תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 12:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחירי הכרטיסים נגד סכנין
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:43 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
bergkamp כתב:
לא הבנתי. או שהמחירים הם 88 (ללא עמלת לאן) ואז זו שערוריה שמייקרים בשמונה שקלים מחיר כרטיס למשחק לא אטרקטיבי.
או שהמחירים הם 80 (לא כולל עמלת לאן) ואז זו שערורייה שהפועל יכולים להיות כ"כ אדיוטים ולפרסם מחיר יקר יותר ממה שהוא בפועל בקופות ולהרתיע קונים.
כך או כך, זו שערוריה.

הייתי הולך על אופציה ב' ושערורייה זה לא (עדיף שהפועל יפרסמו מחיר נמוך מזה שמשלמים בפועל?).

המחירים 88\44 הם מחירים שכוללים את עמלת לאן !
תשלום 15 ש"ח הוא על עמלה טלפונית/אינטרנטית ללא קשר לכמות הכרטיסים אותה אתה מזמין.
אם תגיע לקופת לאן תקנה את הכרטיס ב-44/88.

אם כך הדבר אז ההודעה של הפועל היא הודעה מטעה מאד ולא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא אמרתי להעות מחירים, אמרתי לא לגבות 50 שקל למשחק ליגה אחרי שגבית מחיר ממוצע גבוה יותר פר משחק על מנוי.
או לפחות עם מינימום הגינות, ולהודיע מראש שמנוי עולה ככה, ומחיר כרטיס למשחק יהיה 50 שקל, ולתת לאנשים את הבחירה.
לא עושים את זה אחרי שמכרת מנויים, ואם כן אז מי שעושה את זה הוא נוכל.

מנוי זה לא רק עניין של כסף. סביר להניח שלרוב המנויים יש סיבה חשובה לא פחות לרכישת המנוי, של הבטחת המקום ביציע ללא טירחה. אפילו אם היה יותר זול במקצת לקנות כרטיס לקופה, עדיין אני ולדעתי גם רוב המנויים היינו מעדיפים לשלם קצת יותר ולא להתעסק כל משחק עם מירוץ אחר כרטיסים אפילו אם הם (נניח) זולים בממוצע ב10% ממחיר המנוי.
העניין העיקרי פה זה באמת העניין של ההגינות, שדורש שלפחות העונה אם כבר יתנו לכרטיס מחיר שהוא במינימום זהה לזה שמנוי משלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:51 
הפועל כתב:
19 כתב:
לא אמרתי להעות מחירים, אמרתי לא לגבות 50 שקל למשחק ליגה אחרי שגבית מחיר ממוצע גבוה יותר פר משחק על מנוי.
או לפחות עם מינימום הגינות, ולהודיע מראש שמנוי עולה ככה, ומחיר כרטיס למשחק יהיה 50 שקל, ולתת לאנשים את הבחירה.

מנוי זה לא רק עניין של כסף. סביר להניח שלרוב המנויים יש סיבה חשובה לא פחות לרכישת המנוי, של הבטחת המקום ביציע ללא טירחה. אפילו אם היה יותר זול במקצת לקנות כרטיס לקופה, עדיין אני ולדעתי גם רוב המנויים היינו מעדיפים לשלם קצת יותר ולא להתעסק כל משחק עם מירוץ אחר כרטיסים אפילו אם הם (נניח) זולים בממוצע ב10% ממחיר המנוי.
העניין העיקרי פה זה באמת העניין של ההגינות, שדורש שלפחות העונה אם כבר יתנו לכרטיס מחיר שהוא במינימום זהה לזה שמנוי משלם.

כנראה שרק בארץ כולם גאונים עסקיים ויודעים למה אנשים עושים מנוי, כי בחו"ל זה אחרת. סתם בדקתי, דורטמונד מחיר מנוי מאחורי השער 187 יורו, מחיר כרטיס 15.30, זה ל17 משחקי ליגה, ובמנוי גם נכללים שלושה משחקי בתים בצ'מפיונס ליג.
אתה מתחייב לשנה שלמה, מבטיח את הכסף על כל המשחקים גם אם תגיע וגם אם לא, מראה נאמנות למוצר ולמועדון, ואתה חושב שאתה צריך לשלם יותר? למה?

באמת שכל פעם האנשים במדינה הזו מפליאים אותי מחדש. במקום שיבקשו להוריד מחירי מנוי ובהתאם אליהם מחירי כרטיסים, או מחירי כרטיסים ובהתאם מחירי מנוי, (כי כן, יש קורלציה ברורה ביניהם, בכל מקום), מתנדבים לשלם יותר כסף מאשר משתמש חד פעמי. מדהים.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 21 אוגוסט 2013, 16:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
NARKOTIKA כתב:
המנויים רוצים אצטדיון מלא.

מצדי שימכרו כרטיסים כל השנה ב50 שקל.

מ.ש.ל

מצווה לדפוק את העם הזה.

אפילו אם תיקח 50 לכל המשחקים שהם לא נגד בית"ר, חיפה ומכבי (משהו שאף אחד לא מציע), ותשאיר את המחיר למשחקים הגדולים על 90/45, זה עדיין יצא פחות משתלם ממנוי. איך הגעת לזה שדופקים מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:55 
יובל כתב:
19 כתב:
NARKOTIKA כתב:
המנויים רוצים אצטדיון מלא.

מצדי שימכרו כרטיסים כל השנה ב50 שקל.

מ.ש.ל

מצווה לדפוק את העם הזה.

אפילו אם תיקח 50 לכל המשחקים שהם לא נגד בית"ר, חיפה ומכבי (משהו שאף אחד לא מציע), ותשאיר את המחיר למשחקים הגדולים על 90/45, זה עדיין יצא פחות משתלם ממנוי. איך הגעת לזה שדופקים מישהו?

אם בן אדם מוכן לשלם מחיר מופקע (ומחיר המנוי הוא מופקע, כל המחירים בכדורגל הם מופקעים, מנויים וכרטיסים) אבל מה שחשוב לו זה לדאוג להקל על משתמש חד פעמי, במקום על אנשים שמתחייבים שנה מראש, אפילו לא לדאוג לשניהם במקביל, אלא רק למשתמש החד פעמי, אז הוא מתנדב שידפקו אותו.

למה לא לקצץ מחירי מנויים ב30% למשל? יהיו יותר מנויים, והדרך לאצטדיון מלא תהיה הרבה יותר קצרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הפועל כתב:
19 כתב:

כנראה שרק בארץ כולם גאונים עסקיים ויודעים למה אנשים עושים מנוי, כי בחו"ל זה אחרת. סתם בדקתי, דורטמונד מחיר מנוי מאחורי השער 187 יורו, מחיר כרטיס 15.30, זה ל17 משחקי ליגה, ובמנוי גם נכללים שלושה משחקי בתים בצ'מפיונס ליג.
אתה מתחייב לשנה שלמה, מבטיח את הכסף על כל המשחקים גם אם תגיע וגם אם לא, מראה נאמנות למוצר ולמועדון, ואתה חושב שאתה צריך לשלם יותר? למה?

באמת שכל פעם האנשים במדינה הזו מפליאים אותי מחדש. במקום שיבקשו להוריד מחירי מנוי ובהתאם אליהם מחירי כרטיסים, או מחירי כרטיסים ובהתאם מחירי מנוי, (כי כן, יש קורלציה ברורה ביניהם, בכל מקום), מתנדבים לשלם יותר כסף מאשר משתמש חד פעמי. מדהים.

אני לא חושב שאני צריך לשלם יותר, והייתי רוצה שהמועדון יתייחס אלי בכבוד. במקביל אני גם חושב שמחיר למשחק מול סכנין לשערים זולים צריך להיות 50, לא 80/88, וזה עדיין הוגן למנויים כי ברור לי שכרטיס למשחק גדול אמור לעלות משמעותית יותר.

כל זה (ועוד) לא סותר את העובדה, שכאמור יש שיקולים חשובים בקנית המנוי מעבר להוזלת הכניסה למשחק. למשל כמעט כל מי שקונה לשער 2 לא ילך כל משחק לרדוף אחרי כרטיסים, גם אם תבטיח לו שזה יצא לו יותר זול. כך שזה לא נכון להציג את זה כעיסקה של מחיר זול יותר ותו לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 17:15 
הפועל כתב:
19 כתב:
הפועל כתב:
19 כתב:

אני לא חושב שאני צריך לשלם יותר, והייתי רוצה שהמועדון יתייחס אלי בכבוד. במקביל אני גם חושב שמחיר למשחק מול סכנין לשערים זולים צריך להיות 50, לא 80/88, וזה עדיין הוגן למנויים כי ברור לי שכרטיס למשחק גדול אמור לעלות משמעותית יותר.

כל זה (ועוד) לא סותר את העובדה, שכאמור יש שיקולים חשובים בקנית המנוי מעבר להוזלת הכניסה למשחק. למשל כמעט כל מי שקונה לשער 2 לא ילך כל משחק לרדוף אחרי כרטיסים, גם אם תבטיח לו שזה יצא לו יותר זול. כך שזה לא נכון להציג את זה כעיסקה של מחיר זול יותר ותו לא

איך כל זה סותר את זה שאתם דואגים למחירים של אנשים שמגיעים פעם ב... ולא למחירים של אנשים שמגיעים כל שבוע?
לא ראיתי מישהו מציע את הרעיון המהפכני של לקצץ במחיר מנוי. גם זה יגדיל את מספר הצופים, ואללה, אם מישהו רוצה להביא פעם בעונה את בן דוד שלו, זה נמצא הכי למטה בסדר העדיפויות. מעדיף שהוא ישלם 70 במקום 50, אבל שהמנוי הקבוע ישלם 800 במקום 1100. בהנחה שהרווח חייב להשאר קשיח. ככה אתה גם מתגמל את מי שנאמן למועדון, וגם מגדיל מעגל מנויים. איך זה לא יותר טוב?

למכור מנויים לפי מחיר איקס, ואחר כך כרטיסים זולים יותר, מעבר לזה שזה לא חכם, זה יראה לך בדיוק מה בעלי הקבוצה חושבים על איכות המוצר שלהם ואיך הם מתייחסים אליו. סוחטים כמה שאפשר מהמכורים, ואז ממקסמים רווח מהשאר. בלי שום אסטרטגיה ומחשבה ליותר מחודשיים קדימה.

אני לא מכיר מועדון אחד בעולם שמחיר המנוי בו לא זול משמעותית מאשר כרטיסים בודדים. אצלם זה לא מבטיח כניסה לכל השנה? הסתכלתי עכשיו על לברקוזן, מנוי במחיר מלא זה 260 יורו, כרטיס ממוצע עולה 20 (יש אצלם חלוקה למשחקי A B C, A עולה 36, B 20 וC 12), ל17 משחקים.
אתה מתחייב לכל השנה, ברור שתקבל כניסה לכל השנה, זו המהות של המנוי, זה לא איזה שירות מיוחד שאתה מקבל, זה אינטרס של הקבוצה שתעשה את זה ותשלם מראש על כל השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 17:18 
דיון כלכך ישראלי.
שמישהו יעלה לדיון כבר את מחירי הכרטיסים, אני כבר התייאשתי מהורדת מחירי המנויים.
אנחנו באופן די קבוע הקהל שמשלם הכי הרבה בליגה, הקבוצה שלנו במקום ה4 בטבלת הזכיות ב20 שנה האחרונות, שמישהו יתן את הדעת על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 20:36 
טוב, אז רשמית מחירי כרטיסים הם 80 ו-40. מחירים סבירים בהחלט שאין בהם שום חדש. רק לא ברור למה הקבוצה צריכה להוציא הודעה מטומטמת ברשתות החברתיות על מחירים גבוהים יותר ולציין שהם לא כוללים עמלה. בוא נאמר שלא הייתי מעסיק את איש המדיה החברתית בשיווק ומכירות בחברה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
טוב, אז רשמית מחירי כרטיסים הם 80 ו-40. מחירים סבירים בהחלט שאין בהם שום חדש. רק לא ברור למה הקבוצה צריכה להוציא הודעה מטומטמת ברשתות החברתיות על מחירים גבוהים יותר ולציין שהם לא כוללים עמלה. בוא נאמר שלא הייתי מעסיק את איש המדיה החברתית בשיווק ומכירות בחברה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה שהיום לא היתה הסתערות המונית על משרדי 'לאן' של מאות רוכשי כרטיסים, אני חושב שעדיין לא מאוחר להוריד את המחירים.
אפשר להודיע מחר בבוקר שבמסגרת הירתמות הקבוצה לאירוע נגד הגזענות, ומתוך רצון שאלפים יגיעו לאיצטדיון להיות שותפים במפגן הזה, הקבוצה החליטה להוריד את המחירים ל-30/60.
בתור בעל מנוי/ים, אין לי שום בעייה עם המחיר, ואני חושב שישנה חשיבות בהוזלת מחירים במשחקים כאלה (יותר מאשר בהוזלת מנויים), כי כך מגיעים צופים חדשים וילדים למגרשים, וכך בונים בסיס אוהדים לשנים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 21:39 
ההנהלה צריכה להתחיל לעשות מחיר אחיד ב-50 ש"ח לכל המשחקים חוץ מביתר,מכבי וחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 21:58 
עכשיו הפכנו מפורום של רואי חשבון ומנהלי תקציב (במיוחד היום אפשר לראות כמה הדיון הזה מגוחך) לפורום של כלכלנים ?
אני בטוח של 99% ממכם אין מושג איך קבעו את מחירי הכרטיסים ולא מכירים את הפרמטרים שנלקחים בחשבון , אם המחיר גבוה לטעמכם על תקנו, זה הסיכוי היחיד שהוא ישתנה בעתיד.
יוקר המחיה הוא גבוה בכל הפרמטרים הכדורגל לא שונה במהומה מכלכת השוק הרווחת בישראל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 22:20 
סימרוטיץ כתב:
עכשיו הפכנו מפורום של רואי חשבון ומנהלי תקציב (במיוחד היום אפשר לראות כמה הדיון הזה מגוחך) לפורום של כלכלנים ?
אני בטוח של 99% ממכם אין מושג איך קבעו את מחירי הכרטיסים ולא מכירים את הפרמטרים שנלקחים בחשבון , אם המחיר גבוה לטעמכם על תקנו, זה הסיכוי היחיד שהוא ישתנה בעתיד.
יוקר המחיה הוא גבוה בכל הפרמטרים הכדורגל לא שונה במהומה מכלכת השוק הרווחת בישראל .

לא צריך להיות כלכלן כדי לדעת שהמחירים יקרים, אני בנאדם שרוצה להגיע למשחק אתה תגיד לי אם יקר לי או לא? אני אומר לך יקר והרוב יגיד לך שיקר... אז מה מעניין אותנו פרמטרים וכלכלה וכל מיני מילים? ועובדה שההנהלה הפסידה המון במשחק מול פאנדורי ואני מדבר רק על הכרטיסים לא רק על זה שלא עברנו שלב, נמכרו 7143 כרטיסים במקום שימכרו 11 אלף... אז כנראה שגם הם לא כאלה כלכלנים גדולים ולא לקחו את כל הפרמטרים בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 22:47 
פואד כתב:
סימרוטיץ כתב:

לא צריך להיות כלכלן כדי לדעת שהמחירים יקרים, אני בנאדם שרוצה להגיע למשחק אתה תגיד לי אם יקר לי או לא? אני אומר לך יקר והרוב יגיד לך שיקר... אז מה מעניין אותנו פרמטרים וכלכלה וכל מיני מילים? ועובדה שההנהלה הפסידה המון במשחק מול פאנדורי ואני מדבר רק על הכרטיסים לא רק על זה שלא עברנו שלב, נמכרו 7143 כרטיסים במקום שימכרו 11 אלף... אז כנראה שגם הם לא כאלה כלכלנים גדולים ולא לקחו את כל הפרמטרים בחשבון.

שלא תבין לא נכון גם אני חושב שיקר,אבל לא זו הנקודה, מי שלא מוכן לשלם שלא יקנה, אין דרך אחרת לשנות התנהגות או התנהלות
בענייו השני שרשמת, זה בדיוק העניין אתה חישבת רק את המשתנים שאתה מכיר, בפועל יכול להיות שהפועל תרוויח (בטווח הארוך) מהמשחק מול פאנדורי, לך ולי אין את הכלים למדוד את זה.

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 21 אוגוסט 2013, 23:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 01:32 
19505 כתב:
המחירים יהיו 44/88 ש''ח לשער 8 , 55/110 ש''ח לשער 13 ולשער 2 110 ש''ח אחיד .

למה המחירים כל כך יקרים ?
משחק ראשון של העונה מול קבוצה לא מאוד אטקרטיבית , למה לא למשוך את הצופים להגיע למגרשים ?
אני מדבר בתור מישהו עם מנוי ואני מעדיף שיתמחרו משחק כזה וכל משחקים שהם לא נגד קבוצות גדולות ב50 ש''ח ,
הרי המנוי בסופו של דבר נועד לשריין את המשחקים הגדולים לבעלי המנוי מה שגם המגרש תמיד יהיה מלא נגד בית''ר / דרבי / חיפה , המשחקים הקטנים פחות בעלי חשיבות ולכן זה בסדר אם יתומחרו במחיר נמוך יותר על מנת למלא את בלומפילד.
למה לפתוח את העונה עם 8,000 אוהדים במקום עם אצטדיון מלא ?

חוץ מנגד מכבי בית"ר חיפה,חייבים למכור לשער 10 כרטיסים 20-40.או 25-50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 09:27 
קל לאנשים בלי בעיה כספית או שהם אדונים לעצמם להגיד "מה אכפת לי מה המחירים, לי יש מנוי, יאללה, כרטיסים ב50 שקל"

אם היית אב עם שני ילדים והיו דופקים אתכם כל משחק באיזה 30 שקל בגלל שהמועדון "רוצה למלא את היציעים" הייתם מדברים אחרת.

אי אפשר גם להעלות מחירי מנויים השנה, וגם להחליט חודש אחרי שמכרת 9000 מנויים שהמחירים צריכים להיות 50 שקל למשחק. זה פשוט לא הוגן.

מנוי ל8 עולה בלאן 1190, שזה במילים אחרות 66.1 שקלים למשחק (18 סה"כ). אי אפשר לדפוק אנשים ששילמו כסף בידיעה שהמנוי חוסך להם גם טרחה, גם תור, אבל בעיקר חוסך להם כסף לאורך השנה, וזה אגב במקרה קיצוני שבו אנשים באים לכל 18 משחקי הבית.

בנימה אישית אני חושב שכרטיס צריך להמכר במחיר המנוי, במקרה הספציפי הזה ב70 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
מן הסתם אתה לא לוקח למשחק מול סכנין כמו שאתה לוקח לדרבי או שאר המשחקים הגדולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 09:53 
איתי כתב:
קל לאנשים בלי בעיה כספית או שהם אדונים לעצמם להגיד "מה אכפת לי מה המחירים, לי יש מנוי, יאללה, כרטיסים ב50 שקל"

אם היית אב עם שני ילדים והיו דופקים אתכם כל משחק באיזה 30 שקל בגלל שהמועדון "רוצה למלא את היציעים" הייתם מדברים אחרת.

אי אפשר גם להעלות מחירי מנויים השנה, וגם להחליט חודש אחרי שמכרת 9000 מנויים שהמחירים צריכים להיות 50 שקל למשחק. זה פשוט לא הוגן.

מנוי ל8 עולה בלאן 1190, שזה במילים אחרות 66.1 שקלים למשחק (18 סה"כ). אי אפשר לדפוק אנשים ששילמו כסף בידיעה שהמנוי חוסך להם גם טרחה, גם תור, אבל בעיקר חוסך להם כסף לאורך השנה, וזה אגב במקרה קיצוני שבו אנשים באים לכל 18 משחקי הבית.

בנימה אישית אני חושב שכרטיס צריך להמכר במחיר המנוי, במקרה הספציפי הזה ב70 שקל.

קודם כל, במנוי יש עוד יתרונות כמו זה שלא צריך לפני כל משחק לקנות כרטיס, לעמוד בקופות או להגיע ללאן.
שנית, הוא מבטיח לך כרטיס למשחקים גדולים.
ולבסוף, מחיר המנוי צריך להיות זול יותר אין ספק. זה עדיין לא אומר שצריך לקחת מחירים כאלה לכרטיסים.
קודם כל, פעם אחת ולתמיד צריך שלא תהיה מכסה לכרטיסי ילד. כל ילד משלם חצי מחיר ושיקפידו על ה"ילדים" בני ה-30 (וגם על החיילים) ואז הכל יהיה בסדר בנושא הזה.
לא יודע אם צריך לקחת 50, אבל כמו שנתי אמר, חוץ מבמשחקים הגדולים, לפתוח את שער 10 במחירים של 20-40 או אפילו פחות, ולעשות 3 רמות של מחירים (כתבתי כבר אתמול: דרבי + משחקי בתים באירופה, חיפה + בית"ר, שאר הליגה). בטח שאין הצדקה לקחת 100 שקל לשער 2 על משחק כמו סכנין. זה משחק שצריך לעלות 60 שקל לשער 7-8 ו 70 או 80 לשער 2. גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
העניין הוא שלא הכל שחור או לבן. גם אני חושב שיש בעיה אם באופן כללי מוכרים כרטיסים במחיר נמוך ממחיר המנוי. ובכל זאת, במשחק הראשון של העונה כדאי למשוך כמה שיותר קהל. גם מבחינה שיווקית אני מאמין שזה משתלם (בטח יש יותר סיכוי שאדם שלא עשה מנוי, יחליט לעשות אחד במהלך החודש הראשון לעונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 10:10 
זה שהתמחור של המועדון הוא משמעותית יקר יותר ממה שצריך להיות זו מחלה ידועה כבר שנים. ועדיין, כרוכש מנוי אני מוצא את זה סביר לשלם קצת יותר מ60 שקל למשחק, ואני ברמה האישית לא אצעק ולא אתרגז אם נקודתית יהיה מבצע כזה או אחר במשחקים בודדים.

יחד עם זאת,
מי שרכש 3,4 מנויים ועל המשחק הראשון יראה שיושבים איתו ביציע אנשים ששילמו 20 ו30 שקל פחות לכרטיס בממוצע, כפול 3,4 כרטיסים יתרגז, ובצדק.

ואגב,
אני לא רואה שום בעיה לעבוד כמו שעובדים לצורך העניין בארסנל (אני משער שגם במועדונים אחרים)

כבר עם פרסום לוח המשחקים מקטלגים כל משחק מבחינת אטרקטיביות ואתה יודע מראש מה תהיה בגדול ההוצאה שלך על משחקים בהתאם ליציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שיש לשנות את מחירי הכרטיסים לפי חשיבות המשחק, הזמן בשנה, שעת המשחק ויכולת הקבוצה.
בשום מצב אין לעלות את מחיר הכרטיס מעל ל-90 שקל כולל עמלה, גם אם מדובר בדרבי, ובשום מצב אין להוריד את מחירי הכרטיסים מתחת לבסיס מחיר המנויים בהתאם לכל שער (כדי לא לפגוע בציבור המנויים).
זה בהחלט אפשרי, אבל אין באמת מישהו שרוצה להתעסק בזה ברמה המקצועית - שיווקית. כשאתה מוכר 8000 מנויים, זה כבר הופך להיות גישת ה"את הרווח שלנו עשינו, נחכה לדרבי, בית"ר וחיפה וכל השאר זה לא מעניין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
מנויי שער 2 ו-13 משלמים מראש ל-18 משחקים מחיר של 116 ש"ח למשחק.
לכן לדרוש 100 ש"ח לכרטיס לשערים הללו זה הגיוני.
הבעיה היא שאין ממש מקומות פנויים טובים ב-2, ואנחנו חוזרים שוב לעניין שצריך לתמחר במחיר נמוך יותר מנויים (שבמילא לא נמכרים לשם במחיר הנוכחי) וכרטיסים, ואולי גם לבטל את המקומות המסומנים ב-3 ו-12.
אבל לגבי שער 13 כן נמכרים כרטיסים לשלושת הגושים הראשונים, ואי אפשר שמחיר כרטיס יהיה משמעותית זול יותר מהמחיר שמנויים משלמים מראש עבור כל כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
סתם לידיעה: אתמול אחר הצהריים מכבי חיפה הודיעה שלמשחק מול אסטרה גיאורגיו יימכרו כרטיסים ב-10 שקלים לשערים 6-8, למי שיבוא בחולצה ירוקה.
חבל שלמרות כל הקריאות כאן בפורום, הפועל לא ידעה לעשות את זה לפני המשחק מול פאנדורי.
אבל זה כבר (הרבה) חלב שנשפך.
הבעייה היא שלא לומדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 10:51 
yos כתב:
סתם לידיעה: אתמול אחר הצהריים מכבי חיפה הודיעה שלמשחק מול אסטרה גיאורגיו יימכרו כרטיסים ב-10 שקלים לשערים 6-8, למי שיבוא בחולצה ירוקה.
חבל שלמרות כל הקריאות כאן בפורום, הפועל לא ידעה לעשות את זה לפני המשחק מול פאנדורי.
אבל זה כבר (הרבה) חלב שנשפך.
הבעייה היא שלא לומדים...

למה אתה כל כך שלילי?
תחשוב חיובי.
זה מחלחל אחר כך לשחקנים.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
אם אני לא יכול להגיע ביום ראשון, יש בשיטה הממחושבת איך למכור "ניקוב" בלי להגיע?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 10:55 
יש לי הרבה זמן פנוי עכשיו ואני מתכוון להתחיל מלחמה בכל מי שדופק אותנו שזה כולל ההנהלה בקשר למחירי הכרטיסים, לאן והמזנונים בבלומפילד שבקשר למזנונים אני רק מחכה לראות אם יקיימו את ההבטחות שנתנו לפיצ'י דובינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 10:57 
its-sick כתב:
אם אני לא יכול להגיע ביום ראשון, יש בשיטה הממחושבת איך למכור "ניקוב" בלי להגיע?

אפילו שאתה צוחק לא יכול להיות כזה דבר בחיים, על המנוי רשום "לא ניתן להעברה" (ככה לפחות היה רשום כל השנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
יהיה נוער בראשון ל8?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: