תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 10:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: רב
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:01 
pogi כתב:
Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
הקדמת אותי בשנייה בפתיחת האשכול
טעיתי לגביו והאכזבה שלי ממנו גדולה .
הייתי בטוח שהוא מאמן שונה מיתר הצעירים שמסתובבים פה והוא מבין שהוא לא פרופסור שממציא את המשחק מחדש
אבל מאמן שבמשחק כזה עולה עם רמזי ספורי זה מאמן שלא מודע לעצמו, לא מודע לקבוצה שלו ולא יודע איך צריך לעלות למשחק באירופה
למשחק כזה אתה עולה עם אבוטבול שעם כל המיאוס ממנו יש לו את הניסיון הדרוש וככה אתה סוגר את מרכז השדה . זה לא הזמן לעשות ניסויים
על משחק ההגנה אני לא מדבר רק שמבחינתי הוא האחראי הבלעדי לדבר הזה בשם קולין שמסתובב שם ברחבה ולדבר הזה שנקרא גרזיציץ
אכזבה גדולה

בקבוצות צריך זמן הרצה. יש שחקנים טובים אין תיאום בינהם. ושוב אנשים נורא אופטימיים לגבי מאבק בצמרת...
לתת לרן זמן נשפוט אותו אחרי סיבוב

את הקטע הזה של זמן הרצה וכו' וכו' כולנו הכרנו וידענו
זו לא הנקודה וזה שעפנו היום מאירופה זה כישלון אדיר שגם כנראה יעשה לנו נזק בטווח המיידי
כשמאמן עולה לכזה משחק עם שחקן שבקושי בגיל נוער שעד עכשיו לא התגלה ככשרון מי יודע איזה , אז זו בעיה רצינית
אני מבין שהוא רוצה להראות לכולם שהוא ממציא פה שחקן אבל זה לא היה המקום ולא הזמן . מי כמונו יודעים שבאירופה משחקים משחק מבוקר עם שחקנים שיש להם ניסיון
זה שיש שחקנים טובים זה אתה אמרת אני כרגע לא מתרשם לא מהשוער, לא מהבלמים, לא מהמגינים ולא מצמד הקשרים לוקאס את גרזיצ'יץ, לא מזגורי ולא משכטר.
ואת כולם לצערי לא אני זה שהבאתי

אז השחקנים שדיברת עליהם הם שחקנים מוכחים בקבוצות אחרות.
התיאום הוא דבר שלוקח זמן.
הייתי מעדיף מגנים אחרים אבל זה מה שיש וצריך להסתדר.
שנה הבאה היא המדד ולא השנה

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רב"ש
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:02 
כשרשמתי פה אתמול שגילי לא שיחק על הקו אצל גוטמן וכל הזמן שיחק באמצע, קצת התווכחו איתי
אז מה קרה היום? נכנס גורדנה במקום ספורי, נכנס גילי במקום זגורי, איתי ועומר שיחקו בחוד ואז נתקענו עם ארבעה שחקנים במרכז המגרש, בלי אף קשר באגף, בלי אף שחקן שעוזר לא לדגני ולא להרוש בצד ההתקפי.
הטעות הייתה בהתחלה עם ה4-4-2, ההחלטה להכניס את גורדנה הייתה אמורה לאזן(למרות שבמקום זגורי לטעמי ולא ספורי) אבל קיבלנו גול ישר שיצר פאניקה.
אני מאמין שככל שיעבור הזמן ההרכב יתייצב על משהו כמו סאשה/גרזיצ'יץ'-גורדנה-ורמוט באמצע, כאשר ספורי/זגורי באחד האגפים, שכטר באגף השני ודמארי בחוד.
רן בן שמעון מאמן טוב למרות שטעה היום בגדול ואוי ואבוי אם נשרוף את הקבוצה עוד לפני המחזור הראשון.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:03 
pogi כתב:
Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
הייתי בטוח שהוא מאמן שונה מיתר הצעירים שמסתובבים פה והוא מבין שהוא לא פרופסור שממציא את המשחק מחדש
אבל מאמן שבמשחק כזה עולה עם רמזי ספורי זה מאמן שלא מודע לעצמו, לא מודע לקבוצה שלו ולא יודע איך צריך לעלות למשחק באירופה
למשחק כזה אתה עולה עם אבוטבול שעם כל המיאוס ממנו יש לו את הניסיון הדרוש וככה אתה סוגר את מרכז השדה . זה לא הזמן לעשות ניסויים
על משחק ההגנה אני לא מדבר רק שמבחינתי הוא האחראי הבלעדי לדבר הזה בשם קולין שמסתובב שם ברחבה ולדבר הזה שנקרא גרזיציץ
אכזבה גדולה

בקבוצות צריך זמן הרצה. יש שחקנים טובים אין תיאום בינהם. ושוב אנשים נורא אופטימיים לגבי מאבק בצמרת...

זו לא הנקודה וזה שעפנו היום מאירופה זה כישלון אדיר שגם כנראה יעשה לנו נזק בטווח המיידי
כשמאמן עולה לכזה משחק עם שחקן שבקושי בגיל נוער שעד עכשיו לא התגלה ככשרון מי יודע איזה , אז זו בעיה רצינית
אני מבין שהוא רוצה להראות לכולם שהוא ממציא פה שחקן אבל זה לא היה המקום ולא הזמן . מי כמונו יודעים שבאירופה משחקים משחק מבוקר עם שחקנים שיש להם ניסיון
זה שיש שחקנים טובים זה אתה אמרת אני כרגע לא מתרשם לא מהשוער, לא מהבלמים, לא מהמגינים ולא מצמד הקשרים לוקאס את גרזיצ'יץ, לא מזגורי ולא משכטר.

אז נתחיל עם השחקנים. להפועל נרכשו השנה שחקנים שעשו חיל בקבוצות שלהם. תיאום זה עניין של זמן.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:03 
pogi כתב:
Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
אכזבה גדולה

אז נתחיל עם השחקנים. להפועל נרכשו השנה שחקנים שעשו חיל בקבוצות שלהם. תיאום זה עניין של זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:06 
ועוד משהו -
למה לעזעזל גילי לא פותח???
שיתחיל לשחק עד שיגמר לו הכוח.
מה עשו בזה כשהוא נכנס בסוף בכל הלחץ? אולי המשחק נגמר ויש לו כוח לעוד רבע שעה?

משחק כ"כ חשוב וגילי פותח על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
עד עכשיו כישלון מוחץ. טעות על טעות על טעות.

אני חוזר על עצמי בפעם האלף אבל הרכש פשוט נוראי, הוא קיבל כל מה שרצה מבחינה תקציבית ולא עשה עם זה כלום. כל כך הרבה החתמות מיותרות, שהשאירו מעט כסף לשחקנים בינוניים איפה שכן היינו נואשים לחיזוק.

ההחלפה של גורדנה בספורי בהרכב זה היה המהלך הכי גרוע שהיה אפשר לעשות. מה עמד מאחורי הביזיון הזה? מבחינה פרסונלית זה היה חילוף פשוט הזוי, גורדנה היה הכי טוב בכל המשחקים עכשיו (אבל כנראה שבגלל שהוא לא שחקן רכש לא צריך לגונן עליו), וספורי היה איום ונורא בכל הזדמנות שקיבל. וגם מבחינת השינוי במערך היה חסר אחריות לחלוטין, במשחק הכי חשוב פתאום הוא משחק בשיטה שונה בפעם הראשונה העונה ונראינו כמו קבוצה שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה. שכטר ודמארי נראו הרבה יותר גרוע ובלי שטחים לשרוף, הרביעייה ההתקפית נתקעה אחד בשני כל הזמן, ואת הקישור האחורי איבדנו לגמרי.

הבעיה שאי אפשר לעשות שום שינוי בסגל (בטח לא לטובה) ומה שאנחנו רואים עכשיו זה מה שנקבל כל העונה, זמן זה לא פיתרון. אולי בהמשך נתחיל להיראות כמו קבוצה, אבל לא כמו קבוצה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
יש לו הרבה עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:08 
להגיד ש-"לא עושים סיכומים" זה פשוט להיות עיוורים למצב. אחת המטרות העיקריות של רן בן שמעון היתה לעלות לבתים בליגה האירופאית. הרבה מהבניה (למשל ההבאה של "שוער מנוסה" על חשבון בוריס או של "בלמים מתואמים מקפריסין") ומההקצאה של המשאבים היתה למען המטרה הזאת. הוא נכשל בה כישלון חרוץ ומהדהד. בהחלט צריך לעשות סיכומים לחלק הזה של העונה.

רן בן שמעון נכשל, והוא נכשל בגדול. זה לא אומר שצריך לפטר אותו וזה לא אומר שצריך לזעזע את המערכת. זה פשוט אומר שהוא נכשל.
והכישלון הזה כולו על הראש שלו, עם הרכש החלש ועם ההחלטות הנוראיות (גם ההרכב וגם החילופים היום). הוא קיבל חופש מוחלט במועדון הזה ונכשל. זה לא אשמת ההנהלה, לא אשמת ליובין, לא אשמת פינס, לא אשמת רמון, לא אשמת עמותת האוהדים. זה קודם כל אשמת רן בן שמעון.

ואני ממש לא "סומך על רבש". הוא לא כזה גאון כמו שכמה עשו ממנו. היום הוא עשה טעויות של בית כלא והמאמן של פאנדורי עשה לו בית ספר עם משאבים מוגבלים הרבה יותר, עומס ופציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
אנטיגונה כתב:
אני חושב שהבעיה של הפועל שיותר משנתיים אנחנו לא משחקים כדורגל, ולא נראה לי שגם נראה בקרוב.

בדיוק. זה לא שחקן כזה או אחר.
אשכרה כבר שנתיים זה בדיוק אותו כדורגל.

1. כושר גופני
2. לוזריות שנדבקה בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יובל כתב:

אני חוזר על עצמי בפעם האלף אבל הרכש פשוט נוראי, הוא קיבל כל מה שרצה מבחינה תקציבית ולא עשה עם זה כלום. כל כך הרבה החתמות מיותרות, שהשאירו מעט כסף לשחקנים בינוניים איפה שכן היינו נואשים לחיזוק.

ההחלפה של גורדנה בספורי בהרכב זה היה המהלך הכי גרוע שהיה אפשר לעשות. מה עמד מאחורי הביזיון הזה? מבחינה פרסונלית זה היה חילוף פשוט הזוי, גורדנה היה הכי טוב בכל המשחקים עכשיו (אבל כנראה שבגלל שהוא לא שחקן רכש לא צריך לגונן עליו), וספורי היה איום ונורא בכל הזדמנות שקיבל. וגם מבחינת השינוי במערך היה חסר אחריות לחלוטין, במשחק הכי חשוב פתאום הוא משחק בשיטה שונה בפעם הראשונה העונה ונראינו כמו קבוצה שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה. שכטר ודמארי נראו הרבה יותר גרוע ובלי שטחים לשרוף, הרביעייה ההתקפית נתקעה אחד בשני כל הזמן, ואת הקישור האחורי איבדנו לגמרי.

הבעיה שאי אפשר לעשות שום שינוי בסגל (בטח לא לטובה) ומה שאנחנו רואים עכשיו זה מה שנקבל כל העונה, זמן זה לא פיתרון. אולי בהמשך נתחיל להיראות כמו קבוצה, אבל לא כמו קבוצה מצוינת.

אני חושב שעם שלישייה של סאשה גורדנה ורמוט זה ייראה הרבה יותר טוב באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
חייב לשנות מערך. במצבינו הנוכחי כולם מרוכזים באמצע למעט שני המגינים. מהסיבה הזאת המגינים שלנו חופשיים יחסית, ובגלל זה כל הכדורים הולכים אליהם. הבעיה שכשהם לבד על הקו, האפשרות היחידה שלהם היא למסור אחורה, להרים בצורה לא נוחה או לנסות להבריק (מהנפוץ לפחות).
מקווה מאוד שנראה שינוי עד פתיחת הליגה, וגם זר חמישי. אין לנו את הפריבילגיה לא לנצל את כל מכסת הזרים, פשוט אין לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
לא יכול להיות שחצי פורום ראה פה משהו לפני חודש, ומאמן שמחזיק מממנו פה מינימום מוריניו(גם אני די מחזיק ממנו) לא רואה את זה.
שום יצירתיות במרכז השדה, סאשה וגרזיצ'יץ' ומשחקים אחד באמצע עם עצמם, ופעם ראשונה שאני רואה קבוצת כדורגל בלי קשרים באגף.
בן שמעון חייב להתעורר על עצמו ומהר, כי על החילוף של סאשה הוא צריך לקבל בראש.
הבלמים זה פארסה שלא ראיתי דבר כזה, במשחקי אימון זה נראה מצויין, והיום הם נראו כמו שחקני נוער, השער השני זה היה השיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:12 
מערכים וכאלה זה די חרטא.
העניין שהקבוצה עברה מהפך מבחינת שחקנים , שזה בסדר גמור והיה מתבקש, אבל כבר בבחירות השחקנים הוא נפל בגדול ומפה לשם מערכים וכאלה כבר לא ישנו את זה באופן דרמטי.

שוב חלק התקפי מצויין מתבזבז סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:14 
מה טוב בחלק ההתקפי? דמארי משחק רע כבר 8 חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
להגיד ש-"לא עושים סיכומים" זה פשוט להיות עיוורים למצב. אחת המטרות העיקריות של רן בן שמעון היתה לעלות לבתים בליגה האירופאית. הרבה מהבניה (למשל ההבאה של "שוער מנוסה" על חשבון בוריס או של "בלמים מתואמים מקפריסין") ומההקצאה של המשאבים היתה למען המטרה הזאת. הוא נכשל בה כישלון חרוץ ומהדהד. בהחלט צריך לעשות סיכומים לחלק הזה של העונה.

רן בן שמעון נכשל, והוא נכשל בגדול. זה לא אומר שצריך לפטר אותו וזה לא אומר שצריך לזעזע את המערכת. זה פשוט אומר שהוא נכשל.
והכישלון הזה כולו על הראש שלו, עם הרכש החלש ועם ההחלטות הנוראיות (גם ההרכב וגם החילופים היום). הוא קיבל חופש מוחלט במועדון הזה ונכשל. זה לא אשמת ההנהלה, לא אשמת ליובין, לא אשמת פינס, לא אשמת רמון, לא אשמת עמותת האוהדים. זה קודם כל אשמת רן בן שמעון.

ואני ממש לא "סומך על רבש". הוא לא כזה גאון כמו שכמה עשו ממנו. היום הוא עשה טעויות של בית כלא והמאמן של פאנדורי עשה לו בית ספר עם משאבים מוגבלים הרבה יותר, עומס ופציעות.

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מה טוב בחלק ההתקפי? דמארי משחק רע כבר 8 חודש.

דמארי זאת הבעיה שלך? תביא לו כדור ברחבה והוא שם את זה בפנים. לא ראית את זה נגד ברואה?
יש לנו קישור עלוב ואנחנו לא מגיעים להזדמנויות. מה אתה מצפה שדמארי יעשה ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

משאבים מוגבלים? יש לו שחקן שהוא 7 רמות מעל כל מי שהיה במגרש, ולא מעט שחקנים טובים.
בלעדיו הוא בחיים לא עולה שלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:20 
הגלמוד מלוד כתב:
אז מה ההצעה שלך? לפטר? כי מחכה לך מאמן שיכול לחולל שינוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:21 
Oleg Neduda כתב:
גם אני מאוכזב אבל לא עושים סיכומים בתחילת אוגוסט
זה הדבר האחרון שצריך עכשיו. צריך איכשהו להמשיך הלאה עם כל הכאב ולנסות להשתפר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:22 
IdanTheLittle כתב:
Fez כתב:

משאבים מוגבלים? יש לו שחקן שהוא 7 רמות מעל כל מי שהיה במגרש, ולא מעט שחקנים טובים.

קבוצה של שחקן וחצי, פעם ראשונה באירופה ועושה לך ביה"ס לכדורגל ועוד בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:24 
IdanTheLittle כתב:
Fez כתב:

אתה יודע מה זה משאבים?
יש להם שחקן טוב כי המאמן שלהם הביא רכש טוב
רן בן שמעון בתקציב של כמעט פי 2 הביא לפה נפילות חופשיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:24 
הוא בעיה בדיוק כמו הקישור, הגיע הזמן שתפתחו את העיינים.

הבן אדם לא יודע לפתוח לשטח, הוא עושה בלי סוף החלטות גרועות, והיום פעמיים מנע מצב ודאי לגול כשהתעקש לגעת בכדור במקום לעזוב אותו לבן אדם שהמסירה הייתה מיועדת אליו.

פסים לא טובים, דריבל לא מכון. הוא נתקל בשחקני הגנה בלי סוף, הוא לא מנצח אף מאבק פיזי, הוא בחיים לא חוטף כדור לשחקן, ועוד פעם מעל הכל- הוא פשוט לא פותח לשטח! התנועה או יותר נכון חוסר התנועה שלו הורגת אותנו.

זה לא ייראה יותר טוב. כל השחקנים שלנו בהתקפה חוץ משכטר הם פרימדונות שמוכנות לקבל כדור רק לרגל. אי אפשר לשחק ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:25 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אני לא סומך על רב״ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אפשר לכתוב דברים גם בלי לצרף הצעה, אתה יודע? אפשר לתת ביקורת בלי שיש לנו בשרוול פיתרון יותר טוב, שמעת על זה? אני לא מעוניין בראשו של רב"ש, אני רק אומר שעד עכשיו הוא הכי מאכזב, יותר מאיזה יורגן קולין כזה או אחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
זה לא סוד שרן לא היה הבחירה שלי. לא הסתרתי מעולם את רצוני לראות את השריף על הקווים.
אבל רן נבחר לתפקיד וקיבל חוזה לשנתיים. צריך לתת לו תמיכה ולהבין שהוא בונה משהו ועלינו להתאזר בסבלנות
גם עונת האליפות בק"ש התחילה גרוע מאד (ואני לא רומז על כלום - הפועל בכלל לא תתמודד השנה על האליפות ולא מכוונת לשם בכלל) ואח"כ ראו שיפור רב.
הוא הביא הרבה רכש וסביר שחלק עדיין לא התאקלם וחלק גם לא יתחבר ויחתך.

אני רק מקווה שהכישלון באירופה לא יגרום לגלים כאלה עד כדי קיצוץ מאסיבי בתקציב לעונה הבאה כי אז פנדורי חיסלה לנו בניה של שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:27 
לירון האדום כתב:
IdanTheLittle כתב:
Fez כתב:

קבוצה של שחקן וחצי, פעם ראשונה באירופה ועושה לך ביה"ס לכדורגל ועוד בבלומפילד.

ממש לא. אומנם ההגנה שלהם לא מדהימה,
אבל יש להם קשרים מצויינים חוץ מאריק, דן ניסטור, והקשר שמאלי שעשה לנו היום בצפר מה שמו, החלוץ שלהם לא רע בכלל וגם הקשר האחורי שלא שיחק היום הוא שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

גורדנה היה היום גרוע
מלא איבודי כדור, לא מצליח ליצור מצב אחד של בעיטה לשער וממש לא החלטתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:28 
RedFox כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אפשר לכתוב דברים גם בלי לצרף הצעה, אתה יודע? אפשר לתת ביקורת בלי שיש לנו בשרוול פיתרון יותר טוב, שמעת על זה? אני לא מעוניין בראשו של רב"ש, אני רק אומר שעד עכשיו הוא הכי מאכזב, יותר מאיזה יורגן קולין כזה או אחר...

אז זה סתם לזיין את השכל.

"אני לא מרוצה!!" "טוב, מה אתה היית עושה אחרת?" "לא יודע, אבל אני לא מרוצה!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:29 
Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
אכזבה גדולה

ולפי מה אדוני קבע שהם עשו חיל בקבוצות שלהם?
הוא ראה משחקים בליגה הקפריסאית או הבולגרית? עקב שנה שעברה אחרי היכולת של עמוס וגרזיציץ?
צפה במהלכים של איתי שכטר בסוונסי ?

את זה שעמוס וגרזיצ'יץ היו טובים לפני שנתיים בק"ש אני זוכר, אני גם זוכר ששכטר בעונת הדאבל היה מעולה וגם אני בתור אוהד וחובב כדורגל אהבתי את המהלך של להביא שני בלמים זרים ששיחקו באותה קבוצה בשביל התיאום. אבל פה הידע שלי מסתיים . לעומת זאת , חזקה על כבוד המאמן שזו עבודתו ופרנסתו , שהוא בדק טוב טוב מי השחקנים שהוא מחתים והביא אותם לפי היכולת שלהם בעונה שעברה לא לפני שנתיים ולא לפני שלוש .
זה שהוא בנה קבוצה מהר זה טוב ויפה וכולנו התלהבנו אבל אם מה שהוא הביא יתגלה בסוף כאוסף של ליצנים אז לא עשינו כלום, את זה גם אבוקסיס יכול לעשות והוא הוכיח את זה בינואר האחרון.
אני לא יודע אם כן צריך זמן או לא, אם צריך תיאום או לא ואם השחקנים האלה יתבררו טובים או לא .
אני כן יודע שהיום הוא נכשל ואת זה אי אפשר לראות בדרך אחרת

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 08 אוגוסט 2013, 22:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
Fez כתב:

קבוצה עם תקציב בינוני, בלי מסורת, ניסיון ואוהדים, עם שחקן מצוין אחד ועוד הרבה מסביבו שיודעים את המקום שלהם.
הם נראים כמו קבוצה, אבל לא קבוצה טובה. זה היה מבחן קלאסי להפועל, לא בדיחה אבל קבוצה נחותה על הנייר שחייבים לעבור, ובן שמעון נכשל כישלון טוטאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: