Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
הקדמת אותי בשנייה בפתיחת האשכול
טעיתי לגביו והאכזבה שלי ממנו גדולה .
הייתי בטוח שהוא מאמן שונה מיתר הצעירים שמסתובבים פה והוא מבין שהוא לא פרופסור שממציא את המשחק מחדש
אבל מאמן שבמשחק כזה עולה עם רמזי ספורי זה מאמן שלא מודע לעצמו, לא מודע לקבוצה שלו ולא יודע איך צריך לעלות למשחק באירופה
למשחק כזה אתה עולה עם אבוטבול שעם כל המיאוס ממנו יש לו את הניסיון הדרוש וככה אתה סוגר את מרכז השדה . זה לא הזמן לעשות ניסויים
על משחק ההגנה אני לא מדבר רק שמבחינתי הוא האחראי הבלעדי לדבר הזה בשם קולין שמסתובב שם ברחבה ולדבר הזה שנקרא גרזיציץ
אכזבה גדולה
בקבוצות צריך זמן הרצה. יש שחקנים טובים אין תיאום בינהם. ושוב אנשים נורא אופטימיים לגבי מאבק בצמרת...
לתת לרן זמן נשפוט אותו אחרי סיבוב
את הקטע הזה של זמן הרצה וכו' וכו' כולנו הכרנו וידענו
זו לא הנקודה וזה שעפנו היום מאירופה זה כישלון אדיר שגם כנראה יעשה לנו נזק בטווח המיידי
כשמאמן עולה לכזה משחק עם שחקן שבקושי בגיל נוער שעד עכשיו לא התגלה ככשרון מי יודע איזה , אז זו בעיה רצינית
אני מבין שהוא רוצה להראות לכולם שהוא ממציא פה שחקן אבל זה לא היה המקום ולא הזמן . מי כמונו יודעים שבאירופה משחקים משחק מבוקר עם שחקנים שיש להם ניסיון
זה שיש שחקנים טובים זה אתה אמרת אני כרגע לא מתרשם לא מהשוער, לא מהבלמים, לא מהמגינים ולא מצמד הקשרים לוקאס את גרזיצ'יץ, לא מזגורי ולא משכטר.
ואת כולם לצערי לא אני זה שהבאתי
אז נתחיל עם השחקנים. להפועל נרכשו השנה שחקנים שעשו חיל בקבוצות שלהם. תיאום זה עניין של זמן.
ולפי מה אדוני קבע שהם עשו חיל בקבוצות שלהם?
הוא ראה משחקים בליגה הקפריסאית או הבולגרית? עקב שנה שעברה אחרי היכולת של עמוס וגרזיציץ?
צפה במהלכים של איתי שכטר בסוונסי ?
את זה שעמוס וגרזיצ'יץ היו טובים לפני שנתיים בק"ש אני זוכר, אני גם זוכר ששכטר בעונת הדאבל היה מעולה וגם אני בתור אוהד וחובב כדורגל אהבתי את המהלך של להביא שני בלמים זרים ששיחקו באותה קבוצה בשביל התיאום. אבל פה הידע שלי מסתיים . לעומת זאת , חזקה על כבוד המאמן שזו עבודתו ופרנסתו , שהוא בדק טוב טוב מי השחקנים שהוא מחתים והביא אותם לפי היכולת שלהם
בעונה שעברה לא לפני שנתיים ולא לפני שלוש .
זה שהוא בנה קבוצה מהר זה טוב ויפה וכולנו התלהבנו אבל אם מה שהוא הביא יתגלה בסוף כאוסף של ליצנים אז לא עשינו כלום, את זה גם אבוקסיס יכול לעשות והוא הוכיח את זה בינואר האחרון.
אני לא יודע אם כן צריך זמן או לא, אם צריך תיאום או לא ואם השחקנים האלה יתבררו טובים או לא .
אני כן יודע שהיום הוא נכשל ואת זה אי אפשר לראות בדרך אחרת