תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש - 23-24/8
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
צריך לשים את ההודעה הזו של קובסטר מתחת לכותרת למעלה "פורום השדים האדומים" כדי שזה יישב לכולם טוב טוב מול העיניים.

נשבר הזין מכל הפסימיים וההיסטרים למיניהם, איך אתם יכולים לחיות ככה? גם ביום-יום שלכם אתם כאלה היסטרים ?

אתה יודע כבר כמה שנים אני שואל את זה פה בפורום?

אני מעדיף שלא לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
ביום ראשון, בנוסף לאירוע כנגד הגזענות שיחל בשעה 17:30 בגן כרונינגן, יתקיים
טקס פרידה רשמי וחגיגי של המועדון והעמותה מוואליד באדיר.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 10:54 
"הבוקר במהלך האימון הצליח הקשר להשלים את האימון אך כדי לא לסכנו החליטו בצוות המקצועי שלא יקח חלק במשחקונים. יש לציין כי בצוות המקצועי לא מתרגשים המפציעה ומדגישים: "זו לא אותה פציעה ממנה סבל אשתקד, אלא רק מתיחה בעקבות עומס. סתם מנפחים כל דבר שהוא לגיטימי אצל שחקני כדורגל. גילי בסדר גמור והוא עובד קשה מאוד באימונים כדי לחזור לכושר מלא". כרגע נראה שהקשר צפוי להשתלב כמחליף במשחק נגד בני סכנין ביום ראשון. "

-וואן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 10:58 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 11:01 
kobster כתב:

יום ראשון מתחילה הליגה וכולן מתחילות עם אפס נקודות. רק אלוהים יודע איך הליגה תיגמר, וגם זה לא בטוח.
אז גילי פצוע. וואו.
אני מבטיח לכם שהפועל תעלה עם 11 שחקנים למגרש ביום ראשון.
אני מבטיח לכם שיש מצב גם שלא ננצח ואפילו נשחק גרוע שומו שמיים.
אני מבטיח לכם שזה לא יוריד לי אפילו בקצת את הרצון לבוא למשחק הבא במקדש.
אולי הגיע הזמן שכל אחד יחשוב טוב עם עצמו מה זה אומר מבחינתו להיות אוהד.

מה זה לעזאזאל קשור?
כתבתי שאני לא מגיע למשחקים? שזה יוריד לי מלבוא לבלומפילד?
להיות אוהד זה לרצות שנהיה הכי טובים. מה שאתה מציע זה להשלים עם זה שהחיים יפים, נהיה מקומות 4-6, נעביר את אחה"צ בבלומפילד ונמשיך לים.

ובכל זאת, אולי הגיע הזמן שכל אחד יחשוב טוב שזה כולה פורום.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 23 אוגוסט 2013, 11:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 11:12 
סתם שאלה,
מועד ההעברות נגמר עוד חודש, לא בסוף החודש, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 11:25 
סימרוטיץ כתב:
העונה הקודמת דפקה לאנשים את השכל
הפורום במצב דפרסיה רצינית

מסכים בכל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
סתם שאלה,
מועד ההעברות נגמר עוד חודש, לא בסוף החודש, נכון?

אמצע ספטמבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
kobster כתב:
אני מופתע ממי שמופתע.
הרי מה שקורה ביציע עובר לכאן ומה שקורה כאן עובר ליציע, הפורום הוא לא מייצג את כל הקהל אבל הוא בהחלט בבואה שלו.
שחררו, תבואו בגישה יותר חיובית ואופטימית ולא בגישת הילדים בני 19 שעיקרה "אני יודע יותר טוב מכולם מה צריך להיות ומי שחושב אחרת הוא אפס וטיפש".
יאללה. תנו לי לחדש לכם - כל 4 האליפויות האחרונות שלנו הגיעו כשהיינו קבוצה פחות טובה על הניר מהמקום השני, 3 מתוכן מול אותה קבוצה. ב 88 התגברנו גם על מאמן חלש אצלנו וגם על יריבה הרבה יותר טובה מאיתנו ועם התחלת עונה נוראית שכללה תבוסה 5-1 במקדש. מעניין איך הפורום היה מגיב לכזו סיטואציה.
יום ראשון מתחילה הליגה וכולן מתחילות עם אפס נקודות. רק אלוהים יודע איך הליגה תיגמר, וגם זה לא בטוח.
אז גילי פצוע. וואו.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 12:21 
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:

אז גילי פצוע. וואו.

מה זה לעזאזאל קשור?
כתבתי שאני לא מגיע למשחקים? שזה יוריד לי מלבוא לבלומפילד?
להיות אוהד זה לרצות שנהיה הכי טובים. מה שאתה מציע זה להשלים עם זה שהחיים יפים, נהיה מקומות 4-6, נעביר את אחה"צ בבלומפילד ונמשיך לים.

ובכל זאת, אולי הגיע הזמן שכל אחד יחשוב טוב שזה כולה פורום.

פה קבור הכלב, זה לא רק פורום זה מדגם מייצג למה שקורה ביציע, מראש האווירה בבלומפילד במצב קטסטרופלי שמחלחל מאחד לשני, מין הבניה חברתית שקשה יהיה להתגבר עליה.
אלא אם כן, אנשים יכנסו לפרופורציות ויבינו שהפועל יכולה לחזור לקדמת הבמה לא תוך רגע ורק בעזרת סבלנות ודחיפת הקהל.
אפשר להעביר ביקורת אבל פה קורה משהו מעבר לזה, הבניה חברתית
אנשים פה צריכים להתחיל להבין שלא כל דבר בחיים שלהם יילך כמו שהם רוצים וכמו שהם חושבים, אני בטוח שכל אחד בהפועל רוצה להצליח בדיוק כמו כל אחד ממכם .
המרמור פה הוא רק לצורך מרמור ומה שחבל מכל זה שאת הביקורת של משתמשים פה אף אחד כבר לא ייקח ברצינות וככה הדיונים פה מאבדים מתוכנם .

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 23 אוגוסט 2013, 12:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אני מופתע ממי שמופתע.
הרי מה שקורה ביציע עובר לכאן ומה שקורה כאן עובר ליציע, הפורום הוא לא מייצג את כל הקהל אבל הוא בהחלט בבואה שלו.
שחררו, תבואו בגישה יותר חיובית ואופטימית ולא בגישת הילדים בני 19 שעיקרה "אני יודע יותר טוב מכולם מה צריך להיות ומי שחושב אחרת הוא אפס וטיפש".
יאללה. תנו לי לחדש לכם - כל 4 האליפויות האחרונות שלנו הגיעו כשהיינו קבוצה פחות טובה על הניר מהמקום השני, 3 מתוכן מול אותה קבוצה. ב 88 התגברנו גם על מאמן חלש אצלנו וגם על יריבה הרבה יותר טובה מאיתנו ועם התחלת עונה נוראית שכללה תבוסה 5-1 במקדש. מעניין איך הפורום היה מגיב לכזו סיטואציה.
אז גילי פצוע. וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
לפי ווינט ספורי יפתח במקום זגורי :bang:
גם ורמוט וגם זגורי לא יפתחו, הולך להיות כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:

הקישור שלנו בלי ורמוט וזגורי זה קישור של קבוצת תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 12:54 
קובסטר, אני מסכים עם רוח הדברים שלך, אבל לגמרי לא עם הנימוקים שלך.
להגיד הליגה מתחילה מאפס נקודות ואלוהים יודע איך זה ייגמר, זו חוכמה קטנה מאוד. גם מכבי פ"ת יכולים להגיד ככה. אם יש ציפיות מסויימות מקבוצה (או מכל מערכת אחרת) ורואים שיש סיכוי סביר שלא יעמדו בציפיות האלה צריך להתריע וזה יותר מלגיטימי.

ופה הנקודה - תיאום ציפיות. אני הראשון בפורום הזה לחפור שהקבוצה הזו צריכה זמן ואי אפשר אחרי כל משחק ללכת ולנתח כל שחקן ואת ההרכב.
צריך להבין שהמטרה בעונה הזו היא קצת שונה מעונה רגילה של מועדון בסדר גודל של הפועל ת"א. המטרה היא לייצב האת המערכת ולהתחיל לבנות קבוצה שתרוץ כמה שנים ותאמין לי שאני הראשון שחושב שקבוצה כמו הפועל צריכה להתמודד כל שנה על האליפות. מי שחושב שהשנה אפשר להתמודד על האליפות משלה את עצמו ופה המשפט שלך של "מתחיל מאפס" קצת מטעה. אליפות השנה תהיה תוצאה של כל מיני ניסים שהסבירות להם היא אפסית.
אני כל הזמן קורא לסבלנות כי אני מאמין במאמן ומאמין בדרך שלו. זה לא אומר שאני מסכים עד עכשיו עם כל צעד שהוא עשה (אני חושב שהוא עשה כמה טעויות, אבל זו דעתי האישית והלא רלוונטית), אבל בגדול, אני איתו. להבדיל מהרבה אחרים פה שלא מסכימים איתי, אני כן חושב ששיטה וסגנון משחק הם דברים מאוד חשובים עבור קבוצה ואני חושב שלהטמיע אותם לוקח זמן. אנשים חושבים שלחץ זה דבר שנורא קל לבצ ואני טוען שבשביל לעשות את זה טוב צריכים כמה וכמה גורמים (שחקנים, כושר, תיאום) וזה לוקח זמן עד שזה מתחבר.
בגדול, אני חושב שלהפועל יש בסיס שחקנים טוב, שיתחבר העונה ובעונה הבאה יוכל להתמודד על האליפות עם חיזוק נקודתי. וכמו שהרב פה קבע אחרי שהביאו את גרזיצ'יץ שהוא הקשר האחורי הכי טוב בארץ, עכשיו הרב חושב שאין לו מושג. אני טוען שבקבוצת כדורגל מחוברת, שחקנים נראים הרבה יותר טוב. זמן.
ולבסוף, היו לך כמה אי דיוקים לדעתי. ב-2 האליפויות האחרונות נבנו פה קבוצות שהיו מועמדות לאליפות מהיום הראשון ולא חושב שנפלו גם על הנייר מאף קבוצה בליגה וב-88 לא פתחנו עם הפסד 1:5 בבלומפילד, זה היה במחזור 9 אחרי הצלחה במחזורים הראשונים ונצחון בדרבי שבוע לפני כן (זה נכון שבמחזור 11 הפסדנו לנתניה והיינו 8 הפרש מהם).

בכל מקרה, אני עדיין מסכים שחייבים פה אורך רוח ואסור, פשוט אסור להלחיץ אץ המערכת הזו. אף אחד לא רוצה שהמאמן יילך הביתה במחזור 7, כי אני לא חושב שיש מישהו יותר טוב ממנו. פשוט צריך להבין מה העונה הזו אמורה לשרת בטווח הארוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:

זגורי נראה רע מאוד עד עכשיו. בקושי מצליח לתת פס פשוט אפילו(אולי כי לרוב מעדיף לכדרר ולעשות משהו מיוחד)
בנוסף אחרי מה שעשה במשחק הקודם, מגיע לו קצת לחשוב על זה על הספסל. נגמר עידו המאמנים החלשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
לפחות שספורי יוכיח את עצמו בהזדמנות שהוא יקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
מה שאומר קובסטר זה יפה ורומנטי,אבל רק מפגר לא יכול להבין שמה שהיה צריך להביא בקיץ זה שחקן מוכח על המשבצת של גילי עם ניסיון וקבלות.
הנה מתחילה עונה,וביום ראשון אנחנו עולים עם קישור מביך ואנמי.
אז נכון שאפשר להזדהות עם רוח דבריו של קובסטר,אבל גם אפשר לזעוק לשמיים על ליקויים ומחדלים שמביאים אותנו עכשיו במצב מאוד לא אופטימלי.
כולי תקווה שננצח אותם ונצא בשלום גם מבאר שבע,ואז יש עוד כמה שבועות לתקן לפני שיהיה מאוחר.
ואיך אפשר להשוות את הסגל הזה לעונות 86 ו-88,בה היתה קבוצה שרצה כמה שנים,הושתתה על שחקני בית מחויבים ובעיקר סבלה מניהול איום ונורא.
כן,ידוע לי וזכור לי מן הסתם שפתחנו את 88 בלי מי שהוא לדעתי לא רק השחקן הטוב בהפועל בכל הזמנים,אלא השחקן הכי טוב בתולדות המדינה.
קובסטר,עם כל האהבה והערכה אליך ואתה אומר דברים יפים,את הסיפור של 86 ו-88 אתה יכול לספר למי שלא היה שם.
מי שכן היה שם יודע כמה שזה לא דומה,למרות שב-88 מן הסתם ירדה רמת הציפיות ערב העזיבה זמנית של סיני לבוורן,וב-86 רדפנו רוב הזמן אחרי מכבי חיפה.
עדיין היה סגל חזק ומגובש עם המון שחקני בית מצוינים ומחויבים,וזה ממש לא דומה למה שקורה עכשיו.
לא סתם יצחק שניאור שהיה מאמן בינוני מאוד,הצליח לקחת אליפות.
ואם אנחנו עולים מחרתיים עם קישור שכזה,ויש דיבורים על בעיה של כושר גופני וגרזצ׳יץ שצריך להוריד כמה ק״ג,אז לגיטימי לגמרי לשאול מה נעשה פה בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש - 23-24/8
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 13:10 
כל מילה של המשתמש עזרא, אני אוהב את הצד הרציני שלו שמגיח מידי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 13:11 
עזרא כתב:
מה שאומר קובסטר זה יפה ורומנטי,אבל רק מפגר לא יכול להבין שמה שהיה צריך להביא בקיץ זה שחקן מוכח על המשבצת של גילי עם ניסיון וקבלות.
הנה מתחילה עונה,וביום ראשון אנחנו עולים עם קישור מביך ואנמי.
אז נכון שאפשר להזדהות עם רוח דבריו של קובסטר,אבל גם אפשר לזעוק לשמיים על ליקויים ומחדלים שמביאים אותנו עכשיו במצב מאוד לא אופטימלי.
כולי תקווה שננצח אותם ונצא בשלום גם מבאר שבע,ואז יש עוד כמה שבועות לתקן לפני שיהיה מאוחר.
ואיך אפשר להשוות את הסגל הזה לעונות 86 ו-88,בה היתה קבוצה שרצה כמה שנים,הושתתה על שחקני בית מחויבים ובעיקר סבלה מניהול איום ונורא.
כן,ידוע לי וזכור לי מן הסתם שפתחנו את 88 בלי מי שהוא לדעתי לא רק השחקן הטוב בהפועל בכל הזמנים,אלא השחקן הכי טוב בתולדות המדינה.
קובסטר,עם כל האהבה והערכה אליך ואתה אומר דברים יפים,את הסיפור של 86 ו-88 אתה יכול לספר למי שלא היה שם.
מי שכן היה שם יודע כמה שזה לא דומה,למרות שב-88 מן הסתם ירדה רמת הציפיות ערב העזיבה זמנית של סיני לבוורן,וב-86 רדפנו רוב הזמן אחרי מכבי חיפה.
עדיין היה סגל חזק ומגובש עם המון שחקני בית מצוינים ומחויבים,וזה ממש לא דומה למה שקורה עכשיו.
לא סתם יצחק שניאור שהיה מאמן בינוני מאוד,הצליח לקחת אליפות.
ואם אנחנו עולים מחרתיים עם קישור שכזה,ויש דיבורים על בעיה של כושר גופני וגרזצ׳יץ שצריך להוריד כמה ק״ג,אז לגיטימי לגמרי לשאול מה נעשה פה בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

תמיד ידעת שהוא קיים יא חמור :)
בקורס שהיינו אי אפשר להיות שניה רציני,אבל בלי קשר אתה צודק: אני תמיד מעדיף את חוסר הפורמליות והשכונה,אבל הפועל יותר מדי משפיעה לי על החיים אז היא בערך הדבר האחרון בחיים שאני לא מגלה רצינות לגביה.
היא בערך קובעת איך יראה השבוע שלי,אז איך לא אהיה רציני.
אגב,יוצא לך גם לקרוא מדי פעם בפייסבוק של עמיקם את תובנותיו של שימי ז׳אן שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש - 23-24/8
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 13:21 
עזרא כתב:
שחר כתב:

תמיד ידעת שהוא קיים יא חמור :)
בקורס שהיינו אי אפשר להיות שניה רציני,אבל בלי קשר אתה צודק: אני תמיד מעדיף את חוסר הפורמליות והשכונה,אבל הפועל יותר מדי משפיעה לי על החיים אז היא בערך הדבר האחרון בחיים שאני לא מגלה רצינות לגביה.
היא בערך קובעת איך יראה השבוע שלי,אז איך לא אהיה רציני.
אגב,יוצא לך גם לקרוא מדי פעם בפייסבוק של עמיקם את תובנותיו של שימי ז׳אן שלנו?

היא משפיעה לצערי על כולנו :( הלוואי והייתי מצליח להגמל מההשפעה הזו. לא זכיתי לקרוא את שימי ז׳אן, איזה פספוס. מצד שני אני לא מפספס את הפוליטיקאי החדש שרץ לבחירות בנתניה, רועי יהודה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
ואם אנחנו עולים מחרתיים עם קישור שכזה, ויש דיבורים על בעיה של כושר גופני וגרזצ׳יץ שצריך להוריד כמה ק״ג, אז לגיטימי לגמרי לשאול מה נעשה פה בקיץ

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 13:30 
הסיכוי שניקח אליפות פחות או יותר זהה לסיכוי שהיה לשלי להיות ראש ממשלה. שואף לאפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הסיכוי שניקח אליפות פחות או יותר זהה לסיכוי שהיה לשלי להיות ראש ממשלה. שואף לאפס

כרגע נראה ככה. בגלל זה אתה חייב להביא את פריירה ואולי בלם. מגן אין בשוק משהו יותר טוב מהרוש. כך נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 14:06 
redrony כתב:
קובסטר, אני מסכים עם רוח הדברים שלך, אבל לגמרי לא עם הנימוקים שלך.
להגיד הליגה מתחילה מאפס נקודות ואלוהים יודע איך זה ייגמר, זו חוכמה קטנה מאוד. גם מכבי פ"ת יכולים להגיד ככה. אם יש ציפיות מסויימות מקבוצה (או מכל מערכת אחרת) ורואים שיש סיכוי סביר שלא יעמדו בציפיות האלה צריך להתריע וזה יותר מלגיטימי.

ופה הנקודה - תיאום ציפיות. אני הראשון בפורום הזה לחפור שהקבוצה הזו צריכה זמן ואי אפשר אחרי כל משחק ללכת ולנתח כל שחקן ואת ההרכב.
צריך להבין שהמטרה בעונה הזו היא קצת שונה מעונה רגילה של מועדון בסדר גודל של הפועל ת"א. המטרה היא לייצב האת המערכת ולהתחיל לבנות קבוצה שתרוץ כמה שנים ותאמין לי שאני הראשון שחושב שקבוצה כמו הפועל צריכה להתמודד כל שנה על האליפות. מי שחושב שהשנה אפשר להתמודד על האליפות משלה את עצמו ופה המשפט שלך של "מתחיל מאפס" קצת מטעה. אליפות השנה תהיה תוצאה של כל מיני ניסים שהסבירות להם היא אפסית.
אני כל הזמן קורא לסבלנות כי אני מאמין במאמן ומאמין בדרך שלו. זה לא אומר שאני מסכים עד עכשיו עם כל צעד שהוא עשה (אני חושב שהוא עשה כמה טעויות, אבל זו דעתי האישית והלא רלוונטית), אבל בגדול, אני איתו. להבדיל מהרבה אחרים פה שלא מסכימים איתי, אני כן חושב ששיטה וסגנון משחק הם דברים מאוד חשובים עבור קבוצה ואני חושב שלהטמיע אותם לוקח זמן. אנשים חושבים שלחץ זה דבר שנורא קל לבצ ואני טוען שבשביל לעשות את זה טוב צריכים כמה וכמה גורמים (שחקנים, כושר, תיאום) וזה לוקח זמן עד שזה מתחבר.
בגדול, אני חושב שלהפועל יש בסיס שחקנים טוב, שיתחבר העונה ובעונה הבאה יוכל להתמודד על האליפות עם חיזוק נקודתי. וכמו שהרב פה קבע אחרי שהביאו את גרזיצ'יץ שהוא הקשר האחורי הכי טוב בארץ, עכשיו הרב חושב שאין לו מושג. אני טוען שבקבוצת כדורגל מחוברת, שחקנים נראים הרבה יותר טוב. זמן.
ולבסוף, היו לך כמה אי דיוקים לדעתי. ב-2 האליפויות האחרונות נבנו פה קבוצות שהיו מועמדות לאליפות מהיום הראשון ולא חושב שנפלו גם על הנייר מאף קבוצה בליגה וב-88 לא פתחנו עם הפסד 1:5 בבלומפילד, זה היה במחזור 9 אחרי הצלחה במחזורים הראשונים ונצחון בדרבי שבוע לפני כן (זה נכון שבמחזור 11 הפסדנו לנתניה והיינו 8 הפרש מהם).

בכל מקרה, אני עדיין מסכים שחייבים פה אורך רוח ואסור, פשוט אסור להלחיץ אץ המערכת הזו. אף אחד לא רוצה שהמאמן יילך הביתה במחזור 7, כי אני לא חושב שיש מישהו יותר טוב ממנו. פשוט צריך להבין מה העונה הזו אמורה לשרת בטווח הארוך

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

הסיכוי שלנו להגיע למשהו (לא בהכרח אליפות) יורד לסיכויים של שאול מופז להיות ראש ממשלה באווירה עורפת הראשים שאופפת את בלומפילד ואת הקבוצה. צריך להתחבר למציאות ולהבין שיש עוד כמה צבעים וזה לא "או אליפות או קטסטרופה"

נערך לאחרונה על ידי אחד האדומים בתאריך 23 אוגוסט 2013, 14:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 14:08 
מעודד שגילי השלים אימון מלא אבל במשחקונים לא שיתפו אותו,עוד נהנה ממנו העונה.
יום ראשון זה ההרכב שיש ועם זה נלחם,יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 14:23 
אני מאוד מסכים עם רוני. בעיני יש חשיבות גדולה מאוד להתפתחות של הקבוצה כקבוצה ולא כקבוצה של שחקנים, טובים ככל שיהיו.
זה לא שאין חשיבות להביא שחקנים טובים יוצר בכמה עמדות, רק שגם אם יגיעו, הסיכוי שלנו להוות פקטור משמעותי בצמרת הוא נמוך.
מכבי קבוצה כן יותר טובה מבחינת שחקנים, אבל לא פחות מזה הרבה הרבה יותר מאומנת.
להתווכח מי יותר טוב X או Y זה סבבה אבל זה כרגע פחות רלוונטי.
ברור לכל אחד שהפועל, במצבה הנוכחי. לא יכולה לבנות אסטרטגיה של להביא השחקנים הכי טובים. מה שעשו זה להביא את המאמן הכי טוב שאפשר היה למצוא + מספר לא מבוטל של שחקנים טובים, כמה מוכשרים ומספר סימני שאלה שימים יגידו מי הם ומהם הם.
בגדול, אני חושב שזאת הדרך הנכונה וכוונות להתנהל בתנאי שבאמת מתכוונים ללכת עם רב"ש כמה שנים קדימה.
נכון שיש מספר שאלות מטרידות לגבי הרכש. אני מקווה מאוד שיגיעו שחקנים ל 2 העמדות שכולם יודעים מה הן, אבל שוב, זה לא יהיה פתרון ליכולת הדלה שלנו.
זה יבוא עם המחלה של שיטת משחק, תיאום, כושר וכו'.
צריך להתאים את הציפיות למציאות. אחרת אנחנו עלולים ללכת לכיוון רע מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 14:25 
אוגוסטוס היל כתב:
אני מאוד מסכים עם רוני. בעיני יש חשיבות גדולה מאוד להתפתחות של הקבוצה כקבוצה ולא כקבוצה של שחקנים, טובים ככל שיהיו.
זה לא שאין חשיבות להביא שחקנים טובים יוצר בכמה עמדות, רק שגם אם יגיעו, הסיכוי שלנו להוות פקטור משמעותי בצמרת הוא נמוך.
מכבי קבוצה כן יותר טובה מבחינת שחקנים, אבל לא פחות מזה הרבה הרבה יותר מאומנת.
להתווכח מי יותר טוב X או Y זה סבבה אבל זה כרגע פחות רלוונטי.
ברור לכל אחד שהפועל, במצבה הנוכחי. לא יכולה לבנות אסטרטגיה של להביא השחקנים הכי טובים. מה שעשו זה להביא את המאמן הכי טוב שאפשר היה למצוא + מספר לא מבוטל של שחקנים טובים, כמה מוכשרים ומספר סימני שאלה שימים יגידו מי הם ומהם הם.
בגדול, אני חושב שזאת הדרך הנכונה וכוונות להתנהל בתנאי שבאמת מתכוונים ללכת עם רב"ש כמה שנים קדימה.
נכון שיש מספר שאלות מטרידות לגבי הרכש. אני מקווה מאוד שיגיעו שחקנים ל 2 העמדות שכולם יודעים מה הן, אבל שוב, זה לא יהיה פתרון ליכולת הדלה שלנו.
זה יבוא עם המחלה של שיטת משחק, תיאום, כושר וכו'.
צריך להתאים את הציפיות למציאות. אחרת אנחנו עלולים ללכת לכיוון רע מאוד

פרופורציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 14:31 
בלתי נסבל לכתוב מהנייד. כמה שגיאות אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: