלוץ שני ואיזה נעליים? קשר התקפי קלאסי.
מולר מביירן זה חלוץ שני, איפה הדמיון ביניהם אני לא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל צודק בכך שאריק לא שחקן למרכז המגרש, מי שהסתכל עליו במשחקים האחרונים של פנדורי או בתקצירים רואה שהוא כמעט ולא רץ בהתקפות של היריב, לא יורד הרבה מעבר לקו מרכז המגרש. בתפקוד שלו הוא או קשר התקפי מתחת לחלוצים או שחקן בכנף שמאל (משתמש ברגל שמאל). ככה שבעולם מקביל בו הוא היה מגיע להפועל הוא יכול היה לקחת את מקומו של ורמוט במרכז המגרש ולאפשר את הצבתו באגף, או לקחת את העמדה של זגורי בשמאל. מבחינת המערכים שבהם שיחקנו עד עכשיו - כשרב"ש עלה עם סשה+גורדנה+בריאן סשה או גורדנה תופקדו קדמית יותר כקשרים התקפיים באמצע, את התפקיד הזה הוא כמובן יכול למלא.

אבל בניגוד ליובל אני דווקא חושב שהוא בדיוק מה שאנחנו צריכים, אחרי מגן שמאלי כמובן.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 16:00 
עד כה רב"ש שיחק עם שלושה באמצע ושלושה למעלה
הוא ישחק ככה בכל מקרה , בסופו של דבר אני מאמין שיהיה
סשה גרזיץ
גורדנה/ורמוט/פאייררה
ורמוט/זגורי/ספורי דמארי שכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
יובל צודק בכך שאריק לא שחקן למרכז המגרש, מי שהסתכל עליו במשחקים האחרונים של פנדורי או בתקצירים רואה שהוא כמעט ולא רץ בהתקפות של היריב, לא יורד הרבה מעבר לקו מרכז המגרש. בתפקוד שלו הוא או קשר התקפי מתחת לחלוצים או שחקן בכנף שמאל (משתמש ברגל שמאל). ככה שבעולם מקביל בו הוא היה מגיע להפועל הוא יכול היה לקחת את מקומו של ורמוט במרכז המגרש ולאפשר את הצבתו באגף, או לקחת את העמדה של זגורי בשמאל. מבחינת המערכים שבהם שיחקנו עד עכשיו - כשרב"ש עלה עם סשה+גורדנה+בריאן סשה או גורדנה תופקדו קדמית יותר כקשרים התקפיים באמצע, את התפקיד הזה הוא כמובן יכול למלא.

אבל בניגוד ליובל אני דווקא חושב שהוא בדיוק מה שאנחנו צריכים, אחרי מגן שמאלי כמובן.

אם מדובר בו ספציפית, אז זה לפני מגן שמאלי. במיידי פריירה לפה!
ומה שאתה אומר לגבי תיפקודו, זה בדיוק מה שכולנו מסכימים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש - 23-24/8
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 16:05 
מתי יבינו שחסר לנו קיצוניים דריבליסטים ולא עוד קשרים באמצע עושי משחק??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 16:09 
red_o כתב:
מתי יבינו שחסר לנו קיצוניים דריבליסטים ולא עוד קשרים באמצע עושי משחק??

צא מגוטמן כנס לרב"ש , יש שלושה שחקנים למעלה אין אגפים יותר

ונראה לי שקצת צריך להוריד את ההתלהבות מאריק, הוא עדיין לא מסי , גם ביחס לליגה הישראלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:

בדיוק, רק אני חושב שעם קישור אחורי מוגבל הרביעייה הקדמית תנוטרל. אני מעדיף את גורדנה עם אחד מהזרים מאחור, והזר החדש (אריק או מישהו אחר) יחד עם גורדנה או לפניו. הבעיה מבחינתי שציוות של סאשה וגרזיצ'יץ' פשוט לא מספיק טוב (אני לא מבין איך אפשר לטעון אחרת אחרי שזה לא עבד באף משחק עד עכשיו) וצריך אופציה חוץ מגורדנה לקשר מרכזי, פריירה לא אופציה למרכז המגרש וזה מה מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
mbracha כתב:

בדיוק, רק אני חושב שעם קישור אחורי מוגבל הרביעייה הקדמית תנוטרל. אני מעדיף את גורדנה עם אחד מהזרים מאחור, והזר החדש (אריק או מישהו אחר) יחד עם גורדנה או לפניו. הבעיה מבחינתי שציוות של סאשה וגרזיצ'יץ' פשוט לא מספיק טוב (אני לא מבין איך אפשר לטעון אחרת אחרי שזה לא עבד באף משחק עד עכשיו) וצריך אופציה חוץ מגורדנה לקשר מרכזי, פריירה לא אופציה למרכז המגרש וזה מה מלכתחילה.

אף אחד לא מתווכח על כך שבריאן לא היה טוב עד עכשיו, כל הדיון תלוי באם הוא יחזור לעצמו או לא - אני מאמין שכן, במונחים ישראליים מדובר בשחקן מוכח שסובל משלל קשיי התאקלמות, בעיני זה טבעי. מבחינת האופציות בסגל בריאן הוא גם סוג של באנקר, כי אין לנו שחקן שאמור להתחרות איתו על העמדה של הדפנסיבי, לכן הרבה יקום או יפול עליו. בעמדת הקשר המרכזי האופציות הן סאשה או גורדנה, שלדעתי שניהם מהווים אופציה סבירה פלוס לעמדה הזאת.

הבעיה של רב"ש עד עכשיו הייתה בקישור ההתקפי, כי ורמוט לא היה כשיר לפתוח והוא נאלץ להעלות גם עם סשה וגם את גורדנה/ספורי, כשבצד שמאל יש לו את זגורי שעדיין לא בשל לטעמי לקחת על עצמו את העבודה באגף (אם היה מגן שמאלי טוב זה יכול היה לשפר את העבודה שלו שם), כשהמטרה הייתה שספורי או גורדנה שהחליף אותו יגיעו מצד ימין, אבל שניהם לא שחקני אגף והם כל הזמן מנסים דרך האמצע, שנראה כמו איילון דרום אחה"צ.

אם אתה מביא שחקן כמו אריק, ויש לך ורמוט כשיר - גם ספורי וגם זגורי יעברו לספסל, ובאמצע תקבל בריאן + סשה/גורדנה. לדעתי זה דווקא הפתרון שיכול להוציא את המקסימום מהמוגבלות של הקישור שלנו. ברגע שיהיו לך בהרכב שני קשרים התקפיים שיכולים גם לשרוף את האגף ולא רק ללכת עם הראש בקיר דרך האמצע אתה תקבל משחק מרווח הרבה יותר, שאמור להקל על הקשרים האחוריים שלך להניע כדור קדימה, ואפילו להפחית את האיבודי כדור המפגרים האלו, שהיוו את רוב המצבים של פנדורי מולנו (ואיך לא יאבדו כדור אם כל המשחק של הפועל מרוכז באמצע ואין לך אף שחקן על הקו?). אני באמת מאמין שהמערכים שראינו מרב"ש עד כה הם פשוט פשרה שהוא לקח בהתחשב במגוון המוגבל של שחקנים שיש לו בקישור ההתקפי (ואני לא מאשים אותו בנייה לקוייה של הקבוצה, כי ורמוט פצוע מצד אחד וטב"ח צהוב בצד השני זה משהו שלא יכול היה לנבא כשתכנן את הסגל והביא את עמוד השדרה של הקבוצה). לכן זו גם בדיוק העמדה שבה אנחנו צריכים שחקן בנוסף למגן שמאלי, לעניות דעתי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 17:04 
עד שלא יוכח אחרת,
גרזציץ וסשה זה אמצע פשוט לא מספיק טוב.

אריק או לא אריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 17:59 
מה עם ספין לשבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
מה עם ספין לשבת?

השבת הכנו טבית לא ספינג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 19:38 
אני מודה שקראתי בריפרוף כאן אבל כל ההעמדות שעושים לפריירה איפה רשום שהוא סיכם או חתם?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
אני מודה שקראתי בריפרוף כאן אבל כל ההעמדות שעושים לפריירה איפה רשום שהוא סיכם או חתם?

פריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 19:42 
גביזון כתב:
Tom Sawyer כתב:

פריירה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Tom Sawyer כתב:

פריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 20:10 
מישהו באימון המסכם היום חוץ מפריירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: