תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 09:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדכוני הפועל יום ה׳ 15/8/13
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, נראה מה יקרה אחרי עונה אחת שזה לא יצליח בקבוצות אחרות.
אני בטוח שהמאמנים יצאו למלחמה נגד התופעה הזאת, שלא תתפשט חלילה מבחינתם, ויפילו את הכשלונות על המנהל המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
מי אלו המאמנים?
אם רן בן שמעון מתנהל בצורה של חברים סוכנים שמביאים לו שחקנים, צריך לזרוק אותו מחר מהפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:46 
לא יעזור כלום, הכשלונות בזרים מדברים בעד עצמם. פשוט מייאש לצפות כל עונה לזרים תותחים ולהתייאש ולהסתפק בבינוניות כל פעם מחדש.
לא יודע איזה מערך צריך להקים ואיך, אולי כמו שמישהו כתב למעלה, אפשר שהמאמן יציג דרישות לשחקן(תפקיד, סגנון, מהירות וכו') ומערך רכש כזה או אחר
יספק לו רשימה שמתוכה המאמן ייבחר איזה מהשחקנים הוא רוצה בעדיפות עליונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לא יעזור כלום, הכשלונות בזרים מדברים בעד עצמם. פשוט מייאש לצפות כל עונה לזרים תותחים ולהתייאש ולהסתפק בבינוניות כל פעם מחדש.
לא יודע איזה מערך צריך להקים ואיך, אולי כמו שמישהו כתב למעלה, אפשר שהמאמן יציג דרישות לשחקן(תפקיד, סגנון, מהירות וכו') ומערך רכש כזה או אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
המאמנים אלה בעלי מקצוע שלא רוצים שינגסו בסמכויות שלהם.
כזאת החשיבה בישראל, עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:48 
הפרסום בידיעות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4417993,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מנהל מקצועי זה לא פיתרון קסם. עדיין זה משאיר את כל הקלפים בידיים של אדם אחד, שגם הוא בסופו של דבר יביא שחקנים באותה שיטה. זה שבמקום מאמן קוראים לו מנהל מקצועי לא יעשה את ההבדל.
הפיתרון היחיד הוא שינוי מוחלט בחשיבה ובשיטה. כשהביאו את איגיבור חשבתי שיש התחלה של הליכה בכיוון (אפשר לאהוב או לא לאהוב את השחקן, אבל ברמת ה-״סקאוטינג״ זו היתה החתמה מרשימה) אבל מאז רק הלכנו אחורה. הרבה אחורה. בעונה שעברה בכלל נשברו שיאים של חובבנות, רכבות זרים מלאות כישלונות וכמעט כולם צפויים מראש, פשוט חוסר מקצוענות. ולא, זה לא רק עניין של כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אז להביא מאמן זר.
הוא אולי יעלה לנו יותר כסף, אבל יחסוך לנו את הביזיונות בזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
19 כתב:
אף אחד לא אמר קומבינות קשרים, עם כל הכבוד, אם הפיקוח הוא אנשים מפורום שדים, אף מאמן לא ייקח על עצמו את הסיכון הזה, של להחתים שחקן על סמך המלצות של אנשים שהוא בכלל לא יודע אם הם בכלל ראו אותו משחק משחקים מלאים או שהם עשו עליו הצלבות בטרנספרמרקט, גוגל, יוטיוב ופורום אוהדים.

אבל אני כן חושב שכדאי לכל מאמן, אחרי שעבר את כל המסננים של סטטיסיקה, קלטות וידאו וכו', לנסות איזשהו מסנן אלטרנטיבי לא פורמלי, לשאול דוקא לא אנשי מקצוע מעורבבים, אלא גורם כמה שיותר נייטרלי. אפילו חברות הסקאוטינג עובדות עם אנשים שמקבלים כסף עבור המידע שהם מספקים ואתה לעולם לא יכול לדעת איזה אינטרסים יש להם לקדם.

אני עוקב למשל אחרי הפרסומים על אלרואי בפולין, לפי מה שהוא מספר ולפי מה שכתוב שם, מדובר בכוכב על עם הופעות בנבחרת ישראל, שנרכב ב1.3 מיליון מהפועל, אחראי לכמה מהתארים ולא נמצא בהפועל רק בגלל שהקהל סימן אותו אחרי שההנהלה רצתה להעביר אותו ליריבה העירונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:50 
זה לא ששחר מציע שחקן ומחר הפועל פונה אליו, הכוונה היא לגלות להפועל שחקנים מתחת לרדאר שלהם (אם קיים בכלל רדאר) שיעבור את כל תהליכי הסינון שהוא אמור לעבור.
מוח כוורת. גם להפך, אם יש שם של שחקן שעולה עם כוונה להחתים אותו אפשר לשחרר את השם למספר אנשים שיערכו בדיקה מקיפה (חוות דעת של אוהדים, תקשורת, פציעות וכו').
אם אני מנהל של קבוצה אני בחיים לא מאשר החתמה של שחקן זר בלי הסכמה מקיר לקיר, של המאמן-צוות הסקואטינג-הצוות הרפואי-וה"כוורת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:51 
apu כתב:
זה לא ששחר מציע שחקן ומחר הפועל פונה אליו, הכוונה היא לגלות להפועל שחקנים מתחת לרדאר שלהם (אם קיים בכלל רדאר) שיעבור את כל תהליכי הסינון שהוא אמור לעבור.
מוח כוורת. גם להפך, אם יש שם של שחקן שעולה עם כוונה להחתים אותו אפשר לשחרר את השם למספר אנשים שיערכו בדיקה מקיפה (חוות דעת של אוהדים, תקשורת, פציעות וכו').
אם אני מנהל של קבוצה אני בחיים לא מאשר החתמה של שחקן זר בלי הסכמה מקיר לקיר, של המאמן-צוות הסקואטינג-הצוות הרפואי-וה"כוורת".

אם כך לא תחתים שחקן בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:51 
שחר כתב:
19 כתב:
אף אחד לא אמר קומבינות קשרים, עם כל הכבוד, אם הפיקוח הוא אנשים מפורום שדים, אף מאמן לא ייקח על עצמו את הסיכון הזה, של להחתים שחקן על סמך המלצות של אנשים שהוא בכלל לא יודע אם הם בכלל ראו אותו משחק משחקים מלאים או שהם עשו עליו הצלבות בטרנספרמרקט, גוגל, יוטיוב ופורום אוהדים.

אבל אני כן חושב שכדאי לכל מאמן, אחרי שעבר את כל המסננים של סטטיסיקה, קלטות וידאו וכו', לנסות איזשהו מסנן אלטרנטיבי לא פורמלי, לשאול דוקא לא אנשי מקצוע מעורבבים, אלא גורם כמה שיותר נייטרלי. אפילו חברות הסקאוטינג עובדות עם אנשים שמקבלים כסף עבור המידע שהם מספקים ואתה לעולם לא יכול לדעת איזה אינטרסים יש להם לקדם.

אני עוקב למשל אחרי הפרסומים על אלרואי בפולין, לפי מה שהוא מספר ולפי מה שכתוב שם, מדובר בכוכב על עם הופעות בנבחרת ישראל, שנרכב ב1.3 מיליון מהפועל, אחראי לכמה מהתארים ולא נמצא בהפועל רק בגלל שהקהל סימן אותו אחרי שההנהלה רצתה להעביר אותו ליריבה העירונית.

זה נכון, זו השלמה אחרי שכבר יש לך עליו שעות של צפייה.
זה שאנשים מהאינטרנט יזרקו שמות על בסיס קבוע, זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:52 
שחר כתב:
apu כתב:

למה? במידה ויהיה מערך סקאוטינג נורמלי, חסרים שחקנים כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:53 
סוגיית המנהל המקצועי היא קריטית
כל עוד המועדון ימשיך להתנהל לפי הגחמות של המאמנים שבאים לתקופה קצרה ומביאים לפה את מי שהם רוצים בלי פיקוח ובלי אסטרטגיה אז המצב לא ישתנה
אנחנו חייבים ג'ורדי משלנו שיישאר כמה שנים ויתווה דרך ושיטת עבודה, אחרת נמשיך לנוע בחוסר יציבות ונסבול מהבאת שחקנים גרועים ומתחלופה גבוהה של שחקנים כל שנה

בקשר למה שאמר הסקאוט המכובד (ובחיי שלא ידעתי שיש לנו סקאוט , מעניין אותי מה הוא עושה כי מהרכש בשנים האחרונות זה לא נראה להיט..) הייתי קונה את מה שהוא אומר אבל רובנו יודעים איך העסק פה עובד - המאמנים מעדיפים את השיטה הקלה של צפייה בקלטות של סוכנים שמטפלים בכל ההליכים הפרוצדורליים ומשאירים למאמן את העבודה הקלה של להחתים את השחקן ולפעמים גם לגזור איזה קופון חמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:54 
NARKOTIKA כתב:
כבר 5 שנים שאנחנן מנסים להביא קשר אמצע איכותי
לא זוכר כבר כמה עברו פה

אנסומבו
מנטאש
רוקי
דגמבה
סאשה גרצזמיץ

פשוט לא מצליחים. לא ברור הקטע הזה.

דאגלס הובא כמחליף בקישור לאנסומבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מנהל מקצועי זה לא פיתרון קסם. עדיין זה משאיר את כל הקלפים בידיים של אדם אחד, שגם הוא בסופו של דבר יביא שחקנים באותה שיטה. זה שבמקום מאמן קוראים לו מנהל מקצועי לא יעשה את ההבדל.
הפיתרון היחיד הוא שינוי מוחלט בחשיבה ובשיטה. כשהביאו את איגיבור חשבתי שיש התחלה של הליכה בכיוון (אפשר לאהוב או לא לאהוב את השחקן, אבל ברמת ה-״סקאוטינג״ זו היתה החתמה מרשימה) אבל מאז רק הלכנו אחורה. הרבה אחורה. בעונה שעברה בכלל נשברו שיאים של חובבנות, רכבות זרים מלאות כישלונות וכמעט כולם צפויים מראש, פשוט חוסר מקצוענות. ולא, זה לא רק עניין של כסף.

אוקיי, אז הקמת מערך מקצועי, שכן בסופו של דבר יהיה אדם שצריך לבחור, אבל הוא יהיה איש מקצוע שאפשר לסמוך עליו.
קבוצה של חמישה אנשים, עובדי המועדון שכל תפקידם יהיה למלא את הפילטרים של תפקידי השחקנים (משוער עד חלוץ). הם יצרכו להציג בין 5 ל-10 שחקנים, לפי פוטנציאל, חוות דעות עולמיות, חכמת ההמון (פורומים, בלוגים שונים) וידאויים, משחקים מלאים שעקבו אחרים דרך שידורים באינטרנט ועוד.
אני חושב שזה בהחלט אפשרי להקים דבר כזה בעלות לא גבוהה למועדון, שתחסוך המון כסף בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:55 
Berger כתב:
שחר כתב:
apu כתב:

כי כן צריך ריכוזיות, אי אפשר על כל שחקן לעשות ישיבה עם 20 אנשים שלכל אחד יש את הsay שלו. צריך היררכיה, מנהל מקצועי, מאמן, סקאוטינג עוזרים שלכל אחד כמובן יש סמכויות שונות, אף החתמה לא מתבצעת ללא אישור סופי של המנהל המקצועי ולא המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך לשולל את עניין מקבל ההחלטות. פשוט צריך לפשט את הדרך שבה הם מקבלים אותה.
זו לא אמורה להיות עבודה של קיץ, זו אמורה להיות עבודה של שנה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 11:59 
שחר כתב:
Berger כתב:
שחר כתב:
apu כתב:

כי כן צריך ריכוזיות, אי אפשר על כל שחקן לעשות ישיבה עם 20 אנשים שלכל אחד יש את הsay שלו. צריך היררכיה, מנהל מקצועי, מאמן, סקאוטינג עוזרים שלכל אחד כמובן יש סמכויות שונות, אף החתמה לא מתבצעת ללא אישור סופי של המנהל המקצועי ולא המאמן.

נו, בדיוק. לא אמרתי להחתים להם שחקנים על הראש, אמרתי להוסיף תהליך סינון.
לא הגיוני שהחתימו שחקנים ברמה כל כך מביכה כמו שנה שעברה, פשוט לא הגיוני, חייבת להיות מערכת סינון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
צריך לפתוח נושא נפרד ולהעביר לשם את ההודעות. זה יהיה אחד האשכולות הראויים. אחת הסיבות המשמעותיות לכך שהפועל לוקחת אליפות פעם בעשור זה כל הזרים הבינוניים ומטה שאנחנו מחתימים פה כבר עשרים שנה בערך, להוציא מקרים בודדים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 12:08 
ציטוט:
לא הגיוני שהחתימו שחקנים ברמה כל כך מביכה כמו שנה שעברה, פשוט לא הגיוני, חייבת להיות מערכת סינון.

בדיוק.
פשוט מתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 12:11 
כשהפועל הביאה זרים מוכחים - היא פגעה , זה הכל.
עדיף לפתוח את הארנק על 3 זרים פעם בשנתיים מאשר הרכבת שראינו בשנה וחצי האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
זה הזמן להזכיר זרים בלתי נשכחים שהיו פה והיה כל כך כיף שהם איתנו?

סבסטיאן, נמה, הולמאי, הבולגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עדכוני הפועל יום ה׳ 15/8/13
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 12:13 
איתי כתב:

בדיוק. כנ"ל חיפה שגם היא מתרסקת עם זרים לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הסקאוט - ניר אפרתי (הסקאוט הנוכחי), דיי לא נספר במועדון, בשנה שעברה השחקנים היחידים שאני יודע שהיו "שלו" (מסיפורי משתמשים) היו רוצ'לה ודג'מבה, שהם בהחלט היו הסבירים יחסית, כל השאר היו של שירזי/אבוקסיס (זכור במיוחד מקרה שמשתמש אחד כתב שאפרתי רצה איזה מגן ימני זר דיי מרשים, ואבוקסיס לקח במקומו את קושטה).
גם השנה 3 זרים הם של רב"ש ורק אצל סאשה יש סיכוי שהייתה יד של אפרתי במהלך.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:

בדיוק.
הרי גם ככה המאמן בוחר מתוך רשימה שמביאים לו כל מיני סוכנים.
אז במקום שאת הרשימה הזו יביאו סוכנים אינטרסנטיים עדיף שהיא תגיע מתוך המועדון.
אבל בשביל לייצר מערך כזה צריך תקציב לא מבוטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עדכוני הפועל יום ה׳ 15/8/13
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 12:23 
19 כתב:
איתי כתב:

בדיוק. כנ"ל חיפה שגם היא מתרסקת עם זרים לא מעט.

והנה עכשיו פתחו את הארנק על ראיוס והביאו בינגו.
כנ"ל בזמנו שהביאו בהרבה כסף את בוקולי מנצרת והרוויחו אותו לשנים.

למה על ישראלי כמו שכטר או כמו טב"ח יודעים לזרוק מיליון יורו, אבל על זרים לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 12:24 
19 כתב:

חשוב לי להתייחס להודעה הזאת.
קודם כל, הרעיון הוא לא "סתם אנשים" בסגנון "טיפ אנונימי". יש פה כמה וכמה משתמשים שיש להם "רקורד" של שנים בתחום הזה. אגב, למי שבאמת לא מבין את הכוח של התחום, אני באופן אישי עבדתי בתחום הזה במישור העסקי ונתתי לחברות רעיונות עסקיים ושיווקיים בשווי מיליונים על סמך חיפוש באינטרנט. היום market research באינטרנט זה סיפור שקורה במעגלים פיננסיים הרבה יותר גדולים מהפועל תל אביב. יש לך פה לפחות 3-4 אנשים שיעשו את זה בהתנדבות וברמה גבוהה. לא להשתמש בכלי כזה (במיוחד כשאחוזי ההצלחה של הפועל הם כפי שהם היום) זה טמטום.

שנית, לראות משחקים מלאים של שחקנים היום זה שטויות, משני כיוונים. מצד אחד, זה מאוד קל גם באינטרנט (ביריבות שלנו באירופה ראיתי כל משחק שלהם העונה וגם כמה משחקים מהעונה שעברה, והן לא מגיעות ממעצמות תקשורת/טכנולוגיה/כדורגל). מצד שני, אפשר ללמוד מזה יחסית מעט. הגישה שלי היא שבקלטות אפשר להתרשם מסגנון של שחקן אבל ממש לא מהרמה שלו. ואם מדברים על קלטות שקיבלת ע"י סוכן, בכלל היכולת של זה לתת לך מידע רלבנטי להחלטה היא לא רק אפסית, אלא היא אפילו שלילית (זו קלטת שבהגדרה המטרה שלה להטעות אותך). הצלבות מידע באינטרנט שאתה מדבר עליהן פה קצת בזלזול, שוות לאין שיעור יותר מאשר איזו קלטת מסוכן. אם אתה שואל אותי עכשיו מה יתן תוצאות יותר טובות, לשבת לראות 2-3 קלטות מסוכן או 5 אנשים שיחקרו כל פיסת מידע שאי פעם נכתבה על שחקן באינטרנט, יתייעצו עם אוהדים בקבוצות שהוא שיחק בהן ויצליבו את זה עם כל המשתנים מסביב (כמו הרמה של הקבוצה והליגה שהדברים נאמרו בהקשר שלה), לי ברור שהמחקר האינטרנטי שווה לי הרבה יותר. זה תחום קלאסי של "חכמת ההמונים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: